FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

tuzlac
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la tuzlac » 26 avg 2023, 20:15

.........................................FEJZIĆ

............OSMIĆ..........KAPITEN.............BIHORAC......NIKIĆ

..................DELIMEĐAC.....................KOBILJAR

........NUKIĆ.......................MEHANOVIĆ....................JAŠARAGIĆ

-.....................................HADŽIĆ

REZERVE:LOLIĆ.ĆORIĆ,RISTIĆ,PANTELIĆ,ORDAGIĆ,KARJAŠEVIĆ,MAŠOVIĆ,HODŽIĆ,REDŽIĆ,SEJDOVIĆ I MEŠINOVIĆ.

Sjenjak1919
Kontakt:

Post Postao/la Sjenjak1919 » 26 avg 2023, 21:26

Cekam vas da dajete 2+ golova za isplatu :D Kakav je ovo go bio yebo te zivot?
SLOBODA ILI NIŠTA

Unknown12
Kontakt:

Post Postao/la Unknown12 » 26 avg 2023, 21:59

Hajmo skupa hajmo svi našu Slogu bodriti :bih:
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!

Aristotel555
Kontakt:

Post Postao/la Aristotel555 » 26 avg 2023, 22:04

Da li je moguće da lik tri cista penala ne svira..da nije smiješno bilo bi zalosno..dobro ovdje iko osim ovih rezimskih i budzetskih klubova hoce i marku svoju uloziti..ogade ti ljudi zivot..

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 26 avg 2023, 22:33

Ne znam trebali ista komentarisati,islim da nema potrebe. Unistio nas sudija i Sukilovic, idemo dalje.
Elvir Baljic

Hazre
Kontakt:

Post Postao/la Hazre » 26 avg 2023, 22:44

Milenko imaj makar muda kad si pred kamerom. Sudija nas **** posteno ti ni rijec.

Aristotel555
Kontakt:

Post Postao/la Aristotel555 » 26 avg 2023, 22:47

Ponovo poraz u utakmici gdje smo bili bolji (statistički) kao i protiv Sirokog..ne mogu da se otmem dojmu da ovoj ekipi malo fali da bi bila u samom vrhu, sigurno da je do trenera koji samo zna cestitati protivnicima a sudijske lakrdije ne pomislja da pomene.. sramota. Zelji poklonjena pobjeda koliko od sudije toliko i od nas..

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 26 avg 2023, 22:58

Po ovom dzehenemu zaputiš se u Sarajevo i taman se smjestiš ono neki panj reaguje onako i postigne auto gol. Ne znam šta je lik htio, sta je mislio i o čemu je razmišljao. Jedan od glupljih auto golova koje sam ikad vidio.
Onda ovaj panj sto ga guraju kroz reprezentaciju ne bi li ga prodali opet pokaže koliko je glup. Pa jos van 16 je počeo da vuče Krpića i onakav jadan nikakav splete i sebe i njeg i skrivi penal. (Crveni možda prestrog, ali penal čist)
Ne znam sta bih rekao o ovoj ekipi. Igra onako fino nisu zaslužili tri poraza. Izgleda da je problem lošeg balansa. Imaš tri dobra igrača i jedno 7 panjeva i to ne može da se kompezuje. Imali smo par prilika za 2:2, par dobrih šuteva koje je izvadio njihov golman.
Kažem igre ima, nekog smisla ima ali rezultata nema. Uglavnom unog ovih panjeva. 4 od 5 zadnjih golova su isključivo krivi naši panjevi.
Pojačanja nam Kobilaš, Bihorac, neki Osmić koji je igrao za ekipu koja je ispala u federalnu je nama pojačanje. Neki Ordagić koji je doveden samo da se pokaže federalcu neka sila. Ko zna kad će taj proigrati i kakav će tad biti.

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 26 avg 2023, 23:00

Aristotel555 je napisao/la:
26 avg 2023, 22:47
Ponovo poraz u utakmici gdje smo bili bolji (statistički) kao i protiv Sirokog..ne mogu da se otmem dojmu da ovoj ekipi malo fali da bi bila u samom vrhu, sigurno da je do trenera koji samo zna cestitati protivnicima a sudijske lakrdije ne pomislja da pomene.. sramota. Zelji poklonjena pobjeda koliko od sudije toliko i od nas..
Upravo se tako i ja osjećam. Kao da smo po igri blizu evrope a po rezultatima imamo bodova kao poslednja ekipa. Nikako da budem načisto sta da mislim i očekujem od ove ekipe.
Nije večeras do Milenka koliko do naših invalida. On je čak sa izmjenama nešto i pogodio ali sta ćes kad budala zabije sam sebi u 3. minuti. Ne znam sta je htio da uradi

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 26 avg 2023, 23:05

Opet vraćanje duga.Utakmica 100% namještena.Nadam se da osim duga prema Zrinjskom nemamo više obaveza ni prema kome.Očekujem da od narednog,šestog kola naša ekipa zaigra onako kako stvarno može i zna.Jest ovo sve mučno ali dug je dug.Željezničar je proljetos rušio Mulalića i nama prepustio pobjedu(koja nam je trebala) na Grbavici ali ,sa obavezom da je vratimo.I dalje sam optimista kad su ovi momci u pitanju i oni će se vratiti na onaj pobjednički kolosijek kojim su započeli prvenstvo protiv GOŠK-a.Eto moj Husref-beže ,to je to.Valja osaburiti.Molim Boga da Ordagić za nekih mjesec dana zaigra punom snagom .

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 26 avg 2023, 23:16

Milenko je definitivno izgubio utakmicu. Na poluvremenu vrši 4 izmjene u 48 prinudno 5 i šta dalje. Osmic u prvom pravo odradio on uvodi invalide Hodzica i Corica. Mora neko prodrmati ekipu to Milenko teško da može.

Wanderson
Kontakt:

Post Postao/la Wanderson » 26 avg 2023, 23:27

tuzlac je napisao/la:
26 avg 2023, 23:05
Opet vraćanje duga.Utakmica 100% namještena.Nadam se da osim duga prema Zrinjskom nemamo više obaveza ni prema kome.Očekujem da od narednog,šestog kola naša ekipa zaigra onako kako stvarno može i zna.Jest ovo sve mučno ali dug je dug.Željezničar je proljetos rušio Mulalića i nama prepustio pobjedu(koja nam je trebala) na Grbavici ali ,sa obavezom da je vratimo.I dalje sam optimista kad su ovi momci u pitanju i oni će se vratiti na onaj pobjednički kolosijek kojim su započeli prvenstvo protiv GOŠK-a.Eto moj Husref-beže ,to je to.Valja osaburiti.Molim Boga da Ordagić za nekih mjesec dana zaigra punom snagom .
Nikakav dug vi niste imali prema Zeljeznicaru, to ti je 100% tacna informacija.

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 26 avg 2023, 23:37

Odluka da ne gledam večerašnju utakmicu-lakrdiju i tako sačuvam živce za neke naredne utakmice se pokazala ispravnom.Po svemu sudeći sve ono što sam napisao da će biti prije utakmice se kasnije i ostvarilo u stvarnosti.
Što se tiče budućnosti muče nas veliki problemi koji se moraju riješiti :
- pogubljen i nemotivisan trener
- dosta nabacanih slabih i sporih igrača bez karaktera i pobjedničkog mentaliteta koji poništavaju sve ono dobro što Migi i ostali naprave
- forsiranje najlošijeg igrača kluba trenutno (a vjerovatno uz Čelikovića i iz prošle sezone) Šukilovića na uštrb rezultata kluba uz davanje liku čak i
kapitenske trake (nevjerovatno !)
- užasan i skandalozan odnos sudija i saveza prema našem klubu sada već gotovo u svakoj utakmici protiv privilegiranih miljenika saveza.

Sve ono što se odnosi na trenera i igrače se može još popraviti ali mislim da se odnos sudija i saveza prema nama neće bitno mijenjati jer tu nemamo nikoga ko stoji iza nas a ko nas može zaštititi od pljačke i lopovluka.Tu se nekontrolisano guraju prvenstveno borac,zatim sarajevski klubovi , te zrinjski i široki brijeg koji nikada nemaju problema sa suđenjem.Sa ostalim klubovima se odnosi neljudski i manipulativno po potrebi tako da je vjerovatno i u pravu Jagodić kada izvodi omladinski sastav kluba u prvenstvenu utakmicu gdje se već unaprijed zna pobjednik.Da je večeras i Bošnjaković postupio tako ne bih mu lično ništa zamjerio.

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 27 avg 2023, 01:44

Nikad ne pisem na temama drugih klubova, ali sada osjecam potrebu. Nadam se da ne smeta. Odigrali ste jako dobru utakmicu, na momente bili bolji i sa igracem manje. Remi bi bio realan ishod, ali tako se poklopilo. Preglup autogol, cist penal i crveni. To vas je na kraju kostalo. Sudjenje generalno lose, greske na obje strane. Pohvale za trenera Bosnjakovica i njegovo dostojanstveno, gospodsko ponasanje nakon utakmice.
1921

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 27 avg 2023, 08:05

Amidzatvojnajdrazi je napisao/la:
27 avg 2023, 01:44
Nikad ne pisem na temama drugih klubova, ali sada osjecam potrebu. Nadam se da ne smeta. Odigrali ste jako dobru utakmicu, na momente bili bolji i sa igracem manje. Remi bi bio realan ishod, ali tako se poklopilo. Preglup autogol, cist penal i crveni. To vas je na kraju kostalo. Sudjenje generalno lose, greske na obje strane. Pohvale za trenera Bosnjakovica i njegovo dostojanstveno, gospodsko ponasanje nakon utakmice.
Isto je bilo i u Sirokom, realno ekipa nije losa ali fali tu jos malo vremena kao i srece. Treba dati podrsku treneru i igracima , najlakse sjeci glave i mjenjati.
Elvir Baljic

emir012
Kontakt:

Post Postao/la emir012 » 27 avg 2023, 08:19

Dvije katastrofalne greske u odbrani.

I jedna je previse, sa dvije - nemas se cemu nadat.

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 27 avg 2023, 08:31

TuzlaCityfighter je napisao/la:
27 avg 2023, 08:05
Isto je bilo i u Sirokom, realno ekipa nije losa ali fali tu jos malo vremena kao i srece. Treba dati podrsku treneru i igracima , najlakse sjeci glave i mjenjati.
Treba dati ali dal Milenko može dići ovu ekipu po meni teško. Puno grešaka na svakoj utakmici. Da vidimo dal Igman možemo pobijediti ako ne ja bih tražio drugo rješenje. Treba se zahvaliti i nekim igračima CORIC, HODZIC a i Fejzic sve što se uputi prema golu prima.

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 27 avg 2023, 08:35

husrefbeg je napisao/la:
27 avg 2023, 08:31
TuzlaCityfighter je napisao/la:
27 avg 2023, 08:05
Treba dati ali dal Milenko može dići ovu ekipu po meni teško. Puno grešaka na svakoj utakmici. Da vidimo dal Igman možemo pobijediti ako ne ja bih tražio drugo rješenje. Treba se zahvaliti i nekim igračima CORIC, HODZIC a i Fejzic sve što se uputi prema golu prima.
Raspored je bio veoma tezak, treba dati momcima podrsku jos dvije-tri utakmice sa "laksim" ekipama nakon toga donositi odluke. Milenko mjenja, rotira igrace ali nije bas da nas sreca mazi,l. Mozda grijesim ali ima u ovoj ekipi nesto, nadam se da ce vec protiv Igmana to pokazati. U jucerasnjem porazu ne treba traziti krivca u nama, sudija je direktno uticao na rezultat, dva cista penala nije svirao, bili smo bolji cak i sa igracem manje. Siroki Brijeg isto odigrali smo dobru utakmicu. Gosk upisali tri bodove. Sarajevo imali smo lose prvo poluvrijeme, koje nas je kostalo bod-ova. Ako pogledamo sve cetiri utakmice u kompletu mozemo vidjeti da smo realno trebali imati vise bodova, i ako smanjimo ove greske ude to na bolje
Zadnja izmjena: TuzlaCityfighter, dana/u 27 avg 2023, 09:13, ukupno mijenjano 1 put.
Elvir Baljic

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 27 avg 2023, 09:01

Ne smeta nam što si tu. Svi su dobrodosli osim onih sto vrijeđaju i ne znaju da se ponašaju. A kad si već tu da te pitam za to generalno loše suđenje. Koje su to greške na obije strane? Koje su to po tebi greške koje stavljaš u istu ravan sa nesvirana 2-3 penala?
Nije valjda neki prekršaj na centru jednak bodičeku nad Hadzićem u 16.

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 27 avg 2023, 09:07

Nisam ni ja oduševljen Milenkom, ali nema ovde punonstvari za koje je direktno kriv. Posebno ne toliko da bi ga odmah smjenili.
Tek je start sezone i ako klubu nije cilj borba za Evropu onda još uvijek nista nije izgubljeno. Nigdje nismo zakasnili.
Sada dolaze neki protivnicin po mjeri, pa ako i u 3 naredne nista ne uradimo onda je vrijeme da se ekipa promrda i u stručnom štabu i među igračima.
Ja ponavljam, ne znam šta da mislim o ovoj ekipi. Ima igre, ima par igraca, ima borbe. Fino mi ih je gledati. Al onda vidiš da imamo bodova kao i zadnji i da ima par antitalenata za kantonalne lige.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.