Fulio si temu drug

Prije da ce ga SIPA pratiti, to je logicnije, realnonastrojeni21 je napisao/la: ↑22 avg 2023, 21:32Pitari hocete li pratiti avion Viverosa kad bude odlazio, kao sto ste i kad je dolazio?![]()
Fulao*
Iskreno zao mi je Samira, ali ono sto zeli Rozman on ne moze ispuniti...Neutral je napisao/la: ↑22 avg 2023, 22:17Sta ovo ne racuna na Zeljkovica? Ima li istine u tome? Ako je neko profesionalac u ovoj ligi onda je to Samir, sve je postigao iskljucivo radom. I dalje se koristi na pogresnoj poziciji, on je zadnji vezni, trci po12km svaku utakmicu ali ljudi ga guraju na stopersku poziciju nerijetko i ne bekovske jer krpi rupe.
Sto da ne dobri su igraci za nase lige
Tu smo mi svi sa dovodjenjem igraca ,baš sam neki dan pisao svi su timovi ovaj prelazni rok doveli 10+ igraca,Željeznicar je eto na 9 ali ganja se još igraca. Mislim da je Borac ovaj prelazni rok preko 15 novih doveo,mi smo na 10 za sad
Zeljo bi s tim milionom igrao grupnu fazu lige prvaka,A Mirvic glupana baca pare
30 miliona što se zna duga i još 20 što se ne zna i još 15 do kraja sezone,kao što bi rekli ovi sa Grbavice sveukupno pola miliona dugaOrden43 je napisao/la: ↑22 avg 2023, 19:12Ma Sarajevo moze ozbiljno samo shvatiti budala ili njihov navijac, ocekujem neku borbu za 7-8 mjesto u pitanje dolazi i opstanak i prijete im ozbiljne tuzbe a u dugovima su do govana, vjerovatno za koju godinu ce uraditi kao i celik kako znam 20-30 miliona duga mrvic vec napravio samo sto oni to ne znajuclub21 je napisao/la: ↑22 avg 2023, 19:03Mirvicu ne pravi se klub preko noci. Potrosit ce brdo para i onda poodvit rep i vjer otici. Ako ne znas makar prepisi od drugih kako se to radi. Pa polako sa bismilom aln ovo je smijesno.
Samo da nije kakvo pranje para i lopovluk a mi bosnje kakvi smo ne bi me cudilo.
Ma ne sanjamomosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 avg 2023, 23:18Mi pljujemo svakog ko je vas bivsi igrac a vi nase sanjate d apredju kod vas pa malar se i Rustemovic zvao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.