zeljovolimte je napisao/la: ↑28 avg 2023, 23:23
Rodjeni81 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 23:18
zeljovolimte je napisao/la: ↑28 avg 2023, 23:12
Bio do RA. Bilo je dovikivanja, ja to licno za Praljka nisam cuo i dosta ljudi vam je to ovdje isto napisalo.
Nama bar takve stvari nisu svojstvene. Stavovi grupe su bar kad smo mi u pitanju ociti, cak se u vise navrata pjevalo izronit ce Stari.
Uvreda je bilo kao i sto kod vas bude kad mi dodjemo, ali za ratne zlocince grupno, orkestrirano nije bilo.
To sto ces hiljadu puta ponoviti nece postati istina.
Ma jok gdje ce biti, ne bi vi to, ja sam ocigledno sanjao kad se orilo Grbavicom "ustaske picke", sanjao sam i psovanje Hujke(ovo doduse pojedinci, kao i za Sraljka)
Druze.. kako vas nije stid lagati to za Hujku.
Pa vi to za hrvatstvo i ustastvo nama godinama servirate na svim mjestima, zajedno sa pitarima. Sad smo i reintegrisani, c igani, cetnici jer za vas je Grbavica dio RS-a.. pa nisam vidio da placemo. Hz godinama pale Grbavicu, koreografije prave kako gori stadion, ne sjecam se da vam to smeta picka vam materina.
Dabogda ja ne doceko zore ako nije istina, a ti isto ako je istina.

Opet kazem, to su isfrustrirani pojedinci nije "horski", bude tih raznih dobacivanja debila. Ali gdje smo to mi horski vama skandirali cetnici? Vi ste nama x puta ustase. Ako sam na ista ponosan onda je to sto toga nikad nije bilo niti ce biti. To sta vam Horde prave, obrati se njima komsije su ti, rodjaci, clanovi familije...