Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Andres po običaju piše nešto i spominje Vermaelena da je sinoć igrao, momak ozlijeđen preko 6 mjeseci.
I sad on očekuje da ga neko ozbiljno shvati !???

[quote="Bosco"]Andres po običaju piše nešto i spominje Vermaelena da je sinoć igrao, momak ozlijeđen preko 6 mjeseci.
I sad on očekuje da ga neko ozbiljno shvati !???[/quote
Ma boli mene u Arsenalu ko je igrao , ne pratim taj poluklub..
nego de ti meni reci : Gdje si bio kad je ponisten regularan pgodak za 2:0 a potom i nedosudjen penal kada je Arshavin igrao rukom ???
I gdje si bio kad je Diaby pokosio Messija ????
Jadni ste ko i klub vam.
Narednih 5 godina ocekujem da osvojite CARLINg Cup.
I protiv Birminhama vas pokrali, protiv Uniteda vas uvjek kradu, protiv Chelsea nepostojeci gol im priznali....
Evo pocet cemo vas sazaljevat....
Najjaci ste ali vas mrze sudije, uvjek protiv vas , zao mi vas je....Da nema ovakvih sudija sigurno bi vi uzeli sve sto se moze uzeti , igrate najbolje ,....
JADNO !

Ma boli mene u Arsenalu ko je igrao , ne pratim taj poluklub..
nego de ti meni reci : Gdje si bio kad je ponisten regularan pgodak za 2:0 a potom i nedosudjen penal kada je Arshavin igrao rukom ???
I gdje si bio kad je Diaby pokosio Messija ????
Jadni ste ko i klub vam.
Narednih 5 godina ocekujem da osvojite CARLINg Cup.
I protiv Birminhama vas pokrali, protiv Uniteda vas uvjek kradu, protiv Chelsea nepostojeci gol im priznali....
Evo pocet cemo vas sazaljevat....
Najjaci ste ali vas mrze sudije, uvjek protiv vas , zao mi vas je....Da nema ovakvih sudija sigurno bi vi uzeli sve sto se moze uzeti , igrate najbolje ,....
JADNO !
- adas_barca
- Kontakt:
upravo tako kraljuSamoZeljo je napisao/la:Arsenal mi je najdrazi u Engleskoj a Barcelona u Spaniji, tako da sam objektivan.
Prosao je bolji tim, bez dileme.
Ne uputiti nijedan udarac u okvir gola a nadati se necemu je i previse, ma koliko mi volili Arsenal. Posjed lopte polovinom drugog poluvremena je bio 67% - 33% a mislim da se u nastavku nije puno promijenio, nisam vidio statistike na kraju. A ako se jeste mjenjao, vjerovatno je u korist Barcelone.
Arsenal se branio sa osam igraca u i oko svog sesnesterca. U nekim momentima mi je tekma izgledala kao da se igraju Viktorije. Barcelona totalno nadmocna, Arsenal nemocan.
Ne treba nas zavaravati to sto je sudija imao uticaj pa nam se cini da je na neki nacin odlucio tekmu. NIJE. Glupost koju je napravio van Persie se ne smije desavati. Sebi nije smio dozvoliti da dobije crveni (drugi zuti) ma kako to bilo. Imati zuti a onako se za*ebavati je glupo, pravo glupo.
Ocekivao sam da neko od Arsenalovih pocrveni jer su jos u prvom poluvremenu dobili cetiri zuta kartona, Barcelona nije nijedan.
Marco van Basten za **** komentarise tekme Lige Prvaka. Ovu je prokomentarisao ovako:
Da je Barceloni trebalo sest golova, dali bi ih sest! Imao sam osjecaj da su se namjerno za*ebavali sa Arsenalom i da uzivaju u tome. Robin van Persie nije sebi smio dozvoliti iskljucenje u ovako vaznoj tekmi. Ne treba traziti krivca u drugima, sam je kriv iako sudija mozda i jeste pretjerao, krivac je van Persie i niko drugi. Cudno mi je bilo to sto je utakmica do samog kraja bila rezultatski neizvjesna jer jedan gol Arsenala je mogao sve preokrenuti iako to ni u kojem slucaju nisu zasluzili. (govorio je Marco jos svasta ali sam skratio)
Nadam se da ce Arsenal biti prvak Engleske, za Ligu Prvaka jos nisu, pored ovako jake Barcelone nije niko.
Mislim da bi Arsenal svakog drugog protivnika mogao izbaciti, samo Barcelonu neali to sto mislim za Arsenal mislim i za Inter, i Real, i Milan, i Celzi.....
Jedan i jedini favorit za osvajanje Lige Prvaka je Barcelona! Svi drugi su iznenadjenje, veliko iznenadjenje.

- adas_barca
- Kontakt:
pozz "topnici"
niste nista mogli jbg .... jedino da ste probali u grupi bit prvi ispred sahtara izbjegli bi barcu , ovako nea spasa pozz
hvala cesc

- legenda reala
- Kontakt:
Sudije nisu oštetile nikog u ova dva meča koliko god navijači oba tima govorili da su oštećeni ,jedni u prvoj drugi u drugoj utakmici.
Go Mesia je bio ofsajd .(a u stvari niko ne može sa sigurnosti potvrditi jel ili nije )
Sinoć penal čist ko suza
Sinoć crveni karton (drugi žuti)ako se pridržavano pravila isto čist ko suza (mislim da će Busaca dobiti sve pohvale od Uefe za sinoć)
Van Persi ima žuti karton ,šutira nakon sudijskog zvižduka i to je po pravilima žuti karton ,pošto on ima već jedan to je onda crveni .Neki će reći u onakoj utakmici se ono ne daje ,ne daje ali slično je Klose na SP dobio crveni kao sinoć Robin .Ono ne bi bio drugi žuti da je možda sudio neki Englez ili Talijana ali pedantni Švicarac samo radi po pravilima
Ja mislim da je Robin sinoć čuo sudiju ,nego se pravio lud kad je vidio šta je uradio ,pa se izvlačio da nije čuo a navijači povjerovali(a samo on zna jel čuo)poslije **** nema kajanja
Go Mesia je bio ofsajd .(a u stvari niko ne može sa sigurnosti potvrditi jel ili nije )
Sinoć penal čist ko suza
Sinoć crveni karton (drugi žuti)ako se pridržavano pravila isto čist ko suza (mislim da će Busaca dobiti sve pohvale od Uefe za sinoć)
Van Persi ima žuti karton ,šutira nakon sudijskog zvižduka i to je po pravilima žuti karton ,pošto on ima već jedan to je onda crveni .Neki će reći u onakoj utakmici se ono ne daje ,ne daje ali slično je Klose na SP dobio crveni kao sinoć Robin .Ono ne bi bio drugi žuti da je možda sudio neki Englez ili Talijana ali pedantni Švicarac samo radi po pravilima

Ja mislim da je Robin sinoć čuo sudiju ,nego se pravio lud kad je vidio šta je uradio ,pa se izvlačio da nije čuo a navijači povjerovali(a samo on zna jel čuo)poslije **** nema kajanja

Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 09 mar 2011, 12:06, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- -Paja
- Kontakt:
Jos jednom smo bili svjedoci besramne kradje na stetu najdominantnijeg kluba i nacije a u korist smijesnog politickog kluba koji 11 na 11 kao i Newcastle nije napravio nista, jos jedna kradja u reziji uefe kako bi i ostale nacije imale predstavnike u cetvrtfinalu a pogotovo njihov miljenik kojeg besramno godinama guraju, tu skupinu antitalenata i padavicara. Nepostojeci crveni je odlucio utakmicu a i nepostojeci penal, pitam se samo sta bi bilo da je Bendtner na kraju zabio sta li bi smijesni sudija ovaj put izmislio kako bi osigurao klaunima prolaz. Mi smo apsolutno bili bolji kontrolirali smo utakmicu iako smo primili jedan gol od flopa messija koji je neso kao inzhaghi smotan lik promasi loptu i ona preskoci Almuniu, da je onde bio Szchechny to ne bi ni bio gol. Ali ja sam znao da smo bolji i da cemo se vratiti i zahvaljujuci dominaciji Nasrija vratili smo se ali isto tako sam znao da ce izmisliti nesto kako bi nas izbacili to su i uradili kakva dva smijesna zuta kartona Van Persie prvo onog padavicara Alvesa takne i dobije zuti a onda sekundu nakon zvizduka kojeg nije cuo osuta loptu i drugi zuti.
Fucking Disgrace!
Fucking Disgrace!
Dio Arsenala
- Bošnjanin_89
- Kontakt:
Mislim da je Busaka prelomio sinocnji mec, definitvno je prestrogo dosudjen crveni jer u utakmici ovakve vaznosti i tenzija onakva odluka je bila jednostavnoo prestroga. Ipak i pored toga treba biti realan i objektivan te prihvatiti cinjenicu da je Barca jednostavno bila bolja u ove dvije tekme, iako sam navijao za Arsenal. Stvar koja mi je ostala jako upecatljiva je ona reakcija povremeno talentovanog Bantnera, zalosno da onakav odron od igraca moze igrati u Arsenalu, fakat mi nekad bude zao Wengera i iskrenih Topdzija sto unistavaju nerve zbog onakvih i slicnih „talenata“. Krajnje je vrijeme da popustite sa tom stednjom i pocnete dovoditi kvalitetne i provjerene igrace...
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA
- adas_barca
- Kontakt:
-Paja je napisao/la:Jos jednom smo bili svjedoci besramne kradje na stetu najdominantnijeg kluba i nacije a u korist smijesnog politickog kluba koji 11 na 11 kao i Newcastle nije napravio nista, jos jedna kradja u reziji uefe kako bi i ostale nacije imale predstavnike u cetvrtfinalu a pogotovo njihov miljenik kojeg besramno godinama guraju, tu skupinu antitalenata i padavicara. Nepostojeci crveni je odlucio utakmicu a i nepostojeci penal, pitam se samo sta bi bilo da je Bendtner na kraju zabio sta li bi smijesni sudija ovaj put izmislio kako bi osigurao klaunima prolaz. Mi smo apsolutno bili bolji kontrolirali smo utakmicu iako smo primili jedan gol od flopa messija koji je neso kao inzhaghi smotan lik promasi loptu i ona preskoci Almuniu, da je onde bio Szchechny to ne bi ni bio gol. Ali ja sam znao da smo bolji i da cemo se vratiti i zahvaljujuci dominaciji Nasrija vratili smo se ali isto tako sam znao da ce izmisliti nesto kako bi nas izbacili to su i uradili kakva dva smijesna zuta kartona Van Persie prvo onog padavicara Alvesa takne i dobije zuti a onda sekundu nakon zvizduka kojeg nije cuo osuta loptu i drugi zuti.
Fucking Disgrace!
hahaah bravo majstore .... jel se ti zajebavas il?? hahahahaha pozz

Ma na sramotu je ovo Barceloni, htjeli vi priznat ili ne.
Zasto se ne daje drugi zuti? To je individualna stvar i do sudije je, a taj karton je mogao biti posljedica ne samo samog pomenutog ispucavanja, vec mozda i jos nekih stvari koje je Van Persie uradio prije toga. Sto bi se reklo, vise uzroka i na kraju jedan povod. No ovo sve govorim s rezervom i onako teoretski, jer nisam gledao tekmu..Virtu4l je napisao/la:Ne shvataš ti, ne zanima mene ni Barca ni Arsenal. Jednostavno, za ono se ne daje drugi žuti karton, osim ako nemaš neke druge motive. Da je bio neki klizeći start ili slično, onda ok, ali za ipsucavanje lopte se ne daje drugi žuti karton.
A konkretno znam tacno utakmicu u kojoj je igrac radi ispucavanja tj zadrzavanja igre dobio drugi zuti karton. Spanija - Bih - Nedim Halilovic.
Nisam gledao utakmicu, no mogu da pretpostavim kako je to na terenu izgledalo. Drago mi je da je prosao bolji klub, mada mi je i Arsenal, pogotovo radi Wenger-a, uvijek bio drag tim. Arsenal premalo ulaze u fudbal u poredjenju sa nekim klubovima, tako da samim time tesko mogu ocekivati da prodju ovakve gigante. Neovisno o svemu, nadam se da ce se i oni jednom osvojiti ovaj prestizni trofej.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- -Paja
- Kontakt:
Pa cak i da je cuo zvizduk i da je nabio 3 sekunde poslije zvizduka zato se ne daje drugi zuti, onakav prvi da drugi ne a Van Persie nije ni cuo a sekundu nakon sto je svirao je osutao a placeni sudija je to jedva docekao. Normalno da je indvidualna stvar i do sudije kad sudija jasno dobije instrukcije da pogura smijesni poluklub, nijedan klub nije nikad bio guran od sudija kao ovi klauni.
Zadnja izmjena: -Paja, dana/u 09 mar 2011, 12:14, ukupno mijenjano 1 put.
Dio Arsenala
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Evo Paje
@Paja nepravda sinoc napravita na najvecem klubu svijeta

@Paja nepravda sinoc napravita na najvecem klubu svijeta

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
-Paja je napisao/la:Jos jednom smo bili svjedoci besramne kradje na stetu najdominantnijeg kluba i nacije a u korist smijesnog politickog kluba koji 11 na 11 kao i Newcastle nije napravio nista, jos jedna kradja u reziji uefe kako bi i ostale nacije imale predstavnike u cetvrtfinalu a pogotovo njihov miljenik kojeg besramno godinama guraju, tu skupinu antitalenata i padavicara. Nepostojeci crveni je odlucio utakmicu a i nepostojeci penal, pitam se samo sta bi bilo da je Bendtner na kraju zabio sta li bi smijesni sudija ovaj put izmislio kako bi osigurao klaunima prolaz. Mi smo apsolutno bili bolji kontrolirali smo utakmicu iako smo primili jedan gol od flopa messija koji je neso kao inzhaghi smotan lik promasi loptu i ona preskoci Almuniu, da je onde bio Szchechny to ne bi ni bio gol. Ali ja sam znao da smo bolji i da cemo se vratiti i zahvaljujuci dominaciji Nasrija vratili smo se ali isto tako sam znao da ce izmisliti nesto kako bi nas izbacili to su i uradili kakva dva smijesna zuta kartona Van Persie prvo onog padavicara Alvesa takne i dobije zuti a onda sekundu nakon zvizduka kojeg nije cuo osuta loptu i drugi zuti.
Fucking Disgrace!
umjetni klub na stereoidima,imaju vjerovatno jakog uticaja kod uefe i neke svoje ljude u najvisim upravnim tjelima,sta drugo reci nego to kada smo svjedoci dugogodisnjeg smisljenog i planskog proguravanja barce od strane sudija,sjetimo se chelsea nekoliko puta,intera prosle sezone kada motta dobi neosnovano crveni karton na samom pocetku utakmice,sjetimo se onoga zaljevanja terena prskalicama u toku slavlja interovih igraca,pa sada arsenal,crveni karton,nepostojeci penal,sta reci nego cigani i lopovi,najomrazeniji mi ljudi i klub na ovome svjetu

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
- -Paja
- Kontakt:
Nikad ovi klauni ne bi prosli da nije dosudjen crveni isto ko sto se nikad ne bi Newcastle vratio da nije bio crveni oba nepostojeca. Nasa taktika je bila superiorna smradalonci su bili apsolutno nemocni u prvom poluvremenu dali su gol veoma sretno jer je kloc promasio loptu i ona se vratila, plan je bio jasan sacuvati pozitivan rezultat i u drugom poluvremenu gdje smo uvijek jaci i dominantniji rijesiti prolaz gol je to poremetio ali bili smo prekvalitetni i vratili se, i da smo ostali sa 11 igraca mi bi i pobjedili ali onda 12 igrac stupa na scenu sa presmijesnim crvenim a onaj smecar Alves u prvom poluvremenu je za startove zasluzio 3 a ne 2 zuta i tu se sve prelomilo ostali smo oslabljeni i izgubili kao sto smo izgubili prednost sa Newcastlom.
Dio Arsenala
Opet sudija kriv
...trebao je Bussaca pogoditi jednu u rašlje za vas kad vi niste mogli..sad se možete okrenuti ligi i kupu trebate biti zahvalni Blaugrani što vam je skinula dodatni teret sa leđa.. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ja se poserem na vasu filozofiju, samo to!! Hvala busacca 

-
- Kontakt:
Pajina taktika kad se izgubi nema ga minimum do ujutru ( možda je bio u Engleskoj ovaj put-Paja je napisao/la:Nikad ovi klauni ne bi prosli da nije dosudjen crveni isto ko sto se nikad ne bi Newcastle vratio da nije bio crveni oba nepostojeca. Nasa taktika je bila superiorna smradalonci su bili apsolutno nemocni u prvom poluvremenu dali su gol veoma sretno jer je kloc promasio loptu i ona se vratila, plan je bio jasan sacuvati pozitivan rezultat i u drugom poluvremenu gdje smo uvijek jaci i dominantniji rijesiti prolaz gol je to poremetio ali bili smo prekvalitetni i vratili se, i da smo ostali sa 11 igraca mi bi i pobjedili ali onda 12 igrac stupa na scenu sa presmijesnim crvenim a onaj smecar Alves u prvom poluvremenu je za startove zasluzio 3 a ne 2 zuta i tu se sve prelomilo ostali smo oslabljeni i izgubili kao sto smo izgubili prednost sa Newcastlom.

- -Paja
- Kontakt:
Ti klaune nauci fudbalska pravila ono nikad nije zuti karton sekundu nakon zvizduka pogotovo ne drugi zuti, ali dobro nisam ni mislio da si pametan ali si bas poglup ili se genijalac jer sigurno znas nacin da se javim pod banom?
Shut up you fools!
Shut up you fools!
Dio Arsenala
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Definitivno treba da se uvede tehnologija posto ovo postaje komicno nije ovo ni prvi a verujem ni poslednji put da sudije skroje cetvrtfinale, polufinale ili finale sve cesce su ovakve greske i to je jedna velika mrlja koja ide na Uefinu adresu, postujem to sto su uveli da klubovi trose onoliko koliko i zarade to je odlicno ali neznam zasto su toliko protiv tehnologije a lepo vide i oni da ovako neide sve je vise i vise nezadovoljnih ljudi zbog ovakog nacina sudjenja, definitivno bi to trebalo da se resi u skorije vreme jer nevidim razlog zasto bi neko placao kartu ili za tv prava da bi video kako neki sudac kroji utakmicu...
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
-
- Kontakt:
Jesi li bio pod banom kad ste izgubili od Birmingama. Ili si biješe bio nakrarko u SAD-u
Pravila znam i neki dan sam na utakmici PL vidio kako se dobiva žuti karton za istu situaciju u kojoj je bio Van Persi.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.