Ako si ozbiljan, evo zumiraj. Ja sam objektivan, ne volim vas ni jedne ni druge

Ako si ozbiljan, evo zumiraj. Ja sam objektivan, ne volim vas ni jedne ni druge
Sta se sramoti molim te?? Moras biti corav da ne vidis kako momak 1-2 sekunde prije kontakta vuce ruku iza ledja...Balorda je napisao/la: ↑29 avg 2023, 01:07Sramotiš se.miky_hz je napisao/la: ↑29 avg 2023, 01:03Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑29 avg 2023, 00:59
![]()
Mislim da nisi ozbiljan, ali pretpostavicu na momenat da jesi. Vidis li trzaj ruke? Nije on sklonio ruku, nego ga je lopta pogodila. Ali haj nebitno, ako je njima OK i meni je.![]()
Skroz ozbiljan,jedino ako ima ruku od kamena pa da se ovako od istu moze odbiti,onda njegova ruka prkosi definitivno zakonima fizike zbog toga.
A opet kažem vidljiv je pokret ruke unazad prije dolaska lopte.
Dje je Boro Elčić fks foruma, da nam protumači ovaj kontakt ?Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑29 avg 2023, 00:36I sta kaze ja sam zadovoljanMozda nismo uzeli ni bod, ali zato nam protivniku nije sviran penal
bordobijelisampion je napisao/la: ↑29 avg 2023, 01:12Sta se sramoti molim te?? Moras biti corav da ne vidis kako momak 1-2 sekunde prije kontakta vuce ruku iza ledja...
Dobra je ova moram priznat
Da nije lopta bila u neprirodnom polozajuStrikeWarzone je napisao/la: ↑29 avg 2023, 01:13Dje je Boro Elčić fks foruma, da nam protumači ovaj kontakt ?Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑29 avg 2023, 00:36I sta kaze ja sam zadovoljanMozda nismo uzeli ni bod, ali zato nam protivniku nije sviran penal
Šta ono kaže, svaki kontakt rukom u 16 je penal izuzev kada igrači Sarajeva igraju rukom ?![]()
Nema veze, dodaće za vikend, ta nam je važnija utakmica. Novi trener, dugovanje za krađu prošle sezone, domaći teren, pun stadion. Biće lijepo
Odlicna prilika da svi dodjete te da prvi put u historiji PLBiH napunite stadion od 6000.
Ma jasta.miky_hz je napisao/la: ↑29 avg 2023, 00:51Po ovome i nije penal,lopta u kuk pogadja Beganovica,takodjer vidimo jedinog igraca Veleža koji je u vidnom polju lopte(Haskica) koji nema nikakvu reakciju,takodjer i Zvonic koji je tu pored nista ne trazi?Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑29 avg 2023, 00:36I sta kaze ja sam zadovoljanMozda nismo uzeli ni bod, ali zato nam protivniku nije sviran penal
Sram ih bilo, a Boga mi i ove vase sto im salju srca.
Hajlajt!
Neće potvrditi, da ste gledali na tvu vidjeli bi da bar četvoica dižu ruke i traže penal.zaostrog je napisao/la: ↑29 avg 2023, 01:19Mislim da će i navijači Veleža koji imaju kontakt s igračima potvrditi da je većina na terenu ovdje vidjela pogodak loptom u kuk i da se zato nisu ni žalili. Na prvu je fakat djelovalo kao penal, ali sve sam manje siguran. Pokret ruke Beganovića ne ide u korist tome, jer pri onoj jačini, da ga je pogodila, morala je ruka trznuti nazad. Čak ni njegova reakcija poslije nije kao da je penal, kao ni reakcija igrača Veleža (osim jednog ili dvojice).
A smaraču, bi li volio da i na tebe neko obrati pažnju?Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑29 avg 2023, 01:26Ma vrh ocm![]()
Trpaj ih Belegija, bolje ne zasluzuju![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: AVNOJ, Beli98, bhfanatic14, Burberry46, bvsic, Giuseppe1, Hajdeee, Hrammm1921, Napapijri, nedimmmm1337, Rodman, WeekendOffender, worchester i 90 gostiju.