FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kyeremeh mora biti zamijenjen na poluvremenu.
-
- Kontakt:
Na pocetku smo imali sansi nismo iskoristili, ljudi su bili bolji zadnjih 10 min, dvije precke, pa i ruka sreca pa im ne svira penal jbg, mora ovo bolje u pm!
04.10.2009 !
- JuricaSpindl
- Kontakt:
Slabo
Vrancic IN!!!!!!!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Crkli smo. Velež direktan, kad se pomole i stvore nešto, dobro je pa hoće uči sa loptom u gol. Prvih 25-30 minuta su bila odlična. Ziljkić za razliku prethodne dvije dosta bolji, više razigrava, aktivniji, samo je Francis teška krampa. Nijednu odluku nije pogodio, u odbrani kao teškaš kakav, nad Domićem otvrenim stopalom ide, dobro je pa Petrović nije svirao. Davno žuti zaslužio. U napadu šta god je mogao pokvarit pokvario je. Ovdje Hasić ili Čataković moraju ući. Aničić -Soldo, loše, Soldo je čupao nešto, al ovaj drugi ništa baš, kasni rekacijama.
Fala Petroviću, aposlutno na našoj strani, nije svirao par faulova, penal i crveni nije svirao Veležu. Sramota.
Mogu mislit koliko Viveros mora bit loš na treningu kad Kyeremeh ima prednost ispred njega. Krilo sa lošijim partijama odavno nije bilo na Koševu.
Fala Petroviću, aposlutno na našoj strani, nije svirao par faulova, penal i crveni nije svirao Veležu. Sramota.
Mogu mislit koliko Viveros mora bit loš na treningu kad Kyeremeh ima prednost ispred njega. Krilo sa lošijim partijama odavno nije bilo na Koševu.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- napoleon72
- Kontakt:
Bezidejna igra, siluju se krila koja nemaju inteligencije i onda centarsutevi na Renana izmedju dva jablana. Treba mijenjat pod hitno strategiju.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Mi imamo snage za pola sata i to je to, jbem li ti Mirza sve narkomansko
Penal i moguće crveni ljudima svirat trebao ako je ono ruka bila nisam dobro vidio
Kyeremeh i Julardžija napolje Hamza i Vrančić unutra pa probat dobit ovo nekako guzovače
Penal i moguće crveni ljudima svirat trebao ako je ono ruka bila nisam dobro vidio
Kyeremeh i Julardžija napolje Hamza i Vrančić unutra pa probat dobit ovo nekako guzovače
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nije loše sem toga što smo pali odnosno stali nakon tih nekih cca 30 minuta, s tim sto imamo problem zadnjeg pasa i to nam je najveca boljka danas,ubacaji ovi su gubljenje vremena mora se kroz sredinu gurati lopta,na svaki nas ubacaj mi imamo samo Renana da skace moraju se tu uvlaciti i krila a i veznjaci da ulaze u 16.
Catakovica bi ubacio umjesto Kyeremeha pod obavezno.
Catakovica bi ubacio umjesto Kyeremeha pod obavezno.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Treba Hasic desno umjesto Francisa, pa nek samo hoda. Dok smo mogli trcat i igralo se, pali smo strasno. Imamo dobru klupu, valjda se sa 5 izmjena moze proigrat.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Dobrih 20ak minuta ostalo loše, vidi se znanje igraca kada smo u završnici.
Ne možemo mi igrati sa na foru "ako jednog on naših krene"...
Opet se vidi nekakv umor. Da ne povjeruješ...
Opet se vidi nekakv umor. Da ne povjeruješ...
Dobra igra prvih 25 minuta. Keremeh yebeni atleticar i nista vise. Ubaci Hasica i idemo dobiti ovo !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ne možeš ići na centaršuteve na Renana a on između Hrkača i Zvonića, jedino poluvisoke. Julardžija out, Vrančić in. Kyeremeh out, Hasić in.
Penal za Velež nije dosuđen, faul nad Ziljkićem nije bio.
Penal za Velež nije dosuđen, faul nad Ziljkićem nije bio.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Boga mi nisam optimista nimalo za drugo poluvrijeme,pocrkali već,igra loša...
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Po čemu je slabo? Završnica ne štima, sve ostalo je meni okej. Lijepa tečnost u igri, konačno se smireno iznosi lopta. Zafalilo je kreativnosti u zadnjoj trećini, to je jedina mana. Ja vidim pomak u igri od prije, tako da me to raduje.
Opet ponavljam, Kyeremeh nije ništa posebno, uništio je dobru akciju opet. Avramovski nabrijan, dobar pravo. Julardžija ima šlifa, biće on dobar. Aničić i Soldo su mi dobar tandem.
Za kasniji pad u igri kriva je fizička sprema, mrtva narkomančina i levat Seferović.
Opet ponavljam, Kyeremeh nije ništa posebno, uništio je dobru akciju opet. Avramovski nabrijan, dobar pravo. Julardžija ima šlifa, biće on dobar. Aničić i Soldo su mi dobar tandem.
Za kasniji pad u igri kriva je fizička sprema, mrtva narkomančina i levat Seferović.
Zadnja izmjena: GalileoGalilei, dana/u 28 avg 2023, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Pokušali smo napadati,,a da smo imali šansi I nismo. Jednom smo opisali po golu i ono kao sutra Ziljkica. Ne znam, ovde ce trebati dosta posla da se nesto napravi. Ne mogu da vjerujem da ljudi kada nemaju loptu h nogama i ne trude se da nesta urade,masu rukama kao mi na terminu i hodaju. Lose je ovo, ali bas.scudetto89 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 21:47Na pocetku smo imali sansi nismo iskoristili, ljudi su bili bolji zadnjih 10 min, dvije precke, pa i ruka sreca pa im ne svira penal jbg, mora ovo bolje u pm!
Evo i oni tebe selame!
Catakovic, Hasic, Vrancic
IN
Fransis, Avram, Buljubasic
UT
Fransis, Avram, Buljubasic
-
- Kontakt:
Strah me i pomisliti šta bi bilo da je sviran penal,Oliveira očajan
-
- Kontakt:
Ne bih ja avrama dirao dobar je bio , koliko je mogao gori ti ziljkic, renan npr nista nije pokazao kao spic
04.10.2009 !
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
A sta se.rete toliko ? Ohani
Trenutno korisnika/ca: adoado, Amidzaa, atomskaNavika, benko21, bhfanatic14, boki86, Dave, enzo1, ErosViverosViv, Fudo, Hamagara, Kaunas, Kyle88, MaroonWhite1946, MSOZ101, napoleon72, nedimmmm1337, Pena, plisek, Vanja8, Zagor i 225 gostiju.