Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Nista Alcarazu godinu dana ovo prvo mjesto nije donjelo u smislu lakseg zrijeba.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Dosta, dosta štimanja ima ovdje. Čak je i Zverev na strani Alcaraza. Ma znaju Ameri da će mali sve izgurat. S Noletom se ne zna na USO, znao je kiksat itekako. Da ima ovaj žrijeb sa Sinnerom i Medvedevom/Zverevom, mogao bi letit lagano. Ali zašto to dopustit kad je jasno da bi najgledanije finale bilo Alcaraz - Đoković.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Kakvog štimanja bolanbolan
Opet se Goretzka vratio
Opet se Goretzka vratio
Ovaj mali Fils će doći do 1/16 i meča sa Alcarazom.
Jel ovaj Rune bio na Novakovoj strani 
Ma Novak se nece oznojiti do finala, ja evo ne vidim ko mu moze set uzeti do finala kamoli nesto vise ocekivati
prenosi li iko ovo osim evrosporta? prelistao sam stotine kanala i ne nađoh nigdje ništa.
ha ha .. bublik rekao za vrijeme meča protiv thiema nešto u stilu "koji sam ja kreten, svi me invalidi pobjeđuju"

ja ružne odore u alcaraza .. ni njemu nije jasno šta je navukao nasebe 
Ovo ce definitivno biti najlaksi put do finala ikad za Novaka, pa upitno je hocel imati top 20 igraca do finala
- akisarajevo92
- Kontakt:
def. ne stoji svakome majica bez rukava
ali neka je makar za pocetak krenuo voditi racuna o onim dlakama po vratu, nije u redu da budes onako rundav kao jedan od najpoznatijih sportista na svijetu
Don't believe the hype.
U zadnjih 5 godina 90% slemova ima najlakše protivnike. Ovi do finala nisu ni za lošijeg Mastersa. Nikad ne može biti najveći.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Cicipas 
Imao lik servis za mec i popusio, ali odigrao je i Stricker odlicno.
Sjajan servis i forhend, napada iz svih zivih i nezivih pozicija. Treba lik da servira mec i pjeva na pauzi.
Malo mu je bh kritican, gura onu loptu ko Norie/Manarino, sumnjam koliko ce to moci ispraviti, ali zato je ostalo vrh.
Vidjet cemo da li ce Svica imati novog superstara, samo mu je 21 godina.
Sjajan servis i forhend, napada iz svih zivih i nezivih pozicija. Treba lik da servira mec i pjeva na pauzi.
Malo mu je bh kritican, gura onu loptu ko Norie/Manarino, sumnjam koliko ce to moci ispraviti, ali zato je ostalo vrh.
Zadnja izmjena: forgempp, dana/u 30 avg 2023, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ma smijesno je da su svi u gornjem dijelu, Alcaraz, Medo, Zverev, Sinner, pa onda i Bereettini pa Dimitrov pa i Hurkacz pa i Rublev, pa na kraju i Murray i Wawrinka, svi ovi nabrojani su u kontra dijelu zrijeba u odnosu na donji, nevjerovatno
Kakav superstar crni moj brateforgempp je napisao/la: ↑30 avg 2023, 21:33Cicipas
Sjajan servis i forhend, napada iz svih zivih i nezivih pozicija. Treba lik da servira mec i pjeva na pauzi.![]()
Limitiran je dosta i tehnički i fizički, ništa osim solidnog igrača neće biti.
Cicipasu treba zabraniti bavljenje tenisom, lik je postao toliko antipatičan i negledljiv da je to nevjerovatno, oči me bole od njegovih mečeva. Ne zna ni on šta bi igrao, i bil igrao uopšte il bi ga Badosi mećao.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Uporedo s GS igra se i atp 250ronaldo99 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 21:35Ma smijesno je da su svi u gornjem dijelu, Alcaraz, Medo, Zverev, Sinner, pa onda i Bereettini pa Dimitrov pa i Hurkacz pa i Rublev, pa na kraju i Murray i Wawrinka, svi ovi nabrojani su u kontra dijelu zrijeba u odnosu na donji, nevjerovatno
Ma kontam neki TOP20 da ima u sebi, sta znam...bodi123 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 22:27Kakav superstar crni moj brateforgempp je napisao/la: ↑30 avg 2023, 21:33Cicipas
Sjajan servis i forhend, napada iz svih zivih i nezivih pozicija. Treba lik da servira mec i pjeva na pauzi.![]()
Vidjet cemo da li ce Svica imati novog superstara, samo mu je 21 godina.![]()
Cicipasu treba zabraniti bavljenje tenisom, lik je postao toliko antipatičan i negledljiv da je to nevjerovatno, oči me bole od njegovih mečeva. Ne zna ni on šta bi igrao, i bil igrao uopšte il bi ga Badosi mećao.
Ova Badosa ima dana izgleda brutalno, a ima dana kao i danasnji mec, cojk bi pomislio da prodaje palome po semaforima.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
badosa je završila sezonu prije us opena. ili misliš na cicibana?forgempp je napisao/la: ↑30 avg 2023, 23:00Ma kontam neki TOP20 da ima u sebi, sta znam...bodi123 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 22:27Kakav superstar crni moj brateforgempp je napisao/la: ↑30 avg 2023, 21:33Cicipas
Vidjet cemo da li ce Svica imati novog superstara, samo mu je 21 godina.![]()
Cicipasu treba zabraniti bavljenje tenisom, lik je postao toliko antipatičan i negledljiv da je to nevjerovatno, oči me bole od njegovih mečeva. Ne zna ni on šta bi igrao, i bil igrao uopšte il bi ga Badosi mećao.![]()
Ova Badosa ima dana izgleda brutalno, a ima dana kao i danasnji mec, cojk bi pomislio da prodaje palome po semaforima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.