BH klubovi u Europi 23/24
Re: BH klubovi u Europi 23/24
Oj Bosno moja, a vala i Hercegovino 

-
- Kontakt:
Prvom se meni yebe i za Zrinjski i za Velez, ali dogovorite se vi sami sa sobom jeste li ponosni na ove stvari navedene u tekstu, ili ih se stidite. Koliko sam vidio, u tekstu se govori o istoriji kluba, ikonografiji na tribinama, pjesmama i skandiranju, i slicno. Nista ljudi nisu slagali. Sad, sto se vama ne svidja karakterizacija ustaski i sto bi radije da se kaze domoljubni ili nesto tako - to je vas problem, ali to ne mijenja sustinu, tj. cinjenice.
1921
ma jarane, boli me k.ita sto ste ustase, pomirio sam se s tim davno...a sto se tice sportskog rezultata naravno da mi je muka, ali daleko od toga da pucaju cirevi, medju prvim sam vam ovdje cestitao, najbolji ste i nema se tu sta pricati i isto kao sto ste ustaski klub i tu se nema sta pricatimiki651 je napisao/la: ↑23 avg 2023, 15:16U ovoga su u pitanju Čirevi...TeaM87 je napisao/la: ↑23 avg 2023, 15:14pa zrinjski i jeste ustaski klub, od igranja u NDH, preko pjesama u kojima se velicaju ustase i govori o rusenju starog mosta, pa sve do slika slobodana praljka (presudjenog ustase) i skandiranja za dom spremni
ako ovo nije dovoljno da se neko proglasi ustasom, e onda ga yebi, ustaski klub bio i osto i ne znam sto neki navijaci zrinjskog imaju problem s tim sto ih se tako naziva kad su uglavnom ponosni na to
Pati.
FKŽ !
samo sto je razlika sto nece navijaci nabrojanih klubova staviti sliku musolinija ili hitlera na stadionu i vikati sieg heil, a vi bogme hocete stavit sliku praljka (sad ces ti reci da nije isto hitler i praljak, naravno da nije u smislu pocinjenih zlocina, ali je cinjenica da je hitler bio vodja fasistickog pokreta u Njemackoj, a praljak jedan od vodja ustaskog (citaj fasistickog porketa) u BiH i sa tog aspekta se mogu porediti) i vikati za dom spremni, e zato vi jeste fasisti, a oni nisu, mucni glavom **** ga tiTheNoblesMo je napisao/la: ↑23 avg 2023, 15:20Ustaški klub Zrinjski sutra igra protiv nacističkog kluba LASK-a, za ulazak u grupu i priliku da igra s fašističkom Romom, nacističkim Leverkusenom, fašističkim Betisom itd. Naime, svi ovi klubovi su igrali nogomet i tijekom 40-tih u njemackoj, talijanskoj, spanjolskoj ligi.
FKŽ !
Pa ok i mi tebi osobno možemo reći da je tvoj klub islamski.TeaM87 je napisao/la: ↑23 avg 2023, 15:28ma jarane, boli me k.ita sto ste ustase, pomirio sam se s tim davno...a sto se tice sportskog rezultata naravno da mi je muka, ali daleko od toga da pucaju cirevi, medju prvim sam vam ovdje cestitao, najbolji ste i nema se tu sta pricati i isto kao sto ste ustaski klub i tu se nema sta pricatimiki651 je napisao/la: ↑23 avg 2023, 15:16U ovoga su u pitanju Čirevi...TeaM87 je napisao/la: ↑23 avg 2023, 15:14pa zrinjski i jeste ustaski klub, od igranja u NDH, preko pjesama u kojima se velicaju ustase i govori o rusenju starog mosta, pa sve do slika slobodana praljka (presudjenog ustase) i skandiranja za dom spremni
ako ovo nije dovoljno da se neko proglasi ustasom, e onda ga yebi, ustaski klub bio i osto i ne znam sto neki navijaci zrinjskog imaju problem s tim sto ih se tako naziva kad su uglavnom ponosni na to
Pati.
Mislim nama ne smeta a ti s ponosiš sa time.
Ok.
-
- Kontakt:
Ma pusti ih, sta se sikiras.. I oni su nasi Hrvati jos od stoljeca 7 ,samo ih Osmanlije sebi okrenule pa sad ne znaju ni oni sta su..miki651 je napisao/la: ↑23 avg 2023, 15:35Pa ok i mi tebi osobno možemo reći da je tvoj klub islamski.TeaM87 je napisao/la: ↑23 avg 2023, 15:28ma jarane, boli me k.ita sto ste ustase, pomirio sam se s tim davno...a sto se tice sportskog rezultata naravno da mi je muka, ali daleko od toga da pucaju cirevi, medju prvim sam vam ovdje cestitao, najbolji ste i nema se tu sta pricati i isto kao sto ste ustaski klub i tu se nema sta pricati
Ok.

- Antipolitika3
- Kontakt:
Da skratimo.
Uglavnom neki dan Marca a danas Gazzeta ne ona sugava Grcka vec Italija pisu o HSK Zrinjskom.
Mozemo li sa ovim zakljucit da smo pijačare poslali na smetljiste historije?
Andiamo Zrinja
Uglavnom neki dan Marca a danas Gazzeta ne ona sugava Grcka vec Italija pisu o HSK Zrinjskom.
Andiamo Zrinja

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Da se u startu razumijemo, fasisticki i islamski nije isto, "fasisticki/ustaski" je termin kojim se uglavnom misli na zlocine i tog termina se svak normalan stidi, a "islamski" je vezan za vjeru i uglavnom ne predstavlja nista lose.miki651 je napisao/la: ↑23 avg 2023, 15:35Pa ok i mi tebi osobno možemo reći da je tvoj klub islamski.TeaM87 je napisao/la: ↑23 avg 2023, 15:28ma jarane, boli me k.ita sto ste ustase, pomirio sam se s tim davno...a sto se tice sportskog rezultata naravno da mi je muka, ali daleko od toga da pucaju cirevi, medju prvim sam vam ovdje cestitao, najbolji ste i nema se tu sta pricati i isto kao sto ste ustaski klub i tu se nema sta pricati
Ok.
Bilo kako bilo, ne slazem se da je Željo islamski klub i ne ponosim se time.
A na osnovu cega ti to meni mozes reci, je li moj klub otvoreno bio za neku islamsku republiku kao sto je zrinjski bio za NDH? jesi li nekad vidio slike presudjenih ratnih zlocinaca na Grbavici? jesi li nekad cuo nacionalisticke povike tipa "za dom spremni" na Grbavici? nemoj zajebavat, evo ako hoces fakat mozemo normalno diskutovati, na osnovu cega eto ti kazes da je Željo islamski klub?
FKŽ !
da je bogdom srece da pisu samo o vasim fudbalskim uspjesima, ali u ovoj drzavi nista ne moze preci a da se ne dotakne nacionalizam, **** do nas je sviju, nije do gazeteAntipolitika3 je napisao/la: ↑23 avg 2023, 15:41Da skratimo.
Andiamo Zrinja![]()
FKŽ !
Mlatiš li mlatiš...TeaM87 je napisao/la: ↑23 avg 2023, 15:45da je bogdom srece da pisu samo o vasim fudbalskim uspjesima, ali u ovoj drzavi nista ne moze preci a da se ne dotakne nacionalizam, **** do nas je sviju, nije do gazeteAntipolitika3 je napisao/la: ↑23 avg 2023, 15:41Da skratimo.
Andiamo Zrinja![]()
Pazi čir.
Cuj Islamski
Katolicki nogometni klub Lazio, zamisli samo

Katolicki nogometni klub Lazio, zamisli samo

miki651 je napisao/la: ↑23 avg 2023, 15:52Mlatiš li mlatiš...TeaM87 je napisao/la: ↑23 avg 2023, 15:45da je bogdom srece da pisu samo o vasim fudbalskim uspjesima, ali u ovoj drzavi nista ne moze preci a da se ne dotakne nacionalizam, **** do nas je sviju, nije do gazeteAntipolitika3 je napisao/la: ↑23 avg 2023, 15:41Da skratimo.
Andiamo Zrinja![]()
Pazi čir.

hajde ba da normalno diskutujemo sta je

ako neces, yebiga onda, da mi je krivo sto ste upali jest, sta dalje da ti kazem, nadam se da ce se zamijeniti uloge uskoro

FKŽ !
- TheNoblesMo
- Kontakt:
E cuj praljak bio vodja ustaskog pokreta, svasta. Ja mislio da je praljak bio general Hvo-a 90tih, kad ono on bio vodja ustasa 40tih, nisam znao.TeaM87 je napisao/la: ↑23 avg 2023, 15:30samo sto je razlika sto nece navijaci nabrojanih klubova staviti sliku musolinija ili hitlera na stadionu i vikati sieg heil, a vi bogme hocete stavit sliku praljka (sad ces ti reci da nije isto hitler i praljak, naravno da nije u smislu pocinjenih zlocina, ali je cinjenica da je hitler bio vodja fasistickog pokreta u Njemackoj, a praljak jedan od vodja ustaskog (citaj fasistickog porketa) u BiH i sa tog aspekta se mogu porediti) i vikati za dom spremni, e zato vi jeste fasisti, a oni nisu, mucni glavom **** ga tiTheNoblesMo je napisao/la: ↑23 avg 2023, 15:20Ustaški klub Zrinjski sutra igra protiv nacističkog kluba LASK-a, za ulazak u grupu i priliku da igra s fašističkom Romom, nacističkim Leverkusenom, fašističkim Betisom itd. Naime, svi ovi klubovi su igrali nogomet i tijekom 40-tih u njemackoj, talijanskoj, spanjolskoj ligi.
Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju
do mene, nije bio formalno i pravno vodja ustaskog pokreta, ali je bio vodja jedinica hvo-a koje su radile zlocine pod simobilima ustasa i pod ustaskim pjesmama; i svojim idejama i djelima je uzgajao i velicao ideja ustasa, radio zlocine slicne ustasama, izvinjavam se na pogresnoj interpretacijiTheNoblesMo je napisao/la: ↑23 avg 2023, 15:54E cuj praljak bio vodja ustaskog pokreta, svasta. Ja mislio da je praljak bio general Hvo-a 90tih, kad ono on bio vodja ustasa 40tih, nisam znao.TeaM87 je napisao/la: ↑23 avg 2023, 15:30samo sto je razlika sto nece navijaci nabrojanih klubova staviti sliku musolinija ili hitlera na stadionu i vikati sieg heil, a vi bogme hocete stavit sliku praljka (sad ces ti reci da nije isto hitler i praljak, naravno da nije u smislu pocinjenih zlocina, ali je cinjenica da je hitler bio vodja fasistickog pokreta u Njemackoj, a praljak jedan od vodja ustaskog (citaj fasistickog porketa) u BiH i sa tog aspekta se mogu porediti) i vikati za dom spremni, e zato vi jeste fasisti, a oni nisu, mucni glavom **** ga tiTheNoblesMo je napisao/la: ↑23 avg 2023, 15:20Ustaški klub Zrinjski sutra igra protiv nacističkog kluba LASK-a, za ulazak u grupu i priliku da igra s fašističkom Romom, nacističkim Leverkusenom, fašističkim Betisom itd. Naime, svi ovi klubovi su igrali nogomet i tijekom 40-tih u njemackoj, talijanskoj, spanjolskoj ligi.
FKŽ !
Pa nitko ti nije kriv što ti klub propada ima deset godina.
Šest titula ti mrski klub u tih deset godina osvojio i ti sada okrećeš priču o fašizmu.....
Naravno kad si nemoćan.
ne okrecem je ja jarane, nisam ja napisao clanak nit sam se ja upalio na clanak
helem nejse, ne mrzim vas svakako zbog ustasluka nego od onog rivalstva 2017-2020, ali cerat cemo se mi jos

FKŽ !
Realno zaboli nas za vas...Kao i za ostale.
Gledamo svoja posla nemamo niti želimo plaćene novinare i članke.
Ne patimo zbog toga.
Gledamo svoja posla nemamo niti želimo plaćene novinare i članke.
Ne patimo zbog toga.
-
- Kontakt:

Kontas da je neko odavde platio clanak u Gazzetti? Pa nisu oni Sinan Sinanovic, jesi normalan jbt

1921
-
- Kontakt:
Cuj placen clanak u Gazzetti jeli ovaj upoznat o kojem listu se radi 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovo meni dismr na Only-a i njegov lobiAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑23 avg 2023, 16:11![]()
Kontas da je neko odavde platio clanak u Gazzetti? Pa nisu oni Sinan Sinanovic, jesi normalan jbt![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Cuspajz, NeSamSafetee, Rule_hz, zemuntrg i 23 gosta.