NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

Truhlo
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la Truhlo » 28 avg 2023, 23:15

Hocemo Pehilja od prve minute protiv Gorazda :!:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 28 avg 2023, 23:17

Truhlo je napisao/la:
28 avg 2023, 23:15
Ko se talio pa Pehilj dobi ugovor?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 28 avg 2023, 23:23

prisonbreak je napisao/la:
28 avg 2023, 23:17
Truhlo je napisao/la:
slika

Za napadaca ovo je strasno. 34 nastupa u zadnje dvije sezone i jedan gol.

Nikako ne razumijem njegovo dovodjenje. Poslje njega ni produzenje ugovora Karicu. Poslje Karica ni dovodjenje Bronje, koji ce propustiti sigurno pola jesenjeg dijela sezone.

Duvnjak i strucni stab su malo vise proklizali ovdje. Roster od 5 centralnih napadaca, a igras sa jednim. Nemam uefa znj licencu, ali ovo i amateru izgleda amaterski.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 28 avg 2023, 23:34

Truhlo je napisao/la:
28 avg 2023, 23:23
Truhlo je napisao/la:
slika

Nikako ne razumijem njegovo dovodjenje. Poslje njega ni produzenje ugovora Karicu. Poslje Karica ni dovodjenje Bronje, koji ce propustiti sigurno pola jesenjeg dijela sezone.

Duvnjak i strucni stab su malo vise proklizali ovdje. Roster od 5 centralnih napadaca, a igras sa jednim. Nemam uefa znj licencu, ali ovo i amateru izgleda amaterski.
Biti ce da kritikujemo sve zivo..

Masic, Bronja, Karic, Salkanovic i dovodis Pehilja :mrgreen:
Ako marku dajemo za njega neko je bas debelo proklizao.

Meni oko njega nisu cista posla, dosta toga nejasnog oko kluba u zadnje vrijeme.

Ako nema kriticne mase, nema kluba. Al ne treba ni pretjerivati kao pojedinci.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 28 avg 2023, 23:43

28 avg 2023, 23:34
Truhlo je napisao/la:
28 avg 2023, 23:23

slika

Meni oko njega nisu cista posla, dosta toga nejasnog oko kluba u zadnje vrijeme.

Ovdje uopste ne kritikujem, samo komentarisem cudne odluke strucnog staba. Dok imaju rezultat i postuju ciljeve, boli me kara je li se ko rastalio i imamo li 7 golmana i 9 zadnjih veznih u rosteru.

Ne bih bas rekao tako ostro da nisu cista posla, nego jednostavno splet okolnosti. Ulazis u sezonu sa Karic, Bronja, Salkanovic. Povrijedi ti se Karic i skontas da Bronju neces moci dugo koristiti, ostajes na jednom napadacu. Onda ide panic buy Masica i Pehilja. Masic odlican, Pehilj realno ce biti 5ti izbor. Greska je bila ostavljati Karica i racunati na Bronju pa da je i Pele, djaba kada nema nase papire. Sada to izgleda glupo sa 5 likova i skupo i je.bi ga...

NekiForumas
Kontakt:

Post Postao/la NekiForumas » 29 avg 2023, 00:07

[quote=Truhlo post_id=9439687 time=1693258983 user_id=47941]
[quote=prisonbreak post_id=9439654 time=1693258469 user_id=42177]
[quote=Truhlo post_id=9439606 time=1693257786 user_id=47941]

[url=https://postimg.cc/bskVrb5V][img]https://i.postimg.cc/15YkWrrS/chrome-screenshot-1693257492494.png[/img][/url]

[/quote]

Ako marku dajemo za njega neko je bas [b]debelo proklizao[/b].

[/quote]
Ovdje uopste ne kritikujem, samo komentarisem cudne odluke strucnog staba. Dok imaju rezultat i postuju ciljeve, boli me kara je li se ko rastalio i imamo li 7 golmana i 9 zadnjih veznih u rosteru.

Ne bih bas rekao tako ostro da nisu cista posla, nego jednostavno splet okolnosti. Ulazis u sezonu sa Karic, Bronja, Salkanovic. Povrijedi ti se Karic i skontas da Bronju neces moci dugo koristiti, ostajes na jednom napadacu. Onda ide panic buy Masica i Pehilja. Masic odlican, Pehilj realno ce biti 5ti izbor. Greska je bila ostavljati Karica i racunati na Bronju pa da je i Pele, djaba kada nema nase papire. Sada to izgleda glupo sa 5 likova i skupo i je.bi ga...
[/quote]

Ne mora da znaci ali ja sam cuo da se Karic opasno posvetio za povratak na teren i da hoce dokazati da moze mnogo toga ponuditi. Zato sam gore u prethodnoj objavi napisao njega iza napadaca ako bude 100% spreman i fokusiran SAMO na Celik. Opet vidjet cemo da li ce se to ispostavit kao tacno.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 29 avg 2023, 00:10

@forumas objasnio ti je zamorano sve u vezi Karica. Nemoj forsirati, da ne bi dobio dubinsku analizu. Neka ostane, ova kratka kulturica :mrgreen:

denisov

Post Postao/la denisov » 29 avg 2023, 07:52

28 avg 2023, 23:09
Piljug top igrac :kafa:
Malo se prostora momku daje.
Jedino realno oko njega je da hodat ne moze

linethreader
Kontakt:

Post Postao/la linethreader » 29 avg 2023, 08:39

U trenutku potpisivanja njega se znalo da Bronja nece moci odmah dobiti reg., Karic povrijedjen, ostao bi samo na Masicu i Salkanovicu (u slucaju eventualne povrede ili necega neocekivanog, ostajes na jednom napadacu..) Momak je doveden da bude rezerva, a ne ni prvi ni drugi napadac, i ponudio se da bude tu "dzaba"..

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 29 avg 2023, 09:27

Mozemo mi ovdje pisati sta god zelimo, ali je realnost da Armin odgovara za rezultate, a ne mi. Zbog toga mora imati nasu podrsku.

Mislim da je bezveze pisati kako nesto nisu cista posla. Imamo alate kao clanovi kluba da sve provjerimo. Ne treba se oslanjati na Robijase ili cekati nekog drugog, ukoliko imamo sumnju, ja nemam, trebamo je i provjeriti kroz organe kluba. Znate da imamo i Nadzorni odbor.
Celik!3,2,2.

Hodza95
Kontakt:

Post Postao/la Hodza95 » 29 avg 2023, 09:28

linethreader je napisao/la:
29 avg 2023, 08:39

U trenutku potpisivanja njega se znalo da Bronja nece moci odmah dobiti reg., Karic povrijedjen, ostao bi samo na Masicu i Salkanovicu (u slucaju eventualne povrede ili necega neocekivanog, ostajes na jednom napadacu..) Momak je doveden da bude rezerva, a ne ni prvi ni drugi napadac, i ponudio se da bude tu "dzaba"..
Za statistiku koju ima i ovo džaba mu je puno :rol:
On bi Čeliku rebao plaćati što je tu 😁

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 29 avg 2023, 12:58

Idemo ekipa aktivirati se. Bilino Polje, Subota 16:30 :ljepota:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 29 avg 2023, 13:52

Dobar im grb, kao da igramo protiv NK Peljesac.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 29 avg 2023, 13:55

:D
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

zicer
Kontakt:

Post Postao/la zicer » 29 avg 2023, 14:36

Ovo sa tiktokom je super. Nisam na ovoj mreži, ali je super da postoji ova opuštena strana kluba koja će privući i neutralnu publiku.
Samo naprijed. Generalno, prezentacija na društvenim mrežama je odlična.

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 29 avg 2023, 14:46

redbull93 je napisao/la:
29 avg 2023, 13:55

:D

A slobodanka ceka :)

aeroms33
Kontakt:

Post Postao/la aeroms33 » 29 avg 2023, 16:33

Prvo da napisem da po mome misljenju igrac se ne moze ceksti sezonu da proradi. Ne ide to tako. Poslje lose utakmice anslizira se igra datog igraca. Na treningu mu se objasni i radi sa njim na greskama i prati napredak. Ako ne reaguje na sljedecoj utakmici makar malo na bolje i ne usvoji zadane zadatke na klupu. Pokusati sa njim nekada opet ako na treninzima reaguje i popravlja se.
Dakle ne mozes ti igraca cekst da on proradi sezonu. Pa zna se odma ima li materijala ili nema.
Za ovo sve naravno treba trenerska struka ,ljudi koji analiziraju utakmice i tehnologija. Ti smo jos na nivou Bangledesa.
Drugo zamolio bi da se ruzno ne pise o Pehlju ili kako vec se preziva. Nije dao go ,vakav nakav. Druze sad je nas igrac i nemojte ga u mozak ubijati. Ako bude hajra proradit ce.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 29 avg 2023, 17:37

Zavisi. Ako je mladi igrac, sasvim je normalno da ima oscilacije. Bitno je da ima pozitivne periode, a negativni se pokusaju umanjiti. Tek kad fizicki i psihicki sazrije mogu se ocekivati veci periodi ozbiljnijih utakmica.
Celik!3,2,2.

Premier1988
Kontakt:

Post Postao/la Premier1988 » 29 avg 2023, 18:34

Nazalost nasa sredina i krila nisu dovoljno dobra da bi se nadali nekom rezultatu. Par igraca cekas vec skoro godinu dana da krenu igrati Kako ocekujemo. Valjalo bi nekog dobrog veznog ali..

denisov

Post Postao/la denisov » 29 avg 2023, 18:55

Premier1988 je napisao/la:
29 avg 2023, 18:34
Nazalost nasa sredina i krila nisu dovoljno dobra da bi se nadali nekom rezultatu. Par igraca cekas vec skoro godinu dana da krenu igrati Kako ocekujemo. Valjalo bi nekog dobrog veznog ali..
Zar je potrebno da svaku utakmicu budu dobri. Pustimo ih mladi su imaju kvalitt i rezultate iza sebe. Jeli bolje da nam igraju Kajkuti Delmici Nestorovici ili nasa djeca . Licemjerni smo. Trenutno sto imamo u Zenici to je najbolje sto imamo i odlicno ide trenutno

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.