HŠK Zrinjski
Re: HŠK Zrinjski
Bar je golmana Marica odmorio ako nista
Antipolitika3 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 22:37Pa Dankec se vratio provjerenim imenimaDTzmu30 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 22:27Naša širina kadra se najbolje vidjela večeras.
Čanađija, Ivančić, Ćorluka i Bilbija se "troše" protiv Zvijezde 09, i to pred povijesnu utakmicu za ulazak u Europa ligu.
Brada i Zvone u Vip loži B. Skupa 3 utakmice imaju u zadnje dvije godine. Kažu da će biti spremni za po 20 tak minuta tamo oko 11 mjeseca.![]()
Nema ti od tih igraca nista sto ih spominjes pogotovo Kozulja a u ovu mrtvu amatersku ligu ozbiljan igrac nece doci niti mi imamo novca za takve.Kad to svi skupa shvatimo bit ce nam lakse,pa novac koji Bilbija u nas ima Luka Menalo u Admiral Casinu za vecer prokocka.
Volim Mostar pa makar i vaki
Opet će nam trebat jedan prijelazni rok za "prozračivanje svlačionice". Ništa ni Danko ni Denka nisu naučili.Antipolitika3 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 22:37Pa Dankec se vratio provjerenim imenimaDTzmu30 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 22:27Naša širina kadra se najbolje vidjela večeras.
Čanađija, Ivančić, Ćorluka i Bilbija se "troše" protiv Zvijezde 09, i to pred povijesnu utakmicu za ulazak u Europa ligu.
Brada i Zvone u Vip loži B. Skupa 3 utakmice imaju u zadnje dvije godine. Kažu da će biti spremni za po 20 tak minuta tamo oko 11 mjeseca.![]()
Nema ti od tih igraca nista sto ih spominjes pogotovo Kozulja a u ovu mrtvu amatersku ligu ozbiljan igrac nece doci niti mi imamo novca za takve.Kad to svi skupa shvatimo bit ce nam lakse,pa novac koji Bilbija u nas ima Luka Menalo u Admiral Casinu za vecer prokocka.
Najviše sam se plašio njihovih metoda za dovođenje igrača. Što veće ime sa što manje utakmica. Veliki plus mu je ako je "zvijezda" i ozljeđena.
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
-
- Kontakt:
Bravo znalci,da uzmete Cim da vodite uveli bi ga iz 4 u 5.tu ligu.
-
Dobar onaj golman jučer mogao bi da bude vekiko pojačanje i da se uzme pinka ond njega ...
Reko sam odma kakav ce bit golman upalis mu highlight ono sve na utakmici protiv Njemacke, pa gdje ce se zidov pokazat nego tu...SokolPravde je napisao/la: ↑28 avg 2023, 09:28Dobar onaj golman jučer mogao bi da bude vekiko pojačanje i da se uzme pinka ond njega ...
-1905-
4.8. posljednje pojačanje došlo
Jel cekamo mjesec dana da prodje pa cemo onda dovodit ili?
Jel cekamo mjesec dana da prodje pa cemo onda dovodit ili?
-1905-
-
- Kontakt:
A sta su ljudi pogresno rekli ? Zna svak kolko je tesko dovest igraca u nasu ligu i to sve, ali imali su i previse nego dovoljno vremena, ne treba upravu pljuvat ali da ima ne logicnih stvari ima, tipa kozulj, bradaric.... Ali kazem treba sacekat kraj i vidit kako ce ovo sve zavrsit jer vjerujem u upravu i mislim da znam sta rade jer mi je dosta upitnika....GradKamena2 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 07:53Bravo znalci,da uzmete Cim da vodite uveli bi ga iz 4 u 5.tu ligu.
- Antipolitika3
- Kontakt:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Sere se i na sta treb! i na sta ne treba,kad dobijemo SB savrsena ce bit prva 2 mjeseca i na prvoj stanci.Jedini1905 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 10:38A sta su ljudi pogresno rekli ? Zna svak kolko je tesko dovest igraca u nasu ligu i to sve, ali imali su i previse nego dovoljno vremena, ne treba upravu pljuvat ali da ima ne logicnih stvari ima, tipa kozulj, bradaric.... Ali kazem treba sacekat kraj i vidit kako ce ovo sve zavrsit jer vjerujem u upravu i mislim da znam sta rade jer mi je dosta upitnika....GradKamena2 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 07:53Bravo znalci,da uzmete Cim da vodite uveli bi ga iz 4 u 5.tu ligu.
Ovde sta pisete reko bi cojek da smo sve poispadali i izgubili,a mi nikad bolji start sezone.
I ostali zapitajte se malo sta pisete i gdje pisete,iako je pola laznih profila koji se predstavljaju da navijaju za HSKZ !
-
A koga to ti misliś da je kažni profil molim te prosvijetli me ako ne javno onda u poruci ??GradKamena2 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 11:19Sere se i na sta treb! i na sta ne treba,kad dobijemo SB savrsena ce bit prva 2 mjeseca i na prvoj stanci.Jedini1905 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 10:38A sta su ljudi pogresno rekli ? Zna svak kolko je tesko dovest igraca u nasu ligu i to sve, ali imali su i previse nego dovoljno vremena, ne treba upravu pljuvat ali da ima ne logicnih stvari ima, tipa kozulj, bradaric.... Ali kazem treba sacekat kraj i vidit kako ce ovo sve zavrsit jer vjerujem u upravu i mislim da znam sta rade jer mi je dosta upitnika....GradKamena2 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 07:53Bravo znalci,da uzmete Cim da vodite uveli bi ga iz 4 u 5.tu ligu.
Ovde sta pisete reko bi cojek da smo sve poispadali i izgubili,a mi nikad bolji start sezone.
I ostali zapitajte se malo sta pisete i gdje pisete,iako je pola laznih profila koji se predstavljaju da navijaju za HSKZ !
Cemu toliko negative dosta prepiranja svi smo jedno svi pod bijeli brijeg idemo po prolaz samo jako
Josipu Drmiću propo transfer u Tursku, nebi lose bilo kad bi u nas sletio, Dinamo ga se svakako zeli rijesit.
-1905-
Vjerujem u upravu nisu nas razocarali do sad nece ni sad , pa svaki klub ima losih i dobrih transfera pa šta je samo kroz Sarajevo proslo igrača , hajduk i dinamo takodjer pa real je jedan dao za Hazarda 100 miliona pa nije utakmice odigrao tako da svaki klub ima losih i dobrih transfera a mi moramo vjerovati upravi i dati potporu kao nikad do sad u četvrtak
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
To si upravu pise se svasta sere se i to sve, puno je nejasnoca upitnika i treba bit strpljiv sacekat kraj i vidit kad ce sve bit jasnije i kad ce se vise znat......GradKamena2 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 11:19Sere se i na sta treb! i na sta ne treba,kad dobijemo SB savrsena ce bit prva 2 mjeseca i na prvoj stanci.Jedini1905 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 10:38A sta su ljudi pogresno rekli ? Zna svak kolko je tesko dovest igraca u nasu ligu i to sve, ali imali su i previse nego dovoljno vremena, ne treba upravu pljuvat ali da ima ne logicnih stvari ima, tipa kozulj, bradaric.... Ali kazem treba sacekat kraj i vidit kako ce ovo sve zavrsit jer vjerujem u upravu i mislim da znam sta rade jer mi je dosta upitnika....GradKamena2 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 07:53Bravo znalci,da uzmete Cim da vodite uveli bi ga iz 4 u 5.tu ligu.
Zadnja izmjena: Jedini1905, dana/u 28 avg 2023, 13:47, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Od ostalih vijesti, redovi za karte su poceli u podne(oko 12i30 je bilo dosta ljudi u redu za kartu).
Sulenti svaka cast, Alfa i Omega Zrinjskog
Ulazak u neku od europskih liga bit ce uvijek i sa njegovim imenom povezano.
Ali se mora priznati da je prijelazni rok ove godine odradjen lose.
Pocelo od Ismailgecija u prvome mjesecu. Od Uskrsa se znalo da cemo biti prvaci.
Znaci bilo je dovoljno vremena da se sastavi ekipa sa sirinom za Europu i novo prvenstvo.
Tko je zadovoljio ambicijama? Donekle Canadjija, u Cuzea ne sumnjam da ce uci u pravu formu.
Kozulja i Bradarica cemo do kasne jeseni morati cekati, daj Boze da se spreme i ostanu postedjeni daljnjih ozlijeda. Marin? Hrvanovic? Stanic? Ramic? N. Maric? Batarelo? Neki ne dobivaju priliku niti protiv GOSK-a, ni protiv Zvijezde. Kada se misle ti igraci koristiti, ako ne na tim manjim utakmicama? Zar nam je naprimjer Corluka morao sinoc biti 90 minuta na terenu, a zna se kako je njegova pozicija zahtjevna sto se tice trke gore/dole uz aut-liniju. Hvala Bogu da je Niron jucer stao na gol, pa znamo bar na cemu smo sa njim. Hajmo dobiti taj LASK i derbi protiv Sirokog, onda slijedi reprezentativna pauza da se malo resetiramo svi na ono sto nas poslije toga ceka pod Bijelim Brijegom: Liverpool, West Ham, Frankfurt, Sporting, Marseille, Roma, Ajax, Dinamo...

Ulazak u neku od europskih liga bit ce uvijek i sa njegovim imenom povezano.
Ali se mora priznati da je prijelazni rok ove godine odradjen lose.
Pocelo od Ismailgecija u prvome mjesecu. Od Uskrsa se znalo da cemo biti prvaci.
Znaci bilo je dovoljno vremena da se sastavi ekipa sa sirinom za Europu i novo prvenstvo.
Tko je zadovoljio ambicijama? Donekle Canadjija, u Cuzea ne sumnjam da ce uci u pravu formu.
Kozulja i Bradarica cemo do kasne jeseni morati cekati, daj Boze da se spreme i ostanu postedjeni daljnjih ozlijeda. Marin? Hrvanovic? Stanic? Ramic? N. Maric? Batarelo? Neki ne dobivaju priliku niti protiv GOSK-a, ni protiv Zvijezde. Kada se misle ti igraci koristiti, ako ne na tim manjim utakmicama? Zar nam je naprimjer Corluka morao sinoc biti 90 minuta na terenu, a zna se kako je njegova pozicija zahtjevna sto se tice trke gore/dole uz aut-liniju. Hvala Bogu da je Niron jucer stao na gol, pa znamo bar na cemu smo sa njim. Hajmo dobiti taj LASK i derbi protiv Sirokog, onda slijedi reprezentativna pauza da se malo resetiramo svi na ono sto nas poslije toga ceka pod Bijelim Brijegom: Liverpool, West Ham, Frankfurt, Sporting, Marseille, Roma, Ajax, Dinamo...

And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
-
- Kontakt:
'ta će Liverpool, još kad im ode Salah, glat 3 0 za nas
- tutankamon1905
- Kontakt:
Stranac ako ce ti zauzimati mjesto, treba odskakat kvalitetom i bit neizostavan clan prvih 11. To Niron nije i glupo je uopce trosit to mjesto na njega.
To nije zuganje nego cinjenica. Od ostalih transfera samo mi smeta sto ne dobijaju sansu na "manjim" utakmicama...Dok se sezona zahukta standardni igraci ce pocrkat..a nisu bas u nekom cvijetu mladosti.
To nije zuganje nego cinjenica. Od ostalih transfera samo mi smeta sto ne dobijaju sansu na "manjim" utakmicama...Dok se sezona zahukta standardni igraci ce pocrkat..a nisu bas u nekom cvijetu mladosti.