Kakav ti ljudski olos, pu.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ako su ovako bijesni kad im se stima, kakvi li su kad se svira protiv njih, doduse jos ce miljacke proteci da to saznamo
NEMA NAZAD
Pa kako vas sram i stid nije, ja bi volio više da mi klub ispadne iz lige nego ovako da pobijedim bilo koga. Fuj, jad i čemer, sa igračem manje vas ljudi oduče od fudbala, naprave pet zicera i ne sudi im se 2 od tri penal situacije. I nepostojeći ofsajd za gol ...
Tuzli je na Koševu bio poništen čist gol, a Sarajevu nije bio sviram čist penal
Pa daj malo objektivnosti miša mu. Željo je veliki klub da likuje nad ovakvim utakmicama.
Hoćemo Vicu da skidamo a gledaj šta se radi na stadionu koji je simbol otpora protiv Vicine prćije koju entitetom zovu.
Tuzli je na Koševu bio poništen čist gol, a Sarajevu nije bio sviram čist penal
Pa daj malo objektivnosti miša mu. Željo je veliki klub da likuje nad ovakvim utakmicama.
Hoćemo Vicu da skidamo a gledaj šta se radi na stadionu koji je simbol otpora protiv Vicine prćije koju entitetom zovu.
Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 26 avg 2023, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Jednostavno privlacite zlocince... ko magnet.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ovaj je jedan od ludjih ovdje.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑26 avg 2023, 23:16Nijedan navijac Zelje i dalje nije osudio ovu sramotu veceras!
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Pa eto ako se slažeš, onda ga nema poente spominjati.
Ali džaba ti nastavljaš po svom. A ja ti opet kažem da ima primjera i za vas. I šta bih ja onda trebao reći? Željezničar magnet za takve?
Zadnja izmjena: Morpheus, dana/u 26 avg 2023, 23:21, ukupno mijenjano 2 puta.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Zovi ga da ti opet stadion zapali yebo ti on porijeklo
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Odgovarate poznatom alkoholičaru i narkomanu, često ga ovako prenese.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Iskreno nisam ni očekivao da ces shvatit sta sam napisao. Ovaj post je najbolje za sta si sposoban. Za normalne diskusije definitivno nisi. Nema veze, uživaj u pobjedi.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- Meraak1921
- Kontakt:
Cuj Zuke, od fudbalske utakmice, do otpora hahahahahahah..
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Valja tebi doci do Miljacke seljacicu moj
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
I? Šta je bit ovog pisanja? Jel iko ikad branio ili veličao njegove zločine iz FKS? NIKAD, jer su ti isti ljudi većinski branili ovu državu.Tekashi je napisao/la: ↑26 avg 2023, 23:17GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 avg 2023, 23:15Žalosno je vidjeti kako bolesno pišeš, vezuješ ratne zločine uz FKS, jer naravno, šta će drugo mitoman raditi.
Samo pokazuje koliko ste tanki sa argumentima. Dok nestane argumenata, iz usta vam izlazi ona najjadnija opcija.Posle studija kratko je radio u sarajevskom Centru za obrazovanje odraslih “Đuro Đaković“, potom na Psihijatijskoj klinici u sarajevskom naselju Koševo. Jedno vreme živeo je u Beogradu, gde je radio u Zdravstvenom centru na Voždovcu. Obreo se i kao psiholog fudbalskih klubova Sarajevo i Crvena Zvezda.
Je li bio psiholog FKS dok je monstruozne zločine? NE.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Vas je. Vi se ogradite od paljenja.FKSDoGroba je napisao/la: ↑26 avg 2023, 23:20Zovi ga da ti opet stadion zapali yebo ti on porijeklo
I bez psovki, molim.
-
- Kontakt:
Opet vraćanje duga.Utakmica 100% namještena.Nadam se da osim duga prema Zrinjskom nemamo više obaveza ni prema kome.Očekujem da od narednog,šestog kola naša ekipa zaigra onako kako stvarno može i zna.Jest ovo sve mučno ali dug je dug.Željezničar je proljetos rušio Mulalića i nama prepustio pobjedu(koja nam je trebala) na Grbavici ali ,sa obavezom da je vratimo.
Otac
Otac

I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
A zbog ovakvih i njihovih komentara nam i jeste ovako u gradu. I zbog njih nam jeste onako na tribinama, od tampon zona pa nadalje.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Zovi ga nek zapali Grbavicu, sta cekas? Debilu poremeceni, nisi ti Sarajeva vidio ocima cim ovo pises.Tekashi je napisao/la: ↑26 avg 2023, 23:22Vas je. Vi se ogradite od paljenja.FKSDoGroba je napisao/la: ↑26 avg 2023, 23:20Zovi ga da ti opet stadion zapali yebo ti on porijeklo
I bez psovki, molim.
Takvi slicni ti zapalise stadion kluba za koji, valjda, navijas, a zajebavas se na tu temu. I tebe opasne neke dijagnoze zayebavaju. Potrazi pomoc specijalista dok nije kasno.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- svrakino1921
- Kontakt:
Al onog Mehanovica opali Galica a Gala na zemlji lezi jer im sudija nije svirao penal
I to pred sudijom
Pa opali sudiju sta ti je kriv Galic ovaj ga satro iz TC
Svasta
I to pred sudijom
Pa opali sudiju sta ti je kriv Galic ovaj ga satro iz TC
Svasta
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Kažem vam ja alkoholičar i narkoman. Više puta je izletio i u sitne sate postavljao po forumu slike. Valjda predoziran, šta li. Ujutru izbriše, vrlo moguće da će i sad tako.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Bitno je da vi pratite najveci klub u gradu, a bogami i u drzavi. Ja ni u snu ne bih gledao SD Torpedo 90 minuta. Kunem se
Ne znam ni kada igrate, oca mi hahaha
Ne znam ni kada igrate, oca mi hahaha
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 26 avg 2023, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Evander, Giuseppe1 i 47 gostiju.