legenda reala je napisao/la:Sudije nisu oštetile nikog u ova dva meča koliko god navijači oba tima govorili da su oštećeni ,jedni u prvoj drugi u drugoj utakmici.
Go Mesia je bio ofsajd .(a u stvari niko ne može sa sigurnosti potvrditi jel ili nije )
Sinoć penal čist ko suza
Sinoć crveni karton (drugi žuti)ako se pridržavano pravila isto čist ko suza (mislim da će Busaca dobiti sve pohvale od Uefe za sinoć)
Van Persi ima žuti karton ,šutira nakon sudijskog zvižduka i to je po pravilima žuti karton ,pošto on ima već jedan to je onda crveni .Neki će reći u onakoj utakmici se ono ne daje ,ne daje ali slično je Klose na SP dobio crveni kao sinoć Robin .Ono ne bi bio drugi žuti da je možda sudio neki Englez ili Talijana ali pedantni Švicarac samo radi po pravilima
Ja mislim da je Robin sinoć čuo sudiju ,nego se pravio lud kad je vidio šta je uradio ,pa se izvlačio da nije čuo a navijači povjerovali(a samo on zna jel čuo)poslije **** nema kajanja
e upravo to za robina...
pa niste valjda ocekivali da ce reci cuo sam sudiju al sam je odvalio pa sta bude....
hajmo malo realno