Pisao, ne piso.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Tuzla koja ima dobru ekipu i dobrog trenera. Ne odigras savrseno a opet pobijedis sa 3 gola.
Prije ovoga se pricalo kako moramo dobijati tekme na grbavici po svaku cijenu. Stavljan imperativ pobjede pred tuzlu ovdje na forumu.
I eto dobili i opet nesto ne valja. Po meni smo i dobro igrali, ne znam sza vi hocete da nam protivnici ne prelaze centar?
Ja kad vidim promjenu strane, pas igru koja gradi napad najezim se jer posljednih godina sam vise gledao loptu u zraku nego teren, i dan danas ne vrat boli od trzanja vratom da upratim izbijanje na santosa.
I sad dodje neko i kaze lose smo igrali, nismo igrali savrseno ali ovi igraci pokusavaju nesto igrati, postaju sigurniji sa loptom u nogama i samo neka rade na tome, svaka cast. Vremenom ce i zo postajati sve bolje i sigurnije. Sve vam price padaju u vodu, argumenti ne postoje.
Prije ovoga se pricalo kako moramo dobijati tekme na grbavici po svaku cijenu. Stavljan imperativ pobjede pred tuzlu ovdje na forumu.
I eto dobili i opet nesto ne valja. Po meni smo i dobro igrali, ne znam sza vi hocete da nam protivnici ne prelaze centar?
Ja kad vidim promjenu strane, pas igru koja gradi napad najezim se jer posljednih godina sam vise gledao loptu u zraku nego teren, i dan danas ne vrat boli od trzanja vratom da upratim izbijanje na santosa.
I sad dodje neko i kaze lose smo igrali, nismo igrali savrseno ali ovi igraci pokusavaju nesto igrati, postaju sigurniji sa loptom u nogama i samo neka rade na tome, svaka cast. Vremenom ce i zo postajati sve bolje i sigurnije. Sve vam price padaju u vodu, argumenti ne postoje.
-
Daleko od toga da Basicu treba spomenik dizati, ali, u svakom slucaju moramo ga podrzati i dati mu punu podrsku, kako njemu, tako i citavom timu.delinjo je napisao/la: ↑27 avg 2023, 01:59Basicu treba spomenik dici ,da li vi vidite sa kakvim igracima on pobjedjuje pri tome pokusava igrati i fudbal ?
Utakmica je bila losa i ne trebas biti znalac da to vidis,takodjer niko nije glup znamo kakvu ekipu imamo,ne znam zasto vas je evropa zavarala toliko.Mi cemo opet derbi utakmice igrati dobro ,na motivaciju zelju,to nam i lezi ali ove manje utakmice su ogledalo naseg kvaliteta odnosno nekvaliteta,ovo treba podrzati i trenera i nadati se da cemo sa istim krenuti u pravljenje malo bolje ekipe kad se steknu uslovi za to.
Da se ne lazemo, nije ovo danas bilo dobro, nije bilo ni u Posusju, ali, barem po mom misljenju, moramo biti strpljivi i imati povjerenje, vidjecemo
kako ce biti. Za nas je, kao i uvijek, najvaznije da budemo svi kao jedan, uz naseg Zelju, najvecu ljubav u zivotu...
Naravno da je bilo lose,ali ljudi zaboravljaju da covjeku igra lik koji je bio rezerva i sakupljac peskira u **** Igmanu,doveli mu lika iz Stupcanice koji ne moze 5 cm skociti,covjeka iz Hrvatske 43 lige ,Jasar koji mu igra lijevo da nije Zelje sad bi prodavao kospice u Svedskoj,Coca i Aco imaju 100 godina haman kombinovano,liku otisla dva najbolja igraca koja su iole valjala u ekipi,na osnovu cega ljudi od istog traze titule ?Paromlinac je napisao/la: ↑27 avg 2023, 02:14Daleko od toga da Basicu treba spomenik dizati, ali, u svakom slucaju moramo ga podrzati i dati mu punu podrsku, kako njemu, tako i citavom timu.delinjo je napisao/la: ↑27 avg 2023, 01:59Basicu treba spomenik dici ,da li vi vidite sa kakvim igracima on pobjedjuje pri tome pokusava igrati i fudbal ?
Utakmica je bila losa i ne trebas biti znalac da to vidis,takodjer niko nije glup znamo kakvu ekipu imamo,ne znam zasto vas je evropa zavarala toliko.Mi cemo opet derbi utakmice igrati dobro ,na motivaciju zelju,to nam i lezi ali ove manje utakmice su ogledalo naseg kvaliteta odnosno nekvaliteta,ovo treba podrzati i trenera i nadati se da cemo sa istim krenuti u pravljenje malo bolje ekipe kad se steknu uslovi za to.
Da se ne lazemo, nije ovo danas bilo dobro, nije bilo ni u Posusju, ali, barem po mom misljenju, moramo biti strpljivi i imati povjerenje, vidjecemo
kako ce biti. Za nas je, kao i uvijek, najvaznije da budemo svi kao jedan, uz naseg Zelju, najvecu ljubav u zivotu...
Pazi covjek radi sa tim sto ima,pri tome ne kuka a imao bi sva prava ovog svijeta da kuka,covjek od govana pravi pitu,ma nije ovo ni pita nego riza.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- MocMahale444
A sta ste ocekivali?
Nama sa santosom i hodzicem trebalo 2-3 pojacanja, oni otisli mi nismo doveli nista osim Ovcine koji je pojacanje.
Cosic toplo hladno trazi se.
Mi sredine nemamo, jedini Mekic igra.
Imas Amou koji osim asistencije Krpicu nije uradio nista.
Muftic branio dobro.
Jasar moze to puno bolje.
Mekic je imao 2 greske koje su nas mogle kostati gola.
Krpic solidno ali nema lopti da moze sta uraditi.
Gasal nista posebno.
Opet se izostavlja Haracic, ne znam sto Basic to radi ali mislim da Haracic treba dobiti neke minute.
Pojacanja trebaju, vidi se promjena ali ona dva protivnika u eVropi i Bojac, nebo i zemlja igrao sa Pos i TC.
Amoah dobije loptu okrene se i vrati odbrani, lik nema namjeru ici prema naprijed. Jak, brz al ne koristi to toliko.
Stilic, Arap i Haracic. Mongo bi nam pomogli.
Nema ko podvaliti loptu osim Stile.
Presing dio igraca ganja, dio posmatra.
Igru brisi, bodEve pisi.
Dresovi previse tamni.
Nama sa santosom i hodzicem trebalo 2-3 pojacanja, oni otisli mi nismo doveli nista osim Ovcine koji je pojacanje.
Cosic toplo hladno trazi se.
Mi sredine nemamo, jedini Mekic igra.
Imas Amou koji osim asistencije Krpicu nije uradio nista.
Muftic branio dobro.
Jasar moze to puno bolje.
Mekic je imao 2 greske koje su nas mogle kostati gola.
Krpic solidno ali nema lopti da moze sta uraditi.
Gasal nista posebno.
Opet se izostavlja Haracic, ne znam sto Basic to radi ali mislim da Haracic treba dobiti neke minute.
Pojacanja trebaju, vidi se promjena ali ona dva protivnika u eVropi i Bojac, nebo i zemlja igrao sa Pos i TC.
Amoah dobije loptu okrene se i vrati odbrani, lik nema namjeru ici prema naprijed. Jak, brz al ne koristi to toliko.
Stilic, Arap i Haracic. Mongo bi nam pomogli.
Nema ko podvaliti loptu osim Stile.
Presing dio igraca ganja, dio posmatra.
Igru brisi, bodEve pisi.
Dresovi previse tamni.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
Imamo sta imamo, to nam je realnost, vec godimama unazad, znamo vec zbog cega... Zato i kazem, puna podrska Basicu i svim momcima koji igraju.delinjo je napisao/la: ↑27 avg 2023, 02:23Naravno da je bilo lose,ali ljudi zaboravljaju da covjeku igra lik koji je bio rezerva i sakupljac peskira u **** Igmanu,doveli mu lika iz Stupcanice koji ne moze 5 cm skociti,covjeka iz Hrvatske 43 lige ,Jasar koji mu igra lijevo da nije Zelje sad bi prodavao kospice u Svedskoj,Coca i Aco imaju 100 godina haman kombinovano,liku otisla dva najbolja igraca koja su iole valjala u ekipi,na osnovu cega ljudi od istog traze titule ?Paromlinac je napisao/la: ↑27 avg 2023, 02:14Daleko od toga da Basicu treba spomenik dizati, ali, u svakom slucaju moramo ga podrzati i dati mu punu podrsku, kako njemu, tako i citavom timu.delinjo je napisao/la: ↑27 avg 2023, 01:59Basicu treba spomenik dici ,da li vi vidite sa kakvim igracima on pobjedjuje pri tome pokusava igrati i fudbal ?
Pazi covjek radi sa tim sto ima,pri tome ne kuka a imao bi sva prava ovog svijeta da kuka,covjek od govana pravi pitu,ma nije ovo ni pita nego riza.
Kakvi su, da su, prije svega, nasi su, a, drugo, bolje ne mozemo dovesti. Svako onaj koji vrijedja i pljuje, makar i u afektu, nekoga koji nosi Zeljin
grb na dresu nema onu Zeljinu filozofiju po kojoj smo mi prepoznatljivi i jedinstveni u odnosu na druge. Samo zajedno, svi kao jedan !!! VTZ !
Muftic će uskoro da brani za BiH reprezentaciju.On sa Ovcinom je ogromno pojacanje.Novi Dzeko sto se finansija tice.Zapamtite sta sam reko tj kazo.
-
- Kontakt:
Pririsak je napisao/la: ↑27 avg 2023, 02:14Tuzla koja ima dobru ekipu i dobrog trenera. Ne odigras savrseno a opet pobijedis sa 3 gola.

-
- Kontakt:
Tema danfa na pitare 

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ne idemo ka tituli.
Jesi li pored ociju slijep? Borac ce biti prvak, mozes uloziti 30 miliona, dzaba ti.
Eto sad kad znas sta ce biti, opusti se i uzivaj.
Uz to sto ovoj ekipi nedostaje kvaliteta, primjetno je da je na tekmama sa Posusjem i Tuzlom znacajno falilo one energije koju smo imali u Europi i protiv Borca. Tribine su zadrzale enegiju i dale maksimalnu podrsku, ali ekipa na zalost nije odgovorila. Po meni je to najveci nedostatak, i razlog da sve uprkos pobjedi ne izgleda kako treba.
Svi se slazemo da nam nedostaje kvaliteta, i to se nadoknadjuje zeljom, trkom, angazovanjem. Moramo biti svi ko jedan, i samo tako sa ovom ekipom mozemo napraviti nesto.
Vec u srijedu Igman. Mi cemo solidno popuniti Grbavicu, a od trenera i ekipe ocekujemo mnogo vise.
Svi se slazemo da nam nedostaje kvaliteta, i to se nadoknadjuje zeljom, trkom, angazovanjem. Moramo biti svi ko jedan, i samo tako sa ovom ekipom mozemo napraviti nesto.
Vec u srijedu Igman. Mi cemo solidno popuniti Grbavicu, a od trenera i ekipe ocekujemo mnogo vise.
Ponovo vas jedan troll upali. Nikad nećete naučiti da ignorišete. Nevjerovatno.
Loše igramo i to je to, nije da nismo očekivali. Protiv Igmana moramo mnogo bolje inače se nećemo dobro provesti, a to su utakmice koje ne smijemo kiksati, posebno jer odmah za vikend gostujemo Veležu koji će se u svom stilu naložiti na nas.
Loše igramo i to je to, nije da nismo očekivali. Protiv Igmana moramo mnogo bolje inače se nećemo dobro provesti, a to su utakmice koje ne smijemo kiksati, posebno jer odmah za vikend gostujemo Veležu koji će se u svom stilu naložiti na nas.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Bas vala. Uleti neki troler i svi se zalijepe za njega.
Ja sam svjestan da nam fali kvaliteta i da su lose tekme nesto sto mozemo ocekivati. Ja samo ne kontam kako je moguce da smo odigrali ekstra evropu, raskovali Borca koji je imao i dvanaestog igraca Njegomirovica, a onda bukvalno ne pogledamo na gol Posusju i odigramo 90% utakmice protiv Tuzle bas pickasto. Tuzla jeste dobra ekipa, ali nije toliko dobra da nas onako stisne sa igracem manje na sred Grbavice i ovakvih tribina. Hladno smo mogli ostati bez pobjede da je Tuzla imalo malo vise srece, a to bi bio zestok problem, posebno za Basica. Neka rjesavaju sta imaju da rjesavaju. Ovaj pad u prosle dvije tekme nije bas normalan i ocekivan. Jos 2-3 ovakve tekme i bicemo u problemu. Basic pogotovo. Protiv Konjica moramo biti na nivou.
Ja sam svjestan da nam fali kvaliteta i da su lose tekme nesto sto mozemo ocekivati. Ja samo ne kontam kako je moguce da smo odigrali ekstra evropu, raskovali Borca koji je imao i dvanaestog igraca Njegomirovica, a onda bukvalno ne pogledamo na gol Posusju i odigramo 90% utakmice protiv Tuzle bas pickasto. Tuzla jeste dobra ekipa, ali nije toliko dobra da nas onako stisne sa igracem manje na sred Grbavice i ovakvih tribina. Hladno smo mogli ostati bez pobjede da je Tuzla imalo malo vise srece, a to bi bio zestok problem, posebno za Basica. Neka rjesavaju sta imaju da rjesavaju. Ovaj pad u prosle dvije tekme nije bas normalan i ocekivan. Jos 2-3 ovakve tekme i bicemo u problemu. Basic pogotovo. Protiv Konjica moramo biti na nivou.
Pročepit će negdje.
Kao prvo, ovaj novi ovdje je pitar, ignorišire ga. Kao drugo, ne kontam šta očekujemo mi od prelimitirane ekipe. Pokušavamo igrati, nekad to ide dobro (Borac) nekad ne (Posušje), nekad toplo-hladno (Tuzla). Po kvalitetu imamo možda 6,7 ekipu u PL. Vidjećemo iad nam se vrate Šeha, Štila i počne Jaber. Ja sam zadovoljan sad za sad.
Protiv Igmana Drina i Ovčina in, a Dubačkić i Gasal out i biće puno bolje.
Protiv Igmana Drina i Ovčina in, a Dubačkić i Gasal out i biće puno bolje.
Jako je bitno pobjedivat na Grbavici. Sa Grbavice nam je nosio bodove ko je htio.
Ovako moramo nastavit. Lako je pobjedit kad si bolja ekipa pa sve ide, ovo sinoc je bilo nekako "na guzove". Nije da nam se bas svidja ali u ovom trenutku svaka pobjeda je dobro dosla.
Strah me pomislit da je to to sto se tice pojacanja, ako jest ovakvih ce utakmica bit bas puno. Mi moramo nastavit sa podrskom, bez sindroma kosevskog Istoka.
Sinoc nas je vala cini mi se i pogurao sudija, je li to cisto ne znanje ili vracanje za Posusje ne znam.
Ovako moramo nastavit. Lako je pobjedit kad si bolja ekipa pa sve ide, ovo sinoc je bilo nekako "na guzove". Nije da nam se bas svidja ali u ovom trenutku svaka pobjeda je dobro dosla.
Strah me pomislit da je to to sto se tice pojacanja, ako jest ovakvih ce utakmica bit bas puno. Mi moramo nastavit sa podrskom, bez sindroma kosevskog Istoka.
Sinoc nas je vala cini mi se i pogurao sudija, je li to cisto ne znanje ili vracanje za Posusje ne znam.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Bas pozitivna stvar kod Basica je sto ne kuka zbog igrackog kadra, kao sto to treneri cesto rade u nasoj ligi, samo u Zelji takve i slicne izjave su imali Mulalic i Ivkovic, time prvo ponizavas igrace i narusavas atmosferu. Sve dosad pod njegovim vodstvom je u najmanju ruku veoma dobro, kad se u obzir uzme u kakvoj situaciji radi, od klubova sto pretenduju na Evropu, vjerovatno je jedini trener koji nije mogao reci ja ne zelim njega nego nekog drugog, vec se dovodi ono sto je u skladu sa finansijama a ne po zeljama trenera.
Mislim da i ljudi puno ocekuju od nekih igraca, svi oni daju maksium, neki jednostavno ne mogu vise od ovog trenutnog, nema razloga za pretjerano pljuvanje.
Mislim da i ljudi puno ocekuju od nekih igraca, svi oni daju maksium, neki jednostavno ne mogu vise od ovog trenutnog, nema razloga za pretjerano pljuvanje.
Ovčina mora početi protiv Igmana.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja sam siguran da bi bez Rustemovica bili 30% jaci. Nazalost i Cosic je donio taj seljacki mentalitet iz vrapcica pa evo vec iducu odmara zbog kartona, a sinoc dobije karton zbog najvece moguce gluposti.
Dobili su premije, ali ne koliko je receno i obecano pa je mozda i zbog toga manjak energije. Pojedini misle da mogu igrati vani i zele ici, ali niko ih ne zove pa im je tu Zeljo kriv. Pojedini su dosli iz drugoligasa i jednostavno nisu navikli igrati na ovom nivou.
Ocekivati sitni vez sa igracima ovakve kvalitete je nerealno. Vidjeli smo da mogu, ali nema sanse da se onako odigra u svakoj utakmici. Hvala bogu pa ide i pauza. Oni nek se saberu, a mi cemo sa podrskom kao i do sad.
Dobili su premije, ali ne koliko je receno i obecano pa je mozda i zbog toga manjak energije. Pojedini misle da mogu igrati vani i zele ici, ali niko ih ne zove pa im je tu Zeljo kriv. Pojedini su dosli iz drugoligasa i jednostavno nisu navikli igrati na ovom nivou.
Ocekivati sitni vez sa igracima ovakve kvalitete je nerealno. Vidjeli smo da mogu, ali nema sanse da se onako odigra u svakoj utakmici. Hvala bogu pa ide i pauza. Oni nek se saberu, a mi cemo sa podrskom kao i do sad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.