Kad Merza izvede ofanzivno 3-4-3 ima da ih izbijemo iz cipela u avliji

Kad Merza izvede ofanzivno 3-4-3 ima da ih izbijemo iz cipela u avliji
Kreno je gubit slacionicu to mu je prelomilo da otkaz dobije, sad se moze vratit na arenu i blatit nasmk1008 je napisao/la: ↑23 avg 2023, 18:41Ne kazem da je Jusufbegovic Ancelotti, al proslu sezonu je izvukao Velez znaci, zbog njega su dosli do finala kupa, spasio sezonu nakon Osima, i sad nakon 3 4 utakmice noga..
Nije Velez jedini svi klubovi kod nas to rade al nije to rjesenje, nit je zdravo za nas fudbal raditi takve stvari..
Osim je vodio treninge u Bijelom Polju, igrao utakmice u Gabeli i vodio klub bez uprave, tj tada je ostao samo jedan covjek kao privremeno rjesenje. Ne bih bas poredio njih dvojicu.mk1008 je napisao/la: ↑23 avg 2023, 18:41Ne kazem da je Jusufbegovic Ancelotti, al proslu sezonu je izvukao Velez znaci, zbog njega su dosli do finala kupa, spasio sezonu nakon Osima, i sad nakon 3 4 utakmice noga..
Nije Velez jedini svi klubovi kod nas to rade al nije to rjesenje, nit je zdravo za nas fudbal raditi takve stvari..
Ma jedino da do sutra trenera nađete i možete na pozitivan šok napraviti nešto. A ovako, pognute glave kući idete.
Gdje si ti prije zube izbijao?scholsey je napisao/la: ↑23 avg 2023, 17:33Evo @amidzatvojnajdrazi, ti djeluješ kao normala momak. Vidi šta ovaj vaš mentol piše. Za ovo bi mu uživo zube poizbijao.
Nikakav problem nije. Ja se iz Turske vracam 11. Septembra. Sve sto imas reci moze i u lice. Nije to mene ni uvrijedilo ni povrijedilo. Vi to svojima psujete. Zasto da me iznenadi kada meni psujete? Ne prijetim imas pm javis se. Ja sam nocni cuvar na jednoj gradjevini. I mogu ti poslati lokaciju nikakav problem.scholsey je napisao/la: ↑23 avg 2023, 18:04Jesam, u pravu si, ali ne mogu i neću prešutiti.
Sva zajebancija je okej, ali poređenje sa ljudskim ološima koji su nas sve ojadili nikad neće biti. Nema to veze sa klubom za koji navijam.
Kolko god ne volio želju ili vas, nikad vam ne bih takve stvari govorio. Ne psujem vama, psujem njemu.
Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑23 avg 2023, 19:00Govore da je Nedim izgubio svlacionicu jer je psovao igracima, a prizivaju Husrefa![]()
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Direktorcic, fks74, TylerBurey i 22 gosta.