Zbog cega, pa vise volim da su pijacari izgubili nego ijedna ekipa.

Zbog cega, pa vise volim da su pijacari izgubili nego ijedna ekipa.
Veceras ipak nema pjene. Nek ste ih dobili i svaku aBd protiv njih da dobijete a protiv ostalih izgubili sve!
zeljovolimte je napisao/la: ↑28 avg 2023, 23:03Vidio si prosle godine protiv Borca kako je vama sudjeno, jel i protiv nas vam igrac loptu u ruke uzeo..fanaticRA je napisao/la: ↑28 avg 2023, 23:00Vidjeti ćemo za vikend u Mostaru! Savez vas gura ne vezano gdje i sa kime igrate (izuzev srpskih klubova)zeljovolimte je napisao/la: ↑28 avg 2023, 22:58Domacinski se sudi vecina utakmica, izuzev Borcu. Ostali ce svi najebat kad budu gostovali.
Bespotrebne tenzije pravite, odakle pojedincima tolika mrznja. Sjecam se prosle godine nisi mogao na forum uci zbog onog faula nad golmanom koji je ocit, a sad i ne spominjete ovo je penal i crveni karton direktan bez imalo razmisljanja.
To je ta razlika izmedju nas i vas. Jucer je rekord oboren pisuci o nama i 99% nas je govorilo iskreno o sudijskim odlukama.
killafrommanilla je napisao/la: ↑21 avg 2023, 12:20Nema veze, nisam ja **** zato sam i uzeo X2![]()
Zna se ko buši lopteFKSDoGroba je napisao/la: ↑28 avg 2023, 23:03Poslije ove sudijske kradje na Kosevu najbolje bi bilo izbusiti sve lopte u Bosni i Hercegovini![]()
Lewy21 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 23:03
Nije sudilo Sarajevo nego sudija, ali na ovom forumu su dvostruki standardi očigeldno, dovoljno je porediti pisanje večeras i neku noć. Ovo večeras može baš nama doći na naplatu za vikend, ali hajde živi bili pa vidjeli.
I opet se o Želji piše, nevjerovatno.![]()
Pa zna se kome ces se smijat..klaunu koji busi lopte Ebo ga tiMire88 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 23:05a ja ne znam kome vise da se smijemfeniksptica je napisao/la: ↑28 avg 2023, 23:03Ma pravo sam ljut. Nego samo ne podnosim muske pi zde. Izvini ako si se pronasao a jesi vjerovatno
ne sikiraj se nisam ko tvoji necu te zvati na sake
I meni je ovo nevjerovatno. Penal, potencijalni crveni karton, poslije onaj korner. Niko ni da se pobuni od gostiju.Virtu4l je napisao/la: ↑28 avg 2023, 22:56Ova utakmica je najbolja moguća potvrda svega onoga što pišemo o Veležu već godinama.
Podanici, mirno prihvataju to što ih sudija uništava protiv velikog brata čija su filijala. Ne momente djeluju zadovoljni rezultatom. Frajer ne da povratnu, ono u fazonu bježi ba zabićeš gol ne dam ti.![]()
Sarajevu svaka čast što sa ovakvom igrom pobjeđuje, da je neka malo ozbiljnija ekipa bila sa druge strane tri komada bi primili. Veoma loše fizički pripremljeni. Sve utakmice su im bile identične, veliki pritisak u prvih pola sata i onda pad. Od evropskih pa do ovih u PL.
Ocekivao sam potpuno drugaciju utakmicu ali mi ovaj poraz i nije toliko bolan s obzirom da ste jos u svom 16
Kojih je 99% vas govorilo o sudijskim greškama?zeljovolimte je napisao/la: ↑28 avg 2023, 23:07To je ta razlika izmedju nas i vas. Jucer je rekord oboren pisuci o nama i 99% nas je govorilo iskreno o sudijskim odlukama.
Dok kod vas ide standardno "pjena part", "moze nam se", "kupili"..
Stvarno je rijetkost i kod nas da se neko dici kad sudija napravi gresku u njegovu korist.
Trebao je trener izjavit da probusimo sve lopte, sigurno bi imali bolje sudjenje od iduce utakmiceSuvorov je napisao/la: ↑28 avg 2023, 23:09I meni je ovo nevjerovatno. Penal, potencijalni crveni karton, poslije onaj korner. Niko ni da se pobuni od gostiju.Virtu4l je napisao/la: ↑28 avg 2023, 22:56Ova utakmica je najbolja moguća potvrda svega onoga što pišemo o Veležu već godinama.
Podanici, mirno prihvataju to što ih sudija uništava protiv velikog brata čija su filijala. Ne momente djeluju zadovoljni rezultatom. Frajer ne da povratnu, ono u fazonu bježi ba zabićeš gol ne dam ti.![]()
Sarajevu svaka čast što sa ovakvom igrom pobjeđuje, da je neka malo ozbiljnija ekipa bila sa druge strane tri komada bi primili. Veoma loše fizički pripremljeni. Sve utakmice su im bile identične, veliki pritisak u prvih pola sata i onda pad. Od evropskih pa do ovih u PL.
Bio do RA. Bilo je dovikivanja, ja to licno za Praljka nisam cuo i dosta ljudi vam je to ovdje isto napisalo. Nama bar takve stvari nisu svojstvene. Stavovi grupe su bar kad smo mi u pitanju ociti, cak se u vise navrata pjevalo izronit ce Stari.fanaticRA je napisao/la: ↑28 avg 2023, 23:07zeljovolimte je napisao/la: ↑28 avg 2023, 23:03Vidio si prosle godine protiv Borca kako je vama sudjeno, jel i protiv nas vam igrac loptu u ruke uzeo..
Bespotrebne tenzije pravite, odakle pojedincima tolika mrznja. Sjecam se prosle godine nisi mogao na forum uci zbog onog faula nad golmanom koji je ocit, a sad i ne spominjete ovo je penal i crveni karton direktan bez imalo razmisljanja.
drug, spominješ ruku tu koja se desila pri našem vodstvu i da je svirao penal, slavili bi. Krađa vaša protiv nas na grbavici je u ključnom momentu i dobili ste tri boda i tako doslovno doslovno ugurani u Europu ispred nas. O čemu pričamo? Čuti ćemo se aBd poslje utakmice u Mostaru
Btw. Odakle mržnja? Jesi li bio na grbavici zadnju tekmu protiv nas? Skandiranje ratnog zločinca + gnjusne uvrede ka RA i ostalim navijačima Veleza. Insan bi pomislio da smo vam čitavu familiju pobili. Sramota ste. Prodali ste se
Pijacari i dalje verglaju lazi i mitomanske price o nekakvom skandiranju ratnom zlocincu
Trenutno korisnika/ca: Direktorcic, perodeformero i 41 gost.