FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
83
37%
Darko Milanič
34
15%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
24%

Ukupno glasova: 225

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 25 avg 2023, 11:26

Cora1946 je napisao/la:
25 avg 2023, 11:24
Opet je rekao da su sve špekulacija, da je izašlo nekih lažnih informacija ali da ima i tačnih.
Novi igrači su spremni za utakmice.
Trako se oporavio skroz i spreman je.
Nurkovic i Celik su sa mladom reprezentacijom.
Ideja u Tuzli je bila da se nastavi sa pritiskom i napadima na njihovu odbranu sa ulaskom Penarande ali se to nije sprovelo u djelo.
Bilo je pitanje da li je zadovoljan fizickom spremom, iz odgovora se moglo zakljuciti da je prethodni strucni stab unistio ekipu, da je kondicija na losem nivou, samo je on to lijepo upakovao da nikog ne uvrijedi. Covjek slijedi europske standarde i prenio je igracima sve u vezi kondicije sto zahtjeva od njih i rade na tome da te standarde postignu.
po do sada vidjenom, Rozman je doktor svog posla. doslovno, strucni stab. SretnO Simon!
Haman da sam s rajom u ponedjeljak na sjeveru - selidba s istoka privremeno :mrgreen:
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 25 avg 2023, 11:27

napoleon72 je napisao/la:
25 avg 2023, 09:32
Ne treba ni gomilat stopere. Eto navodno Zeljkovic ostaje, znaci imas Soldu, Traku, Anicica, Zeljkovica i novog stopera. Sasvim dovoljno. Pisao sam vec, u sezoni 20/21 smo imali u rosteru svega 4 stopera, Milicevic i Dupovac igrali, Kurdic i Besim (jesen) i Trako (proljece) klupa. U sezoni duple krune isto, Mujakic, Dupovac, Lazic i Kurdic. Adukor prvi dio sezone uskakao na stopera po potrebi a kasnije radi ugovora zakucan na tribinu al tad je dosao Lazic. Kako god, dovoljna su ti dva zdrava stopera da ih uigras, jedan zdrav na klupi i jos jedan bas kao backup opcija. Nismo Englezi, ne igramo 7 takmicenja. Nego smo uz ove sve transfere postali osjetljivi i bojazljivi, daj nam na svakoj poziciji 4-5 igraca da imamo. A valja sve to uigrat, svakom dat minute.
Dva nam štopera trebaju, oba za prvih 11. Soldo, Trako i Zeljković ne dobiju skupa 5 zračnih duela. Zadro ko i može u prvih 11,al haj se ti pouzdaju jel ga boli trepavica ili ne.
🇵🇸

adem993
Kontakt:

Post Postao/la adem993 » 25 avg 2023, 11:28

Kolko vidim nikad vise dusmana koji ce pokusat da sruse ovu novu energiju u vidu trenera i sportskog direktora koji pokusavaju da uvedu sistem i koji imaju plan.
Ujedinite se braco sad moramo biti jaci i slozniji vise nego ikad prije ovo ako upali (ali naravno trebat ce i vremena i strpljenja) mozemo vrlo lahko doci do onog sto svi pravi istinski navijači zaista zele da gledamo Sarajevo kakvo i zelimo i sanjamo.
Bordo pozdrav!
Bit ćeš opet prvak čest 1946

Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!

Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 avg 2023, 11:29

Cora1946 je napisao/la:
Opet je rekao da su sve špekulacija, da je izašlo nekih lažnih informacija ali da ima i tačnih.
Ideja u Tuzli je bila da se nastavi sa pritiskom i napadima na njihovu odbranu sa ulaskom Penarande ali se to nije sprovelo u djelo.
Bilo je pitanje da li je zadovoljan fizickom spremom, iz odgovora se moglo zakljuciti da je prethodni strucni stab unistio ekipu, da je kondicija na losem nivou, samo je on to lijepo upakovao da nikog ne uvrijedi. Covjek slijedi europske standarde i prenio je igracima sve u vezi kondicije sto zahtjeva od njih i rade na tome da te standarde postignu.
Ma ne zeli da prica o tome, bit ce na zvanicnoj kad se raskinu ugovori i to ti je to. Novinari zeljni skandala, istina je da ima prekrizenih al jednostavno Rozman ne zeli da prica o tome.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 25 avg 2023, 11:31

bordobijeli je napisao/la:
25 avg 2023, 11:29
Cora1946 je napisao/la:
Ma ne zeli da prica o tome, bit ce na zvanicnoj kad se raskinu ugovori i to ti je to. Novinari zeljni skandala, istina je da ima prekrizenih al jednostavno Rozman ne zeli da prica o tome.
planski se narusava atmosfera s tim odlascima i prekrizenim. Ni prvi ni posljednji kojima se to desilo. Nego se namjerno potencira, a Simon namazan..
- 1 9 4 6 -

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 25 avg 2023, 11:39

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
25 avg 2023, 11:26
Cora1946 je napisao/la:
po do sada vidjenom, Rozman je doktor svog posla. doslovno, strucni stab. SretnO Simon!
Haman da sam s rajom u ponedjeljak na sjeveru - selidba s istoka privremeno :mrgreen:
Treba da je praksa da se dolazi na sjever kad je malo veća tekma, a ne da se sere kako nas nema za koreografije. Kad kuća gori skačeš da gasiš, ne prdiš sa strane kako slabo ljudi gase. Sve ispod 1500 ljudi na sjeveru Sarajevo nije zaslužilo, a to su krivi oni koji nisu na toj tribini, a ne oni koji dođu u bilo kakvom broju. Još je gore da ne dođu nikako, a busaju se u prsa "e kad sam ja išao ti nisi u planu bio" ili ono što sam ja doživio pred Slogu " da nisi malo mlad za sjevera". Valjda ima neki godišnji limit, šta li.
Sjever i samo podrška.
Nemojte samo one glupe floskule, ne mogu sa djetetom da ne strada od nečeg tamo.
🇵🇸

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 25 avg 2023, 11:41

Pojedose se mahalasi sto nece Rozman nista da kaze. I ne treba. Nazor se pokusava negativa stvorit pa se iznosi svasta u javnost bez konkretne pozadine.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 25 avg 2023, 11:43

Torino je napisao/la:
25 avg 2023, 11:39
25 avg 2023, 11:26
Cora1946 je napisao/la:
Treba da je praksa da se dolazi na sjever kad je malo veća tekma, a ne da se sere kako nas nema za koreografije. Kad kuća gori skačeš da gasiš, ne prdiš sa strane kako slabo ljudi gase. Sve ispod 1500 ljudi na sjeveru Sarajevo nije zaslužilo, a to su krivi oni koji nisu na toj tribini, a ne oni koji dođu u bilo kakvom broju. Još je gore da ne dođu nikako, a busaju se u prsa "e kad sam ja išao ti nisi u planu bio" ili ono što sam ja doživio pred Slogu " da nisi malo mlad za sjevera". Valjda ima neki godišnji limit, šta li.
Sjever i samo podrška.
Nemojte samo one glupe floskule, ne mogu sa djetetom da ne strada od nečeg tamo.
jednom sam se z***** pa bio na derbiju na istoku. Necu vise, hoce mi nesto biti, sto nisam u kopu i ne pomognem raji. Kad je jaca tekma obavezno se moramo mobilisati. Ma to samo kod nas tribinu imaju penzioni prag :mrgreen:

Na sjeveru uvijek spicaaaa
- 1 9 4 6 -

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 25 avg 2023, 11:48

Rozmane samo nastavi ! Na dobrom si putu, koji je trbovit i dug, ali ako ga skupa izguramo, vjerujem da mozemo konacno nesto napraviti !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 25 avg 2023, 11:51

Je l ovo opet Arteta kopira nase trenere...

slika
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 25 avg 2023, 11:51

Gledaj ti naslova na portalima,Rozman izbjegao najaktuelniju temu u glavnom gradu.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 25 avg 2023, 11:53

Ma sta god uradio 100000% podrska strucnom stabu. Vrijeme ce pokazati jesu li znali sta rade :kafa:
U novi boj ...

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 25 avg 2023, 11:54

Ima li video tog pressa?
- FKS -

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 25 avg 2023, 11:55

ovaj sportsport je najveci neprijatelj klubu. Idite pisite kako plava gamad nema sta da jede **** li vam sarajevo majke
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 25 avg 2023, 11:55

Samozdravlje je napisao/la:
25 avg 2023, 11:21
_weella_ je napisao/la:
25 avg 2023, 09:58
Kao prvo od 10.000 ljudi koji dodju na Kosevu, 9.000 ljudi je iz Sarajeva.

500 nije dalje od Visokog/Konnica, maksimalno 500 ljudi dolazi iz drugih gradova koji su 1+h voznje od Sarajeva.
Jedno je Evropa, jedno je liga, furate se da raja dolaze iz svih Krajeva Bosne, to vrijeme je proslo.
Ja na utakmice Sarajeva idem od 96’ (to mi je prvo sjecanje koje imam), pracenje BH fudbala sa žarom i emocijom je nestalo u ovim novim populacijama. 2% ljudi hoce da predje neki put da pogleda utakmicu, kad vec ima sve na TVu.

Druga stvar, ljetni termin 21h IDEALNO.
Kad je 17h/18h ne valja vrucina, kad je 21h ne valja radni an, ko nas je kleo nije stedio.
Nemojte se blamirati, nije tipkanje na forumu isto sto i utakmica. Ako raja tipka iz svih krajeva Bosne ne znaci da dolazi i prati utakmicu.
Prilagodjava se vecini a ne manjini. U Sarajevu ne vidim problem sa bilo kojeg dijela doci u 21h radnim danom.
Taman je i dobar termin, vecina poslodavaca (osim trgovina) zatvara do 20h, mogu svi stici.
Baš je sramotno za grad Sarajevo da nam dominiraju u košarci, rukometu,odbojci i fudbalu mnogo manje sredine poput Listice, Laktasa, pa i BL i Mostara (izvinite Rodjeni ). Sve te provincije gura politika, a imamo li i mi ministarstvo za sport u KS već haman 30 godina.
Reci kao nemamo kulturu posjete sportskim događajima, eto imaju Listica i Laktasi .
Zar nas ne može 1000 doći na košarku, odbojku i rukomet (ako postoji). Horde i Manijaci zajedno da furaju te dvoranske sportove. Ybga, zato nam i vedre Viče i Trice.
Hajmo naći u sebi ono staro kad je Skenderija bila vulkan. Ne moraš biti rodjen u Sarajevu, ali daj nešto sportu u gradu. :bih:
Mostar i BL ti provincije? :damn:
Sarajevska mahala bi Real Madrid ugasila i unistila, a kamoli neki kosarkaski ili rukometni klub. Nego zasukat rukave i pljunut u sake pa radit, pa ce doci i rezultati i uspjesi. A ne sjedit na kafi i kukat kako Mostar ima prvaka a mi ne. Gurala je politika i Zelju, vise nego Zrinjskog, pa su ga opet na rub gasenja dovele lokalpatriote i "legende". Nas nisu nikad gurali u toj mjeri al smo haman ugaseni 2012., da ne bi Kuste i Tana, danas bismo bili samo dio proslosti.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 25 avg 2023, 11:56

slika

Hajdeeeeeee
Vi što dižete medijske hajke....
🇵🇸

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 avg 2023, 11:58

Hajdeee je napisao/la:
25 avg 2023, 11:54
Ima li video tog pressa?

A vidit ce se u ponedeljak za ove svakako,ako ne budu u rosteru to je to.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 25 avg 2023, 12:10

Torino je napisao/la:
25 avg 2023, 11:20
tabba77 je napisao/la:
25 avg 2023, 10:25
25 avg 2023, 10:03

ma jasno sve kao dan. Zna se da tv prenosi diktiraju termine utakmica. Sad da se vracamo unazad pa da resesiramo ostale lige nasli bi milion cudnih termina pa i i derbija. Od spanske, engleske, njemacke itd. I petkom i ponedjeljkom bude i derbija.
To sto raja misli da se nasa liga ne gleda, vjerujem da grijesi. U posljednje vrijeme se sigurno prati i uregionu.
Tako da fino svi na Kosevu. Bit ce teze ustati na posao ali sta da se radi.
Ja moram na aerodromu biti u utorak u 4:30, već kupio kartu za utakmicu. Ustat će se ako Bog da. :mrgreen:
Nećeš ti oka sklopit prije aviona, što zbog pregleda tekme poslije tekme, što zbog letenja.
Ja svaki put ponovo pregledam tekmu na tvu.
Već sam se pripremio da nema spavanja s ponedjeljka na utorak.
Imat ću se kad naspavati poslije toga. :mrgreen:

Svaka čast Rožmanu, samo ovako nastaviti, mahalu odstraniti iz kluba, samo tako ćemo uspjeti. A mi moramo biti pametni i ne nasjedati na svaki tekst koji se objavi jer ćemo imati i neprijatelje koji su do nedavno bili “prijatelji”.
Ponedjeljak, 21h svi na Koševo !

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 avg 2023, 12:21

Rozman je vec snimio situaciju i evo i na presu je spomenuo glavne probleme. Disciplina i trkački dio, covjek je vidio da je vezni red trom i gurnuo Buljubašića i doveo Julardziju i Hasica s idejom da se ubrzamo u sredini. Treba dati maksimalnu podrsku i istrpiti Rozmana.

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 25 avg 2023, 12:24

Nama ove sezone treba biti cilj borba za titulu, a ne sama titula. Zrinjski je boljoj situaciji, prvaci su, plasirali se u grupe, imaju para i ekipu na okupu i trenera koji je prošao pripreme sa njima. Mi od svega toga imamo pare, što nije dovoljno.

Borac ima isto dobru ekipu i leđa u savezu. Želju nikad ne treba otpisati makar marke nemali. Svako ko dođe na Grbavicu neće biti favoriti, Borac je to već osjetio na svojoj koži.

Nama treba vratiti pobjednički mentalitet, poboljšati odnose na relacji uprava-navijači i podrška SŠ.

Ubijeđen sam da ako u tom ambijentu odradimo sezonu, bićemo dobri i u evropi i da će titula doći najkanije u naredne 2 god
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Hajdeee, hibrid, Proximic, riki46, UltraSa46, Vanja8 i 56 gostiju.