Vodi ih sebi u kuću.BatistutA19 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 12:22Nemoras to gledat sto se tice aplauza to je sport jbga,ne treba zivit ni u mrznji cijeli zivot svi ti igraci su prijatelji a vidio si Dzeko i Tadic i takvih primjera puno.Ne treba politiku mjesat u sport ,zato nam i jest sve ovako.Da su svi ljudi ko sportisti svijet bi bio savrsen.
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Zenićanima je Aerodrom sad u Živinicama, sad u Tz, sve po potrebi
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Tuzna je cinjenica da fukare osoporavju bilo kakav trofej i ismjavaju nesto, a u 100 plus godina nikad nista nisu uzeli.Htjeli to prihvatit ili ne ovo je istina, malo tuzna al boze moj
Ljudi šta ćemo sa Truhle? Vapi sa psihijatrom.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Fukare umjesto da odu na protest, oni odu u Lisabon

Andjeo platio. Za 5 milja idu koze gdje god treba

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ma ko ce potvrdit, svako na utakmicu sa nama gleda kao na derbi, bili to navijači Želje, Zrinjskog, Sarajeva, Veleža itd. Vjeruj Čelik više nikom nije bitan. I objasnio sam ti ovo za posjetu na Slobodinim utakmicama, ali ne možeš izgleda shvatiti kao i ostali ovi tvoji. Klupski ambijent smo vidjeli u par navrata, vi ste u prajmu jaki bili ali mi smo bili jači, kup BiH, one utakmice u FBiH i u PL kad je bila borba za kup i ligu. To ti kažem jer smo bili tad u full pogonu i grmilo je. Malo prelistaj YT. Kad ukucaš Robijaši izbaci ti par jakih utakmica, ali nisu kao one naše iz najboljih vremena. A što se tiče Dite nisam na to mislio već na sam ambijent u Tuzli, dao sam ti Mejdan kao primjer jer svi ganjaju da se ovdje igraju utakmice sa reprezentacijom bilo u košarci ili u rukometu. Jednostavno najbolja raja, navijači, atmosfera, respekt.BatistutA19 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 12:18Sto se tice ambijenta klubskog u nogometu sa Zenicom ne mozete ,Fukare i Robijasi ne mozete to ce svaki neutralan potvrdit a za stadion Tusanj ko Tusanj atletska staza smeta djaba sve ae bar trava je sad dobra .Za Mejdan se slazem nekad ali kad je Dita igrala mada i kod nas je znalo bit u kosarci ali opcenito sad je kosarka nula svugdje.IceTea je napisao/la: ↑27 avg 2023, 11:57Nije niko rekao da vas nema više sad. Kažem ti nije nama zanimljiva ova liga a i desile su se neke stvari unutar grupe pa Fukare nisu ni kompletne, a neće ni biti vjerovatno zadugo. Postavljao sam one utakmice u kupu protiv Želje, Sarajeva, itd. kad su bile kompletne Fukare i pun Sjever. Pa ti razmisli koliko je to ljudi. S druge strane, ni vi niste nikoga očarali. Od početka sezone najavljujete neku posjetu, a realno na Jugu protiv Radnika 200 vas bilo. Tanko je i to. Mi makar priznamo da nas nema trenutno.BatistutA19 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 11:47
Sto se tice navijaca nikad Robijasi ne mogu sa Hordama i Manijacima koliko god mi pricali da mozemo a tako nikad Fukare ne mogu sa Robijasima i uopce sa zenicanima sto se tice ambijenta..To trebate priznat i kraj price.Pa bolan niste se culi jucer a jes vidio u Olovu jos 5 puta dalje nama Olovo nego vama Banovici.
A Sloboda ko Sloboda favorit ste br 1 i 99% ulazite ali tim mentalitetom,mastama PL ja vama plafon 8 do 10 mjesto jer to vasim lopovima najvise odgovara isto nama prije.
Što se općenito Tuzlaka i Zeničana tiče opet griješiš u ambijentu. Namjerno ili slučajno, nevažno ali ću te rado ispraviti. Zeničani dominiraju samo kad repka igra fudbal u Zenici. I to jer imate uslove na stadionu i jer se non stop tu igraju domaćinske. Tuzlaci dominiraju kad u Mejdanu ugostimo neku ekipu, bilo to u košarci ili rukometu. Pa pitaj nekoga od sportista BiH, najbolju atmosferu su osjetili u Mejdanu. Zenica se s tim poredit nikad ne može. Šteta što nemamo bolji stadion, da vas i u fudbalu prekucamo.![]()
Ovo za Slobodu i plasman ništa ne znamo. Eventualnim plasmanom u PL neke stvari bi trebale biti riješene. Mislim da bi se mogli boriti za Evropu ako stvari budu išle ovim tokom. Naravno da se ekipa treba dobro nadogradit, ali zasad je sve ispunjeno što se uprave tiče. Igrači se dovode, igra je tu.. Vi sad tek priznajete da smo favoriti i da smo najbolji, jer vaši nisu ništa pokazali. Ja vam ne želim loše, budite drugi ili treći i svi rahat.![]()
Nismo mi nikad rekli da smo favoriti ni da idemo na PL po svaku cijenu ,mi imamo prioritet vratit ove sezone tih 300 do 400 k kriticnih.
Ja bi volio i Celik i Sloboda da se bore za vrh PL i svaki normalan bi volio ,mi ce mo ako budemo imali novca ako bude sve kako smo mi zamislili ali vi necete nikad dok ne promijenite sistem onaj kakav vi zelite ali kako ce te mjenjat kad nemate taj mentalitet bojkot pa prekid ,ovi sto trebaju pokrenut prodaju se za ulaznice ,ovi nece otic vi ne mozete ih otjerat a najbolje im 8 do 10 mjesto dobra lova od grada i svi dobri osim vas e to vi necete priznat..Vi samo promijenit ce se kako bolan dok ledja ne postavis nema promijene..Sretno vam da sve pobijedite osim u Zenici i u Tuzli protiv nas.

I ovo za Slobodu ne možemo ni ti ni ja znati kako će se odvijati ako se vratimo, možda baš iznenadimo nekim plasmanom u kvalifikacije za Evropu. Nije ni prva liga Bog zna prejaka, osim Zrinjskog svako se može dobit. Pokazali ste to i vi u kupu protiv Pitara. Mene što se tiče, ajmo zajedno u PL, može i Zvijezda recimo sa nama, bolje nego neke Sloge, Gabele, Posušja itd. Ali bez rasprave ko je veći jer se zna, Sloboda je regionalni velikan.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Jeb.avali ljudima Markale, i nešto pričaju
Shizo zenca
Shizo zenca
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Fukare - najsmješnija navijačka grupa na Balkanskom poluostrvu.
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Spremite se Zenićani danas, ovo su nehumane vrućine. Prijateljski savjet...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Loši plavi momci iz Zagreba složni o najtežem gostovanju u Jugi:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- BatistutA19
- Kontakt:
Drug moj znam ja dobro sta je rat i proso sam ja rat i i ratista sirom BIH a za tebe ne znam ...Ne treba vezivat sport sa politikom i ratom..Od mene toliko!!!Convicts je napisao/la: ↑27 avg 2023, 12:30Vodi ih sebi u kuću.BatistutA19 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 12:22Nemoras to gledat sto se tice aplauza to je sport jbga,ne treba zivit ni u mrznji cijeli zivot svi ti igraci su prijatelji a vidio si Dzeko i Tadic i takvih primjera puno.Ne treba politiku mjesat u sport ,zato nam i jest sve ovako.Da su svi ljudi ko sportisti svijet bi bio savrsen.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.