Premijer liga BiH - aktuelno

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 25 avg 2023, 22:02

letsgofighter je napisao/la:
25 avg 2023, 21:59
Amidzatvojnajdrazi je napisao/la:
25 avg 2023, 21:54
25 avg 2023, 21:51

Kako si mi ti Amidja moj najdrazi, jel pijes rasol za jetru i ljekove za čirove ?
Dosta tečnosti svakako, to nemoj da zaboraviš!
Humor na nivou kursadzija. Drzi se slame, Draze, i Milanovih zuba. :urnebes:
Penal je nepostojeci, i pazi sada, ja cu po ko zna koji put da ponovim da sam protiv ovoga kao i svi moji jarani koji su gledali samnom tekmu večeras, ali pazi koji je ovo medijski linč Borca iz sarajlabada, npr Sarajevo je do sada u ove 3 utakmice imalo doooooosta više diskutabilnih situacija, naravno na štetu protivnika, i gdje je to spomenuto!? forumski miševi, analitičari i sudijski revizori se tada uvuku u rupe i skrecu sa teme !!!
Kad te ujede Milan za butinu, je li se ikad desilo da mu se navlaka zaglavi u mesu? Boli li?
Mrs u qrac degenu bestidni, nemoj da mi odgovaras uopste :rol: Popisam ti se na klub i svih 150 navijaca koji su dosli :wave:
1921

ZaNjuBoriSe
Kontakt:

Post Postao/la ZaNjuBoriSe » 25 avg 2023, 22:02

mosarajvosa83 je napisao/la:
25 avg 2023, 21:58
visokohz je napisao/la:
25 avg 2023, 21:53
Ma proći će i njihovo i onda vraćanje u realnost prva liga rs-a
Ma nije mi to poenta,neka ostanu stalno u ligi,medjutim nek dozive ponizavanje kao sto oni rade,da im se svirne 100 faulova,da se ovakvi penali protiv njih sviraju,to ubija igrace i sve ostale u psihu.
Vjerovatno si dosta mlad pa se ne sjecas...ali podsjeticu te posto malo duze pratim ovu ligu. Borac je sva ta ponizavanja i izivljavanja vec prosao, i to puno gusnije od faulova na sredini i ofsajda. Pitaj malo starije sta su radili Cuici i slicni njemu, kako je namjestano ispadanje Borca, priznavani nepostojeci golovi itd itd.
Ima nas koji pamtimo.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...

Herson

Post Postao/la Herson » 25 avg 2023, 22:03

1.500 ljudi ukupno na dvije domace utakmice i to je najbolji pokazatelj kakvo misljenje imaju o ovoj politickoj prciji.

letsgofighter
Kontakt:

Post Postao/la letsgofighter » 25 avg 2023, 22:06

25 avg 2023, 22:02
25 avg 2023, 21:59
25 avg 2023, 21:54

Humor na nivou kursadzija. Drzi se slame, Draze, i Milanovih zuba. :urnebes:
Penal je nepostojeci, i pazi sada, ja cu po ko zna koji put da ponovim da sam protiv ovoga kao i svi moji jarani koji su gledali samnom tekmu večeras, ali pazi koji je ovo medijski linč Borca iz sarajlabada, npr Sarajevo je do sada u ove 3 utakmice imalo doooooosta više diskutabilnih situacija, naravno na štetu protivnika, i gdje je to spomenuto!? forumski miševi, analitičari i sudijski revizori se tada uvuku u rupe i skrecu sa teme !!!
Kad te ujede Milan za butinu, je li se ikad desilo da mu se navlaka zaglavi u mesu? Boli li?
Mrs u qrac degenu bestidni, nemoj da mi odgovaras uopste :rol: Popisam ti se na klub i svih 150 navijaca koji su dosli :wave:
Šega ti je vrlo, svršim ti u grlo ! Aj Borac amidja puuusi kuraaaaac ! :salut:
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 25 avg 2023, 22:06

25 avg 2023, 22:01
visokohz je napisao/la:
25 avg 2023, 21:53
Ma proći će i njihovo i onda vraćanje u realnost prva liga rs-a
Ma nije mi to poenta,neka ostanu stalno u ligi,medjutim nek dozive ponizavanje kao sto oni rade,da im se svirne 100 faulova,da se ovakvi penali protiv njih sviraju,to ubija igrace i sve ostale u psihu. Zamisli imas ekipu koja gine 90 min i svirne ti ovakav penal,nisi dobar narednih 5 tekmi. Najzalosnije je sto ce ovo vrati Slogi protiv nekog tima koji je Bojcu konkurencija,pratite samo i vidjecete sve ovo ce vratiti Slogi.
Da Borac dozivi ponizavanje!? jesi realan !? Borac koji je 4 puta ispadao iz lige, kojeg su toliko pokrali da su nakraju namjestali Slaviju da nas izbaci iz lige !? Borac koji je ispadao i zbog licenci koje se ne mogu mjeriti sa ovim sto je imao Zeljo proteklih godina!? Borac kojeg su Sarajevski aršini htijeli da ugase !!! jel o tome pričas, sramota da te bude i sve ostale ! jel to realnost koju spominjes !? FUJ
Sto ste ispadali? Sto niste dobili licencu? Pa jedan sta od najnepozeljnijih klubova bili sto se tice plata itd. Sto Sarajevo il Zeljo ne ispadnu i pored Vicinih lakrdija? Cuj sarajevski arsini ih izbacili. Hajd recimo da su vas nasadili da izgubite titulu ok al eto izbacili vas ovi iz Sarajeva. Ovakvo sudjenje odgovorno tvrdim nikad nikom nije bilo,ovo je providno toliko da je gadno gledat. Molim Boga samo da moj klub nikad nebude u situaciji da mu se na ovakav naci steli.

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 25 avg 2023, 22:08

Nikada gorča pobjeda od 5:0. **** se sa ovakvim penalima! Borče volim te
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

letsgofighter
Kontakt:

Post Postao/la letsgofighter » 25 avg 2023, 22:08

25 avg 2023, 22:06

Ma nije mi to poenta,neka ostanu stalno u ligi,medjutim nek dozive ponizavanje kao sto oni rade,da im se svirne 100 faulova,da se ovakvi penali protiv njih sviraju,to ubija igrace i sve ostale u psihu. Zamisli imas ekipu koja gine 90 min i svirne ti ovakav penal,nisi dobar narednih 5 tekmi. Najzalosnije je sto ce ovo vrati Slogi protiv nekog tima koji je Bojcu konkurencija,pratite samo i vidjecete sve ovo ce vratiti Slogi.
Da Borac dozivi ponizavanje!? jesi realan !? Borac koji je 4 puta ispadao iz lige, kojeg su toliko pokrali da su nakraju namjestali Slaviju da nas izbaci iz lige !? Borac koji je ispadao i zbog licenci koje se ne mogu mjeriti sa ovim sto je imao Zeljo proteklih godina!? Borac kojeg su Sarajevski aršini htijeli da ugase !!! jel o tome pričas, sramota da te bude i sve ostale ! jel to realnost koju spominjes !? FUJ
Sto ste ispadali? Sto niste dobili licencu? Pa jedan sta od najnepozeljnijih klubova bili sto se tice plata itd. Sto Sarajevo il Zeljo ne ispadnu i pored Vicinih lakrdija? Cuj sarajevski arsini ih izbacili. Hajd recimo da su vas nasadili da izgubite titulu ok al eto izbacili vas ovi iz Sarajeva. Ovakvo sudjenje odgovorno tvrdim nikad nikom nije bilo,ovo je providno toliko da je gadno gledat. Molim Boga samo da moj klub nikad nebude u situaciji da mu se na ovakav naci steli.
Ili si jako mlad, ili si jako glup ili se praviš glup !
Pa pogledaj utakmice Zelje pod Osimovim protektoratom, pa ovo je limunada ! Pogledaj famoznu utakmicu protiv Čelika i masakriranja....nemoj ziv bio, nemoj ! Sarajevski klubovi nisu ispadali jer je Sarajevo grad kriminalaca !

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 25 avg 2023, 22:10

FK SNSD u svom elementu.
- FKS -

1921ljoze
Kontakt:

Post Postao/la 1921ljoze » 25 avg 2023, 22:10

Haahhaha i slogi zelim da ispadne od srca zbog ove sklanjalice.....a ovi giganti se cude kad ih rastave farani u evropi....silni i siloviti borac 🤣

letsgofighter
Kontakt:

Post Postao/la letsgofighter » 25 avg 2023, 22:13

Hajdeee je napisao/la:
25 avg 2023, 22:10
FK SNSD u svom elementu.
FK perilica zivi duze uz Mirvah, spremite se za degenjanje na gradskom !

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 avg 2023, 22:15

Ocekivano borac s sudijskim lakrdijama na domacem terenu gdje ce 99% imati sve pobjede, koraca k namjestenoj tituli. Ovako ofirno se zvezda nije gurala u yugoslaviji.

Sjetim im se najmilijih a posebno baliji koji je sudio utakmicu kao i svim balijama unutar i van saveza.

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 25 avg 2023, 22:16

25 avg 2023, 22:13
Hajdeee je napisao/la:
FK SNSD u svom elementu.
nece vam moci pomoci ni celavi narkoman ni prasac vico
plakaces fajteru pico

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 25 avg 2023, 22:16

25 avg 2023, 22:08

Pa pogledaj utakmice Zelje pod Osimovim protektoratom, pa ovo je limunada ! Pogledaj famoznu utakmicu protiv Čelika i masakriranja....nemoj ziv bio, nemoj ! Sarajevski klubovi nisu ispadali jer je Sarajevo grad kriminalaca !
Banja Luka nije grad kriminala haha ajde vazi. Zeljo jest bio u povlastenom polozaju zbog Brkovica,medjutim ovako providno mozda bude jedna il dvije tekme kod vas svaka. Sarajevu mozda jest odsvirao neku tekmu tj pogurao medjutim odgovorno tvrdim kroz sezonu ama bas nikad ovoliko tekmi i ovoliko lakrdija. Da se Sarajevu namjestalo toliko zasto smo cekali titulu godinama? Sarajevo kakve je lakrdije dozivili malo koji klub je. Penali sto su sa centra Zrinjskom svirali ili kad padne sam igrac kod stative pod BB pa svirne penal i igrac dobije zuti koji nije pored njega itd to sigurno nece uraditi nekom ko je zasticen. Kad ste vi osteceni protiv Sarajeva da vam nije bilo dozvoljeno da igrate?

letsgofighter
Kontakt:

Post Postao/la letsgofighter » 25 avg 2023, 22:16

BegovicRamiz je napisao/la:
25 avg 2023, 22:16
Hajdeee je napisao/la:
FK SNSD u svom elementu.
nece vam moci pomoci ni celavi narkoman ni prasac vico
plakaces fajteru pico
wou wou wou :rol:

Doktorinho
Kontakt:

Post Postao/la Doktorinho » 25 avg 2023, 22:17

Musić je samo proizvod iz reda neorganizovane bagre zvanoj Bošnjaci. Podrška i čestitka za sve navijače Borca koji ovakvo suđenje ne odobravaju.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 25 avg 2023, 22:19

Hajdeee je napisao/la:
FK SNSD u svom elementu.
Budeš li nevaljao, morat ćemo biti prinuđeni da kažemo Mirviću da vas kupi. Čisto da imamo igrače gdje da šaljemo da se razvijaju. Svakako ste mali klub, u najboljem slučaju bude 2 milje na tribini. :kafa:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 25 avg 2023, 22:19

Hajdeee je napisao/la:
FK SNSD u svom elementu.
E jadnice, kako ce vam se sve ovo vratiti, niste ni svjesni..
A doci ce i to.
- FKS -

BetonskiMozgovi
Kontakt:

Post Postao/la BetonskiMozgovi » 25 avg 2023, 22:20

25 avg 2023, 22:08

Majstore nađi približna s.ranja koja su se Želji svirala od postanka zajedničke lige u odnosu na ovo vaše. Toliko vas nazor guraju, više nego ti kad ne podmažeš ženin guz..

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 25 avg 2023, 22:21

Hajdeee je napisao/la:
FK SNSD u svom elementu.
Nema problema,slobodno oderite ako ste bolji,uvijek priznamo poraz kad nas neko nadigra,al kad imas kao proalu tekmu milion zutih i kad ti bukvalno brani da predjes centar,kad ti lome igraca i svira kontra faul onda si upravu,pravi degenek. Volio bi da vidim nekog sa obrazom,nekog sa damu da svirne dva ovakva penala protiv Bojca eto onako reda radi da vidimo reakcije. Molim Boga da moj klub nikad nebude ovako jadan,na celu sa politicarima,jer to mi je protiv svih uvjerenja i ljubavi prema klubu,nesto kao Croatia sto je bila na celu sa Canjugom i Tudjmanom.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, bvsic, jurisicduska, mma_hz, rishovski, zaostrog i 42 gosta.