FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
R9!!!!!!!! 

Ovaj bi Utdu bio pojačanje.AlanSmith14 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 22:06Ubica pred golom!![]()
Najbolji finiser jos od Leona Benke.

Pravi killer u napadu. Top napadač.
Kakav je samo golgeter Oliveira 

Kunem ti se da bi mi Oliveira igrao prije one francuske oyebine Martiala.Poligon10 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 22:07Ovaj bi Utdu bio pojačanje.AlanSmith14 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 22:06Ubica pred golom!![]()
Najbolji finiser jos od Leona Benke.![]()
Pravi killer u napadu. Top napadač.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Mi nemamo golmana. Ustvari imamo ali je na klupi.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Kakav je gol braco, ne vidjeh ebem ti
Dali gol i stali. Isto ko da će svirat sudija kraj za 2 minute
Skaricama sa tires metara brate
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 28 avg 2023, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Koji **** krenes pa stanes, i usporis sve zivo u pm ?!!
I da zabili i stali ko da je 90+
I da zabili i stali ko da je 90+
04.10.2009 !
I sad ne valja trener zato sto tezi tome da dostignemo neki evropski nivo?! Valjda treba nekada da krenemo ili pokusamo krenuti tim putem valjda je to ono cemu tezimo, ne mozemo preko noci naravno ali je to jedini ispravan put.badboy je napisao/la: ↑28 avg 2023, 21:57Nakon prosle utakmice nisam nista htio napisati ali sad moram. Ima ovdje vec i do trenera. To sto on zeli da igramo tesko ce ko moci da izdrzi vise od 30 min. Meni je jasno da tako treba da se ganja i trci, da je to pravi moderni fudbal, ali to ovdje nikad niko nije ni radio ni uspio, jednostavno nasa liga i igraci koji tu igraju to nisu sposobni iznijeti 90 min. Ovako 30 min frke trke, onda pocrkaju i gotovo.
Velez podredjen ali konkretniji i lako su mogli dat bar jedan. Kod nas, kritikuje se Kyeremeh, Ziljkic i Anicic a niko ne vidi Avrama i Renana, prvi ne postoji, a od drugog se danas lopte odbijaju ko od balvan.
Lose cijela ekipa igra odbranu, ne znam do cega je ovo, manjak discipline ili...
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Šta ste stali igraaaaaaj jeboga lopta igraaaaaaaj
Julardžija me kretnjom podsjeća na Pecija fino 

Avram majstor, plus pretrčao više od svih na terenu.
Nama su Serbecic, Zeljkovic, Balta odbrana. Kako god ko mislio, boljih nemamo. Oke, ima Anicic dobar al on igra 1 od 10. Sa Soldom i Trakom to stvarno izgleda ko komedija. Meni kad se prica o nekakvom discipliniranju naumpadne odmah Hurtic koji disciplinira Benku
.
Ja ne mogu da vjerujem kakav mi roster imamo. Jeli moguce ovo jbt, ovakva koncetracija igraca. Avram je poslije Papeta i Alena Skore najveci majstor fudbala koji je igrao na ovom terenu..Titula pod moranje
-
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
Na skrge disu. Nevjerovatno, al smo kondiciono vjerovatno najgora ekipa lige.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Pocrkali smo,zabit će ga Velež