Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Najveća pljačka u postratnoj historiji.
Bezobrazluk.
Svaka čast za posjetu od 14 hiljada i pun jug.
Bezobrazluk.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Vazda navijaci Slobode i Veleza prednjace u slihtanju pitarima, cast izuzecima. Mislim da nisu svjesni koliko to pateticno izgleda nekome sa strane, pogotovo kad se neki pitar iznervira pa ih pljucne. Furajte ljudi svoj film, pratite svoje klubove. Ne mozes nikako Zelju poniziti ulizivanjem pitarima, samo sebe.
1921
Nece biti sve isto, Mirvic zadaje nove standarde u PL. Normala je da ce klubovi koji su neuredjeni i u nezavidnoj finansijskoj situaciji biti sve vise u podredjenom polozaju.
🔴⚫️
E čuj navijači slobode nam se šlihtaju, ko je idući, navijači širokog?Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑27 avg 2023, 15:14Vazda navijaci Slobode i Veleza prednjace u slihtanju pitarima, cast izuzecima. Mislim da nisu svjesni koliko to pateticno izgleda nekome sa strane, pogotovo kad se neki pitar iznervira pa ih pljucne. Furajte ljudi svoj film, pratite svoje klubove. Ne mozes nikako Zelju poniziti ulizivanjem pitarima, samo sebe.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
- KONTRASVIH
- Kontakt:
+1jurisicduska je napisao/la: ↑27 avg 2023, 15:13Najveća pljačka u postratnoj historiji.
Bezobrazluk.

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Nigdje veze.mnon46 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 15:19E čuj navijači slobode nam se šlihtaju, ko je idući, navijači širokog?Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑27 avg 2023, 15:14Vazda navijaci Slobode i Veleza prednjace u slihtanju pitarima, cast izuzecima. Mislim da nisu svjesni koliko to pateticno izgleda nekome sa strane, pogotovo kad se neki pitar iznervira pa ih pljucne. Furajte ljudi svoj film, pratite svoje klubove. Ne mozes nikako Zelju poniziti ulizivanjem pitarima, samo sebe.

Neće da sebi priznaju da ih svi najviše mrze isključivo jer su najodvratniji, ali šta da se radi...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Pa samo od tebe pacijentu moze se sigurno 50postova lizanja cmara izvuci.
Hajde druga liga pa kada se nekad vratite i treci put cemo vas izbaciti.

Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 27 avg 2023, 15:26, ukupno mijenjano 2 puta.
Najpoganiji na svijetu ikad stvoreni. I kad neko to kaže onda njih svi mrze.Sky9 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 15:23Nigdje veze.mnon46 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 15:19E čuj navijači slobode nam se šlihtaju, ko je idući, navijači širokog?Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑27 avg 2023, 15:14Vazda navijaci Slobode i Veleza prednjace u slihtanju pitarima, cast izuzecima. Mislim da nisu svjesni koliko to pateticno izgleda nekome sa strane, pogotovo kad se neki pitar iznervira pa ih pljucne. Furajte ljudi svoj film, pratite svoje klubove. Ne mozes nikako Zelju poniziti ulizivanjem pitarima, samo sebe.![]()
Neće da sebi priznaju da ih svi najviše mrze isključivo jer su najodvratniji, ali šta da se radi...
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Pjena parti se nastavlja u proširenom sastavu..
VELIK SI ŽELJO !!!
VELIK SI ŽELJO !!!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Vanja8 likes this, "Sloboda i Velez su simpaticni bh klubovi" za 3....2....1....Sky9 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 15:23Nigdje veze.mnon46 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 15:19E čuj navijači slobode nam se šlihtaju, ko je idući, navijači širokog?Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑27 avg 2023, 15:14Vazda navijaci Slobode i Veleza prednjace u slihtanju pitarima, cast izuzecima. Mislim da nisu svjesni koliko to pateticno izgleda nekome sa strane, pogotovo kad se neki pitar iznervira pa ih pljucne. Furajte ljudi svoj film, pratite svoje klubove. Ne mozes nikako Zelju poniziti ulizivanjem pitarima, samo sebe.![]()
-
- Kontakt:
I sta, iz mrznje prema nama lik izvali da Mirvic postavlja nove standarde?Sky9 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 15:23Nigdje veze.mnon46 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 15:19E čuj navijači slobode nam se šlihtaju, ko je idući, navijači širokog?Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑27 avg 2023, 15:14Vazda navijaci Slobode i Veleza prednjace u slihtanju pitarima, cast izuzecima. Mislim da nisu svjesni koliko to pateticno izgleda nekome sa strane, pogotovo kad se neki pitar iznervira pa ih pljucne. Furajte ljudi svoj film, pratite svoje klubove. Ne mozes nikako Zelju poniziti ulizivanjem pitarima, samo sebe.![]()

1921
Normalno da se ponosite i dalje prodanom utakmicom u Trebinju glupane.KONTRASVIH je napisao/la: ↑27 avg 2023, 15:26Pa samo od tebe pacijentu moze se sigurno 50postova lizanja cmara izvuci.
Hajde druga liga pa kada se nekad vratite i treci put cemo vas izbaciti.![]()
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Jadnici, moraju se nekome slihtati jer ih kompleks ubi. Boli ih i samo kmeceAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑27 avg 2023, 15:28
I sta, iz mrznje prema nama lik izvali da Mirvic postavlja nove standarde?Klub koji postavlja standarde zadnjih godina je Zrinjski. Meni prvom nije drago zbog toga, ali to je cinjenica i s razlogom ljudi igraju grupe. Mirvah jedino postavlja standarde u nesrazmjeru izmedju ulozenog i dobivenog. S tim se cak i vecina pitara slaze, ali tu su navijaci Slobode da brane Mirvaha
![]()

- KONTRASVIH
- Kontakt:
Treci put ce biti najsladje.senjak075 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 15:29Normalno da se ponosite i dalje prodanom utakmicom u Trebinju glupane.KONTRASVIH je napisao/la: ↑27 avg 2023, 15:26Pa samo od tebe pacijentu moze se sigurno 50postova lizanja cmara izvuci.
Hajde druga liga pa kada se nekad vratite i treci put cemo vas izbaciti.![]()

-
- Kontakt:
Mirvic promaha kao kod nas Ceric sto je bio.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑27 avg 2023, 15:28I sta, iz mrznje prema nama lik izvali da Mirvic postavlja nove standarde?Klub koji postavlja standarde zadnjih godina je Zrinjski. Meni prvom nije drago zbog toga, ali to je cinjenica i s razlogom ljudi igraju grupe. Mirvah jedino postavlja standarde u nesrazmjeru izmedju ulozenog i dobivenog. S tim se cak i vecina pitara slaze, ali tu su navijaci Slobode da brane Mirvaha
![]()
Nesto se provlaci kao vecinski vlasnik, a fk Sarajevo odavno nije d.d. Na papiru je on samo predsjednik kluba, a na ulici ko fole vecinski vlasnik. Vlasnik cega? Klub je udruzenje gradjana kao I FK Zeljeznicar. Inace nebi mogli dobiti od kantona ekonomsku pomoc.
Ja na forumu od 2008., prije toga bio na bihsoccer forumu. Ubjedljivo najodvratniji likovi, uz rijetke izuzetke naravno, su bili ovi njihovi. I dan danas. Hajde sad na stranu Tyebinje i sve, ne mogu ih zbog njih samih.
Evo vidiš kako odmah vrijeđaju, sve se to sjatilo iz raznih vukojebina u Sarajevo, i ko su sad k'o oni...
Zadnja izmjena: Sky9, dana/u 27 avg 2023, 15:38, ukupno mijenjano 1 put.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑27 avg 2023, 15:20Je li realno da me to pitas? Vidis li post iznad tvog?
Sto prije skontate da cete biti donji u odnosu na Sarajevu manje ce boljeti. Sarajevo ce u skorije vrijeme sa privatnim kapitalom postati ravnopravan rival politickom projektu Zrinskom koji se finansira znamo kako. Apsolutno nemam nista protiv bilo kog kluba u BiH, pisem na osnovu cinjenicnog stanja, to sto tebi i drugim navijacima Zelje ne odgovaraju cinjenice, ybg. i meni ne odgovara cinjenica da je Sloboda u federalnoj ligi trenutno.
🔴⚫️
Najveca pljacka otkako postoji fudbal. Duskice pjenis puno, a poceo si puno smarati radi sta u zivotu.jurisicduska je napisao/la: ↑27 avg 2023, 15:13Najveća pljačka u postratnoj historiji.
Bezobrazluk.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
-
- Kontakt:
Zamisli u drugoj si ligi i hvalis vlasnika kluba koji je u prvoj, a navijaci tog istog kluba optuzuju tog vlasnika da luta i blamira se, dok sasvim treci klub postavlja standarde igrajuci grupe europskog takmicenjaSkver je napisao/la: ↑27 avg 2023, 15:37Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑27 avg 2023, 15:20Je li realno da me to pitas? Vidis li post iznad tvog?
Sto prije skontate da cete biti donji u odnosu na Sarajevu manje ce boljeti. Sarajevo ce u skorije vrijeme sa privatnim kapitalom postati ravnopravan rival politickom projektu Zrinskom koji se finansira znamo kako. Apsolutno nemam nista protiv bilo kog kluba u BiH, pisem na osnovu cinjenicnog stanja, to sto tebi i drugim navijacima Zelje ne odgovaraju cinjenice, ybg. i meni ne odgovara cinjenica da je Sloboda u federalnoj ligi trenutno.

I jos nesto shvati, mi nemamo taj kompleks da se mjerimo prema Sarajevu, kao vi. Vidjecemo ko ce biti donji. Ne bi bio prvi put da se najavljuje bosanski Dinamo, a na kraju pusiona. Doduse, jeste prvi put za mene da o tome raspravljam sa navijacem Slobode

1921