Da ga jos upitamo, zasto ga toliko interesuje zrinski i prepucava se zbog njih, kad lik navija za Dinamo?
BH klubovi u Europi 23/24
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
-
Re: BH klubovi u Europi 23/24
Ja sam mu zahvalio na promociji Zrinje sa svojim jarom u Italiji, neka piše češće...

lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Vrti vas ko debile, a vi se ko somovi pecate, nije da nije zabavno pratiti.PiazzaGrande je napisao/la: ↑26 avg 2023, 14:44Ja sam mu zahvalio na promociji Zrinje sa svojim jarom u Italiji, neka piše češće...![]()
Da sumiram, sa moje tačke gledišta čojstva Kajan je običan debil, ali i vi ste još veći. Kako ste se čoporativno natovarili na čovjeka, logično je biti na strani slabijeg. Lijepo vas hendla.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
Nikoga on ne hendla, on psihički poremećena osoba...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Vrlo vjerovatno.PiazzaGrande je napisao/la: ↑26 avg 2023, 14:49Nikoga on ne hendla, on psihički poremećena osoba...
No, šta reći za vaše umobolnosti o ženi i poginulom ocu. Pravi pravcati debili i pichkice.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
Razlika je ta što je taj umobolnik i šovinist javna osoba....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Dobrodošao u BiH i nemoj se zaustaviti samo na njemu, nadam se isto tovariš i ove oko sebe.
Jesi, al' na qrcu.
Licemjerje.
Jesi, al' na qrcu.
Licemjerje.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
Prepoznaješ li se možda i Ti u tom svom postu... 
Edit: okani se šuplje i demagogije

Edit: okani se šuplje i demagogije
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Ja tovarim vas i ponekad skretničare, ali ima vas više i možete se braniti, tako da sve ok, sve čisto 

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- tutankamon1905
- Kontakt:
Stadion HŠK Zrinjski dobio je odobrenje UEFA-e za odigravanje utakmica grupne faze u sezoni 2023/2024, zbog čega s velikim zadovoljstvom možemo potvrditi kako nas u Mostaru, nakon uzvrata protiv austrijskog LASK-a u četvrtak, čekaju minimalno još tri europske utakmice, bez obzira na epilog play-offa za Europsku ligu!
Nakon što smo u prethodnoj sezoni prvi put dobili zeleno svjetlo za odigravanje utakmica 3. kola kvalifikacija i play-offa, UEFA je ove sezone, nakon dodatnih napora, pozitivno ocijenila infrastrukturne pomake na otklanjanju objektivnih nedostatka sukladno UEFA pravilniku o stadionskoj infrastrukturi.
S obzirom na to da su uvjeti za odigravanje europskih utakmica iz godine u godinu sve zahtjevniji, ovu odluku vidimo kao poticaj za nastavak ulaganja u stadionsku infrastrukturu, a sve kako bi HŠK Zrinjski nastavio rasti i bio ono što jest - #MostarskiEuropski.

Nakon što smo u prethodnoj sezoni prvi put dobili zeleno svjetlo za odigravanje utakmica 3. kola kvalifikacija i play-offa, UEFA je ove sezone, nakon dodatnih napora, pozitivno ocijenila infrastrukturne pomake na otklanjanju objektivnih nedostatka sukladno UEFA pravilniku o stadionskoj infrastrukturi.
S obzirom na to da su uvjeti za odigravanje europskih utakmica iz godine u godinu sve zahtjevniji, ovu odluku vidimo kao poticaj za nastavak ulaganja u stadionsku infrastrukturu, a sve kako bi HŠK Zrinjski nastavio rasti i bio ono što jest - #MostarskiEuropski.

-
Taj mazlum Kajan ako misliš da nekoga zanima sta on pise i trkelja u javnosti varaš se ,evo sto mu se mi smijemo nego mu se iza leđa i u facu smije vaša raja a on je toliko iskompleksiran i natakaren da ne vidi ništa niti konta bez obzira sto nosi naočale.
Kajane ćuvaj mladu
JEDINI MOSTARSKI I EUROPSKI ZRINJSKI

Kajane ćuvaj mladu
JEDINI MOSTARSKI I EUROPSKI ZRINJSKI
Majstori patetike su neprikosnoveni, tu im se pera ne može odbiti. 

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Antipolitika3
- Kontakt:
Kako je fino u Linzu bilo,domaca raja prilazi i druzimo se na trgu hodas normalno gradom a ne kao u Zenici kad su nas sa autobusima direkt pred ulaz stavili,vidi se brata moj civilizacija i kultura.
Uglavnom smo im pricali o razlikama u Mostaru i upoznali kad budu dolazili da ne idu u istoćnu kasabu posto su tu uglavnom islamizirani podveležci(bivsi srbi) i da nisu bas ljubitelji kršćana itd pa da bi mogli nastradati kao neki navijaci Aberdeena iz Skotske ,na nasa upozorenja su rekli da ce doci direkt na stari most sa masu krizeva i sahovnica da provociraju pijaćare tako da ce biti u uzvratu svega,mozda i Ratletićari osjete malo europe ako nista opasnih huligana

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Znaju oni antipolitika dobro gdje je pec pec
tako da mozda budu kosulje na rucku u labirintu pa presvlacenje cim ce bulevar predje 

-
Okupljanje im je u titovoj a u 18.30 preko Starog mosta prema stadionu....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
- Antipolitika3
- Kontakt:
Tako su i rekli gorePiazzaGrande je napisao/la: ↑26 avg 2023, 16:42Okupljanje im je u titovoj a u 18.30 preko Starog mosta prema stadionu....

Okupirat cemo im tu kasabu kazu

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Kad je uspio Zrinjski dobit za BB onda bi vjer svak dobiotutankamon1905 je napisao/la: ↑26 avg 2023, 15:27Stadion HŠK Zrinjski dobio je odobrenje UEFA-e za odigravanje utakmica grupne faze u sezoni 2023/2024, zbog čega s velikim zadovoljstvom možemo potvrditi kako nas u Mostaru, nakon uzvrata protiv austrijskog LASK-a u četvrtak, čekaju minimalno još tri europske utakmice, bez obzira na epilog play-offa za Europsku ligu!
![]()
Svaka čast, očito je Uefa snizila standarde za KL a ocito i za EL
„Sva tri cilja su ispunjena, a plasmanom u play-off Evropske lige osigurana je minimalno grupna faza Konferencijske lige, što je najveći klupski uspjeh za Zrinjski, ali i najveći uspjeh u historiji bh. klupskog fudbala.“
Valjda najveci uspjeh bh klubova poslije rata
Cuj u historiji cestitke Zrinjskom al Zeljo je igrao dva puta cetvrfinale i polufinale kup uefa
Velez cetvrfinale
Sarajevo osminu finala sadasnje lige prvaka
Poslije rata Zrinjski je napravio najveci uspjeh nema sta al generalno u vrhu jeste ali nije najveci upsjeh ova grupna faza
Al ko zna mozda doguraju vise od grupne faze u knock out i naprave najveci usojeh
Sve u svemu sretno u revansu sto se meene tice mozete i u grupnu fazu europa lige
Cuj u historiji cestitke Zrinjskom al Zeljo je igrao dva puta cetvrfinale i polufinale kup uefa
Velez cetvrfinale
Poslije rata Zrinjski je napravio najveci uspjeh nema sta al generalno u vrhu jeste ali nije najveci upsjeh ova grupna faza
Al ko zna mozda doguraju vise od grupne faze u knock out i naprave najveci usojeh
Sve u svemu sretno u revansu sto se meene tice mozete i u grupnu fazu europa lige
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Mitomani i falsifikatori apsolutno svega.NoDi80 je napisao/la: ↑26 avg 2023, 18:06„Sva tri cilja su ispunjena, a plasmanom u play-off Evropske lige osigurana je minimalno grupna faza Konferencijske lige, što je najveći klupski uspjeh za Zrinjski, ali i najveći uspjeh u historiji bh. klupskog fudbala.“
Velez cetvrfinale
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.