Ja ne znam gdje si vidio vrijeđanje sa moje strane. Pišem Černobilci iz zaje.bancije, to ću uvijek pisati, pišu i oni svašta. Ali barem ne vrijeđam nikoga lično, niti ću. Ušute se, ne znaju šta će sa sebe pa podje.baju kako su nam naštimali, kako nije bio penal itd. Naravno da ću braniti svoj klub kojeg sam podržao danas po onoj žeravi.DamirT je napisao/la: ↑26 avg 2023, 22:48Hajmo malo spustiti loptu jbg. Na obje strane ima svakakvih ljudi koji zapocnu ova podyebavanja. Mozemo valjda kao normalni ljudi komunicirati. Nema opravdanja ni za ove iz Tuzle ni Zenice. "Zdrava" podyebavanja ok, ali ovo predje vise granice. I ovaj Ice Tea ga brate dragi pretjera. Uredu ne volis njih, ni pojedini njihovi nas. Ali de vise da prekinemo sa ovim vrijedjanjima. Pojedini isto neka mala djeca
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Kad vidim da on pisee proucim suru da mu olaksa.Prijatelju il prijateljice ako si otet trepni daj nam neki znak da trazimo pomoc
Onako hladne glave, mislim da nije bio penal za nas, da je i sudija odmah vidio da će padat i da je to odlučujući razlog zašto nije svirao. Uostalom, imali smo dva zicera za izjednačenje pred kraj iz prekida i nismo iskoristili, tačnije prečka i onda je neko blokirao udarac ispred gola.
Je l' budu gdje snimci sa ovih tekmi?
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- prisonbreak
- Kontakt:
Pratim vec par dana niko nije uzeo da vas podjebava iz Zenice, sve normala, al frajer je minimalno 4-5 x poceo. Mamu mu **** u picku, ovako napaceni likova nema nigdje, naravno on sutra nece biti u Zenici, jer je pickurina, al retard mrtvi nema granice, **** li mu svu familijuDamirT je napisao/la: ↑26 avg 2023, 22:48Hajmo malo spustiti loptu jbg. Na obje strane ima svakakvih ljudi koji zapocnu ova podyebavanja. Mozemo valjda kao normalni ljudi komunicirati. Nema opravdanja ni za ove iz Tuzle ni Zenice. "Zdrava" podyebavanja ok, ali ovo predje vise granice. I ovaj Ice Tea ga brate dragi pretjera. Uredu ne volis njih, ni pojedini njihovi nas. Ali de vise da prekinemo sa ovim vrijedjanjima. Pojedini isto neka mala djeca
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Nepismen si nicaze tebra. Ne mogu ulaziti u diskusiju sa takvima.
Slobodine utakmice budu na Sloboda TV na Youtube-u.LjumanM95 je napisao/la: ↑26 avg 2023, 22:55Onako hladne glave, mislim da nije bio penal za nas, da je i sudija odmah vidio da će padat i da je to odlučujući razlog zašto nije svirao. Uostalom, imali smo dva zicera za izjednačenje pred kraj iz prekida i nismo iskoristili, tačnije prečka i onda je neko blokirao udarac ispred gola.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Vidim ignorisu te i na Slobodinom forumu. Tesko je bit odbacen od svoji,ali ja cu se potrudit da dobijes strucnu pomoc.Par terapije i bices okIceTea je napisao/la: ↑26 avg 2023, 22:56Nepismen si nicaze tebra. Ne mogu ulaziti u diskusiju sa takvima.
Slobodine utakmice budu na Sloboda TV na Youtube-u.LjumanM95 je napisao/la: ↑26 avg 2023, 22:55Onako hladne glave, mislim da nije bio penal za nas, da je i sudija odmah vidio da će padat i da je to odlučujući razlog zašto nije svirao. Uostalom, imali smo dva zicera za izjednačenje pred kraj iz prekida i nismo iskoristili, tačnije prečka i onda je neko blokirao udarac ispred gola.
Hvala nicaze tebra što si uz mene. Nije samo uredu što mi takve riječi pišeš. Nadam se da ti nikada nećeš biti ignorisan. Evo tinicaze95 je napisao/la: ↑26 avg 2023, 23:01Vidim ignorisu te i na Slobodinom forumu. Tesko je bit odbacen od svoji,ali ja cu se potrudit da dobijes strucnu pomoc.Par terapije i bices okIceTea je napisao/la: ↑26 avg 2023, 22:56Nepismen si nicaze tebra. Ne mogu ulaziti u diskusiju sa takvima.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Ma vidim sve. Ne smeta nikome normalno podyebavanje, al brate dragi dopizdi i meni vise. Imaju prepucavanje, pa ako hoce da vrijedja druge, idi tamo pa vrijedjaj. Da mi je uci na temu, da se pise o sljedecem kolu, utakmicama itd, a ne svaka strana vrijedjanjaprisonbreak je napisao/la: ↑26 avg 2023, 22:55Pratim vec par dana niko nije uzeo da vas podjebava iz Zenice, sve normala, al frajer je minimalno 4-5 x poceo. Mamu mu **** u picku, ovako napaceni likova nema nigdje, naravno on sutra nece biti u Zenici, jer je pickurina, al retard mrtvi nema granice, **** li mu svu familijuDamirT je napisao/la: ↑26 avg 2023, 22:48Hajmo malo spustiti loptu jbg. Na obje strane ima svakakvih ljudi koji zapocnu ova podyebavanja. Mozemo valjda kao normalni ljudi komunicirati. Nema opravdanja ni za ove iz Tuzle ni Zenice. "Zdrava" podyebavanja ok, ali ovo predje vise granice. I ovaj Ice Tea ga brate dragi pretjera. Uredu ne volis njih, ni pojedini njihovi nas. Ali de vise da prekinemo sa ovim vrijedjanjima. Pojedini isto neka mala djeca
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kad vidim sudjenje u PL, vcrs ova utakmica ko je gledao, pitam se sto ljudi toliko govore da je u federalnoj najlošije sudjenje..
Pa ovo sudjenje danas na utakmici Zeljo-Tc
Gluho bilo
Gresaka na racun obje ekipe. Haos pravi
Dosadašnje sudjenje u federalnoj je kamilica za ovo
Gluho bilo
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Ma nemoguće je da nema grešaka na utakmicama, mora biti u takmičenjima ovoga tipa. Ja do sad nisam primjetio neko baš jako zakidanje tipa što kradu goste kad Borac igra u Banja Luci.mk1008 je napisao/la: ↑26 avg 2023, 23:06Kad vidim sudjenje u PL, vcrs ova utakmica ko je gledao, pitam se sto ljudi toliko govore da je u federalnoj najlošije sudjenje..
Gluho bilo
Sve u svemu zadovoljan sam. Danas sudija u Banovićima super.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Momak je po zadatku na ovom forumu, kao i na temi slobode, to mogu 99% sa sigurnoscu reci. Ovaj 1% ostavljam kao mogucnost da je jednostavno glup.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Nije baš da nas nije bilo. Ko to kaže, ko to laže...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ne lazi fukarestino, smije vam se cijela BiH. Gostovanje od 20 kilometara, 37 ih otislo

Lazu da imaju trofej, navijace, stadion. Lazni tuzlaciAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑26 avg 2023, 18:41Ovaj Ploco fakat nije bardo. Gledam federalnu malo, ubijam vrijeme, kaze lik 100 Fukara doslo. Ne mogu da vjerujem.
![]()

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- prisonbreak
- Kontakt:
Preko 40 Truhlo oko 40-42Truhlo je napisao/la: ↑27 avg 2023, 11:22Ne lazi fukarestino, smije vam se cijela BiH. Gostovanje od 20 kilometara, 37 ih otisloDalja gostovanja, moci cete ne autom, nego motorom odraditi.
Lazu da imaju trofej, navijace, stadion. Lazni tuzlaciAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑26 avg 2023, 18:41Ovaj Ploco fakat nije bardo. Gledam federalnu malo, ubijam vrijeme, kaze lik 100 Fukara doslo. Ne mogu da vjerujem.
![]()
![]()
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Debili čovjek vam postavio video, to na slici je samo jedan dio navijača. Nevjerovatno koliko ste nam zavidni na svemu. Uživanje je čitati to iskreno. 3/3 to se neće promjeniti dragi Černobilci. 

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Zavidni na reketu i masovnim gostovanjima
Trofejima, stadionu, cemu jos
Koliko su pali, skripari duplo veci kop imaju na gostovanju od kozoyeba

Trofejima, stadionu, cemu jos

Koliko su pali, skripari duplo veci kop imaju na gostovanju od kozoyeba

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Neko slikao jedan dio Fukara i postavio, sad to kao sva brojka. Nigdje veze, ja to mogu isto uraditi u Kaknju danas. Bilo je dosta raje iz Tuzle, 100 je smiješna brojka, neko se dobro zayebava.
Vas kući protiv Radnika bilo 200 možda, a najavljivali da ćete napunit jug. Ništa mnogo više nego naših vam ne dođe. S tim da su Robijaši u full pogonu, naši nisu odavno. I da je vama ova liga ložiona, svaka utakmica, nas boli qara realno jer je prekucavamo.
Zavidni ste što smo veći klub, igramo sad trenutno bolji fudbal, nismo trebali ispasti iz PL, dok ste se vi trebali ugasiti. Imamo duplo ljepši i uspješniji grad. Vas samo stadion čupa.
Vas kući protiv Radnika bilo 200 možda, a najavljivali da ćete napunit jug. Ništa mnogo više nego naših vam ne dođe. S tim da su Robijaši u full pogonu, naši nisu odavno. I da je vama ova liga ložiona, svaka utakmica, nas boli qara realno jer je prekucavamo.
Zavidni ste što smo veći klub, igramo sad trenutno bolji fudbal, nismo trebali ispasti iz PL, dok ste se vi trebali ugasiti. Imamo duplo ljepši i uspješniji grad. Vas samo stadion čupa.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.