FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
80
35%

Ukupno glasova: 227

jurisicduska
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la jurisicduska » 22 avg 2023, 20:16

Nije normalno ovo ni po jednom osnovu i previše se puta desilo da bi bilo slučajno.

Ne pravite cirkus od kluba, neka ih do zime pa raskidanje s kim hoćete, ako vam je to nijet.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 22 avg 2023, 20:16

De vi meni recite sta Rundo kaze na sve ovo...to nam je najbolji pokazatelj
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 22 avg 2023, 20:17

Što su Šerbečić i Ikić otpisani mogu razumjeti. Što je Kapetanović poslan na posudbu i to mogu, ali zašto otpisati Viverosa koji nije ni dobio priliku ili Baltu i Zeljkovića koji su svoje prilike do sada sigurno iskoristili?

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 22 avg 2023, 20:17

Pitarluk je dijagnoza

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 22 avg 2023, 20:18

jurisicduska je napisao/la:
22 avg 2023, 20:16
Nije normalno ovo ni po jednom osnovu i previše se puta desilo da bi bilo slučajno.

Ne pravite cirkus od kluba, neka ih do zime pa raskidanje s kim hoćete, ako vam je to nijet.
100%

Cirkus ako to sad urade

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 22 avg 2023, 20:18

jurisicduska je napisao/la:

Šalu na stranu stvarno nije normalno. Prvo provjeriti ove informacije, ako su tačne onda je sasvim nekorektno prema Zeljkovicu koji je ponajbolji bio ovih par utakmica, gledam ga kako pjeva naše pjesme, uživa u Sarajevu. A jutros fajront.

Ikic zujalica, pa jučer mu covjek dade priliku i sasvim je korektno iskoristio, mlad igrač, domaći kad i on fajront.

Za viverosa da ne pricam
Zadnja izmjena: holyman, dana/u 22 avg 2023, 20:19, ukupno mijenjano 1 put.
NEMA NAZAD

JuricaSpindl
Kontakt:

Post Postao/la JuricaSpindl » 22 avg 2023, 20:19

feniksptica je napisao/la:
22 avg 2023, 20:15
holyman je napisao/la:
22 avg 2023, 20:12
A realno bilo je dosadno ovih par dana
Ma mogli smo standardnu pricu Hus za protiv

Stadion ostat novi pravit..

Al eto nije ni ovako lose
Treća garnitura dresova?

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 22 avg 2023, 20:19

hordasDoboj je napisao/la:
22 avg 2023, 20:05
Daj nek mi neko kaze da ovo nije istina. Da sam na Zeljkovicevom mjestu sve bi pare trazio, dosao momak borio se ko lav i onda te ovako neko pljune nakon 2 mjeseca...

Nikad ovako mi ozbiljan klub necemo biti!
Kakva ti je to logika? Dosao novi trener,ne uklapaju mu se u stil igre i cao. Jakirovic u Rijeci isto uradio,valjda zna sta hoce. Njemu je Juraldzic npr provjereniji igrac i tu se sva prica zavrsava. Znaci kad dodje trener on mora forsirat nekog ko mu se ne svidja kao igrac? Sto se tice Viverosa ocigledno je mislio da ce stalno igrat

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 22 avg 2023, 20:19

Podrška struci, vjerujem da rade onako kako i treba, samo please nemojte prodavati Renana, lik je zvijer,.sve ostalo sretno kako god odlučite. Poz
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 22 avg 2023, 20:20

feniksptica je napisao/la:
De vi meni recite sta Rundo kaze na sve ovo...to nam je najbolji pokazatelj
Runda zvao Rožmana na pecivo sa makom i pokazao mu CV jednog vrsnog talenta iz Arizone, potpis koliko sutra.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 22 avg 2023, 20:21

Samo me interesuje, nakon ovih bombastičnih diskusija, dali informacije o kojima se rasporavlja, imaju zvaničnu potvrdu iz kluba.
Ja koliko vidim sve se naslanja na informaciju plavog portala, koji sam kaže
Ovu vijest smo pokušali provjeriti u klubu i kod fudbalera, ali na naže pozive nismo dobili odgovor
Naže je do njih nije do mene.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

PS
Interesantno je da su trojica od četvorice "prekriženih" jučer nastupili na utakmici u kojoj su Bordo fudbaleri slavili pobjedu. Besim Šerbečić je bio starter, dok su Samir Zeljković i Ivan Ikić svoju priliku dobili sa klupe za rezerve. Četvrti igrač na kojeg novi stručni štab navodno ne računa je Ivan Borna Jelić Balta, kojeg jučer nije bilo ni u zapisniku za susret na Tušnju,,
KOlumbijac se dodaje kod SportSporta kada su ga poćeli spominjat na forumu
:kafa:
Zadnja izmjena: Jadnimi, dana/u 22 avg 2023, 20:25, ukupno mijenjano 1 put.

umrobihzbogtebe1946
Kontakt:

Post Postao/la umrobihzbogtebe1946 » 22 avg 2023, 20:22

Amcho1 je napisao/la:
22 avg 2023, 20:19
Podrška struci, vjerujem da rade onako kako i treba, samo please nemojte prodavati Renana, lik je zvijer,.sve ostalo sretno kako god odlučite. Poz
Poz
Volim te Saraj'vo!

24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 22 avg 2023, 20:23

Slijepo podržavanje svega neće nas dovest nigdje. Dovest će nas da nam je uspjeh 4.to mjesto ako završimo ispred komsinica i prolazak jednog pretkola.

Nismo taj klub necemo ni biti.

Klub mora imati sluha za navijače , još večeras nakon ovih novinskih natpisa treba izaći na pres i objasniti situaciju, kasno će bit kasnije.

Nemojte pravit cirkus od kluba još jednom molim ako ima zdrava glava u klubu da se urazumite. Ako ne znate ima ljudi koji znaju pa ih poslušajte. Ne tjeraju se igrači bez minute odigrane, stvarate sliku pogrešnu , izazivate razne sumnje, stvarate klanove, stvarate pritisak na novog trenera, stvarate mitove da se neko tali i rastaljuje uglavnom ništa lijepo ne stvarate. S prvim porazom će Slovenac bit taldžija **** će mu se majka i nećemo moći dobit željeni kontinuitet ni zdravu sredinu ni ambijent.

Odmah sad pres ili demant ili obrazloženje. Nemojte bit picici.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 22 avg 2023, 20:23

Dosao pokojni Jesic rastjerao sampionsku ekipu nismo se mogli sastaviti nekoliko sezona,dosao Dudic otjerao njih 10 doslo novih 10 hebo nam znanje.Sad ovaj nesto glumi ne kazem da ne treba neke igrace prekriziti ali pobogu si cekaj do zime
Ja koliko vidim sve se naslanja na informaciju plavog portala
Ja kako vidim ovo je prvi objavio s.port1 tacnije nas navijac Sanel K. pa je samo ss.ba prenio
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 22 avg 2023, 20:25, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 22 avg 2023, 20:25

Ljudi juce ko je bio na utakmici,vidio je da Serbecic vise nije ozbiljan igrac,zaista covjek je haos,Zeljkovic borben ovo ono,ljudi mozda kad treba se braniti bunker dobar je,ali juce kad je usao u drugom poluvremenu umjesto Muhameda mi smo totalno pali,covjek je samo borben,mali Muhamed je bolji 10 x,Ikic isto zbog samog sebe treba da ide,Balta spor troman,danasnji fudbal to ne trpi,a za Viverosa kako je dosao,i zasto ide to je velika enigma,doveli smo malog Hasica,ako imamo opciju otkupa,i ako se vrati u formu,to ce biti najbolji igrac nas.
Samo Sarajevo

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 22 avg 2023, 20:25

mosarajvosa83 je napisao/la:
Daj nek mi neko kaze da ovo nije istina. Da sam na Zeljkovicevom mjestu sve bi pare trazio, dosao momak borio se ko lav i onda te ovako neko pljune nakon 2 mjeseca...

Kakva ti je to logika? Dosao novi trener,ne uklapaju mu se u stil igre i cao. Jakirovic u Rijeci isto uradio,valjda zna sta hoce. Njemu je Juraldzic npr provjereniji igrac i tu se sva prica zavrsava. Znaci kad dodje trener on mora forsirat nekog ko mu se ne svidja kao igrac? Sto se tice Viverosa ocigledno je mislio da ce stalno igrat
Daj mi primjer ozbiljnog kluba gdje se ovo uradi? Nemoj mi reci Rijeka i Jakirovic jer je on to uradio na pocetku priprema u Januaru, a ne u 5. kolu.

Ja bih bio najsretniji da mi sad pocnemo igrati ko svicarski sat, ali realno da ce ti doci opet 3-4 igraca i ako ne budes na polusezoni imao rezultat pola raje ce tjerat Rozmana i ekipu a oni ce se braniti da su dovedeni igraci nakon pocetka sezone, da to jos treba uigrati bla bla milion puta vidjeno..
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 22 avg 2023, 20:26

PeppermintSA je napisao/la:
22 avg 2023, 19:56
i sve mi ovo tukne na Ješića br.2. Ko poznaje moja pisanja ovdje zna da nikad ne pljujem po trenerima, branio sam Mirzu kad su ga svi pljuvali. Ko god bio trener Sarajeva, braniću ga, ali ovo mi mnogo tukne. Otjeraš pola ekipe i dovedeš pola ekipe iz prethodnog trenerovog kluba koji je pri tom ispao od **** Balzan i ti ih demolirao na pripremama.
Kojeg pola tima bolan? Jel ja pratim iste vijesti ko ti?
Ja koliko vidim stigao je Julardžija. Jedino ako Domžale u rosteru imaju 2 igrača, pa smo im kupovanjem tog jednog pola tima uzeli.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 22 avg 2023, 20:26

22 avg 2023, 20:25
mosarajvosa83 je napisao/la:

Daj mi primjer ozbiljnog kluba gdje se ovo uradi? Nemoj mi reci Rijeka i Jakirovic jer je on to uradio na pocetku priprema u Januaru, a ne u 5. kolu.

Ja bih bio najsretniji da mi sad pocnemo igrati ko svicarski sat, ali realno da ce ti doci opet 3-4 igraca i ako ne budes na polusezoni imao rezultat pola raje ce tjerat Rozmana i ekipu a oni ce se braniti da su dovedeni igraci nakon pocetka sezone, da to jos treba uigrati bla bla milion puta vidjeno..
NK Domzale, njima su cak otisli i trener i sportski direktor :kafa:
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Hamagara
Kontakt:

Post Postao/la Hamagara » 22 avg 2023, 20:27

Puna podrska, pa ako i sve ode u pm…

Trebamo dosta toga istrpiti. Ako misle da nam ne trebaju, onda papa…. Ovde se na forumu generalno samo sere ( valjda ljudima dosadno, slabo guze, drugi ih **** u mozak ) pa onda jedva cekaju da opletu po tastaturama. To bi da se pita za sve, ko ce igrati, ko nece itd…. A golemo dati 20 KM da se uclani. A dres od 100 maraka ko da je stan u putanju.

Polako momci, sabura samo. Vidilo se u Tuzli sta se trazi od igraca. To je to, i mi to moramo ispostovati. Samo budala moze ocekivati da ce se sve nabolje promjeniti tako brzo. Treba jos puno pure i hljeba.

Vrlo jednostavno , cilj ne bira srestva.

Mosa Rajvosa
Zadnja izmjena: Hamagara, dana/u 22 avg 2023, 20:28, ukupno mijenjano 2 puta.
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 22 avg 2023, 20:27

Odlazi nakon nekoliko mjeseci

Slaviša Radović na izlaznim vratima FK Sarajevo ·SAZNAJEMO
07.08.23. - 21:43,
M. Šljivak
NEMA NAZAD

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: alan_kardec, boki86, miguelramos i 56 gostiju.