Slazem se, Mekiceva pozicija i stil igre su u danasnjem fudbalu dosta vrijedniji od Haraciceve pozicije i stila igre, jednostavno pogledas 20 najskupljih transfera u historiji fudbala, samo dva tri su bila klasicna napadaca, ostalo sve veznjaci i krila, glup ti je argument do bola.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
FKŽ !
Sigurno za one 4-5 igraca koji su dobili nogu prema medijama.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Balta je otpisan, kao nije se pojavio na treningu poslije sffa. A Ikic isto bi trebao biti visak. Zeljkovic ostaje. To su neke informacije.... logicno koga ne bude veceras da je 99% pedala.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
balta vidjen u kafani pravo kasno zadnju noc sff-a i nije se ujutro pojavio na treningu
viveros i onaj drugi su smijesni igraci, poceli se neki stariji u ekipi zaliti na njih i kao rezultat toga viveros ce otici
zeljkovic ostaje zbog urgiranja mirvica
iz usta igraca sarajeva...
viveros i onaj drugi su smijesni igraci, poceli se neki stariji u ekipi zaliti na njih i kao rezultat toga viveros ce otici
zeljkovic ostaje zbog urgiranja mirvica
iz usta igraca sarajeva...
FKŽ !
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Po cemu vi sami sebe svrstavate u 3 najbolja tima u BiH? Ali bukvalno nikoga drugog neces cuti da nesto slicno napise osim samih navijaca kluba iz Vrapcica.rodjak je napisao/la: ↑28 avg 2023, 15:26Danas igraju 2 od 3 najbolja tima BiH ,danas igra ponos Hercegovine i Mostara ,ponos radnih ljudi i gradjana naseg najljepseg grada ,protiv najboljeg tima iz Bosne,a derbi ova dva rivala se od pamtivjeka zove "Derby Bosne i Hercegovine"jedan od najdugovejecnijih derbija u BiH
![]()
![]()
![]()
Imamo nekih prolaznih problema ali to nece nimalo uticati na igru .Idemo napasti nase sportske rivale od samog pocetka tekme da vidimo imaju li kvalitetni igraca da se odbrane od "hercegovacke bure"![]()
Nek sudjenje pude posteno(za razliku od "Doline Cupova i BL
) i nek pobjedi klub koji vise zasluzi i uvijek cu cestitati i priznati onome timu koji na posten nacin pobjedi da je bolji u tom trenutku ,nadam se da ce mo mi biti taj bolji tim.
IDEMOOOO PONIOSUUU NASSS ,NASIIII REDSI FROM HERCEGOVINA![]()
![]()
![]()
![]()
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Pa zar nisi vidio UEFA rang listu iz 80 i neke? Ako ti to nije dovoljan dokaz onda se ti ili ne razumijes u fudbal ili si bezobrazan.
FKŽ !
ja ne znam tko se jos u ovoj drzavi zamara jugoslavenskim propaltetima iz vrapcica. pa to su najjadniji i najfrustriraniji ljudi u bih. mene je nkad stid sto kad idem na posao ponedjeljkom u sarajevo i petkom kad se vracam u mostar sto moram proci pored vrapcica. pa u sarajevu gdje radim ljudi i zeljovci i sto vole sarajevo ih sprdaju i smiju im se.
to je najgora i najfrustriranija skupina ljudi koji do podne mrze sebe a od podne citav svijet. vrijeme je da opet isapdnu u federaciju i vise se nikad ne vrate nazad.
to je najgora i najfrustriranija skupina ljudi koji do podne mrze sebe a od podne citav svijet. vrijeme je da opet isapdnu u federaciju i vise se nikad ne vrate nazad.
Arsenal London Slovenian FAN GROUP
Arteta is new Arsene Wenger!
T.H 14
T.H 14
Za ćaću kažeš da je isfrustriran?liskaluk je napisao/la: ↑28 avg 2023, 17:22ja ne znam tko se jos u ovoj drzavi zamara jugoslavenskim propaltetima iz vrapcica. pa to su najjadniji i najfrustriraniji ljudi u bih. mene je nkad stid sto kad idem na posao ponedjeljkom u sarajevo i petkom kad se vracam u mostar sto moram proci pored vrapcica. pa u sarajevu gdje radim ljudi i zeljovci i sto vole sarajevo ih sprdaju i smiju im se.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Horde se izgleda unaprijedile sad nose i pistolje.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
-
- Kontakt:
Kralju samo se srozavate sa tim pricama vrapcici pijaca i slicno. Isto djeca neka ali eto ako mislis da ste zanimljivi i da to nekoga vrijedja nastavite se blamiratiliskaluk je napisao/la: ↑28 avg 2023, 17:22ja ne znam tko se jos u ovoj drzavi zamara jugoslavenskim propaltetima iz vrapcica. pa to su najjadniji i najfrustriraniji ljudi u bih. mene je nkad stid sto kad idem na posao ponedjeljkom u sarajevo i petkom kad se vracam u mostar sto moram proci pored vrapcica. pa u sarajevu gdje radim ljudi i zeljovci i sto vole sarajevo ih sprdaju i smiju im se.

Zadnja izmjena: CampobelloDiMazara, dana/u 28 avg 2023, 17:32, ukupno mijenjano 1 put.
tata kad je frustiran pusti tvoju mamu i seku da tebi zarade za sendviča, uredno im placa
Arsenal London Slovenian FAN GROUP
T.H 14
T.H 14
Lose si cuo.
boze sacuvaj sta covjek pise...
FKŽ !
Što si frustriran?
Ono i mostarski liskaluk

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Bravo nadam se samo da mislis da si humoristican, ali ti ne ide. A ako mislis da si upravu zalim za tebe.
pa procitaj malo i edukuj se pa ces znati sta jedan klub cini velikim,izmedju ostalog to je svijetla istorija kluba ,veliki igraci i treneri,reprezentativci,navijaci u sirem regionu i njihov broj ,rezultati,trofeji i tako dalje .Pitaj u regionu (ex yu i sire gdje pripada Velez pa ces dobiti odgovor,vidi se da pratis klubove samo u zadnjih 10-15 godina)Koji fudbaler je donio prvi olimpijsku medalju u BiH,koji fudbaler je bio prvi kapiten Yugoslavije,cijih 5 fudbalera je proglaseno najboljim fudbalerima YU lige (a svi ostali klubovi iz BiH su dali samo 2 najbolja fudbalera YU lige) ,ciji fudbaler je bio bronzana kopacka Evrope ... i tako dalje da ne nabrajam mogu danima ,to sve cini velicinu kluba ,i sad ces ti reci da ima neki 4-ti klub bolji od Veleza(eto necu uzimati ova 2 ).Ali dobro ti gledas samo zadnjih 20 godina i to gledas samo rezultate bez ostalih parametara i tu nemamo nekog velikog uspjeaha realno ali to je iz svima znanih razloga .Ali ti se sluzis Svedskim stolom i uzimas samo ono lose i stavljas u kontekst Veleza da bih ga ocrnio i da bi zadovoljio neke svoja nakaradne apetite.Ni jedan klub u BiH nije u stanju otici u drugi grad i zakucati im kapacitet stadiona pa ni Zeljo,eto i to je znak velicine kluba,eto po tebi postoji neki josKONTRASVIH je napisao/la: ↑28 avg 2023, 17:11Po cemu vi sami sebe svrstavate u 3 najbolja tima u BiH? Ali bukvalno nikoga drugog neces cuti da nesto slicno napise osim samih navijaca kluba iz Vrapcica.rodjak je napisao/la: ↑28 avg 2023, 15:26Danas igraju 2 od 3 najbolja tima BiH ,danas igra ponos Hercegovine i Mostara ,ponos radnih ljudi i gradjana naseg najljepseg grada ,protiv najboljeg tima iz Bosne,a derbi ova dva rivala se od pamtivjeka zove "Derby Bosne i Hercegovine"jedan od najdugovejecnijih derbija u BiH
![]()
![]()
![]()
Imamo nekih prolaznih problema ali to nece nimalo uticati na igru .Idemo napasti nase sportske rivale od samog pocetka tekme da vidimo imaju li kvalitetni igraca da se odbrane od "hercegovacke bure"![]()
Nek sudjenje pude posteno(za razliku od "Doline Cupova i BL
) i nek pobjedi klub koji vise zasluzi i uvijek cu cestitati i priznati onome timu koji na posten nacin pobjedi da je bolji u tom trenutku ,nadam se da ce mo mi biti taj bolji tim.
IDEMOOOO PONIOSUUU NASSS ,NASIIII REDSI FROM HERCEGOVINA![]()
![]()
![]()
![]()

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Trenutno korisnika/ca: Austinpowers, Balorda, HeavyBassBlues, juka55 i 32 gosta.