HŠK Zrinjski

blazenko2
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la blazenko2 » 27 avg 2023, 16:11

us1997 je napisao/la:
27 avg 2023, 16:06
supervizor je napisao/la:
27 avg 2023, 15:53
PiazzaGrande je napisao/la:
27 avg 2023, 15:44
Joj, da je jednu crnu mrcinu dovesti na štopersko mjesto, to bi bila prava stvar....
Kad si već spomenuo,ima u Dubravi momak Clement Ikenna,2003g..možda je neko čuo.
Već je jedan od najboljih stopera lige sigurno,a pristupačan je,preporučujem da se obrati pažnja.

E take je Jakirovic dovodio i imali smo rezultat a sad se vracamo politici dovodjena ozljedenih i istrosenih imena dokle ce nas dovesti vidit cemo
:thumbup: :thumbup:
-1905-

Jjoossiipp
Kontakt:

Post Postao/la Jjoossiipp » 27 avg 2023, 16:35

Samo napomena koga nam je veliki Sergej sve dovodio i smatrao da su pojačanja za nas: Ivan Jajalo, Sadik Škrijelj, Anes Vazda, Gojko Gadže, Josip Gačić, Aleksandar Stanković, Madrid Šošić, Domagoj Pusić, Petar Bojo, Dejan Trajkovski, Gregor Gulisija, Marko Tesija, Zarija Lambulic, Ennio Travaglia, Mateo Božić, Juraj Ljubic, Stranput, Trebotića, Tvonimir Vukoja…. Evo, sjetih se bar njih 20-Ak. Jednostavno pitanje; Koliko su nam ova njegova pojačanja donijela , a koliko su koštala nas klub? Prema tome, o nekom klanjanju zlatnom teletu, Sergeja, nema vise nikakvog smisla.

Jjoossiipp
Kontakt:

Post Postao/la Jjoossiipp » 27 avg 2023, 16:48

Od crnog centarfora ništa. Bik na 2 treninga. Dečko promašio sport. Boze sačuvaj, šta sve ovo menadžeri guraju!??

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 27 avg 2023, 16:51

Znači nije zadovoljio... Nemamo sreće sa crnim mambama...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

DTzmu30
Kontakt:

Post Postao/la DTzmu30 » 27 avg 2023, 17:01

Jjoossiipp je napisao/la:
27 avg 2023, 16:35
Samo napomena koga nam je veliki Sergej sve dovodio i smatrao da su pojačanja za nas: Ivan Jajalo, Sadik Škrijelj, Anes Vazda, Gojko Gadže, Josip Gačić, Aleksandar Stanković, Madrid Šošić, Domagoj Pusić, Petar Bojo, Dejan Trajkovski, Gregor Gulisija, Marko Tesija, Zarija Lambulic, Ennio Travaglia, Mateo Božić, Juraj Ljubic, Stranput, Trebotića, Tvonimir Vukoja…. Evo, sjetih se bar njih 20-Ak. Jednostavno pitanje; Koliko su nam ova njegova pojačanja donijela , a koliko su koštala nas klub? Prema tome, o nekom klanjanju zlatnom teletu, Sergeja, nema vise nikakvog smisla.
Zariju Lambulića je doveo Šula za vrijeme mandata Žižovića, isto kao i Trebotića
Od ovih ostalih koje si nabrojao je istina da su došli za vrijeme Jakirovića, i to u onoj prvoj sezoni iza "provjetravanja svlačionice", kada Zrinjski nije bio u mogućnosti dovesti bilo kakvog igrača pod Ugovorom. Tada se dovodilo ono što se moglo dovesti.
I s takvim rosterom je popišao ligu.
Mojne mi kenjati na Jakira. Uzeo je Rijeku na polusezoni sa pretposljednjeg mjesta i izborio Europu. Također, očistio i njihovu svlačionicu od "imena" na koje svršva i Šula i Denka (Vrančić, Halilović...) i sigurno će za godinu ili dvije napraviti Rijeka napraviti višemilijunske transfere na par mladih igrača koje je tamo doveo Jakir.
Kakav transfer rok su Šula i Denka do sada uradili?
Bradarić - godinu ipol dan bez treninga, pivski stomak ispred njega i nakon gotovo mjesec dana treninga. Kad će biti spreman za igru? Jedino mu se vesele kockarnire i mostarski kamatari.
Zvone Kožulj - dvije godine nije potrčao, u izjavi za HŠKZ Tv i sam se čudi što je dobio poziv Zrinjskom obzirom u kakvom se stanju nalazi. Najspremniji je bio dok je bio u Širokom, a ni tada nije bio spreman. Igrač za publike.
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar

Marko1905
Kontakt:

Post Postao/la Marko1905 » 27 avg 2023, 17:40

DTzmu30 je napisao/la:
27 avg 2023, 17:01
27 avg 2023, 16:35
Zariju Lambulića je doveo Šula za vrijeme mandata Žižovića, isto kao i Trebotića
Od ovih ostalih koje si nabrojao je istina da su došli za vrijeme Jakirovića, i to u onoj prvoj sezoni iza "provjetravanja svlačionice", kada Zrinjski nije bio u mogućnosti dovesti bilo kakvog igrača pod Ugovorom. Tada se dovodilo ono što se moglo dovesti.
I s takvim rosterom je popišao ligu.
Mojne mi kenjati na Jakira. Uzeo je Rijeku na polusezoni sa pretposljednjeg mjesta i izborio Europu. Također, očistio i njihovu svlačionicu od "imena" na koje svršva i Šula i Denka (Vrančić, Halilović...) i sigurno će za godinu ili dvije napraviti Rijeka napraviti višemilijunske transfere na par mladih igrača koje je tamo doveo Jakir.
Kakav transfer rok su Šula i Denka do sada uradili?
Bradarić - godinu ipol dan bez treninga, pivski stomak ispred njega i nakon gotovo mjesec dana treninga. Kad će biti spreman za igru? Jedino mu se vesele kockarnire i mostarski kamatari.
Zvone Kožulj - dvije godine nije potrčao, u izjavi za HŠKZ Tv i sam se čudi što je dobio poziv Zrinjskom obzirom u kakvom se stanju nalazi. Najspremniji je bio dok je bio u Širokom, a ni tada nije bio spreman. Igrač za publike.
Svaka čast Profi i nedvojbeno je da odličan trener i da je Zrinja s njim izgledao odlično ,baš dominantno.Njegove zasluge su činjenica
Ali ono sto Danko Šulenta radi zadnjih 10- 11 godina je čudo u našem okruženju.Mi brzo zaboravljamo ali prije 12 godina gubili smo kući od Metalegea ,treneri su bili tipa Bloudeka Itd .A onda je ja mislim 2012 u klub dosao Danko Šulenta i u slijedecih 12 sezona uzeli smo 6 titula prvaka i jedan kup,izuzev jedne godine svake smo igrali Europu ,osvojili smo duplu krunu i plasirali se grupnu fazu euro takmičenja ,od onog rugla od stadiona smo došli do toga da nam je Uefa odobrila da ipak igramo kući grupnu fazu a u regiji se priča o Zrinjskom kao velikom i sređenom klubu.Jedina konstanta u tih 12 godina je Šula i tisuću i pol do dvije tisuće navijaca.Ostalo je promjenjivo i mijenjalo se iz godine u godinu.Imao je i on grešaka daleko od toga da nije ali u svakom se poslu grijesi.Ja ga ne poznajem osobno ali iz vise izvora znam da čovjek zivi za Zrinju 24 sata .Na žalost mi tek kad nešto izgubimo to počnemo cijeniti .Nadam se da Šula još godinama neće otići iz Zrinjskog .
Volim Mostar pa makar i vaki

Jjoossiipp
Kontakt:

Post Postao/la Jjoossiipp » 27 avg 2023, 17:42

Po tebi, dobro mi ikako ostanemo u ligi. Očito, nas pomažu neke nadnaravne sile. Te 8 prvenstava, te 2 kupa, te grupna faza, a sve do sad promašaj do promašaja.

stanaaa
Kontakt:

Post Postao/la stanaaa » 27 avg 2023, 17:43

Hoce li Hrvanovic biti spreman veceras kako mu je stanje sa ozljedom

DTzmu30
Kontakt:

Post Postao/la DTzmu30 » 27 avg 2023, 18:03

27 avg 2023, 17:42
Po tebi, dobro mi ikako ostanemo u ligi. Očito, nas pomažu neke nadnaravne sile. Te 8 prvenstava, te 2 kupa, te grupna faza, a sve do sad promašaj do promašaja.
Gdje sam ja to napisao, da se mi borimo za opstanak?
Nemoj izvrtati stvari i nemoj pisati gluposti.
Jakirović je najzaslužniji za zadnje dvije sezone dominacije. Pokazao je put kako treba raditi!
Mladi igrači, željni dokazivanja, a prije svega trkački sposobni.
Istrošeni igrači, igrači sa 30+ godina, ugašene zvijezde i "imena", to je modus operandi Šule.
Nećemo sad nabrajati njegove mezimce, od Tončia Kukoča, Ibaneza, Trebotića, Varvodića, vraćanja Filipovića, Arežine tri puta ili pak Todorovića.
Nitko Šuli ne spori da voli Zrinjski i da radi 24sata dnevno za dobrobit Zrinjskog, te da gotovo sam vuče Zrinjski. Niti bilo tko može osporiti njegove zasluge za klub u kakv je izrastao Zrinjski. Pustiti samom Šuli da kroji transfer politiku i nije baš najpametnija stvar.
HŠK Zrinjski Mostar

blazenko2
Kontakt:

Post Postao/la blazenko2 » 27 avg 2023, 18:03

27 avg 2023, 16:48
Od crnog centarfora ništa. Bik na 2 treninga. Dečko promašio sport. Boze sačuvaj, šta sve ovo menadžeri guraju!??
Ovaj Sunday ili ?
-1905-

TheNoblesMo
Kontakt:

Post Postao/la TheNoblesMo » 27 avg 2023, 18:10

27 avg 2023, 16:48
Ima li ista drugo na vidiku? Posudba neka mozda?
Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju

supervizor
Kontakt:

Post Postao/la supervizor » 27 avg 2023, 18:56

Da smo znali koliko će Rendulić miksat,mogli smo komotno pare preusmjerit na 3 kapitalca samo takva,njemu svakako dosta 15 igrača :D

Marko1905
Kontakt:

Post Postao/la Marko1905 » 27 avg 2023, 19:02

DTzmu30 je napisao/la:
27 avg 2023, 18:03
27 avg 2023, 17:42
Gdje sam ja to napisao, da se mi borimo za opstanak?
Nemoj izvrtati stvari i nemoj pisati gluposti.
Jakirović je najzaslužniji za zadnje dvije sezone dominacije. Pokazao je put kako treba raditi!
Mladi igrači, željni dokazivanja, a prije svega trkački sposobni.
Istrošeni igrači, igrači sa 30+ godina, ugašene zvijezde i "imena", to je modus operandi Šule.
Nećemo sad nabrajati njegove mezimce, od Tončia Kukoča, Ibaneza, Trebotića, Varvodića, vraćanja Filipovića, Arežine tri puta ili pak Todorovića.
Nitko Šuli ne spori da voli Zrinjski i da radi 24sata dnevno za dobrobit Zrinjskog, te da gotovo sam vuče Zrinjski. Niti bilo tko može osporiti njegove zasluge za klub u kakv je izrastao Zrinjski. Pustiti samom Šuli da kroji transfer politiku i nije baš najpametnija stvar.
Pa nor. Bašića i Sučića je u Zrinju doveo Šula još kao djecu ,vratio je Savica iz GoškaIsto kao sto je u dva navrata doveo Bilbiju, Ćužu je lani Šula doveo a ne Profa .Stvarno mi u Mostaru domaćim ljudima sve mozemo oprostiti osim uspjeha.Ta će on …..Ali dobro svak ima pravo na svoje razmišljanje .

SokolPravde

Post Postao/la SokolPravde » 27 avg 2023, 21:03

Treba svima skinuti kapu koji su vodili klub i vode još uvijek i što su ga unaprijeđivali s realno malim mogućnostima i skoro nikakvom infrastrukturom.
Sada je klub ipak u zadnjih nekoliko godina dosao na jedan ozbiljniji Europski nivo i nadam se da će ovi izlasci u Europu i skupine postati konstanta .
Ne treba tražiti dlake u jajetu da se moglo bolje neke stvari vjerojatno da prvenstveno oko pitanja stadiona , infrastrukture i rada omladinskog pogona . Da se ti mladi dečki koji zaslužuju mogu stručno i polako uvoditi u prvi tim .

blazenko2
Kontakt:

Post Postao/la blazenko2 » 27 avg 2023, 21:46

Boze sacuvaj golmana... Ne moze ih Bilbija dat koliko ih ovaj gringo moze primit
-1905-

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 27 avg 2023, 22:08

Ja ne znam šta ćemo mi kada Nemanja jednog dana objesi kopačke o klin, jednostavno kralj golgetera.
Niron nije znao jel došao ili pošao, ovakav golman se nije još pojavio pod Bijelim Brijegom.
Obrana i vezni red nam se moraju dići od prve minute u četvrtak, koncentracija na svakoj lopti, inače…
Danas LASK - Austria Beč 2:0, oba gola Žulj!
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

us1997
Kontakt:

Post Postao/la us1997 » 27 avg 2023, 22:17

Vidili smo golmana i svi vidjeli da od njeg nema nista , imamo problema uvodnih minuta i to se mora rijesiti gol protiv Slovana , Goska , 2 protiv Laska i dns i na tom Rendulic mora poraditi da utakmica pocinje od prve minute a ostalo je sve bilo vise manje odradjivanje posla i oni se cuvaju u glavi za Lask , a Sabljic me pozitivno iznenadio dns šteta što ga nije nagradila jedna lopta golom pa da mu se možda i otvori

DTzmu30
Kontakt:

Post Postao/la DTzmu30 » 27 avg 2023, 22:27

Naša širina kadra se najbolje vidjela večeras.
Čanađija, Ivančić, Ćorluka i Bilbija se "troše" protiv Zvijezde 09, i to pred povijesnu utakmicu za ulazak u Europa ligu.
Brada i Zvone u Vip loži B. Skupa 3 utakmice imaju u zadnje dvije godine. Kažu da će biti spremni za po 20 tak minuta tamo oko 11 mjeseca.
HŠK Zrinjski Mostar

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 27 avg 2023, 22:37

DTzmu30 je napisao/la:
27 avg 2023, 22:27
Naša širina kadra se najbolje vidjela večeras.
Čanađija, Ivančić, Ćorluka i Bilbija se "troše" protiv Zvijezde 09, i to pred povijesnu utakmicu za ulazak u Europa ligu.
Brada i Zvone u Vip loži B. Skupa 3 utakmice imaju u zadnje dvije godine. Kažu da će biti spremni za po 20 tak minuta tamo oko 11 mjeseca.
Pa Dankec se vratio provjerenim imenima :mrgreen:
Nema ti od tih igraca nista sto ih spominjes pogotovo Kozulja a u ovu mrtvu amatersku ligu ozbiljan igrac nece doci niti mi imamo novca za takve.Kad to svi skupa shvatimo bit ce nam lakse,pa novac koji Bilbija u nas ima Luka Menalo u Admiral Casinu za vecer prokocka.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

Marko1905
Kontakt:

Post Postao/la Marko1905 » 27 avg 2023, 22:40

Boze sacuvaj golmana.Čovjek ni zivi zid ne zna postaviti kako treba.
Bilbija samo potvrđuje da je najbolji igrač ove lige ikad.Samo bih izdvojio Sabljica prvo poluvrijeme , iznenadio me je pozitivno ,posebno asist za gol i ona minijatura kod aut linije👏🏻.Samo to mora postati konstanta.I drugo asistencija Ćorluke desnom ,njegovom slabijom nogom ,Bilbiji na trepavicu.Sva cast majstore.
O primanju golova u prvim minutama i šupljoj obrani već je napisano i postaje zabrinjavajuće.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], invincible1921, jurisicduska, leo1946, ventilateur i 31 gost.