FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
83
52%
Prolazak u Play off
32
20%
Grupnu fazu
46
29%

Ukupno glasova: 161

Zeko87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zeko87 » 22 avg 2023, 21:53

Tako je. Možemo mi emotivno voljeti nekog igrača. Baš mi je lično žao Zeljkovića, jer je bio dobar u igri, naše dijete, al realno mali Buljubašić ga je potisnuo iz 11, možda se ni on nije pomirio sa tim, a možda se ne uklapa u trenerovu viziju...

U svakom slučaju, dobiće odštetu a vrlo Lahko naći nove klubove. Tako da želim im svu sreću ovog svijeta, a ja se nadam da će se sve to na kraju dobro odraziti po nas i da ćemo dobiti jaku ekipu koja će uzeti titulu na kraju aBd
Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 22 avg 2023, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 22 avg 2023, 21:54

Vanja8 je napisao/la:
22 avg 2023, 21:47
Ja fakat ne znam sto se digao ovoliki hajp oko ovog poteza...
To svaki trener koji ima neku svoju viziju, koji je skolovan, koji vjeruje u sebe radi...
Svi se nesto hvatamo i pominjemo Jakirovica, ali to je rasirena praksa svuda u svijetu...
Evo, dodje u Zvezdu onaj Izraelac i nakon dva treninga mrtav hladan kaze ,ne racunam na Borjana i jos nekoliko igraca...
Takve stvari se rade i u Fljamurtariju i u Ludogorecu i u M.Unitedu i u Shkendiji i u Bayernu...
Drzati igrace ,a na njih ne racunati isto ti je ko da sjedis na grani i rezes tu istu granu...
Opet ponavljam, podrzavam Rozmanov potez pa i da mi je rodjeni sin na spisku...
I na kraju opet kljucno je kakav cemo rezultat isporuciti, ako budemo pobjeđivali i dobro igrali sve sto radi opravdano je, ako bude loš rezultat mrka kapa Rozmanu. Licno mislim da treba dati podrsku glupo je donositi neke zakljucke nakon 2 utakmice. Iskreno ocekivao sam rez Rozmana ali ne ove igrace, mislio sam da ce to biti Anicic, Pena, Avramovski, Trako. Boze na hajr i na dobro

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 22 avg 2023, 21:57

H8Z7 je napisao/la:
22 avg 2023, 21:37
FCUM je napisao/la:
22 avg 2023, 21:33
Najviše mi je žao ljudi koji su za ovog viverosa avione pratili kad će sletjeti
Uhu ovo je nisko hahahahahaha
E moj @Vanja
Kad treba da me branis ovdje nigdje te.
A ja dane i noci proveo na radaru :rol:

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 22 avg 2023, 21:58

Blokiraju li jos ljude na facebook stranici

Pitam za komsiju

slika

Chony533
Kontakt:

Post Postao/la Chony533 » 22 avg 2023, 22:02

Ma bit ce to sve dobro…
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 22 avg 2023, 22:02

Zeko87 je napisao/la:
22 avg 2023, 21:53
Tako je. Možemo mi emotivno voljeti nekog igrača. Baš mi je lično žao Zeljkovića, jer je bio dobar u igri, naše dijete, al realno mali Buljubašić ga je potisnuo iz 11, možda se ni on nije pomirio sa tim, a možda se ne uklapa u trenerovu viziju...

U svakom slučaju, dobiće odštetu a vrlo Lahko naći nove klubove. Tako da želim im svu sreću ovog svijeta, a ja se nadam da će se sve to na kraju dobro odraziti po nas i da ćemo dobiti jaku ekipu koja će uzeti titulu na kraju aBd
Treba i taj igrac u prvih 11 imat dostojnu zamjenu.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 22 avg 2023, 22:03

bordobijeli je napisao/la:
22 avg 2023, 21:54
Vanja8 je napisao/la:
To svaki trener koji ima neku svoju viziju, koji je skolovan, koji vjeruje u sebe radi...
Svi se nesto hvatamo i pominjemo Jakirovica, ali to je rasirena praksa svuda u svijetu...
Evo, dodje u Zvezdu onaj Izraelac i nakon dva treninga mrtav hladan kaze ,ne racunam na Borjana i jos nekoliko igraca...
Takve stvari se rade i u Fljamurtariju i u Ludogorecu i u M.Unitedu i u Shkendiji i u Bayernu...
Drzati igrace ,a na njih ne racunati isto ti je ko da sjedis na grani i rezes tu istu granu...
I na kraju opet kljucno je kakav cemo rezultat isporuciti, ako budemo pobjeđivali i dobro igrali sve sto radi opravdano je, ako bude loš rezultat mrka kapa Rozmanu. Licno mislim da treba dati podrsku glupo je donositi neke zakljucke nakon 2 utakmice. Iskreno ocekivao sam rez Rozmana ali ne ove igrace, mislio sam da ce to biti Anicic, Pena, Avramovski, Trako. Boze na hajr i na dobro
Ma vidi buraz, sve se ovo radi da bi finalni proizvod bio najbolji, ali sta ti je sigurno danas?
Nisi siguran ni da ces ulicu preci bezbjedno, a kamo li sta drugo...
Zaboravio sam ko je ono trener jedne prilike rekao :
Moj posao je takav da gdje god dodjem nosim dva kofera, nesto garderobe, licne higijene i obavezno zakucam ekser kod vrata i tu objesim sako, da ga slucajno ne zaboravim ako dobijem otkaz...

Nula80
Kontakt:

Post Postao/la Nula80 » 22 avg 2023, 22:04

Ma meni ovaj potez nije normalan i korektan. Prodju pripreme, uklope se u igru i ti njih sutnes hajde dovidjenja. Nije ljudsko to. Moras ih svakako isplatiti. Pa neka ih do zime pa nek se bore i dokazuje. Sta ste sa time sad postigli? Nemamo stopera a tjeramo serbecica pa hajde i baltu koji je pokazo da moze na toj poziciji igrati. Za zeljkovica mi je itekako zao. Doso momak, pokido svaku utakmicu koju je bio starter i sad ti nevalja. Nije mi jasno. Ko god sad dodje il je nespreman ili mu treba „vrijemena“ da se uklopi u igru. I to cekanje dok neko bude spreman nas moze bodove kostati. Stvarno mi nije jasno da su tako postupili. Ali hajde, pomiriti se moramo sa time i gledati naprijed. Ali vjerujem ako ne daj boze budemo u naredni utakmica gubili bodove, svi ovi koji sad podrzavaju rozmana, prvi ce ga pljuvati.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 22 avg 2023, 22:04

Samo da ne pozure s odlukama, ipak je kratak period pa i na stranu to sto su oni dovedeni u mirzinom vaktu. Ali slovenac je sigurno postao svjestan sta mu donosi uspjeh a sta ne
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

roccosiffredi
Kontakt:

Post Postao/la roccosiffredi » 22 avg 2023, 22:07

Nadam se da smo se zastitili. Da ne dođe Rijeka i odvede Rožmana :urnebes:

Mitrogoool
Kontakt:

Post Postao/la Mitrogoool » 22 avg 2023, 22:07

Zbog nesuglasica sa administracijom i par adminouvlakačkih moderatora i forumaša, odlučio sam da odustanem od pisanja na forumu. Nema više smisla boriti se sa vjetrenjačama i prkositi nekome jer je suludo. Sigurno neću nedostajati, ima vas :mrgreen:

Pozdrav svim normalnim pitarima koji uvijek mogu naći način da stupe u kontakt sa mnom. Puna podrška svima u i oko kluba, nadam se da slavimo titulu krajem maja :bih:

Čitam vas.

ŽutiFKS
ŽUTIFKS

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 22 avg 2023, 22:09

A možda su nešto lajali protiv trenera.

SejoSexon
Kontakt:

Post Postao/la SejoSexon » 22 avg 2023, 22:11

Ovi idu i doce bolji nista ne brinite

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 22 avg 2023, 22:12

Vanja8 je napisao/la:
22 avg 2023, 22:03
bordobijeli je napisao/la:
22 avg 2023, 21:54
Vanja8 je napisao/la:
Ma vidi buraz, sve se ovo radi da bi finalni proizvod bio najbolji, ali sta ti je sigurno danas?
Nisi siguran ni da ces ulicu preci bezbjedno, a kamo li sta drugo...
Zaboravio sam ko je ono trener jedne prilike rekao :
Moj posao je takav da gdje god dodjem nosim dva kofera, nesto garderobe, licne higijene i obavezno zakucam ekser kod vrata i tu objesim sako, da ga slucajno ne zaboravim ako dobijem otkaz...
Ma jasno, surov posaso . Evo Biščan vodiš 2:0 na pragu LP sve tko kad ono 96 min 2-2 i nisi vise trener.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 22 avg 2023, 22:15

Samo nek ne puca
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 22 avg 2023, 22:17

SejoSexon je napisao/la:
22 avg 2023, 22:11
Ovi idu i doce bolji nista ne brinite
Nadam se. Neko gore spomenu Baraka Bahara i njegova tjeranja iz Zvezda, za sve koje je otjerao doveo je zamjene - kapitalce, ali hajd vidjecemo.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 22 avg 2023, 22:19

Sta treba trener da kaze da me uputite. Izvinite vi se meni ne uklapate u moju viziju,budite tu do zime ili ne racunam na vas mozete odma potraziti novi klub? Sto se Viverosa tice,ocito je da hoce da je u prvih 11 ako ode to je jedini razlog.

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 22 avg 2023, 22:20

Mitrogoool je napisao/la:
22 avg 2023, 22:07
Zbog nesuglasica sa administracijom i par adminouvlakačkih moderatora i forumaša, odlučio sam da odustanem od pisanja na forumu. Nema više smisla boriti se sa vjetrenjačama i prkositi nekome jer je suludo. Sigurno neću nedostajati, ima vas :mrgreen:

Pozdrav svim normalnim pitarima koji uvijek mogu naći način da stupe u kontakt sa mnom. Puna podrška svima u i oko kluba, nadam se da slavimo titulu krajem maja :bih:

Čitam vas.

ŽutiFKS
Šta je bilo? Neka te. Pozdrav!

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 22 avg 2023, 22:22

.
Zadnja izmjena: H8Z7, dana/u 22 avg 2023, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 22 avg 2023, 22:22

Fino to Mirvah hendla!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Burberry46, bvsic, Serha, supervizor, xsabicx i 52 gosta.