NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
- BatistutA19
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Prvo po onom kijametu tesko gledat a kamoli mislit i igrat ,cestitke za obje ekipe.
Sad malo hladne glave prvo zasluzena cista pobijeda,Mladost nijednu sansu nije imala a mi smo uz gol u drugom imali mozda jedan bukvalno zicer ona kontra sa desne strane kad im golman odbrane i 3 dobra suta glavom sve pored stative.
Fali tu prvo adaptacije na ligu,malo uigranosti i pronaci tih 11 i ta bolja suradnja vezni red i napad.Nadam se Hrelji ubrzo i Sarica sve boljeg.Malo tu Duvnjak jos luta ali bice to dobro treba sabura i podrske..
Uglavnom odlicna 3 boda i pokusat dobit to Gorazde i onda 2 gosti Rahic i Kakanj ili obratno a i nebitno.Samo treba dobit Gorazde i eto nas u vrh gore.
Duga je sezona nece bit lahko nikom nigdje ali mi cemo samo gledat sebe i utakmicu po utakmicu..
Robijasi cista desetka mozda najzasluzniji za pobjedu.
Sad malo hladne glave prvo zasluzena cista pobijeda,Mladost nijednu sansu nije imala a mi smo uz gol u drugom imali mozda jedan bukvalno zicer ona kontra sa desne strane kad im golman odbrane i 3 dobra suta glavom sve pored stative.
Fali tu prvo adaptacije na ligu,malo uigranosti i pronaci tih 11 i ta bolja suradnja vezni red i napad.Nadam se Hrelji ubrzo i Sarica sve boljeg.Malo tu Duvnjak jos luta ali bice to dobro treba sabura i podrske..
Uglavnom odlicna 3 boda i pokusat dobit to Gorazde i onda 2 gosti Rahic i Kakanj ili obratno a i nebitno.Samo treba dobit Gorazde i eto nas u vrh gore.
Duga je sezona nece bit lahko nikom nigdje ali mi cemo samo gledat sebe i utakmicu po utakmicu..
Robijasi cista desetka mozda najzasluzniji za pobjedu.
Cestitke igracima i jedne i druge ekipe sto su izvukli zivu glavu po ovakvom vremenu. Pa mi smo svakih 15 minuta na slauf isli
Igru necu komentarisati jer iza gola nije se imalo ni pregleda ni mogucnosti nesto kvalitetnije vidjeti igru. Prva pobjeda u Federaciji koja ce nadam se dati malo krila igracima i da nastave niz bez poraza.
Robijasi, odlicno izdanje. Dovoljno govori osmjeh Nurkovica dok skace sa ostalim igracima koliko je dobro sve bilo.
Idemo dalje! Naprijed Če! Svi na Bilino u subotu!!!!

Robijasi, odlicno izdanje. Dovoljno govori osmjeh Nurkovica dok skace sa ostalim igracima koliko je dobro sve bilo.
Idemo dalje! Naprijed Če! Svi na Bilino u subotu!!!!
Zasluzena pobjeda u potpunosti, osjeti se napredak od zadnje 2 utakmice. Hora i Isakovic ko duo obavezni a Vardo u vezu. Svi su bili solidni s obzirom na dzehenemske uslove igre, samo moram kritikovat Karalica sto se tice driblinga momak mora poradit na tome ali se bori. Sve u svemu solidno i robija 10/10
-
- Kontakt:
Robija malo slabija od fukara 

Lako je robiji kad je u full pogonu.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Bravo momci za pobjedu
Sad se lakše diše...
Igrao kao igra po ovakvim vrućinama ništa se nije bolje ni moglo ocekivati bolje
Psihički ova 3 boda ce mnogo značiti ekipi sigurno i msm da će za vikend protiv Goražda opustenije igrati
Još ako Boronja zaigra biti će top
Sad se lakše diše...
Igrao kao igra po ovakvim vrućinama ništa se nije bolje ni moglo ocekivati bolje
Psihički ova 3 boda ce mnogo značiti ekipi sigurno i msm da će za vikend protiv Goražda opustenije igrati
Još ako Boronja zaigra biti će top
- legenda reala
- Kontakt:
Ima li Emira iz Zenice jel ziv 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
Pod broj jedan nehumani uslovi za igru na plus 38. Svaka cast za sve aktere od igraca do navijaca. Čelik bio bolja ekipa i zasluženo slavio, mogli smo u drugom poluvremenu ranije zavrsit utakmicu, ali Masic i Karalic mislim su promasili dvije sanse.
Pet bodova iz tri utakmice nije lose, ali sada se Gorazde mora dobiti kuci
Pet bodova iz tri utakmice nije lose, ali sada se Gorazde mora dobiti kuci
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
- limvolikce1945
- Kontakt:
Treba dati i Duvnjaku da se malo snađe, jbg i njemu je ovo prvi put da igra ovu ligu, mislim da će on nadoći šta treba i ko može, a ko ne može odgovoriti na zahtjeve ove lige. I da znate, nije dobro naglo mijenjati cijelu postavu, onda dobiješ kontra efekat, ovako postepeno na klupu ovi što su malo pali, a pojačanja (ako se pokažu) zauzmu njihova mjesta.
-
- Kontakt:
Imali smo još 5-6 stopostotnih morali smo im još jedan uvalit.
Ovaj momak Bajramović se baš fino uklopio u ekipu i pored Mašića i Horića sigurno najbolje pojačanje. Drastično bolji od i stabilniji od Arnautovića.
Ovaj momak Bajramović se baš fino uklopio u ekipu i pored Mašića i Horića sigurno najbolje pojačanje. Drastično bolji od i stabilniji od Arnautovića.
Odličan Bajramović! Baš nakon utakmice komentarišem da je definitivno pored Horića i Mašića najbolje pojačanje.PonosniSmogovci je napisao/la: ↑27 avg 2023, 21:30Imali smo još 5-6 stopostotnih morali smo im još jedan uvalit.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Durmo (U21) Sivac, Hora, Isakovic, Bajramovic
Skols - Vardo
Trazimo jos 4 startera
Saric je ludjak, mislim da za 20ak minuta, koliko je igrao, nije nikome dodao lopte
Skols - Vardo
Trazimo jos 4 startera

Saric je ludjak, mislim da za 20ak minuta, koliko je igrao, nije nikome dodao lopte

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Naprijed pored toga mora Masic nema ko drugi, sredina ta famozna, ubacio bi ovog Sarica i Karalića i isao bi sa jos jednim novim napadacem.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Bajramovica profilisati u stopera. Ima visinu, skok igru, zna s loptom, ljevak. Samo je tad problem sto nemamo onda lijevog beka, ili mozda probati Hrelju.
Nego, gledaj kriticara kako seru po igracima i igri, a momci igrali u najgorim mogucim uslovima. Nisi mogao normalno sjediti na tribini da se ne preznojis, kamo li da igras. Znam ja da sunce preko streama izgleda lijepo, ali nije lijepo igrati.
Ja sam davno pisao da je defanzivna igra razlog zasto su Karalic i Durmis "nezamjenjivi", ali se moraju obojica probuditi. Danas je Karalic bio ok, ali mora to sigurnije i sa vise samopouzdanja. On dodje do 16 i izgubi se. Svidja mi se promjena pozicije kod Durmisa, posebno kad su ekipe umornije.
Nego, gledaj kriticara kako seru po igracima i igri, a momci igrali u najgorim mogucim uslovima. Nisi mogao normalno sjediti na tribini da se ne preznojis, kamo li da igras. Znam ja da sunce preko streama izgleda lijepo, ali nije lijepo igrati.
Ja sam davno pisao da je defanzivna igra razlog zasto su Karalic i Durmis "nezamjenjivi", ali se moraju obojica probuditi. Danas je Karalic bio ok, ali mora to sigurnije i sa vise samopouzdanja. On dodje do 16 i izgubi se. Svidja mi se promjena pozicije kod Durmisa, posebno kad su ekipe umornije.
Celik!3,2,2.
Karalic je najbolji u ova prva tri kola od ovih U21. Rekao bih on je siguran zbog dobre forme. Imao je dobra dva centarsuta za Masica i Skolsa.
Medjuseljc treci U21. Volio bih vidjeti Sarica od prve minute, ali nekako se cini neodgovoran. Neda loptu nikome, dribla 50 metara, ne cini mi se da igra odbranu.
Hrelja bi mogao dobro sjesti tu

-
- Kontakt:
Ja sam siguran da je jedini razlog zasto Saric ne igra od prve to sto ne igra odbranu, nit hoce da se vraca, a Duvnjak to konstano zahtjeva od krilnih igraca.Truhlo je napisao/la: ↑27 avg 2023, 21:57Karalic je najbolji u ova prva tri kola od ovih U21. Rekao bih on je siguran zbog dobre forme. Imao je dobra dva centarsuta za Masica i Skolsa.
Medjuseljc treci U21. Volio bih vidjeti Sarica od prve minute, ali nekako se cini neodgovoran. Neda loptu nikome, dribla 50 metara, ne cini mi se da igra odbranu.
Hrelja bi mogao dobro sjesti tu![]()
Čestitke igračima na pobjedi po nenormalnim uslovima! Robijaši fantastični! Horič,Isakovič i Bajramovic moraju u odbrani igrat zajedno.Vezni red Tabakovič,Vardo,Mehič...Žuna klupa! Danas se više dodavalo puno manje izbijanja i preskakanja sredine al vračanje lopte unazad i golmanu konstantno se dešava i previše! Pobjeda je ok taman da se očekuje prihod od ulaznica nekih 15 - 20 hiljada km protiv Gorazda...Golman,odbrana,napad imamo to solidno i funkcioniše ,al sredina nikako!
::::SAMO ČELIK::::
- Zenicanin988
- Kontakt:
Nemoj Skolsa Allahati
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Hocu Allaha mi.
Skols je danas preorao teren, iako je bilo 40 stepeni. Umalo je i gol zabio

Zuna mi nekako kvalitetnije izgleda naprijed na ofanzivnijim pozicijama. Ne treba ga gurati vise na centralnog veznog, tu ne valja

Čestitam svima jubilej, sutra je godisnjica od posljednjeg poraza Čelika.
365 dana !!!!!
365 dana !!!!!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.