letsgofighter je napisao/la: ↑19 jul 2023, 09:06Lalat na aparatima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sad još Jovu uvaliti BSK- u i da ne strepim da će uopšte da uđe u igru![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
letsgofighter je napisao/la: ↑19 jul 2023, 09:06Lalat na aparatima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sad još Jovu uvaliti BSK- u i da ne strepim da će uopšte da uđe u igru![]()
"Bosna nije nasa drzava"letsgofighter je napisao/la: ↑19 jul 2023, 09:12Ja se ne stidim što sam Bosanac po teritorijalnoj....da živim u Bugarskoj od rođenja bio bi bugarski Srbin, ne kontam zašto je kazna da sam Bosanac?
Ustvari kako bi nas uopšte trebali zvati, ne kontam?!
Druga stvar, odi u BG, svaki ali svaki srbijanac će ti reći da su veći Srbi oni iz Bosne od njih samih....
Ček, vi hoćete sa " Četnicima" u državi unitarnoj, zajedničkoj?mma_hz je napisao/la: ↑19 jul 2023, 09:16"Bosna nije nasa drzava"letsgofighter je napisao/la: ↑19 jul 2023, 09:12Ja se ne stidim što sam Bosanac po teritorijalnoj....da živim u Bugarskoj od rođenja bio bi bugarski Srbin, ne kontam zašto je kazna da sam Bosanac?
Druga stvar, odi u BG, svaki ali svaki srbijanac će ti reći da su veći Srbi oni iz Bosne od njih samih....
letsgofighter je napisao/la: ↑19 jul 2023, 09:43Ček, vi hoćete sa " Četnicima" u državi unitarnoj, zajedničkoj?mma_hz je napisao/la: ↑19 jul 2023, 09:16"Bosna nije nasa drzava"letsgofighter je napisao/la: ↑19 jul 2023, 09:12
Ja se ne stidim što sam Bosanac po teritorijalnoj....da živim u Bugarskoj od rođenja bio bi bugarski Srbin, ne kontam zašto je kazna da sam Bosanac?
Ja koliko znam zadnjih 500 godina kjude sa ovih prostora su nazivali Bosanci, ko spominje državu ? kakve veze ima Država sa teritorijom? Štajerska je teritorija koju dijeli i Slovenija i Austrija pa su i jedni i drugi Štajerci....
Da produžim za Srbiju kako volite reći?Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑19 jul 2023, 09:48letsgofighter je napisao/la: ↑19 jul 2023, 09:43Ček, vi hoćete sa " Četnicima" u državi unitarnoj, zajedničkoj?
Ja koliko znam zadnjih 500 godina kjude sa ovih prostora su nazivali Bosanci, ko spominje državu ? kakve veze ima Država sa teritorijom? Štajerska je teritorija koju dijeli i Slovenija i Austrija pa su i jedni i drugi Štajerci....
kakve veze ima drzava i teritorija? decko hajde dalje produzi. Samo mi jos objasni kako taj austrijskoslovenski model mislis aplicirati na BiH?
PS:
Drzava iznad svega, ni pedlja!![]()
Ja to ne rekohletsgofighter je napisao/la: ↑19 jul 2023, 09:56Da produžim za Srbiju kako volite reći?Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑19 jul 2023, 09:48letsgofighter je napisao/la: ↑19 jul 2023, 09:43
Ček, vi hoćete sa " Četnicima" u državi unitarnoj, zajedničkoj?
kakve veze ima drzava i teritorija? decko hajde dalje produzi. Samo mi jos objasni kako taj austrijskoslovenski model mislis aplicirati na BiH?
PS:
sa svoje rodne grude, e pa neće moći ove noći
![]()
Kakva srbija,imas ti svoJU BOSNU lijepu,gizdavu.letsgofighter je napisao/la: ↑19 jul 2023, 09:56Da produžim za Srbiju kako volite reći?Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑19 jul 2023, 09:48letsgofighter je napisao/la: ↑19 jul 2023, 09:43
PS:
![]()
Zasto bi isao sa svoje rodne grude?! Onaj ko kaze "produzi za Srbiju" ili slicno tome, to su potencijalni zlocinci kojima da se ukaze prilika i mogucnost bi istu ideologiju zastupali kao 90tih karadzici, mladici i ostalo zlocinci i isprijebljivali narod koji nije njihov.letsgofighter je napisao/la: ↑19 jul 2023, 09:56Da produžim za Srbiju kako volite reći?Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑19 jul 2023, 09:48letsgofighter je napisao/la: ↑19 jul 2023, 09:43
PS:
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.