A nemoj mi to raditi, k'o brata te molimmandraX je napisao/la:Hajde Zemljo!
5:4, Mirza ce po drugi put servirati za mec.
Hajmo Mirzaaa
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
A nemoj mi to raditi, k'o brata te molimmandraX je napisao/la:Hajde Zemljo!
Tako to.Devil je napisao/la:Barca-Arsenal(P) 1 1.30![]()
Shakthar da gol 1.20![]()
Leeds da gol 1.20![]()
Farjestad-Brynas 1 1.60![]()
Davverman-Mcclune 1 1.30![]()
Ima na TV1Admir_Sa je napisao/la:Jel ima gdje prenos rukometa?
Cuo sam da bi trebalo doci 1, od izvora koji u zadnje vrijeme pogadja 95% utakmicaever je napisao/la:Zasto Santo Andre? Jel' neka analiza,ili sta? Ljudi su prelosi,pa me samo zanima pojasnjenje
e ebga, ja to jos nisam nashao na svojoj televiziji, a mrsko mi sad ustat iz ove udobne foteljemiky_hz je napisao/la:Ima na TV1Admir_Sa je napisao/la:Jel ima gdje prenos rukometa?
1:0 u setovima vodi DelicSanchez_8 je napisao/la:Kako napreduje Delic ?
Steta sto blokirase Basica i Delica nije ih bilo u ponudi nigdje poslije podne , moglo se dosta raje opariti danaswizard90 je napisao/la:1:0 u setovima vodi DelicSanchez_8 je napisao/la:Kako napreduje Delic ?U drugom gubi 2:1, ali ima servis
Igrao sam obojicu jutros, i obojica ce mi proci, kako stvari stojeSanchez_8 je napisao/la: Steta sto blokirase Basica i Delica nije ih bilo u ponudi nigdje poslije podne , moglo se dosta raje opariti danas
Ja odigrao Delica u 2h u Williamsu i moglo, jos da i Bozoljac dodje bilo bi fino, s tim da Delic uzme, naravnoSanchez_8 je napisao/la:Steta sto blokirase Basica i Delica nije ih bilo u ponudi nigdje poslije podne , moglo se dosta raje opariti danaswizard90 je napisao/la:1:0 u setovima vodi DelicSanchez_8 je napisao/la:Kako napreduje Delic ?U drugom gubi 2:1, ali ima servis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.