Misliš da će Penita i Kyeremeh biti u prvih 11?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma nema od Pene nista, frajer hodat ne moze. Nema njega do kraja jeseni/pocetka proljeca
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Šta znam, ja bi probao sva 3 stranca u prvih 11. Nisu do sad nikad bili skupa na terenu. Ako ništa Hasića bi gurno umjetnosto njega. Mislim da Mustafić i Avram ne mogu puno donijeti prema gore.
🇵🇸
- BegovicRamiz
- Kontakt:
holyman je napisao/la: ↑28 avg 2023, 08:56Hladan tusBegovicRamiz je napisao/la: ↑28 avg 2023, 08:39Penaranda slomio otpor Veleza
Sarajevo ima novog junaka
Sarajevo golom koji ulazi vec sad u konkurenciju za gol sezone savladalo Velez
naslovne veceras

Joj on zna može li Pena hodati, pa hajde dok su oni mahalci bili u klubu, pa da čovjek i povjeruje - možda Rožman piše na forumu, pa nam evo dostavlja informacije o fizičkoj spremi igrača ili se opet nekome ukazao Trako kako pljuje Oliveiru i strance na treningu, ja kontam da je ljudima ćejf pisat na ovoj temi, jučer onaj kaže Vrančić nije zadovoljio NJEGOVA očekivanja
Najjači smo, svaka čast momcima čiji postovi šire vidike i koji stvarno pokušavaju nešto analizirati i ukazati na neki podatak.

Najjači smo, svaka čast momcima čiji postovi šire vidike i koji stvarno pokušavaju nešto analizirati i ukazati na neki podatak.

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
pena kao da je u kolicima, a samo mu treba utakmica i nadoci ce lik brzo u tu top formu. I ovako je jedan od brzih u prijemu lopte.Surreal je napisao/la: ↑28 avg 2023, 11:59Joj on zna može li Pena hodati, pa hajde dok su oni mahalci bili u klubu, pa da čovjek i povjeruje - možda Rožman piše na forumu, pa nam evo dostavlja informacije o fizičkoj spremi igrača ili se opet nekome ukazao Trako kako pljuje Oliveiru i strance na treningu, ja kontam da je ljudima ćejf pisat na ovoj temi, jučer onaj kaže Vrančić nije zadovoljio NJEGOVA očekivanja![]()
Najjači smo, svaka čast momcima čiji postovi šire vidike i koji stvarno pokušavaju nešto analizirati i ukazati na neki podatak.![]()
Eto Rozmane, posadi Vrancica na klupu pa cemo svi vidjeti patnju. U sloveniji mozda jesu mladji i brze igraju ali opet uvijek imaju problema sa nasim starohanima i timovima? Znaci bez pravog spoja mladosti i iskustva ti imas nedorecenu ekipu.
Ja jucer postavioh onaj link sa Xavijem gdje lik bas prica o opcijama i pozicijama 4.6 i 8 i sta koja donosi, da su sve totalno razlicite.. pa pogledajte da mozete svariti sta Vrancic radi..
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ma raji ba dosadno, hajde ono ja poštujem i kvalitetan troll kad neko baci, sve je to dio foruma - ali kakvih gluposti ima strašnoLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑28 avg 2023, 12:03pena kao da je u kolicima, a samo mu treba utakmica i nadoci ce lik brzo u tu top formu. I ovako je jedan od brzih u prijemu lopte.Surreal je napisao/la: ↑28 avg 2023, 11:59Joj on zna može li Pena hodati, pa hajde dok su oni mahalci bili u klubu, pa da čovjek i povjeruje - možda Rožman piše na forumu, pa nam evo dostavlja informacije o fizičkoj spremi igrača ili se opet nekome ukazao Trako kako pljuje Oliveiru i strance na treningu, ja kontam da je ljudima ćejf pisat na ovoj temi, jučer onaj kaže Vrančić nije zadovoljio NJEGOVA očekivanja![]()
Najjači smo, svaka čast momcima čiji postovi šire vidike i koji stvarno pokušavaju nešto analizirati i ukazati na neki podatak.![]()
Eto Rozmane, posadi Vrancica na klupu pa cemo svi vidjeti patnju. U sloveniji mozda jesu mladji i brze igraju ali opet uvijek imaju problema sa nasim starohanima i timovima? Znaci bez pravog spoja mladosti i iskustva ti imas nedorecenu ekipu.
Ja jucer postavioh onaj link sa Xavijem gdje lik bas prica o opcijama i pozicijama 4.6 i 8 i sta koja donosi, da su sve totalno razlicite.. pa pogledajte da mozete svariti sta Vrancic radi..
SVI NA SJEVER; NE SMIJEMO RAZOCARATI!

Ja nikad opušteniji, bez obzira na sudijske tragedije u našoj ligi, uvjeren sam u titulu - a večeras, lagana pobjeda

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Surreal je napisao/la: ↑28 avg 2023, 12:05Ma raji ba dosadno, hajde ono ja poštujem i kvalitetan troll kad neko baci, sve je to dio foruma - ali kakvih gluposti ima strašnoLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑28 avg 2023, 12:03pena kao da je u kolicima, a samo mu treba utakmica i nadoci ce lik brzo u tu top formu. I ovako je jedan od brzih u prijemu lopte.Surreal je napisao/la: ↑28 avg 2023, 11:59Joj on zna može li Pena hodati, pa hajde dok su oni mahalci bili u klubu, pa da čovjek i povjeruje - možda Rožman piše na forumu, pa nam evo dostavlja informacije o fizičkoj spremi igrača ili se opet nekome ukazao Trako kako pljuje Oliveiru i strance na treningu, ja kontam da je ljudima ćejf pisat na ovoj temi, jučer onaj kaže Vrančić nije zadovoljio NJEGOVA očekivanja![]()
SVI NA SJEVER; NE SMIJEMO RAZOCARATI!![]()
Ja nikad opušteniji, bez obzira na sudijske tragedije u našoj ligi, uvjeren sam u titulu - a večeras, lagana pobjeda![]()
Kad smo kod toga, Veceras ce najmanje blago zasiljena pistaljka biti u korist gostiju
- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
Vrančić, upravo onakav igrač, koji ti razgali dušu i zbog kojeg vrijedi ići na utakmicu. Ja kao kritičar igrača tipa Avram,Crepulja i sl., za Vrančića mogu reći :pun pogodak.
- Imati ga na treningu je dovoljno, profesor.
- Mislim da samo nije igrao u Citluku (lažni ), sve ostalo odigrao. Pravi profesionalac, neće se obogatiti u FKS
- Dok želi i može trenirati treba nam. Treba ga zamoliti da sedmicno odradi trening sa Akademcima.
- Ako mu prija grad Sarajevo i ako ima ambicija rado bih ga volio vidjeti kao nekog ko će obrazovati Akademce FKS u svakom pogledu. Učiti ih da rade na sebi.
Ziljkic , nebruseni "dijamant". Reče jedan momak na utakmici s Torpedon: Je li i tebi malo "papanast
". Jako koristan igrač, ali sebičan, valjda to proizlazi od onog "papanat", igrač na kojem bi mogli uzeti lijepih €, pa mu sebičnost mogu i halaliti . Slobodnjake mora reducirati u korist Maria .
-ABd vidimo se večeras, stvarno nije Sjever za moje godine, ali uživam u podršci koju daju Klubu . Vatromete bi bilo idealno raditi po završetku utakmice. To bi bio pun pogodak, poslije pobjede, a kad ne pobjedimmo (a hocemo aBd veliku većinu tekmi na Hasetu posebno), onda bas jako "vatrometirati"
.
Mnogo bi koristilo Klubu. Halalite Horde, baš Vas gotivim
- Imati ga na treningu je dovoljno, profesor.
- Mislim da samo nije igrao u Citluku (lažni ), sve ostalo odigrao. Pravi profesionalac, neće se obogatiti u FKS
- Dok želi i može trenirati treba nam. Treba ga zamoliti da sedmicno odradi trening sa Akademcima.
- Ako mu prija grad Sarajevo i ako ima ambicija rado bih ga volio vidjeti kao nekog ko će obrazovati Akademce FKS u svakom pogledu. Učiti ih da rade na sebi.
Ziljkic , nebruseni "dijamant". Reče jedan momak na utakmici s Torpedon: Je li i tebi malo "papanast

-ABd vidimo se večeras, stvarno nije Sjever za moje godine, ali uživam u podršci koju daju Klubu . Vatromete bi bilo idealno raditi po završetku utakmice. To bi bio pun pogodak, poslije pobjede, a kad ne pobjedimmo (a hocemo aBd veliku većinu tekmi na Hasetu posebno), onda bas jako "vatrometirati"

Mnogo bi koristilo Klubu. Halalite Horde, baš Vas gotivim

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Menalo ti ima u Dinamu oko 20000 eur, cisto da znas kad poredis, i govoris da ce na posudbu da dovodi, koliko su nasi klubovi jos daleko od togaPitar6785 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 22:52Menalo je extra igrac to nema dileme, cinimi se da je Menalo trebao na posudbu u Rijeku, medjutim kako je Jakir preuzo dinamo on ga je i ostavio..
Al mislim da sa ovakvim ulaganjima koje Mirvic radi ako nastavi tipovi ko Menalo ce dolazit na posudbu..
Posto je Mamic ponovo preuzeo Dinamo mislim da bi se moglo sanjim dogovorit, posebno ako mi POGODIMO SA IBRICICEM I ROZMANOM U SRIDU, i dignemo kvalitet bar na taj nivo da se borimo sa zrinjskijem u par boba
Gledas li nase utakmice? Vidis li kako se Pena krece? U Tz ga uveo covjek da vrsimo pritisak na zadnju liniju Simin Hana on ko mlohava cuna. Cak i Rozman to priznao, pogledaj press da ne bude da sam mahalac i da mi Rozman dojavljuje fizicku spremu igrača.Surreal je napisao/la: ↑28 avg 2023, 11:59Joj on zna može li Pena hodati, pa hajde dok su oni mahalci bili u klubu, pa da čovjek i povjeruje - možda Rožman piše na forumu, pa nam evo dostavlja informacije o fizičkoj spremi igrača ili se opet nekome ukazao Trako kako pljuje Oliveiru i strance na treningu, ja kontam da je ljudima ćejf pisat na ovoj temi, jučer onaj kaže Vrančić nije zadovoljio NJEGOVA očekivanja![]()
Za ovo ostalo ne znam ni šta pričaš, ne visim 24/7 na forumu pa i profulam nesto.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
- Kontakt:
Vrlo ocekivano je nesto tako.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 avg 2023, 11:07Danas igra Sarajv’o![]()
Ide danas bez problema pobjeda, mora se iskoristiti to što trenera nemaju.
Sastav koji očekujem:
Šahinović, Duraković, Soldo, Aničić, Beganović, Vrančić, Julardžija/Avramovski, Buljubašić, Ziljkić, Oliveira, Čataković/Hasić
To je najbolje za sad sto imamo.
Sretno nam i do pobjede !
-
- Kontakt:
20000 nije problem ajo zeli da dodje,dacemo mu 30000SejoSexon je napisao/la: ↑28 avg 2023, 12:18Menalo ti ima u Dinamu oko 20000 eur, cisto da znas kad poredis, i govoris da ce na posudbu da dovodi, koliko su nasi klubovi jos daleko od togaPitar6785 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 22:52Menalo je extra igrac to nema dileme, cinimi se da je Menalo trebao na posudbu u Rijeku, medjutim kako je Jakir preuzo dinamo on ga je i ostavio..
Al mislim da sa ovakvim ulaganjima koje Mirvic radi ako nastavi tipovi ko Menalo ce dolazit na posudbu..
Posto je Mamic ponovo preuzeo Dinamo mislim da bi se moglo sanjim dogovorit, posebno ako mi POGODIMO SA IBRICICEM I ROZMANOM U SRIDU, i dignemo kvalitet bar na taj nivo da se borimo sa zrinjskijem u par boba
Pa kod nas prvotimci nisu spremni hahahaa spremali ih mahalci, nasa raja, haveri...
Pa sad svi na skrge disu i kmeče, e sad, sko su prvotimci nespremni, zamisli kako se radilo sa ovima koji su dosli nespremni tipa penerade
Pa bolje ne pricati o tome... bolje
Pa sad svi na skrge disu i kmeče, e sad, sko su prvotimci nespremni, zamisli kako se radilo sa ovima koji su dosli nespremni tipa penerade
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Da nije ispunio moja ocekivanja mentoli, ali nisam rekao da je los niti sam ga kritikovao.Surreal je napisao/la: ↑28 avg 2023, 11:59Joj on zna može li Pena hodati, pa hajde dok su oni mahalci bili u klubu, pa da čovjek i povjeruje - možda Rožman piše na forumu, pa nam evo dostavlja informacije o fizičkoj spremi igrača ili se opet nekome ukazao Trako kako pljuje Oliveiru i strance na treningu, ja kontam da je ljudima ćejf pisat na ovoj temi, jučer onaj kaže Vrančić nije zadovoljio NJEGOVA očekivanja![]()
Match day! 

-
- Kontakt:
Malo mimo posta, halali.Pantelija je napisao/la: ↑28 avg 2023, 12:36Pa kod nas prvotimci nisu spremni hahahaa spremali ih mahalci, nasa raja, haveri...
Imaš li info na koga bi u19 mogla računati u lp, po pitanju igrača u rosteru prvog tima ? Hvala.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
-
- Kontakt:
Imal kakav moderator ili admin ovdje ?
Hajd malo poradi na tom da se ne vrijeđaju ljudi ako možeš.
Da gradimo nekakvu zdravu bazu gdje svako ima pravo napisati šta misli bez da bude izvrijeđan. Dosta toga počinje na forumu i prenosi se i na tribine.
Hajd malo poradi na tom da se ne vrijeđaju ljudi ako možeš.
Da gradimo nekakvu zdravu bazu gdje svako ima pravo napisati šta misli bez da bude izvrijeđan. Dosta toga počinje na forumu i prenosi se i na tribine.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ne uprati, ko puse u tu pistaljku vecerasLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑28 avg 2023, 12:06Surreal je napisao/la: ↑28 avg 2023, 12:05Ma raji ba dosadno, hajde ono ja poštujem i kvalitetan troll kad neko baci, sve je to dio foruma - ali kakvih gluposti ima strašnoLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑28 avg 2023, 12:03
pena kao da je u kolicima, a samo mu treba utakmica i nadoci ce lik brzo u tu top formu. I ovako je jedan od brzih u prijemu lopte.
SVI NA SJEVER; NE SMIJEMO RAZOCARATI!![]()
Ja nikad opušteniji, bez obzira na sudijske tragedije u našoj ligi, uvjeren sam u titulu - a večeras, lagana pobjeda![]()
Kad smo kod toga, Veceras ce najmanje blago zasiljena pistaljka biti u korist gostiju

Ovo je neki novopridosli levat sto se pravi da je pokupio svo znanje Ancelottija i Guardiole. Samo ga ignorirati.thebain666 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 12:37Da nije ispunio moja ocekivanja mentoli, ali nisam rekao da je los niti sam ga kritikovao.Surreal je napisao/la: ↑28 avg 2023, 11:59Joj on zna može li Pena hodati, pa hajde dok su oni mahalci bili u klubu, pa da čovjek i povjeruje - možda Rožman piše na forumu, pa nam evo dostavlja informacije o fizičkoj spremi igrača ili se opet nekome ukazao Trako kako pljuje Oliveiru i strance na treningu, ja kontam da je ljudima ćejf pisat na ovoj temi, jučer onaj kaže Vrančić nije zadovoljio NJEGOVA očekivanja![]()
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, feniksptica, N3R3D, napoleon72, nedimmmm1337, Proximic, riki46, rimljanin90 i 54 gosta.