Premijer liga BiH - aktuelno

let3
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la let3 » 29 avg 2023, 00:17

Arvid je napisao/la:
29 avg 2023, 00:15
Al gledaj ti o čemu ono piše u noći kad mu klub brutalno pokradoše :rol:
Rodjeni81 je napisao/la:
28 avg 2023, 23:56
exFighter1926 je napisao/la:
28 avg 2023, 23:39
Zamisljam forum da se ovo desilo Veležu protiv Borca :mrgreen:
Legendo, vjerovao ti ili ne puno se gore podnosi kad nas pokradu Sarajevski klubovi nego Borac, i na stadionu i ovako inace. Borac je u zadnje vrijeme aktualan i ucestao pa je zato pik na njemu. Borca trebaju ovako gurati jos godinama da stignu lopovluk Zeljeznicara. Kakvi su to kriminalci bili i kako je to senlucilo u svoj vakat :tokralju:
:rol: :rol:

Kakvi pacijenti :lol:

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 29 avg 2023, 00:18

Lakrdija očigledna svima i direktno ukradena pobjeda od strane suduje. Čisto sumnjam da bi ovakvo Sarajevo moglo okrenuti s igračem manje i potencijalnih 0-1.

Broj stranica i komentara o penalu je propocionalan manjku intelekta i višku gluposti simpatizera tima koji je poguran. Vrlo eklatantne primjere vidimo iz subotnjeg i večerašnjeg meča. Večeras tim A bude poguran, simpatizeri tima A i svi ostali se slože da je poguran i završena rasprava. Nemamo o čemu pričati.

Za razliku od subote, kada sipmatizeri kluba B kioji je bio poguran, prave klaunove od sebe i dokazuju manjak sivih ćelija u mozgu i onda ih moramo po zasluzi ismijavati.

Inače, temom su izdominirali pomahanitali skretničari, ali to nije ništa novo, daleko najveća grupa potpunih glupana na forumu.

Ništa, sve što mogu reći je šteta zbog krađe, ali zadovoljan sam viđenim, nastradaće Željezničar sljedeće kolo i to baš.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 29 avg 2023, 00:22

19vendetta87 je napisao/la:
29 avg 2023, 00:05
Rodjeni81 je napisao/la:

Legendo, vjerovao ti ili ne puno se gore podnosi kad nas pokradu Sarajevski klubovi nego Borac, i na stadionu i ovako inace. Borac je u zadnje vrijeme aktualan i ucestao pa je zato pik na njemu. Borca trebaju ovako gurati jos godinama da stignu lopovluk Zeljeznicara. Kakvi su to kriminalci bili i kako je to senlucilo u svoj vakat :tokralju:
Yebes mi sve ako ste vi rođeni normalni i ako imate bar malo samopostovanja...Sarajevo vam uz pomoć sudija izbije ciste bodove veceras, a vi i dalje po Zeljeznicaru, niko ruznu rijec ne uputi Pitarima.
Ovo je forum legendo i budale ga shvataju preozbiljno, bit ce uskoro klanje sa njima, pa opet u krug :rol: svaku utakmicu sa Sarajevom gori forum. Pa kome nije mrsko moze traziti postove sa njihove i nase teme za neke prijasnje utakmice, tada vasi levati pisu pukla ljubav i slične gluposti,vec to zaboravljajte. I ovu bi vjerovatno gorilo da nije par vasih retardinjosa prvi krenulo sa nebulozama. I sta da im covjek pise kad vidis da je i njih uglavnom sramota ovoga, a dodje vasih par retardinjosa i pise da smo filijala klubu koji nas je u zadnjih 10 utakmica 1 dobio :rol:
Zadnja izmjena: Rodjeni81, dana/u 29 avg 2023, 00:24, ukupno mijenjano 2 puta.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 29 avg 2023, 00:22

HordasOdMalena je napisao/la:
Muki, jel ti se ispunila želja da posjetiš Grbavicu? Ne preskači pitanje. :mrgreen:
Da nije on onaj mali iz Srebrenika što mu oči zasuziše na "bit će željo opet šampion"?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 29 avg 2023, 00:23

Ali kakvi forumski/virtualni/online levati ovdje pišu, dovoljno govori činjenica da se čude što se veležovci ne javljaju za vrijeme utakmice :rol: :tokralju:
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 29 avg 2023, 00:23

Balorda je napisao/la:
29 avg 2023, 00:18
Lakrdija očigledna svima i direktno ukradena pobjeda od strane suduje. Čisto sumnjam da bi ovakvo Sarajevo moglo okrenuti s igračem manje i potencijalnih 0-1.

Broj stranica i komentara o penalu je propocionalan manjku intelekta i višku gluposti simpatizera tima koji je poguran. Vrlo eklatantne primjere vidimo iz subotnjeg i večerašnjeg meča. Večeras tim A bude poguran, simpatizeri tima A i svi ostali se slože da je poguran i završena rasprava. Nemamo o čemu pričati.

Za razliku od subote, kada sipmatizeri kluba B kioji je bio poguran, prave klaunove od sebe i dokazuju manjak sivih ćelija u mozgu i onda ih moramo po zasluzi ismijavati.

Inače, temom su izdominirali pomahanitali skretničari, ali to nije ništa novo, daleko najveća grupa potpunih glupana na forumu.

Ništa, sve što mogu reći je šteta zbog krađe, ali zadovoljan sam viđenim, nastradaće Željezničar sljedeće kolo i to baš.
Rodjeni81 je napisao/la:

killafrommanilla je napisao/la:
28 avg 2023, 23:10

Ocekivao sam potpuno drugaciju utakmicu ali mi ovaj poraz i nije toliko bolan s obzirom da ste jos u svom 16 :)
mostar_mo je napisao/la:
28 avg 2023, 22:44
Veceras igramo jako dobru utakmicu, odsustvo srece , katastrofalna forma Haskica i nevjerovatan propust sudije kod penala te jos neke sudijske odluke kostat ce nas bodova.
Ja sam zadovoljan..
fanaticRA je napisao/la:
28 avg 2023, 23:15
Nije bilo ništa, da. Vi ste oličenje poštenja i morala. Blago državi, što ima vas. Nije bio faul na golmanom i ne gura vas nitko, to se mi šalimo samo. Osvajate prvenstvo na pošten način, ja ba
Mostarwolf1981 je napisao/la:
28 avg 2023, 23:11

Trebao je trener izjavit da probusimo sve lopte, sigurno bi imali bolje sudjenje od iduce utakmice :kafa:
fanaticRA je napisao/la:
28 avg 2023, 22:57
Sarajevo iznad plavih kona u svakom smislu. Priznaju sve. Plavi znaju skandirati ime ratnog zločinca i lagati i slaviti ukradenu pobjedu. Klasika. Za vikend ide nova epizoda krađe plavih u Mostaru
opalaopala je napisao/la:
28 avg 2023, 22:53
Kratak komentar na utakmicu; Šteta da ovakvu utakmicu debilni sudija pokvari, mogu mislit šta nas tek očekuje od sudija iduće kolo kad igramo protiv vicinih pusikuraca. Respect za RA vise ih na gostovanju nego onih plasticara iz Međugorja koji navijaju za hdz.ovu prciju. Kratko jasno
fanaticRA je napisao/la:
28 avg 2023, 22:49

Sa ovakvim sudijama gdje nas kradu iz kola u kolo nema teorije. Tek ćete vidjeti šta će za vikend biti u Mostaru protiv vicinih miljenika
Obrisite se oko labrnje, ima jos pitara koji cekaju u redu da im ga poglabate, fukse mostarske :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 avg 2023, 00:23

To su bila neka druga vremena, dok navijači Veleža nisu postali ovo što su danas. Nažalost.

Poprilično sam siguran da ovaj put klub neće pisati saopštenja.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 29 avg 2023, 00:24

slika
I found freedom. Losing all hope was freedom.

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 29 avg 2023, 00:25

mnon46 je napisao/la:
29 avg 2023, 00:22
Muki, jel ti se ispunila želja da posjetiš Grbavicu? Ne preskači pitanje. :mrgreen:
Da nije on onaj mali iz Srebrenika što mu oči zasuziše na "bit će željo opet šampion"?
Muki se malo pravi lud. :mrgreen:

Pisao na temi kako mu je životna želja otići na Grbavicu, a po komentarima bi čovjek zaključio da ide na svaku i da ima desetogodišnju.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 29 avg 2023, 00:25

Cuj filijala. To jedan od njih provalio, sada svi papagajski ponavljaju. I jeste plava zombirana gomila.

Utakmica ko i vecina derbija Bosne i Hercegovine.
Otvorena, na gol vise. Prevagne nekada na jednu, nekada na drugu stranu. Danas smo imali vise srece od Veleza, s realno gledajuci ovo je bilo najblize iksu.

Fina predstava, dobra posjeta. Cak ni kisa nije pala za zivo cudo 😂
- FKS -

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 29 avg 2023, 00:25

Debilima je čudno što smo zadovoljni kako je Velež odigrao, iako je nazasluženo izgubio.

Skretničari se dobrovoljno upisuju na spisak ljudi sa IQ-om manjim od 50.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 29 avg 2023, 00:25

29 avg 2023, 00:25
mnon46 je napisao/la:

Pisao na temi kako mu je životna želja otići na Grbavicu, a po komentarima bi čovjek zaključio da ide na svaku i da ima desetogodišnju.
Pa daj da se skupimo da mu sredimo yebem ga, naši su taman da su od govana.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 29 avg 2023, 00:26

Arvid je napisao/la:
29 avg 2023, 00:24
slika
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: kakvi jadnici, sta je ovo dan te yebo. Ali ih Mrmot isprska :urnebes:
1921

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 29 avg 2023, 00:26

Balorda je napisao/la:

🤣🤣🤣🤣🤣
Naravno da nisi vidio da je 99% nasih navijaca prokomentarisalo da je bilo ocitih sudijskih gresaka protiv Tuzle, kao i svaki put kada se desi nesto slicno uvijek mozes pronaci realne osvrte. Svakako da nisi ni vidio da je bilo i njihovih navijaca koju su pisali veceras da nije bio penal 🤣🤣

To sto ti ne zelis da vidis radi neke druge predstave u svojoj glavi to su vec stvari za analize, kao i svi ovi vasi vecerasnji upisi.

Filijala. Jadovi.

Laku noc.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 avg 2023, 00:28

Balorda je napisao/la:
Zanimljivo zapažanje, ali malo licemjerno.

Sjetićemo se kako su simpatizeri kluba B reagovali na lakrdiju sudije Sivca, pa se ipak imalo o čemu pričati. Danima. Sjetićemo se tih orgija, psovki, malograđanštine i najprizemnijeg primitivizma.

Što ponovo dokazuje ono što je već i pticama na grani jasno.

Ostalo je samo ime. :salut:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 avg 2023, 00:28

Svaka čast Veležu na prikazanoj igri, zaslužili su najmanje bod. Mi smo bili odlični 30 minuta i onda nagli pad, imat će Simon dosta posla.
Žao mi je radi penala i nadam se da se ovo neće dešavati u budućnosti, velika greška sudije.
Horde prekucale :tokralju: a i sve pohvale i poštovanje za Red Army. Momci su ispoštovali Vedrana, Markale i himnu, to nam mnogo znači a to ste i mogli čuti nakon gromoglasnog aplauza kompletnog Koševa koji je bio jako dobro popunjen. RA su ostali svih 90 minuta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 29 avg 2023, 00:31

Ova ekipa skretničara na forumu je stvarno u žešćem intelektualnom qrcu, jer ono, jedan izmisli neku totalnu nebulozu i onda svi jedan za drugim ponavljaju ko papagaji. Momci, ako 1000 puta napišete glupost, neće postati činjenica, ostaće oni što jeste, glupost. Džaba krečite.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 29 avg 2023, 00:32

mnon46 je napisao/la:
mnon46 je napisao/la:

Pa daj da se skupimo da mu sredimo yebem ga, naši su taman da su od govana.
Treba nešto skontati, sevap je. :bih:

Hajde Muki javi se, miša mu yebem.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 29 avg 2023, 00:32

Protiv vas je bila odlučujuća utakmica za Europu, pa je ljude više pogodilo u tom momentu.
A i ne treba zaboraviti da je svemu prethodilo orgijanje navijača Željezničara zbog kaveza (da ne pokrećemo tu temu opet, ali kakve su uvrede ispisane tada).
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.