Premijer liga BiH - aktuelno

miki651
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la miki651 » 23 avg 2023, 19:41

Poslali smo sliku čobana Italijanskoj i Grčkoj Gazzeti pa koja prije objavi.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 23 avg 2023, 19:43

Fino dovedete Mirzu Varešanovića, a uz njega dobijate i omladinca Udinesea - projekta kluba.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 avg 2023, 19:44

Surreal je napisao/la:
23 avg 2023, 19:43
Fino dovedete Mirzu Varešanovića, a uz njega dobijate i omladinca Udinesea - projekta kluba.
slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 23 avg 2023, 19:45

Virtu4l je napisao/la:
23 avg 2023, 19:27
Vanja8 je napisao/la:
23 avg 2023, 19:12
Jel ba Virto, kontas li ti ove svadje i psovke ovdje?

J.bote koliko smo se mi krvili, a nikad niko nikome nista opsovao nije... :crazy:
Ma samo prekočim i čitam naredni post, nemam ja više ni volje ni snage čitati to.

Nema tu one kretivnosti koja je nekad dominirala, poput ovog doajena ss.ba foruma,
solinas je napisao/la: Cuj sta je on pisao....A eto vi ne vrijedjate nikoga,djeca cvijeca.
Za ono vrijedjanje i psovanje,zavezo bi te na razanj,naostrio kolac,i yebo te u dupe zaostrenim krajem kolca,sreca tvoja nemogu te trenutno dofatiti u sake.Ali nemoj se iznenaditi ako ti pokusam na vrata....Nemoj plakati i moliti,nemojte cika Solinas molim vas
solinas je napisao/la:Okani se zene u mene.Da ti nebi mrtve i zive posjetio,i provjerio im stanje anusa.
solinas je napisao/la:
prestani da vrijedjas yebem ti mrtve i zive yebo ti azmir svu zensku fameliju od najmladjih do onih u mezaru..mater ti yebem u pic.ku da ti yebem i administraciju koja te tolerise
solinas je napisao/la: Sta pricas ti degenu bolan, nespominji zenu razapecu te onako estetski izmedju Ismeta i Mese da te cjela Tuzla vidi **** balavo.sta te boli **** ti i NY neki frajeri forumski sta li....**** vam usta obojici ako imas sta nije problem rjesicemo
Nažalost ne mogu da nađem onaj kultni "Zaklat cu te na kucnom pragu" izgleda da je pobrisan. :mrgreen:
,
Tacno me glava zaboli kad naletim na ovako bespomocne likove koji psovkama, vrijedjanjem,prijetnjama nesto guraju svoje...

Ako se ovim nacinom "dokazuju", onda nisu ni svjesni koliko su nemocni u svakoj vrsti komunikacije...

Zivota mi zalosno.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 23 avg 2023, 19:47

Belegija je napisao/la:
23 avg 2023, 18:52
slika
:rol: :rol:

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 23 avg 2023, 19:48

Čustović bi bio najbolji izbor za Velež. Ma da vjerujem da će na kraju Ćorić preuzeti, koji je solidno rijesenje. Doduše, ne znam baš koliko će se Mostarskoj raji svidjeti što je dobar sa njima dragim Stefanom :mrgreen:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 23 avg 2023, 19:48

Najbolji izbor za Velez Amar Osim.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

Cora1946
Kontakt:

Post Postao/la Cora1946 » 23 avg 2023, 19:52

MortemHz je napisao/la:
23 avg 2023, 19:44
Surreal je napisao/la:
23 avg 2023, 19:43
slika
:urnebes: :urnebes:
Steta sto se Olimpik ugasio, mogao je napravit krug po Premijer ligi ko birvaktile Sarajevo-Velez-Olimpik-Tuzla City
90!

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 23 avg 2023, 19:53

Belegija je napisao/la:
23 avg 2023, 19:47
Najbolje rjesenje za vrabcice je usref. On ce smiriti situaciju i zabraniti psovke.
:D

Bude li šta na belegiju? :urnebes:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 avg 2023, 19:53

Citam ono komentare na FB i vecina je fazonu Dudic ili Husref, naš narod se stvarno boji promjena nekih,i živi u tim nekim prošlim vremenima,slabo ko naprijed gleda.

Evo krenuo je u PL taj neki bolji trend,nikad više mladjih trenera nije bilo u ligi,nebi bilo loše ni Velež da proba sa takvom nekom varijantom,mada je kod njih mahala gora neko i kod nas pa otud i neki strah eventualni.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 23 avg 2023, 20:04

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
23 avg 2023, 19:48
Čustović bi bio najbolji izbor za Velež. Ma da vjerujem da će na kraju Ćorić preuzeti, koji je solidno rijesenje. Doduše, ne znam baš koliko će se Mostarskoj raji svidjeti što je dobar sa njima dragim Stefanom :mrgreen:
Dobar sa Stefanom, a pretpostavljam da navija za Zrinjski. Nesto ne vjerujem da bi to funkcionisalo, brzo bi mu se na kosti naklatili.
Zadnja izmjena: Amidzatvojnajdrazi, dana/u 23 avg 2023, 20:15, ukupno mijenjano 1 put.
1921

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 23 avg 2023, 20:05

miky_hz je napisao/la:
23 avg 2023, 19:53
Citam ono komentare na FB i vecina je fazonu Dudic ili Husref, naš narod se stvarno boji promjena nekih,i živi u tim nekim prošlim vremenima,slabo ko naprijed gleda.

Evo krenuo je u PL taj neki bolji trend,nikad više mladjih trenera nije bilo u ligi,nebi bilo loše ni Velež da proba sa takvom nekom varijantom,mada je kod njih mahala gora neko i kod nas pa otud i neki strah eventualni.
Ma njihova mahala gura Zaimovića. Gura se i medijski maksimalno, ko što se i kod nas gurao Mirza, nisu odustali dok nije zaposlen. Ne bi me čudilo da ga dovedu.
Iako bi za Veleža odličan bio Čustović, pa zašto da ne i jedan Toplak kojeg spominje @killa, pa imaš i Karoglana. Rekao bi i Gonzalo Garcia, ali ako je nas odbio, njima neće htjeti ni odgovoriti na upit :)

MikeEhrmantraut
Kontakt:

Post Postao/la MikeEhrmantraut » 23 avg 2023, 20:10

Custovic da u ovome trenutku napusti Hajduk? Nema teorije

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 23 avg 2023, 20:16

23 avg 2023, 20:05
miky_hz je napisao/la:

Ma njihova mahala gura Zaimovića. Gura se i medijski maksimalno, ko što se i kod nas gurao Mirza, nisu odustali dok nije zaposlen. Ne bi me čudilo da ga dovedu.
Iako bi za Veleža odličan bio Čustović, pa zašto da ne i jedan Toplak kojeg spominje @killa, pa imaš i Karoglana. Rekao bi i Gonzalo Garcia, ali ako je nas odbio, njima neće htjeti ni odgovoriti na upit :)
Daj malo vrati se u realnost

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 23 avg 2023, 20:16

killafrommanilla je napisao/la:
23 avg 2023, 19:24
RatoborniMrmot je napisao/la:
killafrommanilla je napisao/la:
23 avg 2023, 08:46
Već se nazire da bi Sarajevo moglo otjerati Rožmana nakon nekog bezveznog kiksa i vratiti se na fabričke. Čitam onu temu, ja vjerujem da tamo ima imbecila poput RatoborniMrmot odnosno Dokoljenko kojima nije mrsko napraviti 1946 profil i oplesti po svemu što valja u komšije. Ali ima ondje likova stvarno koji bi otjerali trenera večeras. A pobijedili su.

Virtual će prvi put navijati za Velež ako se ne varam u ponedjeljak - čisto da vidi reakcije istoka jel tako :mrgreen:
Mrmote pijaCarski opet pises nebuloze, prije bih majmuna naučio da vozi auto nego tebi objasnio da NISAM dokoljenko, po n-ti put na kub, lik je branio Amara životom, al bukvalno, ja to ne radim. Stil pisanja također nije isti. Pa neko sa teme Željezničara bi potvrdio da jesam, a nije, jer nisam, pijaCaru tupavi.

Pošto kila paprika, jesul domaće :problem:
Ne moze te nista sakrit gmazu celavi, sta imas branit Amara co'ek u trebinju hladi mu.da, evo da se igdje spominje Amar u kontekstu Zelje, pa bi ti opravdanje i moglo proci :lol: cuj ne brani amara, od cega, za sta je zainteresovan :rol:

A dovoljno sam dugo na forumu da ne bih prepoznao tvoj stil :mrgreen:
Meni se cini da si jedino dovoljno retardiran da neke stvari ne mozes da shvatis :mrgreen:

Prije bih majmuna naucio da pise na forumu nego tebe da logicno razmisljas :mrgreen: Ovdje je neko kao bitan da moras da se krijes ko si :urnebes: uozbilji se. Uporedi postove pa da vidimo te slicnosti

**** to, sta je sa paprikama, pijaCaru, al nemoj varat' :|

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 23 avg 2023, 20:19

mosarajvosa83 je napisao/la:
23 avg 2023, 20:16
23 avg 2023, 20:05
miky_hz je napisao/la:

Daj malo vrati se u realnost
Pa Velež ako planira išta ozbiljnije, treba takvog znanja trenere tražiti. Toplak uopšte nije nerealan. Ostali vjerovatno da jesu, ali ybg uvijek su želje iznad realnosti, tako je i kod nas bilo :D

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 23 avg 2023, 20:28

Sta je sa Ibrom Rahimicem?

On bi ovo sredio poslije ovog pokusaja od trenera ... :kafa:

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 23 avg 2023, 20:36

Vanja8 je napisao/la:
23 avg 2023, 19:45
Virtu4l je napisao/la:
23 avg 2023, 19:27
Vanja8 je napisao/la:
Jel ba Virto, kontas li ti ove svadje i psovke ovdje?

J.bote koliko smo se mi krvili, a nikad niko nikome nista opsovao nije... :crazy:
Ma samo prekočim i čitam naredni post, nemam ja više ni volje ni snage čitati to.

Nema tu one kretivnosti koja je nekad dominirala, poput ovog doajena ss.ba foruma,
solinas je napisao/la: Cuj sta je on pisao....A eto vi ne vrijedjate nikoga,djeca cvijeca.
Za ono vrijedjanje i psovanje,zavezo bi te na razanj,naostrio kolac,i yebo te u dupe zaostrenim krajem kolca,sreca tvoja nemogu te trenutno dofatiti u sake.Ali nemoj se iznenaditi ako ti pokusam na vrata....Nemoj plakati i moliti,nemojte cika Solinas molim vas
solinas je napisao/la:Okani se zene u mene.Da ti nebi mrtve i zive posjetio,i provjerio im stanje anusa.
solinas je napisao/la:
prestani da vrijedjas yebem ti mrtve i zive yebo ti azmir svu zensku fameliju od najmladjih do onih u mezaru..mater ti yebem u pic.ku da ti yebem i administraciju koja te tolerise
solinas je napisao/la: Sta pricas ti degenu bolan, nespominji zenu razapecu te onako estetski izmedju Ismeta i Mese da te cjela Tuzla vidi **** balavo.sta te boli **** ti i NY neki frajeri forumski sta li....**** vam usta obojici ako imas sta nije problem rjesicemo
Nažalost ne mogu da nađem onaj kultni "Zaklat cu te na kucnom pragu" izgleda da je pobrisan. :mrgreen:
,
Tacno me glava zaboli kad naletim na ovako bespomocne likove koji psovkama, vrijedjanjem,prijetnjama nesto guraju svoje...

Ako se ovim nacinom "dokazuju", onda nisu ni svjesni koliko su nemocni u svakoj vrsti komunikacije...

Zivota mi zalosno.
ma ovo je hrasno imao je vise vracanja na forum nego mala nevjesta umiranja :rol: :rol: , uvijek isto krene na nasoj temi glumiti insajdera i onda na ovoj krene psovati mrtve forumasima :crazy:

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 23 avg 2023, 20:37

jusufbegovic spada u top 3 najgora fudbalska trenera ikada u premijer ligi BiH.
NEMA NAZAD

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 23 avg 2023, 20:44

holyman je napisao/la:
23 avg 2023, 20:37
jusufbegovic spada u top 3 najgora fudbalska trenera ikada u premijer ligi BiH.
Kad treba analizirati i tražiti tuđe greške, on i Dogan su neprikosnoveni.
🇵🇸

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Noke995 i 30 gostiju.