A u realnosti sve izgleda suprotno. Azmira ni na vidiku. Igraju kao da plata nema mjesecima, na svakoj poziciji skoro nam škripi a trenutno (iako još rano) isto bodova kao i poslednji.Hazre je napisao/la: ↑22 avg 2023, 14:18Treba da je sve OK sto se tice placanja...Klub je zadovoljan sa kadrom..cilja se evropa ove sezone..takve informacije ja imam direktemir012 je napisao/la: ↑22 avg 2023, 13:38Ne znam dal su placeni i koliko i dal nesto kasni, ali sto se mene tice glavni problem vec par godina je distanciranje Husica od kluba...
Mislim, on je jedini tu koji moze drzati neku naspanovanost i ambicioznost...
Zasto to radi - ne znam, mogu nagadjat do prekosutra (pad prihoda u USA, prezauzetost drugim sportskim/politickim aktivnostima, zasicenje, razocaranost u neke ljude kojima se okruzio u TC... mislim, milion mogucih razloga). Red bi bio da sam izadje u medije i kaze sta se desava i kakvi su planovi, ako uopste ima ikakve planove.
Pisao je vec (cini mi se) Balja neki dan - propusta se dobra prilika da se bar neki dio navijaca Slobode pridruzi nama (s obzirom na njihovo ispadanje iz lige).
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
-
Ponosnipodrinjac
- Kontakt:
Re: FK Tuzla City
Kako Azmira ni na vidiku? Cojk svaku utakmicu ide. Ide i na treninge nekadPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑22 avg 2023, 18:28A u realnosti sve izgleda suprotno. Azmira ni na vidiku. Igraju kao da plata nema mjesecima, na svakoj poziciji skoro nam škripi a trenutno (iako još rano) isto bodova kao i poslednji.Hazre je napisao/la: ↑22 avg 2023, 14:18Treba da je sve OK sto se tice placanja...Klub je zadovoljan sa kadrom..cilja se evropa ove sezone..takve informacije ja imam direktemir012 je napisao/la: ↑22 avg 2023, 13:38
Ne znam dal su placeni i koliko i dal nesto kasni, ali sto se mene tice glavni problem vec par godina je distanciranje Husica od kluba...
Zasto to radi - ne znam, mogu nagadjat do prekosutra (pad prihoda u USA, prezauzetost drugim sportskim/politickim aktivnostima, zasicenje, razocaranost u neke ljude kojima se okruzio u TC... mislim, milion mogucih razloga). Red bi bio da sam izadje u medije i kaze sta se desava i kakvi su planovi, ako uopste ima ikakve planove.
Pisao je vec (cini mi se) Balja neki dan - propusta se dobra prilika da se bar neki dio navijaca Slobode pridruzi nama (s obzirom na njihovo ispadanje iz lige).
-
Ponosnipodrinjac
- Kontakt:
Pa dolazim i ja na svaku.Hazre je napisao/la: ↑22 avg 2023, 18:43Kako Azmira ni na vidiku? Cojk svaku utakmicu ide. Ide i na treninge nekadPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑22 avg 2023, 18:28A u realnosti sve izgleda suprotno. Azmira ni na vidiku. Igraju kao da plata nema mjesecima, na svakoj poziciji skoro nam škripi a trenutno (iako još rano) isto bodova kao i poslednji.
Govorim generalno, sve manje prica o klubu, sve manje istupa u javnosti i sl. Me mislim bukvalno jer i ptice na grani znaju da on održava ovaj klub.
I ovaj nas "tuzlac" omudrao. Frajer se raspise samo kad pobijedimo. Jel kiksamo njega nigdje. Ne moze to tako.
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Cuj propusta se prilika da se dobar dio navijaca Slobode pridruzi vamaemir012 je napisao/la: ↑22 avg 2023, 13:38Ne znam dal su placeni i koliko i dal nesto kasni, ali sto se mene tice glavni problem vec par godina je distanciranje Husica od kluba...
SLOBODA ILI NIŠTA
Pozz drugovi, da li iko zna šta je sa Kolumijcem Mesom?
-
TuzlaCityfighter
- Kontakt:
Sta je reci, nema nas. Bit ce uspona i padova , svima nam ocito tesko padaju porazi, ali mora se dalje. Jesmo dozivjeli vec dva poraza,ali nije nas niko nadigrao, da kazemo u obadvije utakmice gdje smo porazeni imali smo neke sanse ,moglo je biti i obrnuto. Znali smo svi sta nas ceka u prvih pet kola, tako da ne treba klonuti. 

Elvir Baljic
U pravu si. Ovo je naša liga kakva je takva je. Evo gledam Borac-Sloga, ovaj Music dosudi penal koji nije bio. Prema tome mi smo država gdje se neke stvari teško mijenjaju i gdje centri moći odlučuju. U takvim okolnostima mi trebamo biti ponosni što igramo najviši rang takmicenja. Sretno sutra. Možda nas i krene. Ja sutra aBd odoh maksuz na Grbavicu pa šta bude.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑25 avg 2023, 20:21Sta je reci, nema nas. Bit ce uspona i padova , svima nam ocito tesko padaju porazi, ali mora se dalje. Jesmo dozivjeli vec dva poraza,ali nije nas niko nadigrao, da kazemo u obadvije utakmice gdje smo porazeni imali smo neke sanse ,moglo je biti i obrnuto. Znali smo svi sta nas ceka u prvih pet kola, tako da ne treba klonuti.![]()
-
TuzlaCityfighter
- Kontakt:
Gledam i ja boyac, da nije smjesno bilo bi zalosno. Dok je vice gice tako ce biti, ne treba ni bacati ogromne pare dok se ovo malo ne dovede u red. Ja se nadam nasoj dobroj predstabi sutra, svaki bodic je zlata vrijedan, necu biti ne zadovoljan i sa bodom.husrefbeg je napisao/la: ↑25 avg 2023, 20:52U pravu si. Ovo je naša liga kakva je takva je. Evo gledam Borac-Sloga, ovaj Music dosudi penal koji nije bio. Prema tome mi smo država gdje se neke stvari teško mijenjaju i gdje centri moći odlučuju. U takvim okolnostima mi trebamo biti ponosni što igramo najviši rang takmicenja. Sretno sutra. Možda nas i krene. Ja sutra aBd odoh maksuz na Grbavicu pa šta bude.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑25 avg 2023, 20:21Sta je reci, nema nas. Bit ce uspona i padova , svima nam ocito tesko padaju porazi, ali mora se dalje. Jesmo dozivjeli vec dva poraza,ali nije nas niko nadigrao, da kazemo u obadvije utakmice gdje smo porazeni imali smo neke sanse ,moglo je biti i obrnuto. Znali smo svi sta nas ceka u prvih pet kola, tako da ne treba klonuti.![]()
Elvir Baljic
TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑25 avg 2023, 20:21Sta je reci, nema nas. Bit ce uspona i padova , svima nam ocito tesko padaju porazi, ali mora se dalje. Jesmo dozivjeli vec dva poraza,ali nije nas niko nadigrao, da kazemo u obadvije utakmice gdje smo porazeni imali smo neke sanse ,moglo je biti i obrnuto. Znali smo svi sta nas ceka u prvih pet kola, tako da ne treba klonuti.![]()
kako nas Sarajevo nije nadigralo?... Pa trebalo je bit 4:0 nakon pola sata...
Ljudi su nakon 2:0 potpuno prestali da igraju, jer su vidjeli da im je ovo vjerovatno najlaksa utakmica u zadnjih 5 godina...
I nakon sto smo (zahvaljujuci njihovom opustanju) smanjili na 2:1, nakon toga im ponovo nismo mogli ni prici golu.
Dobili su nas sa 30% snage, i pokazali da su 6 klasa kvalitetom iznad nas.
I ja sam istog misljenja. Ljudi su nas bukvalno razbili. Kad su zabili drugi gol ljudi smanjili gas. Mi sanse nismo napravili. Sve iz prekida. Mislim da i danas gubimo. Po meni treba Fedju dovesti.emir012 je napisao/la: ↑26 avg 2023, 09:09TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑25 avg 2023, 20:21Sta je reci, nema nas. Bit ce uspona i padova , svima nam ocito tesko padaju porazi, ali mora se dalje. Jesmo dozivjeli vec dva poraza,ali nije nas niko nadigrao, da kazemo u obadvije utakmice gdje smo porazeni imali smo neke sanse ,moglo je biti i obrnuto. Znali smo svi sta nas ceka u prvih pet kola, tako da ne treba klonuti.![]()
Ljudi su nakon 2:0 potpuno prestali da igraju, jer su vidjeli da im je ovo vjerovatno najlaksa utakmica u zadnjih 5 godina...
I nakon sto smo (zahvaljujuci njihovom opustanju) smanjili na 2:1, nakon toga im ponovo nismo mogli ni prici golu.
Možda bi Milenka trebalo mijenjati ali Fedu ja nebih nikako. To je alibi trener. Lafina, priča i optuživanje svih oko sebe u slučaju poraza a kas se pobijedi on zaslužanHazre je napisao/la: ↑26 avg 2023, 10:32I ja sam istog misljenja. Ljudi su nas bukvalno razbili. Kad su zabili drugi gol ljudi smanjili gas. Mi sanse nismo napravili. Sve iz prekida. Mislim da i danas gubimo. Po meni treba Fedju dovesti.emir012 je napisao/la: ↑26 avg 2023, 09:09TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑25 avg 2023, 20:21Sta je reci, nema nas. Bit ce uspona i padova , svima nam ocito tesko padaju porazi, ali mora se dalje. Jesmo dozivjeli vec dva poraza,ali nije nas niko nadigrao, da kazemo u obadvije utakmice gdje smo porazeni imali smo neke sanse ,moglo je biti i obrnuto. Znali smo svi sta nas ceka u prvih pet kola, tako da ne treba klonuti.![]()
Sarajevo je pobijedilo ali mi smo sami sebe nadigrali nije se igralo ozbiljno. Dal je bilo vraćanje kakvih dugova to je upitno. Večerašnju utakmica bi trebala biti drugačija a sa pristupom kao protiv Sarajeva niko se ne može pobijediti.emir012 je napisao/la: ↑26 avg 2023, 09:09TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑25 avg 2023, 20:21Sta je reci, nema nas. Bit ce uspona i padova , svima nam ocito tesko padaju porazi, ali mora se dalje. Jesmo dozivjeli vec dva poraza,ali nije nas niko nadigrao, da kazemo u obadvije utakmice gdje smo porazeni imali smo neke sanse ,moglo je biti i obrnuto. Znali smo svi sta nas ceka u prvih pet kola, tako da ne treba klonuti.![]()
-
TuzlaCityfighter
- Kontakt:
Za sta nam tr ba da dajemo fedzi 15 hiljada, za sta.. ? Ova ekipa i trener mogu izboriti opstanak, evropu svakako mozemo zaboraviti. Ne znam sta ste gledali, nista oni nisu odigrali , nijedne smisljene akcije, dali su golove iz nasih gresaka i to je to. Ziljkic da je mogao dao bi 15 komada, ne jedan. Ako gl date propustene prilike i mi smo onda trebali zabiti vise od jednog. Nisu smanjili gasa ama ni jedne sekunde, vec je to maksimim na onakvoj temperaturi i vremenu.Hazre je napisao/la: ↑26 avg 2023, 10:32I ja sam istog misljenja. Ljudi su nas bukvalno razbili. Kad su zabili drugi gol ljudi smanjili gas. Mi sanse nismo napravili. Sve iz prekida. Mislim da i danas gubimo. Po meni treba Fedju dovesti.emir012 je napisao/la: ↑26 avg 2023, 09:09TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑25 avg 2023, 20:21Sta je reci, nema nas. Bit ce uspona i padova , svima nam ocito tesko padaju porazi, ali mora se dalje. Jesmo dozivjeli vec dva poraza,ali nije nas niko nadigrao, da kazemo u obadvije utakmice gdje smo porazeni imali smo neke sanse ,moglo je biti i obrnuto. Znali smo svi sta nas ceka u prvih pet kola, tako da ne treba klonuti.![]()
Elvir Baljic
Što se tiče protekle utakmice sa sarajevom nema govora da su nas nadigrali ako se posmatra cijela utakmica.Bili su bolji 30 minuta.Postigli su dva gola i to je sve,uz jednu priliku (stativa) u drugom poluvremenu.Ostalih 60 minuta su se isključivo nesportski valjali po terenu opstruirajući utakmicu i to je bila najnesportskija igra jednog tima koju sam gledao u zadnjih 10 godina.Valjali su sve bukvalno svi od golmana pa nadalje, i mislim da je to jedna od najlošijih ekipa Sarajeva koja je ikad gostovala u TZ.No ne pobjeđuje uvijek bolji protivnik u fudbalu, nego vrlo često spretniji,sretniji i lukaviji te onaj ko ima naklonost sudija a što je sarajevo u toj utakmici itekako imalo.TC je izgubio utakmicu jer je mlitavo,kilavo i nezainteresovano ušao u utakmicu gubeći sve duele na sredini terena i u odbrani.Dok su se probudili iz zimskog sna već je bilo kasno.Džaba kasnije 5-6 zicera koji nisu iskorišteni kad nemaš taktiku , nemaš ni sreću koja je neophodna, plus te sudija masakrira.
Što se tiče današnje utakmice tu ne očekujem ništa jer mislim da ovaj trener i ovi igrači nisu u stanju da drže fokus 90 minuta i odigraju utakmicu dobro u cjelosti.Odigra se dobro poneki period utakmice,međutim obavezno su tu i periodi kikseva kad se sve upropasti i na kraju od rezultata slabo šta bude.Takođe ne očekujem više ni u jednoj našoj utakmici pošteno suđenje i ne pamtim utakmicu u zadnje dvije sezone da nismo na neki način zakinuti osim jedne ili dvije utakmice.
Što se tiče današnje utakmice tu ne očekujem ništa jer mislim da ovaj trener i ovi igrači nisu u stanju da drže fokus 90 minuta i odigraju utakmicu dobro u cjelosti.Odigra se dobro poneki period utakmice,međutim obavezno su tu i periodi kikseva kad se sve upropasti i na kraju od rezultata slabo šta bude.Takođe ne očekujem više ni u jednoj našoj utakmici pošteno suđenje i ne pamtim utakmicu u zadnje dvije sezone da nismo na neki način zakinuti osim jedne ili dvije utakmice.
-
Ponosnipodrinjac
- Kontakt:
U fazi utakmice kada je Sarajevo bilo bolje tačno je da su nam mogli zabiti još koji.
Ali onda veći dio utakmice smo mi bili bolji a oni se valjali po terenu. Da je bilo imalo, ne domaćinskog već samo poštenog suđenja da nam je sviran ili onaj indirekt ili penal ( obije situacije msm na 0:0 tj prije njihovih golova) sve je moglo biti drugačije.
Ali navikli smo na takvo suđenje protiv Sarajeva. Od onih situacija sa Bađijem kad njega vrijeđaju pa ga sudija isključi do npr prošlogodišnjeg ofsajda kada igrač Sarajeva vraća loptu golmanu.
Ali onda veći dio utakmice smo mi bili bolji a oni se valjali po terenu. Da je bilo imalo, ne domaćinskog već samo poštenog suđenja da nam je sviran ili onaj indirekt ili penal ( obije situacije msm na 0:0 tj prije njihovih golova) sve je moglo biti drugačije.
Ali navikli smo na takvo suđenje protiv Sarajeva. Od onih situacija sa Bađijem kad njega vrijeđaju pa ga sudija isključi do npr prošlogodišnjeg ofsajda kada igrač Sarajeva vraća loptu golmanu.
Hajde kad si me prozvao.Dugovali smo Sarajevu za prošlu sezonu i to je to.Ali, pošto većina ljudi to ne prihvata nego ono što vidi na terenu, nisam želio da gnjavim.Nije meni teško pisati kad je utakmica oprave.Nadam se da će ova večeras biti oprave.Drago mi je da se igra po noći.Vjerujemu dobar rezultat Dakle remi ili pobjeda.Valjda ne dugujemo i Željezničaru za onu pobjedu proljetos od 1-0.kad je Harun uz pomoć Kosorića zabio.Uzgred ,mislim da mi imamo kapacitet za vrh tabele ove sezone.Dakle, za plasman u EUROPU.Uz Božiju pomoć i sa srećom.
Selam Husref-begu i ostaloj raji na forumu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.