Pisao sam to još tada. Da mu je Koeman te sezone skratio karijeru sigurno za 2-3 sezone. Mislim da niko nije imao takav skok. Od omladinskih kategorija do 70 utakmica top nogometa u par mjeseci.
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- NisamInSajder
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Pa ti si sve znao. Šalji CV, šteta bolan propade nam klub.NisamInSajder je napisao/la: ↑24 avg 2023, 20:49Pisao sam to još tada. Da mu je Koeman te sezone skratio karijeru sigurno za 2-3 sezone. Mislim da niko nije imao takav skok. Od omladinskih kategorija do 70 utakmica top nogometa u par mjeseci.
kakve su ovo zelje Xavija, j3beni Lo Celso 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ter Stegen produžio ugovor do 2028. uz smanjenje plate, odnosno, "razvukli" su onaj iznos koji su mu trebali platiti do 2025. do 2028.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- numanumaye22
- Kontakt:
Ovi gori nego kad gazda daje platu u Bosni. Ukida se topli obrok za djecu, sve zivo restrikcije.
Pa ovi su duzni Messiju jos nekih 100M na plate.
Sad bez imalo zajebancije, sreca pa Barca nema jednog vlasnika kao mnogi klubovi, ugasili bi se 100 %, jos prije 2 godine.
Pa ovi su duzni Messiju jos nekih 100M na plate.
Sad bez imalo zajebancije, sreca pa Barca nema jednog vlasnika kao mnogi klubovi, ugasili bi se 100 %, jos prije 2 godine.
Ne razumijem tvoju brigu, jer si na jednoj drugoj temi rekao, da utakmice uopće ne gledaš, tako da ne gubi živce bez razloga.numanumaye22 je napisao/la: ↑25 avg 2023, 15:00Ovi gori nego kad gazda daje platu u Bosni. Ukida se topli obrok za djecu, sve zivo restrikcije.
Pa ovi su duzni Messiju jos nekih 100M na plate.![]()
Sad bez imalo zajebancije, sreca pa Barca nema jednog vlasnika kao mnogi klubovi, ugasili bi se 100 %, jos prije 2 godine.![]()
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Ibra nije promasaj.Predaleko je od toga.Klasa je bio svakim dodirom samo sto se nije mirisao sa Pepom.
-
ANamelessGhoul
- Kontakt:
Ne bih ja ni Vermaelena ovdje stavio. Korektan je bio sasvim plus je onaj gol zabio kad se liga lomila ako se sjecam dobro. A dembelea smrada ne staviti ovdje je zlocin
Ibra je više isforsiran transfer, jer je Laporta želio odgovoriti Realu na dovođenje Cristiana, Kake, Xabija, mladog talenta Benzeme, Albiola. Kamo lijepe sreće da se doveo David Villa tada, ako su već tražili neku zvijezdu.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Ibra ne može nikako biti flop.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Fale Hleb, Keirrison i Henrique.
Ibra i Vermaelen totalno nepotrebno na spisku.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Ne bih ni Mina-u stavio ovdje. Bio je u Barceloni samo 8 mjeseci… Dosao u januaru za 12m i bio prodan vec u Augustu za 30m
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Ja bih to najprije gledao u kontekstu koliko je klub u minusu uzimajući u obzir ulazni i izlazni transfer i sam doprinos igrača. Kad bi uzeli u obzir samo transfer, najveći minusi su:
Coutinho -106
Dembele -100
Griezmann -90
Arda -34
Ibrahimović -30
Song -19
Vermaelen -19
Braithwaite -18
Trincao -15
Keirrison -14
Hleb -13
Gomes -10
Možda sam nekog zaboravio, ali uzeo sam samo ovaj dvocifreni minus i igrače koji se nisu nešto pokazali.
Ako bi uzeli i doprinos, ovaj redoslijed gore mi je okej. Znači Coutinho, Dembele i Griezmann neprikosnovena trojka. Onda tačno tu ide Arda. Ibrahimović nije flop, imao je sasvim dobru sezonu, ali se jednostavno nije uklapao u koncept. Griezmann je isto imao dobru drugu sezonu, ali i njega je zeznuo sistem i ponajviše ogromna plata (zato su ga i otjerali). Coutinho imao solidnu prvu polusezonu, kasnije se raspao. Dembele od početka do kraja toplo-hladno, ali više hladno. Bradati Turčin dobra druga sezona, kasnije se raspo od povreda.
Ovi ostali transferi do 20ak miliona mi nisu toliko problematični, nekad pogodiš, nekad promašiš. Da nema ove Bartine trojke, govorili bi o solidnoj transfer politici.
Coutinho -106
Dembele -100
Griezmann -90
Arda -34
Ibrahimović -30
Song -19
Vermaelen -19
Braithwaite -18
Trincao -15
Keirrison -14
Hleb -13
Gomes -10
Možda sam nekog zaboravio, ali uzeo sam samo ovaj dvocifreni minus i igrače koji se nisu nešto pokazali.
Ako bi uzeli i doprinos, ovaj redoslijed gore mi je okej. Znači Coutinho, Dembele i Griezmann neprikosnovena trojka. Onda tačno tu ide Arda. Ibrahimović nije flop, imao je sasvim dobru sezonu, ali se jednostavno nije uklapao u koncept. Griezmann je isto imao dobru drugu sezonu, ali i njega je zeznuo sistem i ponajviše ogromna plata (zato su ga i otjerali). Coutinho imao solidnu prvu polusezonu, kasnije se raspao. Dembele od početka do kraja toplo-hladno, ali više hladno. Bradati Turčin dobra druga sezona, kasnije se raspo od povreda.
Ovi ostali transferi do 20ak miliona mi nisu toliko problematični, nekad pogodiš, nekad promašiš. Da nema ove Bartine trojke, govorili bi o solidnoj transfer politici.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- jasonstatham
- Kontakt:
Leverkusen nudi 15 mil za Abde. Barcelona ne ide ispod 30 mil + dodatni bonusi.
Jbt, da je obratno, ovi bi tražili 70.
Nek su ih ****, dosta više.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
kad nekakvi Rice i Caicedo idu za 100 može i on za 30jasonstatham je napisao/la: ↑26 avg 2023, 13:32Leverkusen nudi 15 mil za Abde. Barcelona ne ide ispod 30 mil + dodatni bonusi.
- jasonstatham
- Kontakt:
Baš tako.
Chelsea pukao skroz. Mada šta očekivati od kluba čiji vlasnik zagovara all Stars utakmicu North vs South.
Ponuditi Leverkusenu, Wirtz za Abde.
Danas ga gledam, strašan igrač. Vrhunski. A jedva 20.
Chelsea pukao skroz. Mada šta očekivati od kluba čiji vlasnik zagovara all Stars utakmicu North vs South.
Ponuditi Leverkusenu, Wirtz za Abde.
Danas ga gledam, strašan igrač. Vrhunski. A jedva 20.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.