Da.Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑22 avg 2023, 21:17Je li to znači ako narucim bez toga da neće doći naprijed ovaj logo?
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dresovi vrhunski
Prvo moram pohvaliti video predstavljanja, vrhunski i profesionalno odrađeno.
Domaća garnitura je perverzija čista, boja, detalji, sve uklopljeno, mislim da niko nije imao sličan dres. Baš vrhunski odrađeno. Neki spoj retro i modernog stila. Detalji i 1921 i ono Macron sa unutrašnjeg dijela dresa su odlični
Gostujuća garnitura, po meni konačno nakon sezone 18/19 da imamo dobre bijele dresove. Liči malo na domaći dres Bayerna, sexy izgleda dosta, možda samo da je bolje ovaj dio oko vrata odrađen, ali nema veze, sitnica doslovno. Kombinacija boja pogodili. Jedino šta bih volio da vidim domaću garnituru ali u bijeloj verziji, ali sad je moderno svakako imati različite teme domaćih i gostujućih dresova
@BosniaBoston, slažem se za svijetlo plavu, iskreno volio bih vidjet sljedeće godine neku varijantu bijelog gostujućeg dresa sa svijetloplavim dodacima. Neki dres fazona kao u Olympique-a iz Marseja.
A sad nekoliko kritika
Prvo, da se ne lažemo, kone nas metu po pitanju fan shopa i prodaje njihove sportske opreme. Eno gledam kod njih sve žive sponzore možeš dobit, i to za 20 KM koliko možeš samo dobit kod nas generalnog sponzora na dresu, preskupo k’o da ti plišom badge sponzora stavljaju.
Drugo, kao što Virto napisa ovo za vješalice, ko još predstavlja dresove na vješalicama, makar na ovaj način? Zar se nije u programu mogao nacrati dres, a mora biti u programu, pa tako predstaviti? Također kada predstavljaš dres, valjda ga predstavljaš bez sponzora, osim generalnog? A mi na dresu koji je predstavljen nakitili 67 naljepnica. Isto dres Formule.
Treće, malo mi para za oči ovaj Garden city, preveliko te nekako ova pozicija uz vertikalni položaj mi je pretjerana. Moglo se pronaći mjesta drugo na dresu.
Cijena dresa je ok, kad se mogu davati pare na druge stvari i lažne Gucci majice od 150€, može i na dres 60tak eura. Najjeftiniji smo u Regionu po pitanju cijena dresova. Jedino su naljepnice skupe kao da smo Manchester United.
Ovo nije kritika, ne bih da me neko pogrešno shvati da pljujem, ali fakat moramo se po pitanju nekih stvari uozbiljiti. ABD da nam budu sretni

Prvo moram pohvaliti video predstavljanja, vrhunski i profesionalno odrađeno.
Domaća garnitura je perverzija čista, boja, detalji, sve uklopljeno, mislim da niko nije imao sličan dres. Baš vrhunski odrađeno. Neki spoj retro i modernog stila. Detalji i 1921 i ono Macron sa unutrašnjeg dijela dresa su odlični
Gostujuća garnitura, po meni konačno nakon sezone 18/19 da imamo dobre bijele dresove. Liči malo na domaći dres Bayerna, sexy izgleda dosta, možda samo da je bolje ovaj dio oko vrata odrađen, ali nema veze, sitnica doslovno. Kombinacija boja pogodili. Jedino šta bih volio da vidim domaću garnituru ali u bijeloj verziji, ali sad je moderno svakako imati različite teme domaćih i gostujućih dresova
@BosniaBoston, slažem se za svijetlo plavu, iskreno volio bih vidjet sljedeće godine neku varijantu bijelog gostujućeg dresa sa svijetloplavim dodacima. Neki dres fazona kao u Olympique-a iz Marseja.
A sad nekoliko kritika
Prvo, da se ne lažemo, kone nas metu po pitanju fan shopa i prodaje njihove sportske opreme. Eno gledam kod njih sve žive sponzore možeš dobit, i to za 20 KM koliko možeš samo dobit kod nas generalnog sponzora na dresu, preskupo k’o da ti plišom badge sponzora stavljaju.
Drugo, kao što Virto napisa ovo za vješalice, ko još predstavlja dresove na vješalicama, makar na ovaj način? Zar se nije u programu mogao nacrati dres, a mora biti u programu, pa tako predstaviti? Također kada predstavljaš dres, valjda ga predstavljaš bez sponzora, osim generalnog? A mi na dresu koji je predstavljen nakitili 67 naljepnica. Isto dres Formule.
Treće, malo mi para za oči ovaj Garden city, preveliko te nekako ova pozicija uz vertikalni položaj mi je pretjerana. Moglo se pronaći mjesta drugo na dresu.
Cijena dresa je ok, kad se mogu davati pare na druge stvari i lažne Gucci majice od 150€, može i na dres 60tak eura. Najjeftiniji smo u Regionu po pitanju cijena dresova. Jedino su naljepnice skupe kao da smo Manchester United.
Ovo nije kritika, ne bih da me neko pogrešno shvati da pljujem, ali fakat moramo se po pitanju nekih stvari uozbiljiti. ABD da nam budu sretni

63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Odlična garnitura, ali da vidimo kako će izgledati grb kluba na njemu, ako bude ovo kao na slikama, a vjerovatno će biti, onda neko treba dobiti otkaz zbog toga.Lynx je napisao/la: ↑22 avg 2023, 21:32Gostujuća garnitura, po meni konačno nakon sezone 18/19 da imamo dobre bijele dresove. Liči malo na domaći dres Bayerna, sexy izgleda dosta, možda samo da je bolje ovaj dio oko vrata odrađen, ali nema veze, sitnica doslovno. Kombinacija boja pogodili. Jedino šta bih volio da vidim domaću garnituru ali u bijeloj verziji, ali sad je moderno svakako imati različite teme domaćih i gostujućih dresova
Ovo je zločin.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Blago rečeno, amaterski…Robust je napisao/la: ↑22 avg 2023, 20:23fanshop je stvarno kriza, eno kakve igraci imaju trenerke, dukserice, pantalone, sorceve, onaj sivi duks kod trenera je vrhunski umjesto da to ubace u fanshop da se prodaje oprema kao luda mi nista, jos desetine hiljada maraka su izbili sebi za evropske tekme jer nisu imali dovoljno plavih majica. Ne znam sta je rec sve se zivo rasproda u onom fan shopu naruci ba od macrona tu opremu i za navijace i tjt.SudoHusika je napisao/la: ↑22 avg 2023, 20:15Odlični, samo su kasno stigli.
Propuštena je ogromna prilika od strane fanshopa i kluba.
Bas ne znaju uzeti pare od navijača i zaraditi a imaju ovakvu bazu ludjaka koji bi i vrecu za smece kupili koliko voli ovaj klub
Par puta sam pitao u Fan Shop-u hoće li bit za nas obične smrtnike nešto od Macron-a osim dresova, pošto je roba stvarno ekstra.
Normalno, niko ništa ne zna…
A o ponudi na web-stranici da ne pričamo…
Katastrofa, zadnji update u vrijeme kad je Simo Krunić bio trener…
- MocMahale444
Kasno stigli prosao brzi voz. Dres srednja zalost a skup.
Dobro u fan shopu pretezno nema nista pa barem dres.
Dobro u fan shopu pretezno nema nista pa barem dres.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Strasni dresovi mada 100 km je puno za nase uslove
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- MocMahale444
Stvar ukusa meni licno slab dres, jos smo cekali dugo.
Receno kraj jula pocetak aVg. Valjda iduce godine bude bolji bez dZidZa.
Nema veze **** dresove izgubili smo tekmu i 3 boda od ekipe koja ce biti medju zadnjima na kraju.
Nemas para za pojacanja, SD imao srece sa Amoah i santosom.
Nista nije pokazao da se zna baviti poslom koji radi.
Receno kraj jula pocetak aVg. Valjda iduce godine bude bolji bez dZidZa.
Nema veze **** dresove izgubili smo tekmu i 3 boda od ekipe koja ce biti medju zadnjima na kraju.
Nemas para za pojacanja, SD imao srece sa Amoah i santosom.
Nista nije pokazao da se zna baviti poslom koji radi.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
plavi dres skroz OK, bijeli odavno nije bio gori
skoknuću upetak do šopa da vidim kakve su veličine. pretpostavljam da je opet neko slim sranje u pitanju i da je XL ustvari 3XL
skoknuću upetak do šopa da vidim kakve su veličine. pretpostavljam da je opet neko slim sranje u pitanju i da je XL ustvari 3XL
-
- Kontakt:
Šta je s pojačanjima,Sadikovićem na prvom mjestu,jesu li skroz pregovori obustavljeni??
-
- Kontakt:
MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑23 avg 2023, 10:41Šta je s pojačanjima,Sadikovićem na prvom mjestu,jesu li skroz pregovori obustavljeni??
Trazio dado vise nego sto mi mozemo ponuditi.
Imamo ogranicen budzet i ne prelazimo granicu kolika je odredjena, strpiti cemo se ovu i sljedecu sezonu i onda cemo bit bez dugova sa velikim budzetom za igrace
Kupio oba dresa, slim fit su i preporuka je uzimati broj veći ili sljedeci mjesec trčati po 5km dnevno. Inače ne uzimam popust u fan shop-u, kako bi klubu ostalo više para, ali bezobrazna cijena printa me natjerala da ipak uzmem. Loša stvar je što moram čekati par dana da se odštampa print na dresove. Ne znam zašto toliko traje. Izgledom dresova sam prezadovoljan, čak i bijeli mi je močan kada se sponzor stavi, bez njega malo prazno izgleda.
Moras se registrovat I pri dnu registacije imas da ukucas clansku.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
-
- Kontakt:
Mogli bi i mi ovako, eno pun airdrom stranaca.
Ne znam da li on ima dogovor neki sa Kolubarom da ga puste kad bi se dogovorio s nekim klubom, ali on i dalje ima ugovor sa njima iako su u drugoj ligi, a proteklog vikenda je igrao i u prvoj postavi u ligaškoj utakmici.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑23 avg 2023, 10:41Šta je s pojačanjima,Sadikovićem na prvom mjestu,jesu li skroz pregovori obustavljeni??
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Koliko bi bio bolji da je bijeli grb u ovoj varijaciji.Virtu4l je napisao/la: ↑22 avg 2023, 21:44Odlična garnitura, ali da vidimo kako će izgledati grb kluba na njemu, ako bude ovo kao na slikama, a vjerovatno će biti, onda neko treba dobiti otkaz zbog toga.Lynx je napisao/la: ↑22 avg 2023, 21:32Gostujuća garnitura, po meni konačno nakon sezone 18/19 da imamo dobre bijele dresove. Liči malo na domaći dres Bayerna, sexy izgleda dosta, možda samo da je bolje ovaj dio oko vrata odrađen, ali nema veze, sitnica doslovno. Kombinacija boja pogodili. Jedino šta bih volio da vidim domaću garnituru ali u bijeloj verziji, ali sad je moderno svakako imati različite teme domaćih i gostujućih dresova
Ovo je zločin.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Koliko treba da se dres napravi sa printom? Cirka koliko dana.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
Ko je dozvolio da se Sadikovic nemoze uzet od Kolobare tj nasta je klub spao.10 godina je uvjek nesto.Umalo prvi umalo uboli igraca umalo se ne ugasismo umalo ovo umalo ono a Zeljo nemoze uzet igraca od Kolubare.Nekom je to tako sta ces nema se para.Pa kako klub koji ima ovakve navijace ima ime ima stadion da nema para.Dokle cemo se borit za Evropu a od iste nemozes dalje od 2 predkola.Dokle trpit igrace poput Drlje Turjanina i Bece.Dokle vi mislite nas zanebavat.Neigra ni dres ni stadion ni navijaci nego igraci u plavim dresovima koji nastupaju za NK Zeljeznicar.Dokle saburat saburali još 10 godina.
Dok se ne promjeni zakon o sportu ili dodze neko sposobniji od ovih dosadasnjih.Nije ni zakon o sportu prepreka d se ulaze u klub primjer zrinjski,gdje su im financijeri iz izraela Abraham group.Mi godinama nemamo sposobnog covjeka u klubu koji ce sve ovo podici na veci level nego godinama se vrtimo u krug.Alipasino je napisao/la: ↑23 avg 2023, 16:29Ko je dozvolio da se Sadikovic nemoze uzet od Kolobare tj nasta je klub spao.10 godina je uvjek nesto.Umalo prvi umalo uboli igraca umalo se ne ugasismo umalo ovo umalo ono a Zeljo nemoze uzet igraca od Kolubare.Nekom je to tako sta ces nema se para.Pa kako klub koji ima ovakve navijace ima ime ima stadion da nema para.Dokle cemo se borit za Evropu a od iste nemozes dalje od 2 predkola.Dokle trpit igrace poput Drlje Turjanina i Bece.Dokle vi mislite nas zanebavat.Neigra ni dres ni stadion ni navijaci nego igraci u plavim dresovima koji nastupaju za NK Zeljeznicar.Dokle saburat saburali još 10 godina.
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001