Oba nude samo Master programe.
Kakva top 30 skola za 10k i to dualna.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Hebem te ja. Bio sam na razmjeni na tom njenom BS. Ne znam koliko taj njen program košta, ali generalno je bilo uvaženo mišljenje da je 10k.AshburtonG je napisao/la: ↑24 avg 2023, 21:06Druze HEC kosta 90k, INSEAD preko 100k. Neko je tebe dobro nalagao.![]()
MIT u Milanu je van 100, a NEOMA je izmedju 200 i 250.ASD je napisao/la: ↑24 avg 2023, 21:10Hebem te ja. Bio sam na razmjeni na tom njenom BS. Ne znam koliko taj njen program košta, ali generalno je bilo uvaženo mišljenje da je 10k.AshburtonG je napisao/la: ↑24 avg 2023, 21:06Druze HEC kosta 90k, INSEAD preko 100k. Neko je tebe dobro nalagao.![]()
Možda su ti što plaćaju se stidili da kažu nama što smo džaba tu.![]()
Jeste kao univerzitet jer nemaju druge fakultete. Fokusirani su na jedno. Ali u tome jednom što rade su top 30. Ili su bili kad sam ja bio tamo. U Francuskoj su bili šesti. Iako je tamo brutalna konkurencija, pogotovo ako si Francuz.AshburtonG je napisao/la: ↑24 avg 2023, 21:14MIT u Milanu je van 100, a NEOMA je izmedju 200 i 250.ASD je napisao/la: ↑24 avg 2023, 21:10Hebem te ja. Bio sam na razmjeni na tom njenom BS. Ne znam koliko taj njen program košta, ali generalno je bilo uvaženo mišljenje da je 10k.AshburtonG je napisao/la: ↑24 avg 2023, 21:06Druze HEC kosta 90k, INSEAD preko 100k. Neko je tebe dobro nalagao.![]()
Možda su ti što plaćaju se stidili da kažu nama što smo džaba tu.![]()
![]()
Fakultet možeš mjeriti sa BS, ali realno uni ne možeš, zato što imaju daleko više fakulteta.AshburtonG je napisao/la: ↑24 avg 2023, 21:25Sto bi rekao Ajdin Brkovic (citajuci iz ovih prethodnih postova danas), j.ebo ti fakultet, ako ne znas napravit pare.
@ASD
Na kraju cemo doci, da su top 30 u opcini iz koje dolaze kako si krenuo.
Prvo je bio top 30 fakultet, pa top 30 business school, pa top 30 program.
Ja ga tu shvatam, bolje nego da je dangubio po Ekonomiji ili Pravu 5 godina i onda na biro, ovako napravio pare.AshburtonG je napisao/la: ↑24 avg 2023, 21:25Sto bi rekao Ajdin Brkovic (citajuci iz ovih prethodnih postova danas), j.ebo ti fakultet, ako ne znas napravit pare.
@ASD
Na kraju cemo doci, da su top 30 u opcini iz koje dolaze kako si krenuo.
Prvo je bio top 30 fakultet, pa top 30 business school, pa top 30 program.
Ako ne zivis vani, iskljuci oboje. Instaliraj stremio sa torrentio addonom, imat ces sve dzaba.
ima jos jedan free app, sa bukvalnom svim streaming servisimaTheWeekndXO je napisao/la: ↑24 avg 2023, 22:09Potpisujem
ne budi cicijaBiftekSaKorpe je napisao/la: ↑24 avg 2023, 22:12pitamo li se mi sa VPN-om sta![]()
Mislim da nema... mozes na laptop instalirati ili uzmi android box, svakako isplativije nego placati pretplatu.
Igrom nekih slučaja sam radio nešto za njih, koliko se sjećam, imaju preko 700 zaposlenih pa ti sad vidi..mada je realnije da je prihod 50 miliona a dobit XY cifra ja bih rekao. Ajdin išao kod mene u osnovnu školu, sa nekim poslje u srednju, kažu da je uvijek bio "kompjuteraš", e sad koliko mu je to moglo donijeti para ja ne znam..Meni smrdi da je to više dobar marketing i jaka prezentacija sebe i firme nego što je istina, al da ima keša, sigurno ima..Priča na podcastu mu opasno smrdi, sve okolo kole, što neko napisa ništa nije rekao, objasnio al eto..istina je vjerovatno negdje na sredini
Ima keša, to nema dileme. Očito je ubrao pare kad je otvorio ovaj call centar, najviše jer je za njeg od 2020-te krenulo na veliko.Slatinash_7 je napisao/la: ↑25 avg 2023, 08:15Igrom nekih slučaja sam radio nešto za njih, koliko se sjećam, imaju preko 700 zaposlenih pa ti sad vidi..mada je realnije da je prihod 50 miliona a dobit XY cifra ja bih rekao. Ajdin išao kod mene u osnovnu školu, sa nekim poslje u srednju, kažu da je uvijek bio "kompjuteraš", e sad koliko mu je to moglo donijeti para ja ne znam..Meni smrdi da je to više dobar marketing i jaka prezentacija sebe i firme nego što je istina, al da ima keša, sigurno ima..Priča na podcastu mu opasno smrdi, sve okolo kole, što neko napisa ništa nije rekao, objasnio al eto..istina je vjerovatno negdje na sredini
pa jedan bingo ima prihoda preko milijardu i po pa samo ciste dobiti oko 130 miliona, ovaj ako ima milion dva dobiti je na konju kad podvuce krajnju crtu ako radi sve po zakonuASD je napisao/la: ↑25 avg 2023, 08:20Ima keša, to nema dileme. Očito je ubrao pare kad je otvorio ovaj call centar, najviše jer je za njeg od 2020-te krenulo na veliko.Slatinash_7 je napisao/la: ↑25 avg 2023, 08:15Igrom nekih slučaja sam radio nešto za njih, koliko se sjećam, imaju preko 700 zaposlenih pa ti sad vidi..mada je realnije da je prihod 50 miliona a dobit XY cifra ja bih rekao. Ajdin išao kod mene u osnovnu školu, sa nekim poslje u srednju, kažu da je uvijek bio "kompjuteraš", e sad koliko mu je to moglo donijeti para ja ne znam..Meni smrdi da je to više dobar marketing i jaka prezentacija sebe i firme nego što je istina, al da ima keša, sigurno ima..Priča na podcastu mu opasno smrdi, sve okolo kole, što neko napisa ništa nije rekao, objasnio al eto..istina je vjerovatno negdje na sredini
Ali ova priča da je recimo s 20 postao milioner, a da je sada blizu milijarde je daleko od istine, baš zvuči smiješno.
Da bi bio milijarder on bi morao imati prihode 50 miliona 20 godina bez da ima marke troška. A on te prihode ima 3 godine uz vjerovatno jako velike troškove.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.