FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- lijepi čiko
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Kažem ja vama da će te se raspast ili će te naći trenera koji će raditi za badava i igrače koji će igrati besplatno.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ove godine bi vas ocigledno moglo biti 0, s obzirom da niste najavili dolazak.BernardBarnjak je napisao/la:jesi li ti bio na utakmici u tz prosle sezone? nisi! prema tome...
naravno da je bilo 700 ljudi pojma nemas. 300 ljudi nije ni doslo do stadiona... ne znam ni zasto se raspravljam sa tobom!
mi vama ne bi dali nasu sjevernu tribinu jer MI IMAMO TRIBINU ZA GOSTUJUCE NAVIJCE!
vi kao da ste na toj sjevernoj tribini 30 godina... daj malo ozbiljnosti... sta mislis kako ce biti sa strane sigurnosti ako hz budi na staroj tribini?

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
BernardBarnjak je napisao/la:jesi li ti bio na utakmici u tz prosle sezone? nisi! prema tome...
naravno da je bilo 700 ljudi pojma nemas. 300 ljudi nije ni doslo do stadiona... ne znam ni zasto se raspravljam sa tobom!
mi vama ne bi dali nasu sjevernu tribinu jer MI IMAMO TRIBINU ZA GOSTUJUCE NAVIJCE!
vi kao da ste na toj sjevernoj tribini 30 godina... daj malo ozbiljnosti... sta mislis kako ce biti sa strane sigurnosti ako hz budi na staroj tribini?
kakve ozviljnosti?..kakve to veze ima sto mi nismo na toj tribini 30 godina, bili smo na istoku, pa nam je srusen i sad smo dobili svoju tribinu i u cemu je fazon?imate D tribinu i tu ulazite kuda hocete sta se trpas covjece...mi imamo sad svoju tribinu i nema razloga da ti vise sta objasnjavam...zbog tribine koju nismo imali zandjih nekoliko sezona i nije nas bilo, zato nas ova tribina ponovo i vraca, u suprotnom narod nebi ni dolazio vise na onu D tribinu i bilo koju drugu...i dosta t eje vise uozbilji se malo
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- BernardBarnjak
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Cuj ovog 700,na tribini vas je najmanje bilo 300-400,i ne uvelicavaj cifru majketi.. i usput nakon primljenog gola gadjali domace navijace kamenjem..
ama kako ti znas kad si bio na utakmici? znas i sam da smo kasnili skoro citavo poluvrijeme... oko 300 ljudi nije ni pusteno blizu stadiona, znaci nisi mogao ni vidjeti tu grupu jer si sjedio na stadionu... sta je sa vama??
pa bilo je gadjanja. jeste. i sta cemo ako nas opet stave na staru tribinu? a? tuca jel? svasta...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Ja nezz sta navijaci sarajeva ovdje traze,izgleda jos uvjek traume iz proslog meca proganjaju i slucaj Gavaric..joj likova jbt..niko od nas ne kenja po temi fk sarajevo,pisemo na temi naseg kluba i caoo.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
SAMO BORDO je napisao/la:Vi kada dodete na Kosevo imate jug cijeli,pa vise dode redara nego vas!
Mi da imamo i pola toliko nebi se zalili! Samo zelimo da imamo kakve takve uslove da dodemo!
A ne da se stisnemo! Ali opet raja idu! Volio bih vas fukare vidjeti u takvoj situaciji!
Ali mi sve izdrzimo za nase FKSARAJEVO pa ce mo i to!
imat cete D tribinu tamo gdje ste bili zandji put u cemu je fazon sad?...ne moze vam se dati sjever, ja stvarno ne znam sta ba vise hocete...po meni je opt logicnioje da vam se A tribina, jer ona je bliza dole ulazu na stadion i nesto je udaljenija od sjevera
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- BernardBarnjak
- Kontakt:
SaltCityAttack je napisao/la:BernardBarnjak je napisao/la:jesi li ti bio na utakmici u tz prosle sezone? nisi! prema tome...
kakve ozviljnosti?..kakve to veze ima sto mi nismo na toj tribini 30 godina, bili smo na istoku, pa nam je srusen i sad smo dobili svoju tribinu i u cemu je fazon?imate D tribinu i tu ulazite kuda hocete sta se trpas covjece...mi imamo sad svoju tribinu i nema razloga da ti vise sta objasnjavam...zbog tribine koju nismo imali zandjih nekoliko sezona i nije nas bilo, zato nas ova tribina ponovo i vraca, u suprotnom narod nebi ni dolazio vise na onu D tribinu i bilo koju drugu...i dosta t eje vise uozbilji se malo
problem je sto niko (osim zenice i mostara) ne moze primiti navijace sarajeva koji su najbrojniji u bih na gostovanjima. to je cinjenica... sto se mene tice meni je ok i stara tribina (hodanje preko blata) ali onda ce biti problema...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa i mi preko blata ulazimo na sjever isti ****...vi mozete na A tribinu lase je uci i bez blata ha ja
..kada se dovri ova tribina, posotjat ce poseban ulaz za D tribinu prepostavljam da ce se tu napraviti neki zid ili nesto

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- BernardBarnjak
- Kontakt:
SaltCityAttack je napisao/la:SAMO BORDO je napisao/la:Vi kada dodete na Kosevo imate jug cijeli,pa vise dode redara nego vas!
Mi da imamo i pola toliko nebi se zalili! Samo zelimo da imamo kakve takve uslove da dodemo!
A ne da se stisnemo! Ali opet raja idu! Volio bih vas fukare vidjeti u takvoj situaciji!
Ali mi sve izdrzimo za nase FKSARAJEVO pa ce mo i to!
imat cete D tribinu tamo gdje ste bili zandji put u cemu je fazon sad?...ne moze vam se dati sjever, ja stvarno ne znam sta ba vise hocete...po meni je opt logicnioje da vam se A tribina, jer ona je bliza dole ulazu na stadion i nesto je udaljenija od sjevera
problem je sto je ta famozna D tribina tacno izmedju slobodinih navijaca na istoj tribini i fukara na sjeveru... eto to je problem? ne znam kako da ti objasnim? mozda da ti crtam? ako tako bude bit ce problem i njima i nama (ti si na sigurnom u chicagu)!

- BernardBarnjak
- Kontakt:
SAMO BORDO je napisao/la:Ne bi bilo frke da su uslovi kakavi takvi! Nego nisu nikakvi!
To je pojenta!
nemoj tako... ne moras biti bas tako direktan... imamo "tribinu" D...
Robert Zrilic sudi mec Slobode i sarajeva.
Ovaj puko
blago njemu,ni brige ni pameti..

- SaltCityAttack
- Kontakt:
nema to veze sto sam ja na sigurnom u tom slucaju ja vise volim biti na nesigurnom
...razumijem ja to sve, aliako ne dirate simpatizere tamo,onda nebi ni rebalo biti problema...svakako ce biti policije bruka i prepostavljam da ce vma nasi dati A tribinu tu necete biti blizu nas...samo sjever care ne dolazi u obzir, pa on na si vraca na stadion ponovo.Jedino, ako zelite da u tuzlu dolazite tek onako, kao recimo u Orasje i Modricu, onda je to pravi nacin da se desi dodjela sjevera vama...to bi znacilo da vise nikad nebi dosao nikao, a da ne govorim o povratku starih navijaca na tribinu..oni stari koji pamte da su se lijepo osjecali dok smo mi imali svoj istok i dok ste svi vi bili na onoj D tribini...pa tad je an tusnju bio fin ugodjaj..prije svega igrao se dobar fudbal, a i navijanje sa jedne i druge strane je bio odlican...tako da se i mis pravom nadamo da ce ova tribina ponovo Fukare ozivjeti i vratiti na stadion.
Kakva je razlika bila tad sok smo mi bili na istoku i vi na D sa ovom sad dok smo mi na sjeveru, a vi bi trebali biti na D?...pa i s aonog istoka smo mogli tamo doci komotno, jer nije bilo nikakvih ograda...tako da ne vidi razloga za brigu ovdje ,jedino sto je zeznuto kako ce se uci, jer i nasim navijacima, je takodjer problem ulaska trenutno dok se ova tribina gradi

Kakva je razlika bila tad sok smo mi bili na istoku i vi na D sa ovom sad dok smo mi na sjeveru, a vi bi trebali biti na D?...pa i s aonog istoka smo mogli tamo doci komotno, jer nije bilo nikakvih ograda...tako da ne vidi razloga za brigu ovdje ,jedino sto je zeznuto kako ce se uci, jer i nasim navijacima, je takodjer problem ulaska trenutno dok se ova tribina gradi
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
@Salt
Ne obracaj paznju na ove likove,samo opusteno
ne treba se spustat na njihov njivo divljastva i uvreda,jer jedino tako znaju pricat .
Ne obracaj paznju na ove likove,samo opusteno

- SaltCityAttack
- Kontakt:
tebi svaka cast momak regularan si...do sada si ovdje bio regularan i pisao normalno....svaka cast samo nastavi tako i pusti se ove djecije forumske politike
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Slatinash_7
- Kontakt:
Ne mogu ljudi da skontaju nesto i jel ti Boga.Mi idemo na sjever to je sada NASA tribina i to je to.A vi cete na zapad pa jel to A ili D nije vam ni bitno dokle god cete imati ulaz na stadion.Recimo kad bi nas sada najavilo dolazak 10 hiljada na Kosevo i ne moze to vas jug primiti da li bi bilo posteno da mi idemo na sjever u slucaju da on moze primiti;kako ste tako nelogicni nije mi jasno.I da mi smo bili na istoku dok se tamo nisu pocele graditi barake pa smo onda presli na A pa onda na D tribinu.Iz MUP-a kad nisu mogli organizovati Sloboda Celik utakmicu nas su smjestili s obicnim narodom a Robijase na D i tad je krenuo raspad.Najavljen povratak protiv Sarajeva i opet Hz na D sto se nije moglo podnjeti i doslo je do raspada sistema.Sad kad smo dobili sjever vracamo se na stadion malo po malo.Zna se da smo maximalno nalozeni na vas i da ce to biti spic sezone sto se naseg navijanja i brojnosti tice,mozda Ultrasi jedino vise nas naloze i to je poenta citave price zasto ce nas biti oko 1000 a vas standardna brojka nekih 500 dusa u vrh glave jer ni vama ne cjetaju ruze
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- SaltCityAttack
- Kontakt:
hajde dobro je vise ignore samo..eve me se sta misle o nama...znam ja sa smo mi za njih cetnici, a sad smo i seljaci i ljudi koje treba potusit kako ovaj cokoladni omladinac napisa
...nego ne treba vise obracati paznju na njih samo ignore , a ovim koji dodju i normalno diskutuju, kao ovaj lik sto sam mu vec rekao da je uvjek dobro dosao na ovu temu

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Slažem se sa tobom. ali šta ćemo, mi volimo svoj klub koji je kakav takav tj nikakav. biće bolje valjda nekad ****. A inaće situacija u državi je takva da se to odražava i na sportske klubove, na neke više na neke manje.Aldinn je napisao/la:Tz drotovi su najvece picceA vas klub treba izbaciti iz lige,nemate uslova da smjestite gostujuce navijace,nemate predsjednika,upravu,trenera,nista nemate,sta ce te vi u premijer ligi
i opet ****.

MMA braca dolazis li ti , ovo se moglo ocekivati s obzirom da se svi bore za prevast u Slobodi i seru po njoj samo , teren ne znam sta bi da ocekujem , onako srednja zalost , gore od srednje zalosti . Ja cu fino kospice i lagano da gledam Slobodu mada od utakmice nema nista po ovakvom terenu . Izgleda da je Vojvoda jako blizu da preuzme Slobodu prije Crnkica , samo je pitanje koliko ce i oni da izdrze u ovakvom neredu .
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
- SaltCityAttack
- Kontakt:
prvo lika zezate nesto poCeraj, a covjek nije tako rekao uopste...rekao je potjeraj ih joge...ne znam gdje si ustvari cuo to poCeraj
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.