Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Pensioner26
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
I ja gledam. Sirnica na 4.mjesto minimalno. Ova pita od tikve jePensioner26 je napisao/la: ↑26 avg 2023, 23:45Jel moguce da je nekom sirnica na zadnjem mjestu? I zaboravljena je ovdje kupusnjača.![]()

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Kakva argeta.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
BiftekSaKorpe je napisao/la: ↑26 avg 2023, 19:2792' otisao sa mamom u Hrv, 93' neko primirje lafo i vratimo se, tetka za docek pravila pitu sa rizom i pola zelene paprike, nikad zaboravit necu![]()
nakon 7 dana zapucalo, bjezi nazad do 97'![]()

To je prazna pita jel? Ako je to, jeo sam.
Niko ne govori kako je ovo dobra stvar. Ljetna

Citajuci to o hrani, sad skonta da kad sam sad bio u BiH, da nisam jeo bumbara. Kako sam samo to zaboravio 

Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Ne, ova je s pilecim krilcima koji se zamotaju pa se sve zalije. Dobijes komade malo vece od mantija.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- bavariapivo
- Kontakt:
Haha, ovaj ozbiljno postavio nešto od carnex-a, to se pod nikakvim uskocima ne jede…
bavariapivo je napisao/la: ↑27 avg 2023, 08:55Haha, ovaj ozbiljno postavio nešto od carnex-a, to se pod nikakvim uskocima ne jede…

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Šta drugo očekivati od retarda Goretzkebavariapivo je napisao/la: ↑27 avg 2023, 08:55Haha, ovaj ozbiljno postavio nešto od carnex-a, to se pod nikakvim uskocima ne jede…
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- muhamedhulk
- Kontakt:
kljukuša, masiračnica, bavrljuša, dukma, bumbar 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Napisao sam kasnije nekad da je kupusnjača jedina koju ne mogu nikako jest, ovih 7 mogu.Pensioner26 je napisao/la: ↑26 avg 2023, 23:45Jel moguce da je nekom sirnica na zadnjem mjestu? I zaboravljena je ovdje kupusnjača.![]()
Sirnica je sa salatom od paradajza dobra, a i inače se može jest, nije ko kupusnjača.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Gazda je opoganio Neretvu i vec imamo dokazano prisustvo teskih metala. Generalno lokalnu vlast to ne zanima i uvijek ce naci izgovor, jer ovaj pored sto zaposljava blizu 500 ljudi, takodjer organizuje svirke u svom Gardenu gdje naravno guzonjama ide niz dlaku.kraljttbvb je napisao/la: ↑26 avg 2023, 11:40
Baš će se neko poput Jaska zamarati sa botinom, koji misli da je svu pamet svijeta pokupio i koji vrijeđa sve redom.
Inace lik je bio na nišanu bar 30-ak ljudi, jer stalno provocira. Mada ja mislim da je lik ubačeni element i da namjerno provocira.
Sa Jaskom se znam iz viđenja, pozdravimo se kad se vidimo, nismo nikad kafu zajedno popili, nemam neki razlog da ga branim...
Kojekakva komisija je tapkala u mjestu pet godina a jedan od izvjestaja fol ne znaju precizno koja firma zagadjuje.

Taj lik sto je bio na nisanu jest naporan pojavom, ali je covjek u pravu, samo sto se morao boriti na druge nacine. Znas li da je usao u trag jednoj "krimilanoj" grupi udruzenja "Pusti me da tecem" za Neretvicu, koja je donaciju od preko 40 000 KM dobrim dijelom spiskala na svoje prohtjeve. Zbog toga jos ranije protiv sebe okrenuo pola udruzenja, kojima su ovi lopovi sveci, a neki od njih su kasnije podrzali to sto mu se desilo.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Meni je sirnica na zadnjem mjestu, jer ako ima još neko ovdje da ne podnosi mliječne proizvode, nakon sirnice svaka hala je dalekoPensioner26 je napisao/la: ↑26 avg 2023, 23:45Jel moguce da je nekom sirnica na zadnjem mjestu? I zaboravljena je ovdje kupusnjača.![]()

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Prebili ga radnici od ovog Jaska. I ovaj hoće da kaže da nije Jasko upetljan.Asteriks je napisao/la: ↑27 avg 2023, 10:44Gazda je opoganio Neretvu i vec imamo dokazano prisustvo teskih metala. Generalno lokalnu vlast to ne zanima i uvijek ce naci izgovor, jer ovaj pored sto zaposljava blizu 500 ljudi, takodjer organizuje svirke u svom Gardenu gdje naravno guzonjama ide niz dlaku.kraljttbvb je napisao/la: ↑26 avg 2023, 11:40
Baš će se neko poput Jaska zamarati sa botinom, koji misli da je svu pamet svijeta pokupio i koji vrijeđa sve redom.
Inace lik je bio na nišanu bar 30-ak ljudi, jer stalno provocira. Mada ja mislim da je lik ubačeni element i da namjerno provocira.
Sa Jaskom se znam iz viđenja, pozdravimo se kad se vidimo, nismo nikad kafu zajedno popili, nemam neki razlog da ga branim...
Kojekakva komisija je tapkala u mjestu pet godina a jedan od izvjestaja fol ne znaju precizno koja firma zagadjuje.![]()
Taj lik sto je bio na nisanu jest naporan pojavom, ali je covjek u pravu, samo sto se morao boriti na druge nacine. Znas li da je usao u trag jednoj "krimilanoj" grupi udruzenja "Pusti me da tecem" za Neretvicu, koja je donaciju od preko 40 000 KM dobrim dijelom spiskala na svoje prohtjeve. Zbog toga jos ranije protiv sebe okrenuo pola udruzenja, kojima su ovi lopovi sveci, a neki od njih su kasnije podrzali to sto mu se desilo.

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 74 gosta.