Ako zaista bude Kerla, to je igrač 2 levela iznad ove lige, ali je pitanje u kakvom je stanju.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
To je taj Crnogorac sto se čeka da potpise ? Hajd nek nam je sa srećom jer Crnogoraca smo imali , ali ne sjećam se da je bio neki dobar. Sto se Kerle tiče on je za ovu ligu Srećko Katanec iz najboljih danasimonknows je napisao/la: ↑27 avg 2023, 21:20Nek' ti kaže sky kad sam mu rekao za Luku, ako nisam i tebi tad rekao![]()
Nema na čemu FK "Sloboda" Tuzla![]()
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Nadamo se da ce on biti taj, vise od toga nam ne treba uz Merdovica i Kapetanovića, i prije njih evo Hadžanović.
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫
Ma ja lično više nemam šta dodati na tu ekipu.
Samo opet, to su imena, dobra su, nema govora, ali u kakvom su stanju, to je pitanje...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ako s ovom ekipom, ukljucujuci i pojacanja ova ne udjemo u PL, yebiga onda
Pohvala i za ekipu, strucni stab, vidi se da su uigrani kondiciono igraci, sto proslogodisnja ekipa nije bila, u 40 min su bili mrtvi , vidi se trud, zalaganje , kao i upravu za dosadašnji rad. Samo nek Civica malo ohlade na klupi, ako nastavi sa kiksevima ko proslu utakmicu.
Kad rade dobro treba pohvaliti, krenu li sta muljat ili niz brdo da ide onda cemo kritikovat i tjt
Pohvala i za ekipu, strucni stab, vidi se da su uigrani kondiciono igraci, sto proslogodisnja ekipa nije bila, u 40 min su bili mrtvi , vidi se trud, zalaganje , kao i upravu za dosadašnji rad. Samo nek Civica malo ohlade na klupi, ako nastavi sa kiksevima ko proslu utakmicu.
Kad rade dobro treba pohvaliti, krenu li sta muljat ili niz brdo da ide onda cemo kritikovat i tjt
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Tako je brate, ja sam bio skeptičan po pitanju svega ovoga, ali ide zasad dobro, samo da nastavi ovako...mk1008 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 23:46Ako s ovom ekipom, ukljucujuci i pojacanja ova ne udjemo u PL, yebiga onda
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Azmir who?
Samo Tom Cat

Samo Tom Cat
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Popišam Azmira
Tomica rules
Aza ti ga puši Tomiceeee Tomiceeee Tomiceee ale aleeeee
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Pa zar Azmir nije veliki Slobodas covjek koji voli i zivi Slobodu ? ili je to samo kada je on na celu
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Dolazi Kapetanović tako da je riješena ta pozicija lijevog bekaSkver je napisao/la: ↑27 avg 2023, 21:07Ko je ostao u PL, Sloboda nije smjela ispasti, ali odgovorno tvrdim da je trenutna ekipa kvalitetnija od proslosezonske, pustimo imena koja su igrala, pa mali Mehmedovic najvise pokazao od svih pored onih iskusnih PL igraca, nek se srame. O Jahi i upravi je smijesno i diskutovati.....Ova ekipa sa boljim lijevim bekom, mozda nekim iskusnim stoperom ce se prosetati kroz ovu ligu na celu sa Nalom. Gledao sam danas Celika 15 minutam nisam vise mogao gledati, losi skroz. Ako nas Stupcanica moze ugroziti, pa gasi sve i napravi veliki parking za goste Panonike.
-
montolivo18
- Kontakt:
Znači, Semir Kerla, Tarik Kapetanović i Luka Merdović. Iako sam volio da se Bekić vrati, možda je ipak bolja opcija Kapetanović samo zbog U21 pravila.
- ASD
- Kontakt:
Kadar mi izgleda da će biti previše natrpan. Rezervni sastav Slobode bi sigurno bio u vrhu tabele.
-
simonknows
- Kontakt:
Zahebancija Luka Merdović je u gradu
, najdalje sutra zvanično predstavljanje, ne znam koliko im treba da to naprave objave šta već
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Dusa ti ga spomenuti pa makar u sali.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- TzBulevar87
- Kontakt:
Madi vrati se, sve gluposti i idiotarije su ti oprostene <3
#aci #buci #prćija #
#aci #buci #prćija #
075
Nesto se radilo na prostoru gdje treba biti izgradjena istocna tribina (ako zapamtimo), bager sve poravanjao, iskopao i dalje stoji parkiran, zna li neko nesto vise o cemu se radi...
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫
Bravo majstore, vrhunsko pojačanje.simonknows je napisao/la: ↑28 avg 2023, 15:34Zahebancija Luka Merdović je u gradu, najdalje sutra zvanično predstavljanje, ne znam koliko im treba da to naprave objave šta već
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Real Madrid smo 1. FBiH
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
-
costacurta08
- Kontakt:
Bezbeli kaleme šipove
Nego šta pišu ovo na stranici neka HareKrishna sranja, ko je koga nalupo u tim mlađim kategorijama?
Kontam dotakli dno, kad no međutim glay ovo i među maksumima zlo i naopako.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.