Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
lopta je okrugla
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Jedva cekam da se Dzeko izjasni vise gdje ce nastaviti karijeru i da na taj nacin usutka razne spekulante....
-
lopta je okrugla
- Kontakt:
I ja isto,imam svoje razloge,jedan od razloga je i taj da je danas malo takvih igraca u svijetu koji su tako nesebicni kao sto je to Miske,dovoljno je reci samo ovo-20 asistencija......bayer 04 je napisao/la:E **** ja sam glasao sa Misketa...
ja bih volio da ga prestanu vrtit po novinama i pratit po gradu...nek puste momka da se odmori u svom gradu nije ni bitno gdje ce igrat samo nek igra u prvih 11
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- NoName
- Kontakt:
E pa stvarno ovi naši mediji iz dana u dan pretjeravaju sa mnoštvom dezinformacija. Jasno, svako od nas bi volio da Edin karijeru nastavi u nekom velikom klubu, da iduće godine bude najbolji strijelac premiershipa sa 98 postignutih golova, da rastura u LP i slično ali na silu ništa ne može.
O čemu govorim: Na stranicama ovog portala objavljena vijest "Ancelotti u Chelseau, stižu Džeko i Aguero? ", http://sportsport.ba/bh_fudbalp-18160.htm i onda priča o tome kako je u primarnom fokusu Ancelotija zapravo Džeko. Autor se poziva na Mail on Sunday i ne bi mi mrsko otići i pogledati. Kad tamo, ni riječi o Džeki nego samo o Agueru. Koga zanima nek sam pogleda: http://www.mailonsunday.co.uk/sport/foo ... guero.html.
Ok, SportSport je mlad medij i strahovito je napredovao ali vrlo često su prevodi, koji i čine glavninu sadržaja, neprecizni i pretenciozni. Dalje, izvor ne mogu biti "engleski, španski ili njemački mediji" nego se treba uvijek konkretno pozvati na izvor.
Ako nemate šta pametnije da pišete onda ne pišite ni gluposti. Ipak ovo neko i čita.
O čemu govorim: Na stranicama ovog portala objavljena vijest "Ancelotti u Chelseau, stižu Džeko i Aguero? ", http://sportsport.ba/bh_fudbalp-18160.htm i onda priča o tome kako je u primarnom fokusu Ancelotija zapravo Džeko. Autor se poziva na Mail on Sunday i ne bi mi mrsko otići i pogledati. Kad tamo, ni riječi o Džeki nego samo o Agueru. Koga zanima nek sam pogleda: http://www.mailonsunday.co.uk/sport/foo ... guero.html.
Ok, SportSport je mlad medij i strahovito je napredovao ali vrlo često su prevodi, koji i čine glavninu sadržaja, neprecizni i pretenciozni. Dalje, izvor ne mogu biti "engleski, španski ili njemački mediji" nego se treba uvijek konkretno pozvati na izvor.
Ako nemate šta pametnije da pišete onda ne pišite ni gluposti. Ipak ovo neko i čita.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
imaš pravo NoName, i ja sam baš gledao tamo i fakat se nigdje ne spominje Džeko. Izgleda da ga moraju spomenut svaki dan, pa makar i sa povodom da je bio na čevapima
ali činjenica je da je prije nekih 15-ak dana osvanula informacija u britanskim medijima da Ancelotti preuzima Čelzi
i da za 75mil funti dovodi Aguera i Džeku. Vjerovatno su vođeni tom informacijom objavili ovo sada.
Bilo bi super da zaigraju njih dvojica zajedno (Džeko i Aguero)
ali činjenica je da je prije nekih 15-ak dana osvanula informacija u britanskim medijima da Ancelotti preuzima Čelzi
i da za 75mil funti dovodi Aguera i Džeku. Vjerovatno su vođeni tom informacijom objavili ovo sada.
Bilo bi super da zaigraju njih dvojica zajedno (Džeko i Aguero)
Ma i ja sam to primjetio, ali mrsko mi vise to spominjati, to svako zna... Isto tako za Drogbu, citam na Chelseaovom forumu kako je Drogba izjavio da bi volio da ostane u Chealseaju, a ovamo pise da bi se on vratio u Francusku, u sto iskreno sumnjam, jer je on idalje elita za Ligue 1. A to za Dzeku i Aguera, istina, spominje se samo Aguero i na tom forumu, tacnije ta ponuda koja se priprema za njega...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Nema veze, tako treba i da rade, da uvelicavaju i dizu mu cijenu...
pogledajte samo kako se Hrvati hvale svojima i kad su uspjesni i kad nisu...
100% sportski i krajnje opušten potpis
- FK Sarajevo
- Kontakt:
kako se pise po novinama i internetu najvise se pominje dzekin transfer u chelsea sad sta ce biti
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- el-fighter
- Kontakt:
Ja bih ga volio vidjet u Arsenalu ili Čelziju.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ma ja ba, sigurno Abramovich cita sportsport.ba redovno, i sad kad vidi kada ga ovi nasi nahvale, odma ce ga kupiti...RiNo je napisao/la:Nema veze, tako treba i da rade, da uvelicavaju i dizu mu cijenu...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Ako on ode u Chelsea on ce zagrijavat klupu isto kao sto je Schefchenko zagrijavo dok je on tamo bio. Neka ide u bilo koji klub samo ne Chelsea.
I Krv Svoju Za Bosnu Moju!
hoce sigurno.... ne mozes to nikako porediti, sevcenka u 30im bez ikakvih motiva i covjeka sa 23 kojoi ce da krvari samo da bi igraoBHFAN22 je napisao/la:Ako on ode u Chelsea on ce zagrijavat klupu isto kao sto je Schefchenko zagrijavo dok je on tamo bio. Neka ide u bilo koji klub samo ne Chelsea.
Ako ga Ancelotti dovede sigurno će dobiti priliku u Chelsea-u, do njega je hoćel je iskoristiti. Shevu je doveo Abramovich, onako kao kakav trofej. Postoji ipak razlika kada igrača dovede trener jer je to njegova želja,jer mu se sviđa takav igrač, i kad igrača dovede predsjednik radi nekog prestiža.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
slazem se sa no name.. ne znaju prevoditi.... isto kao sto su preveli pogresno da je hrustic igrao za u20 USA... a uopste nije se na hrustica to odnosilo nego na taylora nekog...
A major sign that Jacksonville University men's soccer is going big-time occurred last week when forward Tony Taylor and defender Nurdin Hrustic left school early to turn pro. Taylor, a former Bishop Kenny standout, is training for the U.S. under-20 World Cup team and is expected to sign with a Scandanavian pro club. Hrustic, a former Wolfson standout and native of Bosnia, signed a three-year contract with Bochum in Germany.
I klocevi su mislili da i hrustic i taylor nastupaju za u20.. ovdje se jasno vidi sda se samo odnosi na taylora...
A major sign that Jacksonville University men's soccer is going big-time occurred last week when forward Tony Taylor and defender Nurdin Hrustic left school early to turn pro. Taylor, a former Bishop Kenny standout, is training for the U.S. under-20 World Cup team and is expected to sign with a Scandanavian pro club. Hrustic, a former Wolfson standout and native of Bosnia, signed a three-year contract with Bochum in Germany.
I klocevi su mislili da i hrustic i taylor nastupaju za u20.. ovdje se jasno vidi sda se samo odnosi na taylora...
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
jbg adnane ne moraju svi znat engleski, al ovo bi i moja mama prevela ehhehe... onda je super ak je tako sa hrustica treba ga zvat u mladu barem da moze za nas i kad napuni 21 nas je, kakav god bio
nadam se uspjesan stoper...pozzzz
Bolje biti živ a kukavica nego mrtav a heroj
ma nasi novinari nepismeni.. njima samo da je vijest napisati.. i onda npr ciro **** procita ovo vidi mali nastupao i nece ga zvati.. prvo se treba istraziti.. zato se zove istrazivacko novinarstvo pa tek onda pisati nesto...
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
Joj **** im sve živo...adnan_hz je napisao/la:slazem se sa no name.. ne znaju prevoditi.... isto kao sto su preveli pogresno da je hrustic igrao za u20 USA... a uopste nije se na hrustica to odnosilo nego na taylora nekog...
posto smo kod gresaka na ovom sajtu, jucer su objavili da sturm iz graza nece igrati evropa ligu sljidece sezone posto su na cetvrtom mjestu zavrsili. medjutim austria iz beca je osvojila neki dan kup a oni su treci u ligi, pa ce zato sturm igrati u evropi slijedece sezone
fino, fino..... pohvale.....adnan_hz je napisao/la:I watched all dzeko's games for wolfsburg and national team this season..
Dzeko is strong, quick player excellent technique and he is superior in the air... He is like Drigma even better then Drogba.. he have good first touch and good reflexes. He can play alone he scored many goals without grafite.. he is young and he will still thrive..
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-18277.htm
Svaka čast!!!Ovo je veliko priznanje!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Evo nešto o budućnosti dijamanta:
Chelsea kontaktirao Džeku, čeka se Wolfsburg
Odlaskom Ancelottija u Chelsea pojačale su se priče da bi Džeko mogao karijeru nastaviti na Stamford Bridgeu, kontaki postoje no čeka se da Wolfsburg odredi visinu odštete za svog napadača.
Edin Džeko je svojim igrama postao tražena roba na europskom nogometnom tržištu, AC Milan je bio jedan od favorita, a i naš napadač nije krio sklonost rossonerima prema kojima gaji simpatije još od dječačkih dana.
Među klubovima koji su se spominjali kao Džekina naredna destinacija je i Chelsea kojeg od jučer vodi Carlo Ancelotti čime su se pojačale priče da bi dijamant karijeru mogao nastaviti upravo na Stamford Bridgeu.
Dogovorio sam sastanak sa čelnicima Wolfsburga, na kojem bi se oni trebali izjasniti u vezi s Edinom, u smislu da li ga žele prodati i po kojoj cijeni. Do tog sastanka teško je bilo šta reći. – rekao je za Avaz Džekin menadžer Irfan Redžepagić koji je potvrdio da je bilo kontakata sa Chelseaem.
Ne samo s njim, nego s mnogim klubovima. Međutim, bilo bi neozbiljno od mene da bilo s kim pregovaram kada mi iz Wolfsburga nije rečeno ni za koju svotu bi ga pustili da ide. Prvo moramo to riješiti. - rekao je Redžepagić.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Edin Džeko otkriva ime budućeg kluba
Napadač Wolfsburga i naš reprezentativac, Edin Džeko, održati će u srijedu u sarajevskom hotelu Hercegovina konferenciju za novinare na kojoj će, između ostalog, govoriti o nastavku svoje karijere.
Džeko je odličnim partijama u dresu njemačkog prvaka privukao na sebe pažnju brojnih europskih velikana.
Interes za našeg dijamanta pokazali su Arsenal, Chelsea, Milan i brojni drugi, a gdje bi Džeko mogao nastaviti karijeru saznati ćemo u srijedu.
Naime, u srijedu u 12 sati Edin Džeko će u hotelu Hercegovina održati konferenciju za novinare na kojoj će govoriti o planovima za budućnost, te otkriti imena klubova koji su konkretno zainteresirani za njega.
sportin.ba
Svaka čast!!!Ovo je veliko priznanje!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Evo nešto o budućnosti dijamanta:
Chelsea kontaktirao Džeku, čeka se Wolfsburg
Odlaskom Ancelottija u Chelsea pojačale su se priče da bi Džeko mogao karijeru nastaviti na Stamford Bridgeu, kontaki postoje no čeka se da Wolfsburg odredi visinu odštete za svog napadača.
Edin Džeko je svojim igrama postao tražena roba na europskom nogometnom tržištu, AC Milan je bio jedan od favorita, a i naš napadač nije krio sklonost rossonerima prema kojima gaji simpatije još od dječačkih dana.
Među klubovima koji su se spominjali kao Džekina naredna destinacija je i Chelsea kojeg od jučer vodi Carlo Ancelotti čime su se pojačale priče da bi dijamant karijeru mogao nastaviti upravo na Stamford Bridgeu.
Dogovorio sam sastanak sa čelnicima Wolfsburga, na kojem bi se oni trebali izjasniti u vezi s Edinom, u smislu da li ga žele prodati i po kojoj cijeni. Do tog sastanka teško je bilo šta reći. – rekao je za Avaz Džekin menadžer Irfan Redžepagić koji je potvrdio da je bilo kontakata sa Chelseaem.
Ne samo s njim, nego s mnogim klubovima. Međutim, bilo bi neozbiljno od mene da bilo s kim pregovaram kada mi iz Wolfsburga nije rečeno ni za koju svotu bi ga pustili da ide. Prvo moramo to riješiti. - rekao je Redžepagić.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Edin Džeko otkriva ime budućeg kluba
Napadač Wolfsburga i naš reprezentativac, Edin Džeko, održati će u srijedu u sarajevskom hotelu Hercegovina konferenciju za novinare na kojoj će, između ostalog, govoriti o nastavku svoje karijere.
Džeko je odličnim partijama u dresu njemačkog prvaka privukao na sebe pažnju brojnih europskih velikana.
Interes za našeg dijamanta pokazali su Arsenal, Chelsea, Milan i brojni drugi, a gdje bi Džeko mogao nastaviti karijeru saznati ćemo u srijedu.
Naime, u srijedu u 12 sati Edin Džeko će u hotelu Hercegovina održati konferenciju za novinare na kojoj će govoriti o planovima za budućnost, te otkriti imena klubova koji su konkretno zainteresirani za njega.
sportin.ba
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, dzemil, RacioEmocionalan i 78 gostiju.