FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ako dođu Hadžan, Kerla i Kape, to je već nešto. Mada ja mislim da je jedno kvalitetno krilo najpotrebnije...
U subotu prvo gostovanje, i to baš protiv možda jedinog nama prijateljskog kluba u ligi (ne samo sad, nego smo uvijek s njima bili najbliži).
Kup dolazi u nezgodnom trenutku: Gradačac u gostima, MDK Kup u gostima, Stupčanica kući. Sve u 7 dana. Kup odje.bati odmah, Liga je bitna.
U subotu prvo gostovanje, i to baš protiv možda jedinog nama prijateljskog kluba u ligi (ne samo sad, nego smo uvijek s njima bili najbliži).
Kup dolazi u nezgodnom trenutku: Gradačac u gostima, MDK Kup u gostima, Stupčanica kući. Sve u 7 dana. Kup odje.bati odmah, Liga je bitna.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Malo je neugodno ispasti od Mladosti u kupu odmah ali poslati rezerviste i juniore pa ako prodju ok, ako ne prodju dobro i jeste. Svakako poslije izvučeš nekoga iz PL pa se trošiš bezveze
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- Beduin
- Kontakt:
Latest rumours - Kape je sve izvjesniji, a izgleda ga je i Nala zvao da dodje i sredjuju to sa Sarajevom. Ne smijem reci 100%, da me Simon ne zeza ako pogrijesim. 
Po meni pametna opcija za obje strane. Zasticeno godiste, a sa dosta iskustva vecih utakmica, koliko god mi bio uzasan u do sada odigranim tekmama, na ovom nivou bi sigurno bio daleko bolji i konkretniji, sa manje pritiska gdje bi mogao i morao dokazati vrijedi li i koliko.
Po meni pametna opcija za obje strane. Zasticeno godiste, a sa dosta iskustva vecih utakmica, koliko god mi bio uzasan u do sada odigranim tekmama, na ovom nivou bi sigurno bio daleko bolji i konkretniji, sa manje pritiska gdje bi mogao i morao dokazati vrijedi li i koliko.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Kao što već rekohBeduin je napisao/la: ↑24 avg 2023, 08:36Latest rumours - Kape je sve izvjesniji, a izgleda ga je i Nala zvao da dodje i sredjuju to sa Sarajevom. Ne smijem reci 100%, da me Simon ne zeza ako pogrijesim.

Jedini problem je ako neko izleti ko će mu i platu dati, pošto ovi gledaju i na to, mada ko će ono uzeti

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Šta bi sa Hadžanovića jučer trebao doći biti predstavljen al još ništa...
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫
Kroz kup idemo u EvropuSky9 je napisao/la: ↑23 avg 2023, 23:38Ako dođu Hadžan, Kerla i Kape, to je već nešto. Mada ja mislim da je jedno kvalitetno krilo najpotrebnije...

Ligu ćemo svakako osvojit jer je i rezervna postava jača od prošlogodišnje ekipe.
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Joj al hvale prošlogodišnju ekipu, ispali momčiluci, je.bavali im mater s tribina, sad su sveti kao. Skupina antitalenata i djedova, ama baš niko nije iskakao kao neki igrač. Vranješ star i nemotivisan, Komazec krmak koji potrčat ne može, jedino Said nešto al' on je igračina bio i ostao, to se može i sad vidjeti.
Ova ekipa sa određenim nadogradnjama (ako se plasira u PL) može pomrsiti račune svakom. Svi su željni igre i žele da se pokažu. Atmosfera je dobra u ekipi također. Trener kvalitetan. Kup proći Mladost! Na Tušnju svakog možemo dobit osim Zrinje možda.
Nego, u Banoviće se ide obavezno, dan će biti lijep, ali ako bude termin od 17 zeznuto će biti i nama kamoli igračima. Podržimo ih.
Ova ekipa sa određenim nadogradnjama (ako se plasira u PL) može pomrsiti račune svakom. Svi su željni igre i žele da se pokažu. Atmosfera je dobra u ekipi također. Trener kvalitetan. Kup proći Mladost! Na Tušnju svakog možemo dobit osim Zrinje možda.
Nego, u Banoviće se ide obavezno, dan će biti lijep, ali ako bude termin od 17 zeznuto će biti i nama kamoli igračima. Podržimo ih.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
- RollingPaper
- Kontakt:
Ako ostvarimo značajnu bodovnu razliku, onda zašto ne bi pokušali dogurat u Kupu sto vise, da izvucemo nekog atraktivnog protivnika iz PL i napunimo stadion 

Jedan offtopic od aktuelnih desavanja i situacije u klubu.
Nesto razmisljam o manje bitnim stvarima za prvi tim i kontam kolko bi bilo dobro pomocni teren stadiona Tusanj preimenovat i dat mu naziv po nekoj nasoj legendi, tu omladinski pogon igra svoje utakmice, i lupam bilo bi fino procitat da se utakmica odigrala na terenu Mustafa Hucic Huka, ili ako cemo po zaslugama za OP na stadionu Sakib Malkocevic Sok.
Nesto razmisljam o manje bitnim stvarima za prvi tim i kontam kolko bi bilo dobro pomocni teren stadiona Tusanj preimenovat i dat mu naziv po nekoj nasoj legendi, tu omladinski pogon igra svoje utakmice, i lupam bilo bi fino procitat da se utakmica odigrala na terenu Mustafa Hucic Huka, ili ako cemo po zaslugama za OP na stadionu Sakib Malkocevic Sok.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
klasik je napisao/la: ↑24 avg 2023, 11:57Jedan offtopic od aktuelnih desavanja i situacije u klubu.

Odlican prijedlog
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mudro zboriš , najuspješniji trener svih vremena u omladinskom klupskom i reprezentativnom fudbalu nas Sokklasik je napisao/la: ↑24 avg 2023, 11:57Jedan offtopic od aktuelnih desavanja i situacije u klubu.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Jel istina da samo 200 karti ide za nas gostujuce navijace ? Ili su to dezinformacije
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Bilo je dosta promašaja sa transferima prošle sezone. Ta dvojica koje si naveo su bili među boljim igračima prošle sezone i kad su dovedeni nisam sekunde sumnjao u opstanak, čak sam očekivao gornji dio tabele. Uz Saida, Jusića, Bekića, Delića i naših mladih igrača je to trebalo dosta bolje da izgleda. Imali smo 2 kvalitetna golmana. Krenulo se sa Erićem koji se nakon par kola povrijedio i dolazi Bukvić na gol, koji uz stvarno dosta dobrih partija pravi kasnije puno grešaka koje nas koštaju bodova. Štoperi su bili korektni na početku sezone, al su se i oni kasnije pogubili.IceTea je napisao/la: ↑24 avg 2023, 11:23Joj al hvale prošlogodišnju ekipu, ispali momčiluci, je.bavali im mater s tribina, sad su sveti kao. Skupina antitalenata i djedova, ama baš niko nije iskakao kao neki igrač. Vranješ star i nemotivisan, Komazec krmak koji potrčat ne može, jedino Said nešto al' on je igračina bio i ostao, to se može i sad vidjeti.
Bekovi su užasni bili, ne pamtim da smo imali onako loše bekove. Ti momci su trebali biti izmjene iskusnijim igračima il igrati u slabijim utakmicama.
Kasnije se će ispostavit da slabijih utakmica nije bilo jer su nas svi mogli dobit.
U veznom redu pored Eldara bih izdvojio Vošnjaka koji je najbolji centralni vezni koji je igrao u ovih prethodnih 5-6 sezone. Nažalost se povrijedio i na polusezoni dolaze Pervan i Varešanović koji uz Kurtalića i Osmića čine strašnu sredinu

Za Bekića i Alića je Nikola Komazec Alen Mešanović iz najboljih dana

Njemu je malo prostora trebalo i minimalnu priliku je uspio iskoristit da ugrozi protivnički gol.
To kad napišeš "ne može potrčat" mi samo govori da nisi ni gledao utakmice. Vjerovatno highlightse pregledaš plus čuješ od ostale fudbalski nepismene publike komentare pa tako formiraš mišljenje.
Trebalo se i moralo puno bolje. Bilo je strašno loših utakmica. Sam si naveo, protiv mrtvog Posušja mi 9 bodova izgubimo, pa to je da se naježiš.
U drugoj polusezoni gostovanja protiv Želje, Sloge i Leotara su bila ključna. Ko je bio vidio je kako smo igrali i da su se te utakmice morale dobit.
Treba podržat i ovu ekipu. Na gostovanjima svakako, a na Tušanj ne dolazim.
Dobro smo ušli u sezonu, vidjećemo sad na šta će to ličit u ovim težim utakmicama.
Nala daj da se vratimo odma u ligu i osvoji kup ove sezone. Dokaži da si kvalitetan trener

Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Ili da se napravi neki memorijalni turnir svake godine sa nazivom Huka ili SokHitman22 je napisao/la: ↑24 avg 2023, 12:12Mudro zboriš , najuspješniji trener svih vremena u omladinskom klupskom i reprezentativnom fudbalu nas Sokklasik je napisao/la: ↑24 avg 2023, 11:57Jedan offtopic od aktuelnih desavanja i situacije u klubu.
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
- RollingPaper
- Kontakt:
Banovicima obecane premije ako nas pobjede. Toliko o bratskim klubovima.
Kako me Mujkic nervira sa svojim izjavama o Slobodi, u sezoni kad smo ispali, svoje pare dobivo na ruke, onda tuzio klub jer nije bilo dokaza o isplati, pa jos uzeo i kamate, a prvi se ispalio iz kluba kad se ispalo. A dobro se sjecam kad su on, Joguncic i Zoletic tuzili klub pa bile upitne utakmice, sve Slobodasi
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Da li bi ti tužio poslodavca/šefa da ti ne isplati tvoje zarađene plate, a pri tome nemaš nekog prihoda u kući i novac ti treba konkretno za život i dijete?klasik je napisao/la: ↑24 avg 2023, 21:23Kako me Mujkic nervira sa svojim izjavama o Slobodi, u sezoni kad smo ispali, svoje pare dobivo na ruke, onda tuzio klub jer nije bilo dokaza o isplati, pa jos uzeo i kamate, a prvi se ispalio iz kluba kad se ispalo. A dobro se sjecam kad su on, Joguncic i Zoletic tuzili klub pa bile upitne utakmice, sve Slobodasi
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Nije problem što je tužio, nego što je dva ili više puta naplatio novac. Niko svoj novac ne treba dati drugome, ali što su Mujkić & co uradili Slobodi se naziva bezobrazlukom. Na žalost nije jedini koji je više puta naplatio novac od kluba uz pomoć pojedinih iz uprave....
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Evo odgovorio je momak ispod, 2-3 put je naplatio te iste parebaboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 avg 2023, 21:30Da li bi ti tužio poslodavca/šefa da ti ne isplati tvoje zarađene plate, a pri tome nemaš nekog prihoda u kući i novac ti treba konkretno za život i dijete?klasik je napisao/la: ↑24 avg 2023, 21:23Kako me Mujkic nervira sa svojim izjavama o Slobodi, u sezoni kad smo ispali, svoje pare dobivo na ruke, onda tuzio klub jer nije bilo dokaza o isplati, pa jos uzeo i kamate, a prvi se ispalio iz kluba kad se ispalo. A dobro se sjecam kad su on, Joguncic i Zoletic tuzili klub pa bile upitne utakmice, sve Slobodasi
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ