Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Mene sramota. Kakva blamaz pitica
-
- Kontakt:
Vi ste majstori svog zanata,svako ko prati ovu ligu od pocetka,zna ko je najveci lopov i koga sudije stite,protiv koga je bilo najteze igrat,svako realan ce ovo napisat. Daj Boze da Sarajevu niko nikad nista ne navlaci. Navijaci Sarajeva,forumasi i simpatizeri nisu mitomani,kod vas ovo vec u bolest prelazi. Iskihacete ovo polako samo,nemojte poslije da cmizdrite posto vam je ovo dobro sudjenje.Kamaga11 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 00:40Od pitara nema glupljih ljudi, a o pijacarima da ne govorim. Sve u svemu lose sudjenje, ali dabogda svaka ovakva bila samo da pjenite jos vise. Najzalosnije je sto se navijaci Borca (Dode) javljaju vi bas nemate prava pricati o sudjenju. Pozdrav i za ovog sto pise reintegrisani malouman si ko i tvoji drugovi sa tribine.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 00:48Vi ste majstori svog zanata,svako ko prati ovu ligu od pocetka,zna ko je najveci lopov i koga sudije stite,protiv koga je bilo najteze igrat,svako realan ce ovo napisat. Daj Boze da Sarajevu niko nikad nista ne navlaci. Navijaci Sarajeva,forumasi i simpatizeri nisu mitomani,kod vas ovo vec u bolest prelazi. Iskihacete ovo polako samo,nemojte poslije da cmizdrite posto vam je ovo dobro sudjenje.Kamaga11 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 00:40Od pitara nema glupljih ljudi, a o pijacarima da ne govorim. Sve u svemu lose sudjenje, ali dabogda svaka ovakva bila samo da pjenite jos vise. Najzalosnije je sto se navijaci Borca (Dode) javljaju vi bas nemate prava pricati o sudjenju. Pozdrav i za ovog sto pise reintegrisani malouman si ko i tvoji drugovi sa tribine.

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Ključ na temu i ligu ovo je predaleko otišlo.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Pacijenti i lažni moralisti koji su potrčali da okrive Želju zbog sudijskih pogrešaka, neka se prvo sjete ovakvih momenata

03:00 ne odgovara mi na poruku, sigurno me vara
On na forumu: Zelji sudije i savez namjestili Evropu, kradja na sadaka areni, mitomani
On na forumu: Zelji sudije i savez namjestili Evropu, kradja na sadaka areni, mitomani

Zadnja izmjena: Lewy21, dana/u 27 avg 2023, 00:51, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Najveca kradja i bruka u historiji lige.
Najace kad pitari gledsju nas na tvu pa se loze i oni akcije da pune kosevo hahhahah a pljuhne im kisa i zimi 950 im posjeta. Dzaba se lozite vazda smo vas bili prepreka. Jos kad ih Velez hladne sad a mi uznemo Igmana
:urnebes opasni: Torpedo,ali sa lavora ne iz Gruzije.

Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
- KONTRASVIH
- Kontakt:
03:02 Prosjaci nemaju para za plate.
03:10 Mitomani kupili sudije.
-
- Kontakt:
Mrsko mi nesto vase lakrdije da vadim,postavi sta se sviralo protiv nas,fantomski penali sa centra itd nama ovo nije normalno nit se radujemo ovakvim odlukama,dok vi javno pisete da uzivate
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Mitoman u ponedjeljak: Namještena tekmaKONTRASVIH je napisao/la: ↑27 avg 2023, 00:5303:02 Prosjaci nemaju para za plate.
Mitoman večeras: Rutinska pobjeda
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Tako je spin maloumnicemosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 00:54Mrsko mi nesto vase lakrdije da vadim,postavi sta se sviralo protiv nas,fantomski penali sa centra itd nama ovo nije normalno nit se radujemo ovakvim odlukama,dok vi javno pisete da uzivate

-
- Kontakt:
Najace kad mitomani pricaju o nekakvim rezultatima a godinama nas gledaju iz fotelja u evropi,playyoffove dok se oni bore da nauce uplatnicu da popunePredatod je napisao/la: ↑27 avg 2023, 00:51Najace kad pitari gledsju nas na tvu pa se loze i oni akcije da pune kosevo hahhahah a pljuhne im kisa i zimi 950 im posjeta. Dzaba se lozite vazda smo vas bili prepreka. Jos kad ih Velez hladne sad a mi uznemo Igmana:urnebes opasni: Torpedo,ali sa lavora ne iz Gruzije.
![]()
![]()

Šta je zajedničko pitarima i komunjarima? Nesanica zbog komšija.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Šizofrena cjepanja.KONTRASVIH je napisao/la: ↑27 avg 2023, 00:5303:02 Prosjaci nemaju para za plate.
Nikako da se usklade i dogovore sami sa sobom.
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, LavoviGabela i 29 gostiju.