Kako starim, samo pite od tikve i kupusa znam preskočiti, sve ostalo može. Dok sam bio mlađi 101 qrac mi smetao.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
@alemsa E živ bio! Sigurno ću navratiti da probam kad idući put budem u Tz.
Kako starim, samo pite od tikve i kupusa znam preskočiti, sve ostalo može. Dok sam bio mlađi 101 qrac mi smetao.
The saddest thing in life is wasted talent.
- ASD
- Kontakt:
Ja obožavam krompir. Mogao bi ga jest svaki dan. Samo mi dajte krompira i hljeba 20 dana zaredom, ne treba ni meso. Mogao bih izdržati.
Ali krompirušu nema šanse.
Ali krompirušu nema šanse.
Jeste izbirljivi jbt, sa mnom bi jednom jeli u društvu i nikad više 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
-
19vendetta87
- Kontakt:
Kod mene obrnuto. Krompirusu bez problema mogu jest, kao i krompir u nekoj corbi ili kuhanju, ali pecenog ga nikako ne volim.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Bazinga12345
- Kontakt:
- ASD
- Kontakt:
Riba, gljive, krompir, paradajz, možda još šta od povrća. Ne treba ništa mimo toga.
Al najjače je kad se zalijepiš za tako neku hranu, ne trebaju ti ni neke pare. I najjeftinije ćeš jesti i biti zadovoljan.
Roditelji imaju vrt neki gdje proizvode baš dosta krompira, boranije, paradajza. Bude za bacanje, pogotovo krompira.
Na to samo trebam ribu i gljive.
Al najjače je kad se zalijepiš za tako neku hranu, ne trebaju ti ni neke pare. I najjeftinije ćeš jesti i biti zadovoljan.
Roditelji imaju vrt neki gdje proizvode baš dosta krompira, boranije, paradajza. Bude za bacanje, pogotovo krompira.
Na to samo trebam ribu i gljive.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 26 avg 2023, 14:40, ukupno mijenjano 1 put.
Gdje uzet Dioptrijske naocale i pregled uradit? (Tuzla, gracanica, doboj, tesanj, zavidovici, maglaj, zenica)
Da imaju veliki izbor okvira, najbolje kad bi bile one sto mozes zalijepit na njih i tamna stakla da budu suncanice, da ne uzimam 2 okvira. Te da su profesionalni i mogu pomoci u odabiru okvira
Da imaju veliki izbor okvira, najbolje kad bi bile one sto mozes zalijepit na njih i tamna stakla da budu suncanice, da ne uzimam 2 okvira. Te da su profesionalni i mogu pomoci u odabiru okvira
Zavisno jel prskano
- ASD
- Kontakt:
Organsko je sve. Ali nije to sada kod nas baš puno skuplje. Neće ljudi kupiti. Mada svakako oni to ne bi ni prodali nikad, sve je za ličnu upotrebu.
Ne znam jel, prsce narod i po Bosni. Furo sam malo tu dijetu, ne mos vise jesti a nisi sitASD je napisao/la: ↑26 avg 2023, 14:43Organsko je sve. Ali nije to sada kod nas baš puno skuplje. Neće ljudi kupiti. Mada svakako oni to ne bi ni prodali nikad, sve je za ličnu upotrebu.
- ASD
- Kontakt:
Pršće ko hoće da proda i zaradi na tome. Oni proizvode za sebe.alemsa je napisao/la: ↑26 avg 2023, 14:48Ne znam jel, prsce narod i po Bosni. Furo sam malo tu dijetu, ne mos vise jesti a nisi sitpa opet brzo gladan. Onako kad se najedes do vecere dobar.
Ma nije ovo kod mene dijeta. To hbg volim.
Ali doduše, naveče pijem enerdzije i razne grickalice da to ne bude dijeta.
Ne volim piletinu, ne volim janjetinu, ne volim svinjetinu. Govedina mi je ok, a riba je najbolja. Malo mi fali da za sebe kažem da sam Pescatarian.
Preselio bih se na more zbog morskih plodova, ali ne volim vrućine.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 26 avg 2023, 14:55, ukupno mijenjano 1 put.
Optika smajlovic tuzlasoxx je napisao/la: ↑26 avg 2023, 14:39Gdje uzet Dioptrijske naocale i pregled uradit? (Tuzla, gracanica, doboj, tesanj, zavidovici, maglaj, zenica)
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Optolux Tuzla, zgrada jupitersoxx je napisao/la: ↑26 avg 2023, 14:39Gdje uzet Dioptrijske naocale i pregled uradit? (Tuzla, gracanica, doboj, tesanj, zavidovici, maglaj, zenica)
+1Fullspeed je napisao/la: ↑26 avg 2023, 15:02Optolux Tuzla, zgrada jupitersoxx je napisao/la: ↑26 avg 2023, 14:39Gdje uzet Dioptrijske naocale i pregled uradit? (Tuzla, gracanica, doboj, tesanj, zavidovici, maglaj, zenica)
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zavisi koga pitaš, u mom okruženju samo ja volim džigericu. Bukvalno niko drugiAshburtonG je napisao/la: ↑26 avg 2023, 13:37Jesam li ja jedan od rijetkih koji ne voli dzigericu? Miris mi je top, ali tekstura mesa me odbija nenormalno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma morski plodovi su top, samo ne znam koliko izbora imate, iso sam vam dole kod Zivinica u Ribnjak (Priluk kako se vec zove) dobra hrana. A inace shrimp, lobster, losos, crawfish sve je top.ASD je napisao/la: ↑26 avg 2023, 14:51
Pršće ko hoće da proda i zaradi na tome. Oni proizvode za sebe.
Ma nije ovo kod mene dijeta. To hbg volim.
Ali doduše, naveče pijem enerdzije i razne grickalice da to ne bude dijeta.
Ne volim piletinu, ne volim janjetinu, ne volim svinjetinu. Govedina mi je ok, a riba je najbolja. Malo mi fali da za sebe kažem da sam Pescatarian.
Preselio bih se na more zbog morskih plodova, ali ne volim vrućine.![]()
Sarajlije neko dobro izletište u krugu grada do 30 km, ono priprosta, standard, hladovina, da se moze baciti rostilj i po mogućnosti da ima toalet. Nema veze jel planina ili uz rijeku..Hvala
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- BosniaBoston
- Kontakt:
Javorov do
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 15 gostiju.