Eh eto vidis, uzimao sam dres jucer, rece mi ona djevojka da je neki novi print shop u pitanju, nije onaj s kojim smo prije radili, ali mi ne pade na pamet da pitam koji...ManijakNeMozeBitSvak je napisao/la: ↑23 avg 2023, 22:10Da li neko zna koja firma nam radi print na dresovima ove sezone?
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja nisam Deju spomenuo, ja sam spomenuo strucnost power point trenerčina.StrikeWarzone je napisao/la: ↑24 avg 2023, 12:43Realno baš nepotrebna prozivka na račun Deje. Ko ga lično poznaje, zna o kakvom se Željovcu radi. A i opće poznato je ko je u to doba povlačio svaki potez i ko je Deju zadužio za to...
Kostić i Lešnik, pa zatim Ancelotti u vidu Krčmarevića...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Kud me podsjeti. Nikad ovo necu zaboraviti. Bez zajebancije, kao da je jucer bilo, kakav sam ja sok dozivio kad udje lik. Ako se dobro sjecam, prvi kontakt s loptom, treba da odigra normalan kratki pas - puce je u aut. Onda ovo glavom. Ja se syebo, gledam i kontam je li moguce ovo, da nije lik imao mozdani ili nesto, sta se desava. Strasno kakvih i koliko igraca je tad proslo kroz klub.
1921
-
- Kontakt:
Kada vidim ovo kazem lijepi RustemovicAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑24 avg 2023, 13:54Kud me podsjeti. Nikad ovo necu zaboraviti. Bez zajebancije, kao da je jucer bilo, kakav sam ja sok dozivio kad udje lik. Ako se dobro sjecam, prvi kontakt s loptom, treba da odigra normalan kratki pas - puce je u aut. Onda ovo glavom. Ja se syebo, gledam i kontam je li moguce ovo, da nije lik imao mozdani ili nesto, sta se desava. Strasno kakvih i koliko igraca je tad proslo kroz klub.

MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Malo mi je krivo oko dresa sto nije motiv lokomotive, ali hajde, barem ima ideje da se iskoristi za druge sezone
Ali, ostaje mi jedan mali žal, da nije napravljena treća garnitura kao tribute Ivici Osimu pokojnom, njegov lik na dresu npr, sa nekim citatom na okovratnici, ili recimo finim printom preko dresa STRAUSS da pise, nedavno je bila njegova smrt sad bi bilo idealno da se oda pocast najvecoj legendi...
Mada to bi meni bila prva garnitura
Ali, ostaje mi jedan mali žal, da nije napravljena treća garnitura kao tribute Ivici Osimu pokojnom, njegov lik na dresu npr, sa nekim citatom na okovratnici, ili recimo finim printom preko dresa STRAUSS da pise, nedavno je bila njegova smrt sad bi bilo idealno da se oda pocast najvecoj legendi...
Mada to bi meni bila prva garnitura
- dubioza144
- Kontakt:
Beganovic protiv Ronalda 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- svrakino1921
- Kontakt:

Željo je u utorak predstavio novu garnituru dresova, a danas otkrio koliko ih je već prodao
Klub sa Grbavice je novu garnituru Macron dresova predstavio u utorak, a navijači Željezničara su što prije željeli obezbijediti isti te su u jednom danu kupljena 253 komada.
Glavna garnitura je plave boje sa motivima željezničke stanice u Sarajevu, dok je druga garnitura dresova bijela sa tamno plavim rukavima.
Novi dres kluba za sezonu 2023/2024 izrađen je od najkvalitetnijih materijala po najsavremenijoj tehnologiji.
Dres je dostupan u veličinama od XXS do 4XL, a cijena dresa je 114,00 KM. Za aktivne članove Kluba cijena dresa iznosi 101,50 KM.
Prodaja se vrši svakim radnim danom u Shopu od 9:30 do 17:30 sati, a u subotu, na dan utakmice sa Tuzlom, Shop će raditi od 9:30 do 20:45 sat
Sta je sa doktorom fudbala Stilom.Povreda nije u planu Besica ostalo.Ovcina će bit nas najbolji igrac a najveće iznenađenje će bit ovaj mali Arap.Na kraju cemo bit opet 4 sto ce bit dovoljno za Evrope je cetvorka Zrinjski Sarajevo Borac i Zeljo ove sezone nemaju konkurenciju.Siroki ce se ko malo trzat ali ce ispuhat.I nemoj da me neko proziva da sam ovaj ili onaj za onog ili ovog ja veze nemam stim.Ja sam obicni Zeljin bolesnik kojeg samo ponekad izbacuje iz cipela da pojedini igraci mogu uopste obic dres Zelje i da smo vjeciti kokuzi i bez titula.Ali to neznaci da sam neciji ili protiv nekog.Mojne me u te vode.Ja sam samo obicni navijac kojeg nekad emocije ponesu.Odo na poso valja zaradit za Remzine pitu.
-
- Kontakt:
Da li je neko zadužio dres sa brojem 10 ili se čuva za neko mega ponačanje?
-
- Kontakt:
''Imamo problemčiće sa povredama. Štilić je duže odustan, možda će danas početi trenirati da vidimo u kakvom je stanju, Šehić je obnovio povredu zadnju ložu i za Abdulmalika će se mislim riješiti pitanje njegovog boravka i da će biti u kadru.''
Željezničar za život cijeli!
- jointunija
- Kontakt:
Msm da je rekao od slijedeće sedmice će biti u kadru,prije dan-dva je trebao otići da mu udare vizu.Možda ga i stignemo prijaviti.SudoHusika je napisao/la: ↑25 avg 2023, 10:25''Imamo problemčiće sa povredama. Štilić je duže odustan, možda će danas početi trenirati da vidimo u kakvom je stanju, Šehić je obnovio povredu zadnju ložu i za Abdulmalika će se mislim riješiti pitanje njegovog boravka i da će biti u kadru.''
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
koliko sam ja cuo Stila je povrijedio koljeno i pitanje je isplati li mu se uopste oporavljati, mogao bi kopacke o klin, zavisi kako bude isao ovaj pocetni oporavakAlipasino je napisao/la: ↑25 avg 2023, 06:46Sta je sa doktorom fudbala Stilom.Povreda nije u planu Besica ostalo.Ovcina će bit nas najbolji igrac a najveće iznenađenje će bit ovaj mali Arap.Na kraju cemo bit opet 4 sto ce bit dovoljno za Evrope je cetvorka Zrinjski Sarajevo Borac i Zeljo ove sezone nemaju konkurenciju.Siroki ce se ko malo trzat ali ce ispuhat.I nemoj da me neko proziva da sam ovaj ili onaj za onog ili ovog ja veze nemam stim.Ja sam obicni Zeljin bolesnik kojeg samo ponekad izbacuje iz cipela da pojedini igraci mogu uopste obic dres Zelje i da smo vjeciti kokuzi i bez titula.Ali to neznaci da sam neciji ili protiv nekog.Mojne me u te vode.Ja sam samo obicni navijac kojeg nekad emocije ponesu.Odo na poso valja zaradit za Remzine pitu.
mahalska je pa uzmite s rezervom
FKŽ !
koliko se ceka da se odradi TheManiacs logo na dresu? idem danas da kupim, a volio bih ga sutra odma na utakmici pronosati
pa kontam je li moguce da mi zavrse sutra do tekme (vjerujem tesko ali eto)

FKŽ !
- Bersaga
- Kontakt:
Našao sam kod jednog našeg velikog Željovca ovo, meni bar mnogo bolje izgleda.Virtu4l je napisao/la: ↑22 avg 2023, 21:44Odlična garnitura, ali da vidimo kako će izgledati grb kluba na njemu, ako bude ovo kao na slikama, a vjerovatno će biti, onda neko treba dobiti otkaz zbog toga.Lynx je napisao/la: ↑22 avg 2023, 21:32Gostujuća garnitura, po meni konačno nakon sezone 18/19 da imamo dobre bijele dresove. Liči malo na domaći dres Bayerna, sexy izgleda dosta, možda samo da je bolje ovaj dio oko vrata odrađen, ali nema veze, sitnica doslovno. Kombinacija boja pogodili. Jedino šta bih volio da vidim domaću garnituru ali u bijeloj verziji, ali sad je moderno svakako imati različite teme domaćih i gostujućih dresova
Ovo je zločin.

Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
-
- Kontakt:
12500KM 
Mamu li im cetnicku i njima i njihovim balijskim podguznim muhama.

Mamu li im cetnicku i njima i njihovim balijskim podguznim muhama.
Pročepit će negdje.
Ne možeš ti našim divnim navijačima objasniti da se ne pali pirotehnika, moraju pa makar crkli. Samo nek kažnjava savez, još veće kazne trebaju biti
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- NerminFatic
- Kontakt:
S Tuzla City, nisam znao, umalo u PL BiH imamo izjednacen H2H-7:6! Osim Cherokee iz Listice, ima li jos neko pozitivan protiv nas ?