Ma buraz on ti je sve. Pogledaš zadnje 3 utakmice za Domžale igrao DM, CM i AM

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma buraz on ti je sve. Pogledaš zadnje 3 utakmice za Domžale igrao DM, CM i AM
Znaci ostaju im 2 stopera na raspolaganju za sutra, Zvonic i Hrkac. Renane, budi spreman.
Julardžija hoće 100% jer je tamo bio standardan i u formi je, nisam siguran za Hasića.
Ma on je tip igraca kojeg navijaci Sarajeva najvise vole, on je ala Said bombica u svakom pogledu.
Ocekujem obojicu u prvi 11
Avram kad je na terenu uvijek odvlaci paznju protivnickih igraca, a i majstor je sa loptom, Julardziju nisam gledao, ali ako je trkac slazem se sa tobom da bi trebao poceti.johntravolta123 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 16:02Mislim da ce Julardzija uletit umjesto Avrama.
Hasica mislim da cemo vidjeti sa klupe jer Catakovic je zabio gol u prosloj i fino odigrao sa zaslugama prosle tekme ocekujem ga u prvih 11
Što da ne, samo bi možda malo formaciju morali promijeniti.johntravolta123 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 16:02Mislim da ce Julardzija uletit umjesto Avrama.
Hasica mislim da cemo vidjeti sa klupe jer Catakovic je zabio gol u prosloj i fino odigrao sa zaslugama prosle tekme ocekujem ga u prvih 11
Što bi se morala mijenjati formacija ?MortemHz je napisao/la: ↑27 avg 2023, 16:15Što da ne, samo bi možda malo formaciju morali promijeniti.johntravolta123 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 16:02Mislim da ce Julardzija uletit umjesto Avrama.
Ma on sve u vezi igra, ne znam šta je tačno planirao Rožman pa zato. Još ako Hasić bude u prvoj.. nije to samo 4-3-3NisamInSajder je napisao/la: ↑27 avg 2023, 16:18Što bi se morala mijenjati formacija ?MortemHz je napisao/la: ↑27 avg 2023, 16:15Što da ne, samo bi možda malo formaciju morali promijeniti.johntravolta123 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 16:02Mislim da ce Julardzija uletit umjesto Avrama.
Pa Julardžija i jeste veznjak, 433. Ostaje, nema potrebe.