FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
-
TuzlaCityfighter
- Kontakt:
Re: FK Tuzla City
Jarani su vec poceli izrazavati ne zadovoljstvo, aludiraju kako nam je taran spas, pu yebem te sreco kad u podguznoj muhi traze spas.
Elvir Baljic
Ma kakav Taran...to bi bilo 100 koraka unazad. Milenko je napravio nekakvu igru, igra se puno bolje nego ranijeTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑27 avg 2023, 09:33Jarani su vec poceli izrazavati ne zadovoljstvo, aludiraju kako nam je taran spas, pu yebem te sreco kad u podguznoj muhi traze spas.
Nedostatak sreće je bitan faktor.Da je Jašaaragić poentirao sad bi se druga priča vrtila, da je dosudio dva očigledna penala( u prvom igra rukom koja je raširila tijelo i udrugom grub start s leđa) da rupa od golmana ne izvadi Migiju ispod prečke.
Kakav je penal Musić dosudio Borcu ivaj kreten martinović je trebo dosuditi dva i da ne bude loše ocijenjen.
Ima boljih trenera od Milenka...od ovih naših jedino mi se dopada Nedim Jusufbegović a Feđa nije za ovu ekipu. Moje mišljenje koje ne mora biti prihvatljivo nikome. Mora se ekipa dignuti ili ode sve u neku stvar
Šukilović ima ogromnu manu.
Iako ima zavidno sportsko znanje čovjeku je hendikep brzina koju nema.Tragedija je dae spori Krpić prešprinta Mustafu kao malz bebu . Prije sam napisao sa su novi bekovi bolji od prije sad beznam tašto sam to rekao.Golman je priča za sebe...čovjek degažira poslije40- 50 sekundi a ima rez. zaostatak. Posebno ono ispucavanje pred kraj....čovjek koji brani čitavu vječnost nezna jednistavne stvari u igri je zabrinjavajuće. Rijad me nije oduševio ali svajako je sigurniji kontea Huse.
Hadžić se svim silama trudi da počnemo kolektivno žaliti za Nargalićem.Pantelić dokazuje da može neko i gore od Nukića
Bihorac sve sigurniji ostali solidni
Iako ima zavidno sportsko znanje čovjeku je hendikep brzina koju nema.Tragedija je dae spori Krpić prešprinta Mustafu kao malz bebu . Prije sam napisao sa su novi bekovi bolji od prije sad beznam tašto sam to rekao.Golman je priča za sebe...čovjek degažira poslije40- 50 sekundi a ima rez. zaostatak. Posebno ono ispucavanje pred kraj....čovjek koji brani čitavu vječnost nezna jednistavne stvari u igri je zabrinjavajuće. Rijad me nije oduševio ali svajako je sigurniji kontea Huse.
Hadžić se svim silama trudi da počnemo kolektivno žaliti za Nargalićem.Pantelić dokazuje da može neko i gore od Nukića
Bihorac sve sigurniji ostali solidni
Bihorac a posebno Delimeđac su OK i mislim da se može pričati o pojačanja. Masovic još luta ali dao je dva gola. Rijad treba da igra nekad on nekad Huso. Fejzu bi definitivno klupica čovjek jednostavno iz sezone u sezonu stagnira.
Ma kakav Taran. Ako ima bolje neki trener iz HR ok a ako će Taran ne dirati Milenka.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑27 avg 2023, 09:33Jarani su vec poceli izrazavati ne zadovoljstvo, aludiraju kako nam je taran spas, pu yebem te sreco kad u podguznoj muhi traze spas.
-
TuzlaCityfighter
- Kontakt:
Lobiraju, pitaju gdje su rezultati, vrijeme je za smjenu itd itd. Podguzna muha pucka svoje kerove. Milenku dati sansu naredna tri kola, vidjeti sta i kako, koliko bodova mozemo uzeti. Igra nam nije upitna, nije bas da smo losi na terenu , svakako zasluzuje da ga jos malo istrpimo.husrefbeg je napisao/la: ↑28 avg 2023, 15:30Ma kakav Taran. Ako ima bolje neki trener iz HR ok a ako će Taran ne dirati Milenka.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑27 avg 2023, 09:33Jarani su vec poceli izrazavati ne zadovoljstvo, aludiraju kako nam je taran spas, pu yebem te sreco kad u podguznoj muhi traze spas.
Elvir Baljic
Igra nije upitna - igra je ocajna, kao sto rezultati i pokazuju.
Milenku zamjerim sto je rasista, to jest sto sve strance otjera u sekundi... i to sto previse pokusava da ustedi pare Husicu naustrb kvaliteta u rosteru…A samim tim i naustrb rezultata.
Nisam za Tarana, definitivno.
Milenku zamjerim sto je rasista, to jest sto sve strance otjera u sekundi... i to sto previse pokusava da ustedi pare Husicu naustrb kvaliteta u rosteru…A samim tim i naustrb rezultata.
Nisam za Tarana, definitivno.
-
TuzlaCityfighter
- Kontakt:
Milenko ne smije otjerati juniora , a kamoli stranca. Zna se ko vedri i oblaci u klubu.
Elvir Baljic
Dobro - eto izvinjavam se ako sam covjeka nepravedno optuzio...TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑28 avg 2023, 19:02Milenko ne smije otjerati juniora , a kamoli stranca. Zna se ko vedri i oblaci u klubu.
Ali koja je logika da Azmir ili Ernad potpisu igraca i onda ga sami otjeraju za koji dan ili mjesec...
Na kojeg igraca mislis?emir012 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 19:06Dobro - eto izvinjavam se ako sam covjeka nepravedno optuzio...TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑28 avg 2023, 19:02Milenko ne smije otjerati juniora , a kamoli stranca. Zna se ko vedri i oblaci u klubu.
Ali koja je logika da Azmir ili Ernad potpisu igraca i onda ga sami otjeraju za koji dan ili mjesec...
-
TuzlaCityfighter
- Kontakt:
Drug, kad je u pitanju Azmir, tad ne racunaj na logiku, razum ... Ako znas ili poznas Azmira, sve ti je jasno. Necemo javno o imenima ali vjeruj mi na rijec, nema Milenko hrabrosti, nema ovlastenja da samoinicijativno tako nesto uradi. Samo uz saglasnost bosa , tako sta se smije uraditi . Razlog je sasvim jasan zasto nije vise sa nama.emir012 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 19:06Dobro - eto izvinjavam se ako sam covjeka nepravedno optuzio...TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑28 avg 2023, 19:02Milenko ne smije otjerati juniora , a kamoli stranca. Zna se ko vedri i oblaci u klubu.
Elvir Baljic
Koji igrac moze i ppTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑28 avg 2023, 19:26Drug, kad je u pitanju Azmir, tad ne racunaj na logiku, razum ... Ako znas ili poznas Azmira, sve ti je jasno. Necemo javno o imenima ali vjeruj mi na rijec, nema Milenko hrabrosti, nema ovlastenja da samoinicijativno tako nesto uradi. Samo uz saglasnost bosa , tako sta se smije uraditi . Razlog je sasvim jasan zasto nije vise sa nama.emir012 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 19:06Dobro - eto izvinjavam se ako sam covjeka nepravedno optuzio...TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑28 avg 2023, 19:02Milenko ne smije otjerati juniora , a kamoli stranca. Zna se ko vedri i oblaci u klubu.
-
TuzlaCityfighter
- Kontakt:
Ma nema potrebe da se lazemo, pravi se odredjenim igracima mjesto to i sami vidite. Uzmite zadnja dva-tri stranca (i one sto nisu ni zaigrali) i sve ce vam biti jasno. Kako god ne ide na Milenkovu dusu, cisto da ne ispadne covjek kriv za ono sto stvarno nije. Milenko je jedan od rijetkih trenera, koji radi za bezvezne pare, koji ne bira igrace, igra sa onim sto mu se "utrpa" cisto da budemo iskreni, da se ne ogrijesimo o covjeka. Od ovih sad igraca, sto je doslo, nije ni 10% Milenkovu preporuku ili prijedlog.Hazre je napisao/la: ↑28 avg 2023, 19:47Koji igrac moze i ppTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑28 avg 2023, 19:26Drug, kad je u pitanju Azmir, tad ne racunaj na logiku, razum ... Ako znas ili poznas Azmira, sve ti je jasno. Necemo javno o imenima ali vjeruj mi na rijec, nema Milenko hrabrosti, nema ovlastenja da samoinicijativno tako nesto uradi. Samo uz saglasnost bosa , tako sta se smije uraditi . Razlog je sasvim jasan zasto nije vise sa nama.
Elvir Baljic
Ne poznajem ja Azmira licno.
Ali tip je javna licnost, - ne djeluje malouman... naprotiv...
I ranije smo imali strance u klubu, pa nisu samo tako nestajali bez traga i glasa kao u zadnje vrijeme...
Ali OK, ti si u klubu, ne ja, poznajes sigurno situaciju bolje od mene, i ako kazes da nije do Milenka – prihvatam I postujem...
Samo cudno je to sve skupa... sve vise zadnje vrijeme...
I ranije smo imali strance u klubu, pa nisu samo tako nestajali bez traga i glasa kao u zadnje vrijeme...
Ali OK, ti si u klubu, ne ja, poznajes sigurno situaciju bolje od mene, i ako kazes da nije do Milenka – prihvatam I postujem...
Ma znamo kako to ide kod nas...samo pitanje koliko dugo jos...Sukilovic je projekat kluba....ako njega prodamo skidam kapu svima u klubu.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑28 avg 2023, 19:54Ma nema potrebe da se lazemo, pravi se odredjenim igracima mjesto to i sami vidite. Uzmite zadnja dva-tri stranca (i one sto nisu ni zaigrali) i sve ce vam biti jasno. Kako god ne ide na Milenkovu dusu, cisto da ne ispadne covjek kriv za ono sto stvarno nije. Milenko je jedan od rijetkih trenera, koji radi za bezvezne pare, koji ne bira igrace, igra sa onim sto mu se "utrpa" cisto da budemo iskreni, da se ne ogrijesimo o covjeka. Od ovih sad igraca, sto je doslo, nije ni 10% Milenkovu preporuku ili prijedlog.Hazre je napisao/la: ↑28 avg 2023, 19:47Koji igrac moze i ppTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑28 avg 2023, 19:26
Drug, kad je u pitanju Azmir, tad ne racunaj na logiku, razum ... Ako znas ili poznas Azmira, sve ti je jasno. Necemo javno o imenima ali vjeruj mi na rijec, nema Milenko hrabrosti, nema ovlastenja da samoinicijativno tako nesto uradi. Samo uz saglasnost bosa , tako sta se smije uraditi . Razlog je sasvim jasan zasto nije vise sa nama.
Ma ima tu svega...emir012 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 20:05Ne poznajem ja Azmira licno.
-
TuzlaCityfighter
- Kontakt:
Ma Azmir je zvijer, u pravom smislu te rijeci. Kapa do poda za sve, ali neke stvari mogu i moraju i bolje. Sto se tice naseg kluba, glavnu i jedinu rijec oko dolaska, odlaska, prodaje donosi Azmir, tu nema puno dilema. Ja to postujem, on finansira nek i odlucuje. Mi smo bez njega nizeligasi, tako da imamo situaciju gdje se i ne treba puno petljati u neke stvari. Ko je spreman od nas uloziti ozbiljne pare u klub, niko . Cisto zbog stvarnog stanja u klubu, Milenko izvlaci maksimum iz svega. Jeli najbolje rjesenje, nije sigurno, ima boljih trenera to je jasno, ali nece svaki dozvoliti da mu odrede kapitena, da mu odrede da mora Sukilovic igrati i slicno. Trenutno smo ucesnici PL BiH, onog trenutka kad dovedemo ozbiljnog trenera, tad mozes racunati da se ukljucujemo u borbu za nesto, do tad ostajemo ucesnici PL.emir012 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 20:05Ne poznajem ja Azmira licno.
Elvir Baljic
Dobro, ako je to tako a jest, mi koji navijamo džaba se nerviramo. Mene lično Sloga S. Han a sad TC ne veže ničim osim lijepe sportske priče u koju sam vjerovao a iskren da budem to vjerovanje je sad minimalno.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑28 avg 2023, 20:15Ma Azmir je zvijer, u pravom smislu te rijeci. Kapa do poda za sve, ali neke stvari mogu i moraju i bolje. Sto se tice naseg kluba, glavnu i jedinu rijec oko dolaska, odlaska, prodaje donosi Azmir, tu nema puno dilema. Ja to postujem, on finansira nek i odlucuje. Mi smo bez njega nizeligasi, tako da imamo situaciju gdje se i ne treba puno petljati u neke stvari. Ko je spreman od nas uloziti ozbiljne pare u klub, niko . Cisto zbog stvarnog stanja u klubu, Milenko izvlaci maksimum iz svega. Jeli najbolje rjesenje, nije sigurno, ima boljih trenera to je jasno, ali nece svaki dozvoliti da mu odrede kapitena, da mu odrede da mora Sukilovic igrati i slicno. Trenutno smo ucesnici PL BiH, onog trenutka kad dovedemo ozbiljnog trenera, tad mozes racunati da se ukljucujemo u borbu za nesto, do tad ostajemo ucesnici PL.emir012 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 20:05Ne poznajem ja Azmira licno.
Lijep novac se potrošio a zaradilo se malo....međutim ako je to politika ònog ko vedri a više oblači bez veze je to više razvlačiti. Bilo je trenera koji su radije odstupili ( varešanović, Ninković, Bašić pa i Jović) nego slušali mobingaše.
-
TuzlaCityfighter
- Kontakt:
Ovo su stvari koje smo svi mi jasno vidjeli, nista se tu ne mora napisati ili biti pametan da zakljucis. Pored evih navedenih stvari imas opstrukciju saveza , koji preko sudijske organizacije kroji tabelu. Sad kad ti znas, kad si u savezu i upucen sta se sprema, sasvim je logicno da neces baciti novac, jer znas da ce otici na Grbavicu, da nemas sta puno traziti, sudjia ce se potruditi da sprovede u djelo zamisli odredjenih ljudi. Onog trenutka kad ne bude petljanja sa strane, kad se bude igrao posten fudbal , tad mozemo i mi ocekivati da pravimo ozbiljnu ekipu. Eventualno mozemo cekati na red, da se poklope neke stvari pa trazimo svoje mjesto pod evropskim nebom. Ima nas par zaljubljenika kako ovdje na forumu, tako na tribinama koji volimo i podrzavamo ovaj klub, gdje pored svih navedenih stvari ides gledas i bodris svoj klub. Klubovi koji dobijaju pare sa budzeta, mogu da se razbacuju, bez obzira kako zavrsili na kraju sezone, jer ne trose svoje, dok kod nas imas covjeka kojo vodi racun o parama, jer ako zna da nemas zagarantovanu postenu borbu, sigurno da nece samo tako baciti novac.Beledija je napisao/la: ↑29 avg 2023, 10:40Dobro, ako je to tako a jest, mi koji navijamo džaba se nerviramo. Mene lično Sloga S. Han a sad TC ne veže ničim osim lijepe sportske priče u koju sam vjerovao a iskren da budem to vjerovanje je sad minimalno.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑28 avg 2023, 20:15Ma Azmir je zvijer, u pravom smislu te rijeci. Kapa do poda za sve, ali neke stvari mogu i moraju i bolje. Sto se tice naseg kluba, glavnu i jedinu rijec oko dolaska, odlaska, prodaje donosi Azmir, tu nema puno dilema. Ja to postujem, on finansira nek i odlucuje. Mi smo bez njega nizeligasi, tako da imamo situaciju gdje se i ne treba puno petljati u neke stvari. Ko je spreman od nas uloziti ozbiljne pare u klub, niko . Cisto zbog stvarnog stanja u klubu, Milenko izvlaci maksimum iz svega. Jeli najbolje rjesenje, nije sigurno, ima boljih trenera to je jasno, ali nece svaki dozvoliti da mu odrede kapitena, da mu odrede da mora Sukilovic igrati i slicno. Trenutno smo ucesnici PL BiH, onog trenutka kad dovedemo ozbiljnog trenera, tad mozes racunati da se ukljucujemo u borbu za nesto, do tad ostajemo ucesnici PL.emir012 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 20:05Ne poznajem ja Azmira licno.
Lijep novac se potrošio a zaradilo se malo....međutim ako je to politika ònog ko vedri a više oblači bez veze je to više razvlačiti. Bilo je trenera koji su radije odstupili ( varešanović, Ninković, Bašić pa i Jović) nego slušali mobingaše.
Elvir Baljic
-
TuzlaCityfighter
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: prisonbreak i 9 gostiju.