Nešto se ne sjećam da si tako pisao nakon tekme sa Borcem.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
mosa lošmi stićko tit-ula!
Nepostojeca sredina i povezanost izmedju linija u kombinaciji sa katastrofalnom kondicijom. Mekic ne moze da dise nakon 10 minuta.
Mislim da nas je europa skrhala i da sada plaćamo danak. Mi smo se dobro istrošili i sada će nam trebati još koje kolo i reprezentativna pauza da dođemo sebi. Jedini koji može trčati je Amoah i Krpić. Mekić je ispuho i trebaju mu igrači koji će za njega da trče da bi on sa svojim pasovima došao do izražaja. Nismo onako agresivni bez lopte daleko smo od protivnickih igrača a istovremeno nismo skoncentrisani po osvojenoj lopti da je uputimo naprijed kvalitetno.
Biće bolje ako Bogda.
Biće bolje ako Bogda.
Nekako mi izgleda da se trener i igraci ne razumiju. Pitanje je da li oni razumiju,i mogu li oni ispostovati trenerove ideje i zamisli. Amoah i Gasal ne postoje, a sredina ocajna. Pretanko je ovo bas.
Poznati smo po lošim sudcima… al dugo nisam vidio lošeg sudca od ovog Ćele
FK Zeljezničar Sarajevo 1921
AUT
AUT
- KONTRASVIH
- Kontakt:
- TheTruth34
- Kontakt:
Ovo je horor, kao da mi imamo igrača manje na terenu.. Zahvaljujući Muftiću i dalje imamo vodstvo, ali ovakva igra kući sa igračem više je KATASTROFA.
- TheTruth34
- Kontakt:
Bravo
Bitno je vratiti samopouzdanje a ne prosuti previše bodova. Dosta kartona za gluposti skupljam jer nemamo snage. Muftic dobar. Amoah i Kepić pretrčati za trojicu
Patnja, ali baš patnja. Na kraju ubjedljiva pobjeda sa kojom ne bi trebali biti nešto previše zadovoljni.
Slično kao protiv Posušja, bez šuta, bez kornera i da igrači Tuzle nisu napravili ovoliko gluposti sumnjam da bi slavili večeras. Nije se osjetilo da imamo igrača više.
Pohvalio bih Turanjanina, samo zato jer smo ga previše kritikovali i red je da se i pohvali kad dobro odigra.
Muftić igrač utakmice.
Slično kao protiv Posušja, bez šuta, bez kornera i da igrači Tuzle nisu napravili ovoliko gluposti sumnjam da bi slavili večeras. Nije se osjetilo da imamo igrača više.
Pohvalio bih Turanjanina, samo zato jer smo ga previše kritikovali i red je da se i pohvali kad dobro odigra.
Muftić igrač utakmice.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bgm ovo veceras lose pravo, igra kao i protiv posusja Rustemovic katastrofa
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Odlična utakmica i još bolji ambijent.
Ovakve utakmice donose titule i željeni plasman.
Konačno jedna pobjeda a da ne moramo imati 158 gol šansi da bi postigli pogodak.
Ovakve utakmice donose titule i željeni plasman.
Konačno jedna pobjeda a da ne moramo imati 158 gol šansi da bi postigli pogodak.
- SoulEclipsee
- Kontakt:
Puno toga ima za popraviti, trenutno nam je sredina najveći problem, al oporavkom Ovčine, Štilića i uigravanjem Ćosića ide i to na bolje. City jako dobra ekipa, puna fudbalskih znalaca, tehničara, brzi, pokretljivi, zato su ova 3 boda još i značajnija.
Velika je stvar, iz ne baš odlične utakmice, dati 3 gola. Ovdje su se i igrači malo povukli i nisu svi bili, nesvjesno, na 100% mogućnosti. Nismo se puno potrošili, al je šteta i za toliko kartona.
Sve u svemu zaslužena pobjeda i idemo dalje.
Velika je stvar, iz ne baš odlične utakmice, dati 3 gola. Ovdje su se i igrači malo povukli i nisu svi bili, nesvjesno, na 100% mogućnosti. Nismo se puno potrošili, al je šteta i za toliko kartona.
Sve u svemu zaslužena pobjeda i idemo dalje.
- LegendaIvica
- Kontakt:
nide je napisao/la: ↑26 avg 2023, 21:43Mislim da nas je europa skrhala i da sada plaćamo danak. Mi smo se dobro istrošili i sada će nam trebati još koje kolo i reprezentativna pauza da dođemo sebi. Jedini koji može trčati je Amoah i Krpić. Mekić je ispuho i trebaju mu igrači koji će za njega da trče da bi on sa svojim pasovima došao do izražaja. Nismo onako agresivni bez lopte daleko smo od protivnickih igrača a istovremeno nismo skoncentrisani po osvojenoj lopti da je uputimo naprijed kvalitetno.
Biće bolje ako Bogda.
Kralju Mekic trci za trojicu. Nama treba jedan AMF to pisem vec od priprema. Stila i kad se vrati tesko da moze igrati vise od 30min. Nadam se da onaj arap valja jer ovi ostali su kao rezerve OK ali niposto od prve minute.
Bosanski mentalitet
Ovakva nonšalantnost,neozbiljnost i katastrofalan pristup nakon 1:0 i nakon crvenog kartona nisam vidio.
Kad imaš igrača više lopta se čuva u posjedu,ne ulazi se u frku sa protivnikom,ne ulazi u trku sa protivnikom.
Ne znam šta reći,ali mi smo igru dobru pokazali do prvog gols i od pocetka drugog poluvremena do crvenog.
Ovo se ne može,ne smije,nikad ponavljati.
Ne može jednostavno.
Nermin,ako imas kakvog slovenskog psihologa,dovedi ga,mi navijaci cemo ga placati.
Pobjeda zasluzena,ali protiv Igmana mora bolje,prije svega da pristupom utakmici

Ovakva nonšalantnost,neozbiljnost i katastrofalan pristup nakon 1:0 i nakon crvenog kartona nisam vidio.
Kad imaš igrača više lopta se čuva u posjedu,ne ulazi se u frku sa protivnikom,ne ulazi u trku sa protivnikom.
Ne znam šta reći,ali mi smo igru dobru pokazali do prvog gols i od pocetka drugog poluvremena do crvenog.
Ovo se ne može,ne smije,nikad ponavljati.
Ne može jednostavno.
Nermin,ako imas kakvog slovenskog psihologa,dovedi ga,mi navijaci cemo ga placati.
Pobjeda zasluzena,ali protiv Igmana mora bolje,prije svega da pristupom utakmici
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Tako je, u grcu smo bili, nismo se sastavili sa loptom a proigrali tek kad je Tuzla ispuhala.Virtu4l je napisao/la: ↑26 avg 2023, 22:49Patnja, ali baš patnja. Na kraju ubjedljiva pobjeda sa kojom ne bi trebali biti nešto previše zadovoljni.
Muftić igrač utakmice.
Turanjanin poludio i bomba Krpica a Tuzli se vratila nezaslužena pobjeda iz Marta ove godine.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Trenutno korisnika/ca: Argentina, kogmagie46, OdbrambeniOP i 53 gosta.