Budimo realni napušiš se kurca svim Tuzlacima seljoberu zatucani.
Svakodnevno dokazuješ koliko si ograničen.
Budimo realni napušiš se kurca svim Tuzlacima seljoberu zatucani.
Nemoj ove sa teme računati u Tuzlake, u postovima iznad sam opisao gdje ih trebaš svrstati. Ovo su tužne pojave, veoma frustrirane i izuzetno glupe.
Fino sam vas upozorio.KONTRASVIH je napisao/la: ↑27 avg 2023, 16:38Idi vise, progutaj i ne brukaj seSky9 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 16:29Evo nam na temi i sinonima za kantu foruma. Praotac svih njihovih odvratnih likova, najgori od sve djece.
Na desetine hiljada članova je prošlo kroz ovaj forum, ali samo je jedna prava KANTA. Treba i to postići, nije lako biti toliko odvratan i toliko ljudima ići na ku.rac, svaka čast.
Ne odes li brzo valja gledati jos par postova uvlacenja u supak sa smajlicima![]()
![]()
Svakim novim postom dokazuje ono što sam pisao ranije. On to ne shvata, ali da shvata onda ne bi bio toliko zaostao, paradoks.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑27 avg 2023, 17:09Kakve su ovo sovinisticke nebuloze? Je li to Sarajevo ima navijace u Vojkovicima?
E to je dobro vala rekao ismijao sam se ko nikoFKSDoGroba je napisao/la: ↑27 avg 2023, 17:17Jeste se raspisali o sudiji pa Virto vam je fino rekao da je lopta bila u prirodnom polozaju
Kad sam to rekao?FKSDoGroba je napisao/la: ↑27 avg 2023, 17:17Jeste se raspisali o sudiji pa Virto vam je fino rekao da je lopta bila u prirodnom polozaju
Ne znam jel isto kod 1:0 ponistit onakav gol i to kad je bilo par minuta do kraja...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], invincible1921, ventilateur i 29 gostiju.