Teško izgleda, potajno sam se nadao da će nakon ovog kola Sarajevo biti prvo na tabeli a Igman drugi.

Teško izgleda, potajno sam se nadao da će nakon ovog kola Sarajevo biti prvo na tabeli a Igman drugi.
Burna noć bi ti bila
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 20:45Sta je stvarno sa svim novim terenima? Uvalio nam Vico iz Cernobila travu.
Pricali smo na pocetku o tome,ovdje nas ubjedjivali da smo glupi. Ovi tereni novi su odron,tek postavljeni a komadi trave ispadaju po cijelom terenu. Mislio sam da ce u Mostaru biti nesto bolji al sve je to lose. Najgore su uradili Kosevo,prehrambeni sloj tvrdji od betona.jurisicduska je napisao/la: ↑27 avg 2023, 20:47mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 20:45Sta je stvarno sa svim novim terenima? Uvalio nam Vico iz Cernobila travu.
Šta će bit. Eto on nako zaganjao uefu da pomogne jer voli da nam fudbal prosperira. Vidis da pokušavaju srozati državu u svakom aspektu, od kulture, sporta, socijalne situacije, kreditne svake druge.
Nije Vico kriv njegove su namjere očite krivi su ovi prije njega sto su ista **** ko on ako ne i gora. I krivi smo mi sto im puštamo.
Izgleda da je najbolji kod nas i u BL. Još kod nas dva kluba igraju...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 20:56Pricali smo na pocetku o tome,ovdje nas ubjedjivali da smo glupi. Ovi tereni novi su odron,tek postavljeni a komadi trave ispadaju po cijelom terenu. Mislio sam da ce u Mostaru biti nesto bolji al sve je to lose. Najgore su uradili Kosevo,prehrambeni sloj tvrdji od betona.jurisicduska je napisao/la: ↑27 avg 2023, 20:47mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 20:45Sta je stvarno sa svim novim terenima? Uvalio nam Vico iz Cernobila travu.
Šta će bit. Eto on nako zaganjao uefu da pomogne jer voli da nam fudbal prosperira. Vidis da pokušavaju srozati državu u svakom aspektu, od kulture, sporta, socijalne situacije, kreditne svake druge.
Nije Vico kriv njegove su namjere očite krivi su ovi prije njega sto su ista **** ko on ako ne i gora. I krivi smo mi sto im puštamo.
I onaj vas mi djeluje los,zavisi koje slike pogledas.Sky9 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 20:59Izgleda da je najbolji kod nas i u BL. Još kod nas dva kluba igraju...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 20:56Pricali smo na pocetku o tome,ovdje nas ubjedjivali da smo glupi. Ovi tereni novi su odron,tek postavljeni a komadi trave ispadaju po cijelom terenu. Mislio sam da ce u Mostaru biti nesto bolji al sve je to lose. Najgore su uradili Kosevo,prehrambeni sloj tvrdji od betona.jurisicduska je napisao/la: ↑27 avg 2023, 20:47
Prodje ljeto 30-to.godina mi zao nijeeee….Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑27 avg 2023, 18:52Nista je ovo, meni pitarsam izanalizirao cijelo porodicno stablo na slijepo. Kaze moji preci su dosli iz srednje Europe za vrijeme Austro Ugarske, da rade na zeljezniciLegendaIvica je napisao/la: ↑27 avg 2023, 18:39Pridruzio se 15.08.2023 a vec ima 128 posta i zna etnicku pripadnost svakog forumasa. Aferim![]()
Trava u BL je u perfektonom stanju, takođe dva kluba igraju !Sky9 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 20:59Izgleda da je najbolji kod nas i u BL. Još kod nas dva kluba igraju...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 20:56Pricali smo na pocetku o tome,ovdje nas ubjedjivali da smo glupi. Ovi tereni novi su odron,tek postavljeni a komadi trave ispadaju po cijelom terenu. Mislio sam da ce u Mostaru biti nesto bolji al sve je to lose. Najgore su uradili Kosevo,prehrambeni sloj tvrdji od betona.jurisicduska je napisao/la: ↑27 avg 2023, 20:47
Koji je drugi?letsgofighter je napisao/la: ↑27 avg 2023, 21:23Trava u BL je u perfektonom stanju, takođe dva kluba igraju !Sky9 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 20:59Izgleda da je najbolji kod nas i u BL. Još kod nas dva kluba igraju...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 20:56
Pricali smo na pocetku o tome,ovdje nas ubjedjivali da smo glupi. Ovi tereni novi su odron,tek postavljeni a komadi trave ispadaju po cijelom terenu. Mislio sam da ce u Mostaru biti nesto bolji al sve je to lose. Najgore su uradili Kosevo,prehrambeni sloj tvrdji od betona.![]()
Nemoj samo reć da ti je TM izvorEspiritosanto je napisao/la: ↑27 avg 2023, 21:04Široki i Zvijezda iz prvih 11,3 igrača sa našim pasošom![]()
Pa onda gledaš to samo na rezultatima ili na transfermarktu. Svi ti uglavnom imaju naš pasoš samo što im stoji primarni Hrvatska/Srbija.Espiritosanto je napisao/la: ↑27 avg 2023, 21:04Široki i Zvijezda iz prvih 11,3 igrača sa našim pasošom![]()
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, ErosViverosViv, feniksptica i 19 gostiju.