Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

make
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la make » 09 mar 2011, 12:52

legenda reala je napisao/la:Sudije nisu oštetile nikog u ova dva meča koliko god navijači oba tima govorili da su oštećeni ,jedni u prvoj drugi u drugoj utakmici.
Go Mesia je bio ofsajd .(a u stvari niko ne može sa sigurnosti potvrditi jel ili nije )
Sinoć penal čist ko suza
Sinoć crveni karton (drugi žuti)ako se pridržavano pravila isto čist ko suza (mislim da će Busaca dobiti sve pohvale od Uefe za sinoć)
Van Persi ima žuti karton ,šutira nakon sudijskog zvižduka i to je po pravilima žuti karton ,pošto on ima već jedan to je onda crveni .Neki će reći u onakoj utakmici se ono ne daje ,ne daje ali slično je Klose na SP dobio crveni kao sinoć Robin .Ono ne bi bio drugi žuti da je možda sudio neki Englez ili Talijana ali pedantni Švicarac samo radi po pravilima ;)
Ja mislim da je Robin sinoć čuo sudiju ,nego se pravio lud kad je vidio šta je uradio ,pa se izvlačio da nije čuo a navijači povjerovali(a samo on zna jel čuo)poslije **** nema kajanja ;)

e upravo to za robina...

pa niste valjda ocekivali da ce reci cuo sam sudiju al sam je odvalio pa sta bude....
hajmo malo realno ;)
Por que ? Por que somos los mejores...

Robovlasnik
Kontakt:

Post Postao/la Robovlasnik » 09 mar 2011, 12:53

"Razgovarao sam s ljudima iz Uefe, i oni su šokirani. Prije utakmice smo svi obećavali fantastični nogometni spektakl. Sada se pitam, zbog čega? Kako je sudac sudio, bilo je to sramotno za nogomet", rekao je Wenger te je nastavio.

Evo odma zovu i svoje ljude iz UEFE da kukaju .... 19 - 0 / sutevi / 728 - 199 / pasovi / 68 - 32 / posjed lopte /

Bosco frendu objektivni .... bili ste blizu .... al' niste zasluzili ;)

Nece paliti bunker uvijek na Nou Campu ..... p.s. porazeni ima pravo da se zali xD
Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 09 mar 2011, 12:54

Bosco druze , cekam te sa odgovorfom , vidim valjas gluposti...De Bgti onda pojasni malo onaj moj predhodni post ?? Nadji mi adekvatan argument...
Posto ti rece da ovo ide na dusu Barceloni ?

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 09 mar 2011, 12:55

drinski_vuk je napisao/la:Jesi li bio pod banom kad ste izgubili od Birmingama. Ili si biješe bio nakrarko u SAD-u :lol: Pravila znam i neki dan sam na utakmici PL vidio kako se dobiva žuti karton za istu situaciju u kojoj je bio Van Persi.
Je li bi ja smradaloncicu trebao tebi da se pravdam gdje sam bio i kada?

Kakvi klauni oni prate i gdje sam isao i jos imaju zamjerke :lol: :lol: :lol: evo ovom prilikom ti se izvinjavam sto ti se odma nakon utakmice nisam javio obecavam da cu se potrudit slijedeci put vise 8-)
Dio Arsenala

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 09 mar 2011, 12:57

-Paja je napisao/la:
drinski_vuk je napisao/la:Jesi li bio pod banom kad ste izgubili od Birmingama. Ili si biješe bio nakrarko u SAD-u :lol: Pravila znam i neki dan sam na utakmici PL vidio kako se dobiva žuti karton za istu situaciju u kojoj je bio Van Persi.
Je li bi ja smradaloncicu trebao tebi da se pravdam gdje sam bio i kada?

Kakvi klauni oni prate i gdje sam isao i jos imaju zamjerke :lol: :lol: :lol: evo ovom prilikom ti se izvinjavam sto ti se odma nakon utakmice nisam javio obecavam da cu se potrudit slijedeci put vise 8-)
Paja nemoj se tripovat da ste jaki ! Vi ste obican Klub koji nema ni historiju a ni trenutno kvalitet....
Nadam se da cete u skorijoj buducnosti biti malo ozbiljniji ,a ne uvjek kukat po sudijama...Inace u EPL-u vas mrze, silje za United stalno, u LP stalno za Barcu , pa vam poniste cist pogodak i ne pokazu 2 -3 penala i tako to...

Nrmojte se puno tripovat da ste trebali proc , ili pak da ste imali sansu...

drinski_vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinski_vuk » 09 mar 2011, 12:57

Sasha L.F.C. je napisao/la:Definitivno treba da se uvede tehnologija posto ovo postaje komicno nije ovo ni prvi a verujem ni poslednji put da sudije skroje cetvrtfinale, polufinale ili finale sve cesce su ovakve greske i to je jedna velika mrlja koja ide na Uefinu adresu, postujem to sto su uveli da klubovi trose onoliko koliko i zarade to je odlicno ali neznam zasto su toliko protiv tehnologije a lepo vide i oni da ovako neide sve je vise i vise nezadovoljnih ljudi zbog ovakog nacina sudjenja, definitivno bi to trebalo da se resi u skorije vreme jer nevidim razlog zasto bi neko placao kartu ili za tv prava da bi video kako neki sudac kroji utakmicu...
Tehnologija može pomoći u utvrđivanju toga je li bio ofsajd ili ne,da li je lopta prešla gol liniju ili ne. Ali Van Persiju ne bi pomogla. Pajo ne treba meni da se pravdaš. Sam si na javnom forumu rekao gdje si bio. Malo objektivnosti ne bi ti bilo na odmet ali eto. PS nisam navijač ni Bareselone ni bilo kog drugog evropskog kluba sem Zvezde i Drine.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 09 mar 2011, 12:59

Moj cilj nije raspravljati se sa svakom ublehom koja misli da je adekvatna raspravljati se sa mnom. Neki ljudi jednostavno malo provociraju, a neki su jednostavni kreteni koji ne vide dalje od nosa. Uopšteno govoreći. Što sam imao to sam i rekao i sinoć sam pošteno raspravljao sa pravim simpatizerima Barcelone.

@Paja
Dobrodošao nazad kralju, nedostaješ na ovom topicu.

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 09 mar 2011, 12:59

drinski_vuk je napisao/la:
Sasha L.F.C. je napisao/la:Definitivno treba da se uvede tehnologija posto ovo postaje komicno nije ovo ni prvi a verujem ni poslednji put da sudije skroje cetvrtfinale, polufinale ili finale sve cesce su ovakve greske i to je jedna velika mrlja koja ide na Uefinu adresu, postujem to sto su uveli da klubovi trose onoliko koliko i zarade to je odlicno ali neznam zasto su toliko protiv tehnologije a lepo vide i oni da ovako neide sve je vise i vise nezadovoljnih ljudi zbog ovakog nacina sudjenja, definitivno bi to trebalo da se resi u skorije vreme jer nevidim razlog zasto bi neko placao kartu ili za tv prava da bi video kako neki sudac kroji utakmicu...
Tehnologija može pomoći u utvrđivanju toga je li bio ofsajd ili ne,da li je lopta prešla gol liniju ili ne. Ali Van Persiju ne bi pomogla. Pajo ne treba meni da se pravdaš. Sam si na javnom forumu rekao gdje si bio. Malo objektivnosti ne bi ti bilo na odmet ali eto.
Da je uvedena tehnologija ovaj dvomec bi bio riejsen na Emiratima, kad je Messiju ponisten regularan pogodak....
Ali eto de opet malo KUKAJTE !

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 09 mar 2011, 13:02

-Paja je napisao/la:Ti klaune nauci fudbalska pravila ono nikad nije zuti karton sekundu nakon zvizduka pogotovo ne drugi zuti, ali dobro nisam ni mislio da si pametan ali si bas poglup ili se genijalac jer sigurno znas nacin da se javim pod banom?

Shut up you fools!

Samo tebe cekam :evil:

slika
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 09 mar 2011, 13:02

kakvu vi imate historiju pticiji mozgu? niste osvojili nista bez sudijske pomoci vas olinjali klub nije stvorio sanse dok je bilo 11 topnika pa eto onda skontaj koliko smo mi jaki. Ja znam da jednog dana kad dodju bolji ljudi u uefu da ce se malverzacije u korist spanskog polukluba konacno razotkriti i biti sankcionisane jer pred milionskim auditorijumom svake sezone protivnici ovih antitalenata zestoko bivaju osteceni, barcelona nikad ali nikad ne bi prosla da nije bilo crvenog jer nisu sanse stvorili a stastiku poslije napucali i jos se hvale a isto kao Newcastle :lol:
Dio Arsenala

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 09 mar 2011, 13:04

Bosco je napisao/la:Moj cilj nije raspravljati se sa svakom ublehom koja misli da je adekvatna raspravljati se sa mnom. Neki ljudi jednostavno malo provociraju, a neki su jednostavni kreteni koji ne vide dalje od nosa. Uopšteno govoreći. Što sam imao to sam i rekao i sinoć sam pošteno raspravljao sa pravim simpatizerima Barcelone.

@Paja
Dobrodošao nazad kralju, nedostaješ na ovom topicu.
Ocito si jadan lik....Valjas glposti o necemu sto je moglo biti okarakterisano kao drugi zuti isto tako i nije...Persie je provocirao i igrace i sudiju od samog starta , i sudiji je puklo !
Kad vec toliko pricas o tom trenutku...
Zasto se ne zelis vratiti na Emirate , zasto se ne zelis vratiti na 41 minut ???

Mojne te price sa pravim navijacima Barce...
Citam ti postove i valjas istu pricu od pocetka.
Vi ste odlicno igrali , vi niste morali prici golu , sjajo ste igrali , dok vam Busacca nije iskljucio igraca...Taj vam igrac i nije trebao formaciji...Jedini je bio malo isturen i nije mogao vidjeti loptu...
No eto cekam odgovor

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 09 mar 2011, 13:04

Kod lazova, dajvera i varalica je veliki nos i ti si to bparena fino primjetio i postavio tu sliku jer vidim da i ti kontas da je vas mali klubic ponovo na sudijsku lakrdiju prosao.

Hvala Bosco, tu sam uvijek u prvim redovima kad treba nizu rasu kataloncice samarati argumentima. sto se tice drinskog vuka normalno da sam ja rekao ovdje gdje sam bio ali to sam topnicima rekao posto su se pitali gdje sam a ne vama klaunima od kojih sam ja kao pobjegao :lol: eto vi cete me iznervirati i zajebavati a ja poznat po tome sto se vas bojim :lol:
Zadnja izmjena: -Paja, dana/u 09 mar 2011, 13:07, ukupno mijenjano 1 put.
Dio Arsenala

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 09 mar 2011, 13:06

-Paja je napisao/la:kakvu vi imate historiju pticiji mozgu? niste osvojili nista bez sudijske pomoci vas olinjali klub nije stvorio sanse dok je bilo 11 topnika pa eto onda skontaj koliko smo mi jaki. Ja znam da jednog dana kad dodju bolji ljudi u uefu da ce se malverzacije u korist spanskog polukluba konacno razotkriti i biti sankcionisane jer pred milionskim auditorijumom svake sezone protivnici ovih antitalenata zestoko bivaju osteceni, barcelona nikad ali nikad ne bi prosla da nije bilo crvenog jer nisu sanse stvorili a stastiku poslije napucali i jos se hvale a isto kao Newcastle :lol:
Arsenal je bio dominantan do crvenog...Steta ovako ste mogli dobit sa 3 - 4 gola razlike a sudija vas zajeba :(

CB82
Kontakt:

Post Postao/la CB82 » 09 mar 2011, 13:08

-Paja je napisao/la:Jos jednom smo bili svjedoci besramne kradje na stetu najdominantnijeg kluba i nacije a u korist smijesnog politickog kluba koji 11 na 11 kao i Newcastle nije napravio nista, jos jedna kradja u reziji uefe kako bi i ostale nacije imale predstavnike u cetvrtfinalu a pogotovo njihov miljenik kojeg besramno godinama guraju, tu skupinu antitalenata i padavicara. Nepostojeci crveni je odlucio utakmicu a i nepostojeci penal, pitam se samo sta bi bilo da je Bendtner na kraju zabio sta li bi smijesni sudija ovaj put izmislio kako bi osigurao klaunima prolaz. Mi smo apsolutno bili bolji kontrolirali smo utakmicu iako smo primili jedan gol od flopa messija koji je neso kao inzhaghi smotan lik promasi loptu i ona preskoci Almuniu, da je onde bio Szchechny to ne bi ni bio gol. Ali ja sam znao da smo bolji i da cemo se vratiti i zahvaljujuci dominaciji Nasrija vratili smo se ali isto tako sam znao da ce izmisliti nesto kako bi nas izbacili to su i uradili kakva dva smijesna zuta kartona Van Persie prvo onog padavicara Alvesa takne i dobije zuti a onda sekundu nakon zvizduka kojeg nije cuo osuta loptu i drugi zuti.

Fucking Disgrace!

Kako je kod vas u Švedskoj,zima a?Al standard ebi ga :-)
da je Bentdner dao?eh da je i babi k.... bila bi djed
interenstantno kako vam taj flop Mesi u 4 utakmice da 6 golova
i za kraj paja od mene
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: CB82, dana/u 09 mar 2011, 13:09, ukupno mijenjano 1 put.
Lesinari j*bo vas mladić

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 09 mar 2011, 13:08

Ne Barcelona je bila dominantna jer dodavala se cijelo prvo poluvrijeme 50 metara od gola :lol:
Dio Arsenala

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 mar 2011, 13:10

"We were beaten by a terrific side – the best in Europe. We are out, but when you play against Barcelona you know it will be difficult"

Arsène Wenger
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 09 mar 2011, 13:10

Da je uvedena tehnologija ovaj dvomec bi bio riejsen na Emiratima, kad je Messiju ponisten regularan pogodak....
Ali eto de opet malo KUKAJTE
Vidi ti izgleda nekontas neke stvari, negovorim ja samo za Arsenal vec za sve klubove, da se greske neponavljaju treba se uvesti tehnologija.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 09 mar 2011, 13:11

-Paja je napisao/la:Ne Barcelona je bila dominantna jer dodavala se cijelo prvo poluvrijeme 50 metara od gola :lol:
Stas kad ste sila od ekipe...
Ovako pokrase vas protiv Birminghama , pa sad protiv Barce, vjerovatno ce sad i u Premiershipu protiv nekog , i vi uvjek treba da osvojite 3 trofeja ,a vazda vas zakinu ono kad ste puno bolji...

Siroti mali Arsenal :(

reddevil16
Kontakt:

Post Postao/la reddevil16 » 09 mar 2011, 13:12

Nisam navijac ni Barse ni Arsenala ali ovo pretjerivanje navijaca Barse nema granice, Ok bili ste bolji u dvije utakmice posteno i to stoji. Ali sjeti se prosle godine koliko ste kukali kada vas je Inter izbacio i na koji nacin ste htjeli da opravdate onaj poraz. Barsa je zasluzila da prodje u dvije utakmice ali ne zbog crvenog vec zbog igre, crveni je bacio mrlju na citav ovaj duel. Arsenal je dobar tim mada mislim da su takticki naivi jos uvijek i nemaju dovoljno radnika u timu pogotovo u sredini. Kapa dole malom Jacku brilijantan igrac koji je pokazao da Arsen grijesi sto nema vise Engleza u timu, Arsenalu je u onakvoj igri kao sinoc bio potrebniji Walckot nego Van persi ili Fabregas.

drinski_vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinski_vuk » 09 mar 2011, 13:13

Dakle Pajo kojim argumentima. Bez ljutnje ali Barselona je više puta bila prvak nego li Arsenal. Bila je prvak Evrope Arsenal nikad. Napravila je tim u kome okosnicu čine djeca iz njene škole. Ogromna većina igrača su Španci i članovi reprezentacije svjetskog i evropskog prvaka. S druge strane Arsenal skoro i da nema Engleza u timu,kao ni svoje djece u timu. I pajo Brsa je pored gola još tri četiri puta imala dosta izgledne prilike. Što se za vas ne može reći.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 2 gosta.