ja jesu se pohasili na svim poljima.. Ali ne znaju levati, nafaka je nafaka

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ja jesu se pohasili na svim poljima.. Ali ne znaju levati, nafaka je nafaka
Tek meni. Najgore mi je što sam polagao neku nadu u Dogana, kad on samo na tv-u zna palamuditi o taktikama i greškama, kad treba nešto pokazati u praksi opali te šamar zvani Sloga.
nemoj tako.. de nam izvadi eloboracije kako je Dalkan rivaldo za avrama kojeg uzdizemo eto onako, jer ne volimo nasu djecu.. ili sto suljic kaze, bitno je da ima brazilski pasos. (doduse sad da nam je suljic po jednoj strani a ziljka po drugoj to bi bio seks, ali eto odreknemo se nekih igraca brzo, odnosno ne zadrze se ljudi duze od godinu kako treba). .. zanimljivo kako se na kraju sve ogoli i bude jasno i mazlumu.holyman je napisao/la: ↑29 avg 2023, 15:17avram je tenk, najbolja 10ka lige. To sto umre u 35oj nije do njega nego do prethodnih priprema koje je odradio u fullu. Sta je sve morao proci zadnjih godinu dana dok pasce nije otislo u tursku, dobro on ikako trci!
Jedva cekam ovu ekipu vidjeti u martu ako bog da
@samozdravlje samo mlati, realno. ali neka ga, dosadno mu.GalileoGalilei je napisao/la: ↑29 avg 2023, 14:13@SamoZdravlje
Mlatiš kao maksum.. Ako se išta ne može i ne smije zamjeriti Mirku Oremušu, to je borba i zalaganje svaku tekmu koju je igrao u našem dresu. Možda nije bio neki tehničar, ali je bio koristan na terenu. Druga stvar, ima poprilično dobar CV za čitavu karijeru. Treće, kad je došao kod nas, bilo je masu komentara navijača Hajduka kojima je bilo žao što ga njihova Uprava nije ugrabila.
Velkoski je imao svojih mana, u zadnjem mandatu je bio užasan, ali je opet dao dosta Klubu. Ni meni nije bio najdraži, ali ostao je u lijepom sjećanju.
Okej je da voliš mlade igrače i Akademiju, meni je isto puno srce kad vidim nekog kvalitetnog kao što je Buljubašić, ali treba biti realan. Kako pišeš, imam osjećaj da su te Oremuš i Velkoski negdje namlatili i poslali na intenzivnu.
ma strasno je sta se sve cita. Ko ima prigovoriti nesto Avramu taj na utakmici nikad nije bio, vrijedi frajer svaku marku. Onaj jorgan me takodjer iznenadio, malac je zvjerka na svojoj poziciji, buljubasic megatalent. Pena mi se igra sa zivcima ali sinoc cim izgubi loptu, usprinta 100 metara nazad i sprijeci centarsut koji je nama ko penal, ne pamtim stranca da je tako nesto uradio u nasem dresu. Od njega nista do marta ne ocekujem svakako.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑29 avg 2023, 15:21nemoj tako.. de nam izvadi eloboracije kako je Dalkan rivaldo za avrama kojeg uzdizemo eto onako, jer ne volimo nasu djecu.. ili sto suljic kaze, bitno je da ima brazilski pasos. (doduse sad da nam je suljic po jednoj strani a ziljka po drugoj to bi bio seks, ali eto odreknemo se nekih igraca brzo, odnosno ne zadrze se ljudi duze od godinu kako treba). .. zanimljivo kako se na kraju sve ogoli i bude jasno i mazlumu.holyman je napisao/la: ↑29 avg 2023, 15:17avram je tenk, najbolja 10ka lige. To sto umre u 35oj nije do njega nego do prethodnih priprema koje je odradio u fullu. Sta je sve morao proci zadnjih godinu dana dok pasce nije otislo u tursku, dobro on ikako trci!
Mirza je umislo da je Sarajevo Real Madrid pa ih samo treba poredati a oni ce sami dobiti tekmu, inace galaktikosi balkana..
brojjedan je napisao/la: ↑29 avg 2023, 15:27@samozdravlje samo mlati, realno. ali neka ga, dosadno mu.GalileoGalilei je napisao/la: ↑29 avg 2023, 14:13@SamoZdravlje
Mlatiš kao maksum.. Ako se išta ne može i ne smije zamjeriti Mirku Oremušu, to je borba i zalaganje svaku tekmu koju je igrao u našem dresu. Možda nije bio neki tehničar, ali je bio koristan na terenu. Druga stvar, ima poprilično dobar CV za čitavu karijeru. Treće, kad je došao kod nas, bilo je masu komentara navijača Hajduka kojima je bilo žao što ga njihova Uprava nije ugrabila.
Velkoski je imao svojih mana, u zadnjem mandatu je bio užasan, ali je opet dao dosta Klubu. Ni meni nije bio najdraži, ali ostao je u lijepom sjećanju.
Okej je da voliš mlade igrače i Akademiju, meni je isto puno srce kad vidim nekog kvalitetnog kao što je Buljubašić, ali treba biti realan. Kako pišeš, imam osjećaj da su te Oremuš i Velkoski negdje namlatili i poslali na intenzivnu.
nego, gdje je kakav golman ako Rogic nije za nas. koštat ce nas ovo djete bodova pa poslije placi za njima. kakvog smo mi igraca drzali na klupi zbog dala...ubit se trebamo.
Hvala druže
Kad pogledaš malo bolje vidiš da vadi one koji su na škrgama ili im visi drugi žuti (što mi sa našom spremom ne bi izdržali da sa 10 igramo). On radi sa njima svaki dan poznaje ih najbolje.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑29 avg 2023, 15:33Nije mi jasno što Simon stalno potencira da svi dobijaju priliku, i ako je tako što se to ne odnosi na Mulalića, Radovića i Rogića koji nisu dobili nijednu minutu od njegovog dolaska. Čini mi se da bi se puno bolje uklopili od Beganovića, Durakovića i Šahinovića.
Ostalo sve top, bravo treneru![]()
holyman je napisao/la: ↑29 avg 2023, 15:34ma strasno je sta se sve cita. Ko ima prigovoriti nesto Avramu taj na utakmici nikad nije bio, vrijedi frajer svaku marku. Onaj jorgan me takodjer iznenadio, malac je zvjerka na svojoj poziciji, buljubasic megatalent. Pena mi se igra sa zivcima ali sinoc cim izgubi loptu, usprinta 100 metara nazad i sprijeci centarsut koji je nama ko penal, ne pamtim stranca da je tako nesto uradio u nasem dresu. Od njega nista do marta ne ocekujem svakako.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑29 avg 2023, 15:21nemoj tako.. de nam izvadi eloboracije kako je Dalkan rivaldo za avrama kojeg uzdizemo eto onako, jer ne volimo nasu djecu.. ili sto suljic kaze, bitno je da ima brazilski pasos. (doduse sad da nam je suljic po jednoj strani a ziljka po drugoj to bi bio seks, ali eto odreknemo se nekih igraca brzo, odnosno ne zadrze se ljudi duze od godinu kako treba). .. zanimljivo kako se na kraju sve ogoli i bude jasno i mazlumu.holyman je napisao/la: ↑29 avg 2023, 15:17avram je tenk, najbolja 10ka lige. To sto umre u 35oj nije do njega nego do prethodnih priprema koje je odradio u fullu. Sta je sve morao proci zadnjih godinu dana dok pasce nije otislo u tursku, dobro on ikako trci!
Mirza je umislo da je Sarajevo Real Madrid pa ih samo treba poredati a oni ce sami dobiti tekmu, inace galaktikosi balkana..
Renan kao sto sam vec rekao, najbolji igrac lige.
Odbrana katastrofalna, strasno je koliko nam protivnici 100% prilika stvaraju. Sahinovic siguran.
svi u gabelu!
Trenutno korisnika/ca: admir1946, JavierBosnia, jurisicduska, nedimmmm1337 i 66 gostiju.